- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.581
Çalışıyormusun canım sen :)Canim saat 4 buçuk tu yediğimde sonra da spor yaptimm zaten toplamda 2 yemek kaşığı bulgur gibi düşün çok karbonhidrat sayilmaz yani.. suyu genelde 3 3 buçuk içiyorum bugün sabah biraz ihmal ettim sonrada cok içemedim.
Hastamısın geçmiş olsunAz iyileşmeyi sporu baya bi arttiricam bukadar bile çok fayda etti cunku
Jambon biraz daha farklı bişey ama sonuçta işlenmiş et
Havuç çiğ rendeliyorum üzerine az zeytin yağı
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ettim bütün gecede oksuruk tuttu geçse iyi olacak artikHastamısın geçmiş olsun
geçmiş yapamadım geçmişte kalmış biz önümüze bakalım
İnşaAllah bugün çok güzel eksiyle gelirsin ❤
Kuru öksürükse geçer inşaAllah merak etme kilo bildirimi bugün değilmi :)Çok teşekkür ettim bütün gecede oksuruk tuttu geçse iyi olacak artik
evet bugün :)Kuru öksürükse geçer inşaAllah merak etme kilo bildirimi bugün değilmi :)
Kılon cok guzel ben bı derı bı kemık kalıyorum bu kıloda olunca hedefım 57-60 ınsAllahGünaydın
uyandigimda 54.3 çıkmıştım. emzirme sonrası 54.0. Bu hafta diyete fazla yoğunlaşamadım, hareket de sınırlı kaldı. Takımdaşlarımdan özür diliyor haftaya iyi bir yüzdeyle gelme sözü veriyorum.
Eki Görüntüle 2226377
O zaman sana 30 puan bi ceza keselim pasta içinKahve
Sabah:5 zeytin
Peynirli jambon lu omlet
Beyaz peynir
Zeytinyağlı rende havuç
Ara:kahve
Aksam:kereviz pırasa
Izgara tavuk
Dukan ekmek
Kacamak:yarım dilim pasta (eşim erken doğumgünü süpriz yapmis)
Su: 2.5 lt
Spor: 232 bölgesel
1dk plan
15dk leslie
Bazen tartıya hemen yansımıyor. Önemli olan incelmekEksi gelmezsem ağlarım yaa cok dikkat ediyorum ama bakalim . Bugün 1 ayım doldu spor salonunda ki ölçülere göre 1 beden incelmişim zaten kiyafetlerden de farkediyordum ama tartiya da yansisa artikk yaa..
Tebrikler, yağdan gitmesi süper :)Gunaydinlar
İlki benden gelsin ozaman
66.3-66.1=0.2÷66.3×100=0.300
Yüzde düşük ama bibucuk haftada yağdan 700 gr vermisim
O da olur insallah
Geçen haftayı eklemene gerek yok, hadi bakalım bundan sonra güzel gider umarım :)Günaydınlaaar
Başlangıç kilom 93.5, yeni üye olacağım için geçen haftayı eklememe gerek var mı??
Eki Görüntüle 2226378
9 kasımda 69 ıle basladım
9 haftada 5.200 gıden
64.4-63.8 gıden 0.600
bu gıdısle 4 haftada 60 a ulasırım dıye dusunuyorum
Hiç olmayacak gıbı basladım fakat az az gıtmeye basladı az gıdıyor demeyın sonucta gıdıyor az az olsun öz olsun
Her hafta 500 gr veren ben bu hafta 100 gr fazlayla rekora kosuyom galıbaGünaydın herkese
Güzel eksilerle gelin hanımlar. Gelenler olmus zaten de kalanlar için diyeyim
Takımımı zora sokmam ınsAllah aynen devamO zaman sana 30 puan bi ceza keselim pasta içinayvacicegi
Bazen tartıya hemen yansımıyor. Önemli olan incelmek
Tebrikler, yağdan gitmesi süper :)
O da olur insallah
Geçen haftayı eklemene gerek yok, hadi bakalım bundan sonra güzel gider umarım :)
Ve korkularım son buldu tişikkür ediyorum
Orkidecim sen 2 haftadır bildirim yapmadıgın icin listede yer alamamıstın. Listede görünen son kilon 65. Bu hafta 63,8. Yüzdeni 3'e bölünce (bildirim yapmadığın için bölünüyor) 0,62 çıkıyor gayet güzel :) Ben o açıdan tebrik etmiştim seni :)Her hafta 500 gr veren ben bu hafta 100 gr fazlayla rekora kosuyom galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?