- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #301.521
Ben de 3 mil yapicam şimdi yormuyor ama terletiyor. Tüm gün evde olduğum icin azıcık hareket etmiş olurum.Patlat gitsinnn
ben 3 mile yaptım koltuğa serildim.. Yorulmadım terledim ensem üşüyor bıngıl bıngıl olduğundan
Ip atlamakta fena terletiyor ya dün 1000 tane yi üst üste atladim cok fenaydiiBen de 3 mil yapicam şimdi yormuyor ama terletiyor. Tüm gün evde olduğum icin azıcık hareket etmiş olurum.
Kış günü hepimiz aynıyız çalışmayan kadınlar ben markete bile gitmiyorum aktivitem yemek yap temizlik yapBen de 3 mil yapicam şimdi yormuyor ama terletiyor. Tüm gün evde olduğum icin azıcık hareket etmiş olurum.
Amin canım dualarimiz seninleÇok teşekkürlerHmavidag keşke elden bir şey gelse. Bizim de tek yapabildiğimiz şey doktorun söylediklerini uygulamak işte... Çocuklar hasta olmasa keşke, tüm hayat duruyor. Bütün çocuklarımıza sağlık diliyorum.
Kesinlikle o haldeyken sizmalisin çok tatlı bi uyku oluyor sonra daha enerjik daha mutlu olursunDışarıda kar, hava soğuk, bebeği uyuttum. Spor yapmalıyım ama coook uykum var sanırım kanepede sizicam.
Ne sızabildim ne de leslie yapabildim. Bebek uyandı onu geri uyuttum kucağımda kaldı sonunda.Kesinlikle o haldeyken sizmalisin çok tatlı bi uyku oluyor sonra daha enerjik daha mutlu olursun
Sende mi hasta oluyorsun kuzummmBen bugün hiç iyi değilim kızlar. Sabah feci boğaz ağrısıyla uyandım. Halim yok. Tüm vücudumu şiş hissediyorum ne oldu böyle hiç anlamadım. Ayağım da kötü bastıkça acıyo. Canım neskafe istedi ama evde kalmamış. Offf
Hep öyle olur zatenNe sızabildim ne de leslie yapabildim. Bebek uyandı onu geri uyuttum kucağımda kaldı sonunda.
Evet canım bi de adet olucam. O yüzden depresif bi hallerdeyimSende mi hasta oluyorsun kuzummm
Ahahah aynı şeyi düsünmüstümAra öğünle ana öğün karışmış birbirine sarmayla
Bismillah daha ilk günden kaçamak mı yaptın :)Ben kaçamak yaptım birde 3 mile leslie plates bantlı olandan..
Bu kaçamağı nasıl telafi edeyim
Çok geçmiş olsun canımBen bugün hiç iyi değilim kızlar. Sabah feci boğaz ağrısıyla uyandım. Halim yok. Tüm vücudumu şiş hissediyorum ne oldu böyle hiç anlamadım. Ayağım da kötü bastıkça acıyo. Canım neskafe istedi ama evde kalmamış. Offf
Zaten bir motive olsam karar versem ahh 5 kilo verdim ben diyetle sporla ama yarışma var diye birde kaptanımla teldede görüşüyorduk o şunu ye şunu yeme diye sürekli soruyordumAhahah aynı şeyi düsünmüstüm
Bismillah daha ilk günden kaçamak mı yaptın :)
Neyse akşam menünü yaz, bakarız artık duruma :)
Çok geçmiş olsun canım
Sağolasın ördeğimmmAhahah aynı şeyi düsünmüstüm
Çok geçmiş olsun canım
Sağolasın ördeğimmmAhahah aynı şeyi düsünmüstüm
Çok geçmiş olsun canım
Oy yerim ben onu ya hiç bişey yapamazsın benmisim annem demisNe sızabildim ne de leslie yapabildim. Bebek uyandı onu geri uyuttum kucağımda kaldı sonunda.
Çok çok geçmiş olsun grupca kırıldı hastalıktan yinede yılmadan helal bizeBen bugün hiç iyi değilim kızlar. Sabah feci boğaz ağrısıyla uyandım. Halim yok. Tüm vücudumu şiş hissediyorum ne oldu böyle hiç anlamadım. Ayağım da kötü bastıkça acıyo. Canım neskafe istedi ama evde kalmamış. Offf
Sağolasın canım, evet herkes hasta. ben bugün hiç spor da yapamadım. Kızlar uyuyunca belki bişeyler yaparımÇok çok geçmiş olsun grupca kırıldı hastalıktan yinede yılmadan helal bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?