- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.181
herkese günaydın
kilom 62.4, başlangıç 64dü
slm arkadaşlar bu gün büyük bi sürpriz yaşadım kilom 57 ben 58 beklerken 57 çıktı regl dönemimde olmama rağmen çok mutluyum 2 hafta önce 62 iken çok şaşırdım acaba tartı yanlışmı diye düşündüm dijitalde tartıldım aynı kilom 57.5 çıktı
slm arkadaşlar bu gün büyük bi sürpriz yaşadım kilom 57 ben 58 beklerken 57 çıktı regl dönemimde olmama rağmen çok mutluyum 2 hafta önce 62 iken çok şaşırdım acaba tartı yanlışmı diye düşündüm dijitalde tartıldım aynı kilom 57.5 çıktı
Süper süper süper
2 haftada 5 kilo, ben olsam 2 ayda bile veremem :))) Tüyo verir misin atçekencim biz naciz tombullara?
maşallah arkadaşım
darısı başımıza artık
[/Q
teşekkürler arkadaşım inşallah
kızlarr ben çok hastayım,rapor aldım kilo bildirimimi yapıp eve gidiyorum şimdi.
Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum.Sağlıkla kalın.
günaydın kardeş takım
herkesler iyidir inşallah. listeler için uğrayayım dedim. takyon canım lazım olursam buralarda olucam.
yalnız bir konuyu sormak istiyorum sadece.
bu hafta 2 yeni üyeniz var sanırım onlar listenize eklenicek. atceken ve esw arkadaşlarımız.
atceken arkadaşımız 31.10 da 62 kilo ile takıma dahil olmuş,05.11 de kilosu 59.5. bu hafta listeye bu kilodan eklenecek kendisi.
esw arkadaşımızın kilosundada ufak bir yanlışlık var belki yanlış yazmıştır sormak istiyorum.
31.10 da ilk kilosunu 63 olarak belirtmiş. 05.11 de 1 kilom gitmiş demiş. yani 62 oluyor kilosu bu haftada 62.4 kg yazmış. 400 gr almış oluyor. eğer başlangıç kilosu 63 ise bu sonuç çıkıyor. bu konuyada açıklık gelirse sevinirim. eğer kaçırdığım bir yer olduysa bilemiyorum. öpüldünüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?