Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah canım umarım hepimizinki şişkinliktir ve yarın sabaha kadar geçer imşallah malesef bende aynı duygular içerisindeyim

geçmiş olsun canım düzen bozulunca yediğindende bişi anlamıyor insan benim yemek saatim geçince ya çok yiyorum yada hiç canım istemiyor

ebrehecim ben malesef sıkıldığım zaman ağzım durmuyor sürekli bişiler yemek istiyorum o yüzden boş durmamaya özen gösteriyorum bu arada öğle yemeğin hem sağlıklı hem hafif afiyet olsun

esw cim arkadaşa gezmeye gitmiştim yeni geldim geçmişi okudum listeler hakkında bilgi vericem canım bi toparlayım yazıcam afiyet olsun canım süreklide aç kalınmazki iyi etmişsin başka yeme ama

herkese selam arkadaşlar yeni geldim eve geçmişi okudum şimdide kendi menümü yazayım
sabah
1 k k peynir
2 bardak şekersiz çay
yarım haşlanmış yumurta
öğlen
yarım porsiyon patlıcan yemeği
5 kaşık pilav
akşam
daha yemedim ne yiyeceğimi bilmiyorum yediğimde yazarım :)))

canımsın menülerinin fazlalığından ziyade ekmeği sadece bir dilim yersen günde daha iyi olur düşüncesindeyim her öğünde yeme yani

takyoncum doğru söylüyosunda,açıkcası bende doktor öle söledi die yiyiyorum.Ekmeğin bağırsaklarımın çalışması için çok önemli olduğunu söylediği için her öğün 1 ya da 1,5 dilim yiyiyorum.Ama madem sen öle diyosun azaltmaya çalışıcam

aaaaa benim bildiğim ekmek kabız yapmıyormu
begümcüm kayınvalidem 106 kilo diyetisyene gitti kadın normalde sabahları 1 yada 2 dilim ekmekle doyuyor diyet listesine baktım 4 dilim ye demiş hayret ettim vallahi başka doktora sordum olurmu öyle şey sakın yemesin o kadar dedi yani bazen doktorları anlamakta güç oluyor hepsinin ruh hali farklı kime inanacağımızı şaşırdık valla

(senanazcım bi sağlıkçı olarak yanlış anlamadın umarım )

tamamdır kaptanım,o zaman senin sölediklerinede kulak veriyorum bu saatten sonra.

bugün öğlen 2 dilim fırında mücver yedim
1 dilim ekmekle

arada da 1 fincan yeşil çay+ 1 tane muz yedim

birazdan çıkıcam ama eve gitmiyorum.
kuaföre uğruycam işim anca 8 gibi biter
napsam şimdi ben yanımda da hiç bişiy yok light bisküvi falan
çok karnım açıkıcak

birazdan çıkıcam ama eve gitmiyorum.
kuaföre uğruycam işim anca 8 gibi biter
napsam şimdi ben yanımda da hiç bişiy yok light bisküvi falan
çok karnım açıkıcak

bencede bişeyle ye diyet bisküvi felan çok acıkırsan birden yükleme olmasın bu arada yarın cumaaaaaa bildirimleri unutmayalım kızlar kendimden umudu kestim inşallah sizlerden verenler olmuştur

bencede bişeyle ye diyet bisküvi felan çok acıkırsan birden yükleme olmasın bu arada yarın cumaaaaaa bildirimleri unutmayalım kızlar kendimden umudu kestim inşallah sizlerden verenler olmuştur

valla bende bu hafta pek umutlu değilim,bide ben dün akşam ne yedim biliyomusuuz

eşime iş arkadaşı fıstık ezmesi getirmiş,hani şöle yeşil yeşil sırf antep fıstığından yapılan
2 küçük parça yedim bi güzel
yarında zararını tarduda biare alıcam malesef :)

tekrar merhabalar:))
bugün hiç ara yapamadım, saat 5e doğru ağzıma attığım iki lokma lavaşı saymazsak
daha akşam yemeği yemedim, eşim sehir dışındaydı, şimdi yolda, onu bekliyorum ama yarım saat önce 5 yk yoğurt yedim
birazdan da spor yapıcama
aklıma gelmişken söylemek istedim, ben yarın akşam üstü yola çıkıyorum bayram tatili için ve köye gidicem, doğal olarak internet yok, bu hafta bildirim yapacaklar arasında olursam haftaya cuma da bildirim yapamazsam nolcak, onu soracaktım, ben haftaya cuma cepten denerim ama olur mu bilemediğim için şimdiden sorayım dedim yarın yola çıkma telaşı içinde unutabilirim diye

merhaba arkadaşlar ben çıkıyorumda çok acıktım inşallah eve gidince gözüm dönmüş olarak çok yemek yemem dua edin yarını hatırlatıcam günüm çok iyi geçti çünkü akşamıda atlatırsam ne ala öpüyorum herkezi yarın görüşürüz .

yarından korkuyorum o yüzden takyoncum :)

begüm cüm yemeseymişsin güzel olurmuş ama yemişsin napalım telafisine bakmak lazım

esw cim canım istersen özelden numaramı atarım sana bana mesaj atarsın kilonu ben yaparım bildirimini hem belki haftaya bildirim yapılmayadabilir bayramdan dolayı bakalım belli olur bikaç güne kadar

ferihancım seni bu satte ilk defa görüyorum mesai vardı galiba aman arkadaşım akşama dikkat et :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…