Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar, kimse kalmadı mı yoksa? geçmişi okudum ve adımı listede görünce heyecanlandım. şimdi ben yarın sabah kilo bildirimi mi yapıcam? :18: yoksa önümüzdeki cuma yani 19 kasımda mı?

Tam da regl dönemindeyim,normal kilomun üstünde çıkıyorum bu dönemde. nasıl olcak şimdi kilo almış olarak listeye girersem ne olcak ? :44:

Cevap beklerken bugünkü menümü yazayım;

sabah; ekmek biraz fazla kaçmıştı, gerisi normaldi

ara: bir bardak lahana suyu

öğle; meyve (biraz fazla kaçtı)

ara: tarhana çorbası, patates salatası (yağsızdı ama o da fazla kaçtı)

ara: çayın yanında gofret dayanamadım herkes yiyodu ben de yedim.

şimdi spor yapma derdine düştüm yarın sabah bildirim yapıcak mıyım şimdi ???

ii geceler
kimseler kalmamış
menüm şöyle
kahvaltı yapamadım
öğle 1 pors. kuru fasulye yağsız 1 dilim ekmekle
ikindi 4 5 hurma
akşam ızgara hamsi salatayla 1 dilim ekmek
10 gibi 5 6 tane kestane...

işte böyle
takyoncum sabah tartıldım gram kıpırdamamış
olsun genede almıyorum ya oda bişey
sabah kadın gelecek yoğunluktan giremezsem beni aynı geç olurmu
değişiklik varsa kesin girer bildiririm

arkadaşlar şimdiden cumanız mübarek olsun a e olun...

Arkadaşlar,

Kilo bildirimi yapacak mıyım hala bilmiyorum ama ben yine de yapayım. Ne yazık ki 3 gündür tuvalete çıkamıyorum, yolculuk vs derken iyice düzenim bozuldu hala da bozuk devam ediyo. Kilom 74.5
Bayramda kesinlikle bana tolerans falan yok, tatlı vs falan sıfır.

slm arkadaşlar bu gün büyük bi sürpriz yaşadım kilom 57 ben 58 beklerken 57 çıktı regl dönemimde olmama rağmen çok mutluyum 2 hafta önce 62 iken çok şaşırdım acaba tartı yanlışmı diye düşündüm dijitalde tartıldım aynı kilom 57.5 çıktı

Süper süper süper

2 haftada 5 kilo, ben olsam 2 ayda bile veremem :))) Tüyo verir misin atçekencim biz naciz tombullara?

maşallah arkadaşım
darısı başımıza artık

Süper süper süper

2 haftada 5 kilo, ben olsam 2 ayda bile veremem :))) Tüyo verir misin atçekencim biz naciz tombullara?

canım bendaha öncelerdede diyet yaptım ama bu kadar olumlu sonuçlar almamıştım yani bu kilo vermemi spora ve sizlere borçluyum gerçekten günlük en az 1 saat yürüyüş yaptım ve sizlerinde beni motive etmesi çok işime yaradı diye düşünüyorum

inanki bende çok şaşkınım sürekli tartıya inip çıkıyorum acaba doğrumu gördüm diye :92:

kızlarr ben çok hastayım,rapor aldım kilo bildirimimi yapıp eve gidiyorum şimdi.
Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum.Sağlıkla kalın.

günaydın kardeş takım
herkesler iyidir inşallah. listeler için uğrayayım dedim. takyon canım lazım olursam buralarda olucam.
yalnız bir konuyu sormak istiyorum sadece.

bu hafta 2 yeni üyeniz var sanırım onlar listenize eklenicek. atceken ve esw arkadaşlarımız.
atceken arkadaşımız 31.10 da 62 kilo ile takıma dahil olmuş,05.11 de kilosu 59.5. bu hafta listeye bu kilodan eklenecek kendisi.
esw arkadaşımızın kilosundada ufak bir yanlışlık var belki yanlış yazmıştır sormak istiyorum.
31.10 da ilk kilosunu 63 olarak belirtmiş. 05.11 de 1 kilom gitmiş demiş. yani 62 oluyor kilosu bu haftada 62.4 kg yazmış. 400 gr almış oluyor. eğer başlangıç kilosu 63 ise bu sonuç çıkıyor. bu konuyada açıklık gelirse sevinirim. eğer kaçırdığım bir yer olduysa bilemiyorum. öpüldünüz.

begümcüm geçmiş olsun canım, takım olarak ne oluyo bize, herkes sırayla hasta oluyo, nazara geldik walla :))
kızlar ben çıkıyorum, bugün yola çıkıcam, herkesin bayramını kutluyorum, mutlu bayramlar diliyorum hepinize ve hepinizi öpüyorum, hoşçakalın kızlar, haftaya görüşmek üzere

ad1cim benim çizelgemde de yazıyo zaten kilom 64 canım, ben 63 demiştim ama çizelgeyi hazırlarken tartılınca acı gerçek yüzüme çarptı, 600 gr vermiş oluyprum yani başlangıca göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…