Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

atçekencim maşallah, azmine hayranım, bıkmadan yaptın sporunu hergün
ben de gaza geldim şimdi senden, gidiyim şu bantta yarım saat yürüyeyim de geleyim sevgili takımım, siz paylaşıma devam edin, görüşürüz sonra :)

süper atcekencim ya merak ediyorum nickinin manası ne atceken ne demek ???

görüşürüz canım benim yerimede yürü :))))

takyon niye inek gibi hissediyorsunki teyzem 18 a oğlunu emzirdi büyük keyifle ve minik zuzumuz var 5 aylık ada onuda ne kadar emerse emzircem diyor bu arada farkettiysen ben zçıkken o kapalı çünkü kendisi bizde kalıyor oda saklıyor muş diyet yaptığını adadan yakaladım kim olduğunu tabi oysa cevap yazar bana ama çok güzel emzirmek hiç öyle hissetme komşuda aynısını diyordu

zalimicim o işin şakası tabiki kızımı emzirirken mutluluktan uçuyordum ben sonuçta anne olmuştum o duyguları Allah herkese yaşatsın eğer emseydi 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyordum hatta ama malesef 7 aylıkken bir korku yaşadım korkunca şoktan sütüm çekildi kızımda süt azalınca tabi emmek istemedi

saolasın cnm sporumu yeni bitirdim geldim valla bende 2 aylık bi bebeğim olmasına rağmen fırsat bulamam diyodum ama demekki isteyince oluyormuş sadece uykusuz kalıyorum o kadar çünki hiç uyumuyor uyusada 1 saat en fazla o süreçte ne yapabilirsem kar anlıcan bende spor yaparak değerlendiriyorum yoksa evden çıktım yok gitmez bu kilolar ayoollllllll

bu arada ESW cim sana sormak istediğim bişey var aksaray yani istanbul aksaray değil demi öle değilse eğer ben sana çok yakınım

Son düzenleme:
bu arada ESW cim sana sormak istediğim bişey var aksaray yani istanbul aksaray değil demi öle değilse eğer ben sana çok yakınım

yok canım il olan aksaray:)
bu arada sporu da bitirmişsin, ben 15 dk yapabildim ama 7kmden fazla tutmaya çalıştım hızımı
bugün yediklerimi yazayım bide
sabah 1 kase nesfit üstüne 5i 1 yerde
ara yok
öğle 1 kase nesfit,yarım saat sonrasında bir elma
saat 4ten sonra azıcık lavaş ekmek. sıcacıktı dayanamadım:)
eve gelince 6ya doğru 5 yk yoğurt
akşam 8 gibi yiyebildim, eşim o zaman geldi çünkü, 5 yk pilav-tavuk sote karışık, toplamı 5yk falandır, bol salata, ekmek yok
yemek öncesi 15 dk spor

canım hemşeri çıktık annemlerde şu an aksarayda ben konyadayım bayramda gitcem allah kısmet ederse bu arada menün çok güzek sporunda fena deil bence gayet formunda

haklısın canım evde ancak yapabildiğimiz kadar yapöaya çalışıyoruz aslında ben sabahları saat 5 den 7 ye kadar yürürdüm sahilde ama şimdi o saatte karanlık oluyor eşim bırakmıyor beni sahile ilerleyen saatlerdede güneş oluyor sıcak diye çıkamıyorum malum mersin hala 29 derece dediğin gibi evde yapıyorum bende

maşallah esw cim bugün gerçekten çok güzel menün

merhaba kızlar bikaç gündür ihmal ettim takımı
rahatszılığım sebebiyle
bu bi daha tekrar etmeyecek inşallah
çünkü diyet havasından uzaklaşıyorum böyle olunca
hasta da olsam ayrılmıcam burdan
bugünkü menüm sabah kepek ekmeğinde beyazpeynir
domates tost ve eçık çay
öğlen ton balığı ve 1 dilim cavdar
yanında ıhlamur ve adaçayı
akşam tavuksuyuna grip çorbası
ekmek yemedim
ve bolca karışık bitki çayı içmekteyim hala
bakalım yarın büyük gün
her ne kadar kilo vermediğimi düşünsemde
tartı bana inşallah bi süpriz yapar:)

geçmiş olsun canım menünde çok güzel inşallah yarına kadar daha iyi olursun sen dinlen arkadaşım yorma kendini

kusura bakmayın kızlar, misafir geldi de tekrar giremedim
atçekencim evet canım hemşehri çıktık ama benimki işten dolayı aksaraylılık :)
bu arada ben yemekten 1 saat sonra falan yarım kase de jöle yedim:)
herkese iyi geceler, öpüyorum hepinizi, inşallah sabah hepimiz biraz daha hafifleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…