Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta listeye giren arkadaşlar
atçeken
shelly
esw

desirebel yeterli paylaşım yapmadığı için bu hafta listeye alınmayacak

Son düzenleme:
[sıze="2"]5.takım üye listesi[/sıze]
takyon
ferihan
aresözgür
banucan4
ebrehe
begümd
amonra
adigenisse
senanaz
esw
atceken
shelly

listemizin son hali bu arkadaşlar sınır olan 12 sayısına ulaştık

herkese iyi akşamlarrr. ben bugün giremedim arkadaşlar yoğundum.sabah kaşarlı tost öğlen dışarıda olduğum için çeyrek ekmek arası döner yanında ayran. akşamda tarhana çorbası ve salata yedim bugün bolca da yürüdüm. yaklaşık iki lt su ve yeşil çayımı içtim.

inşallah yürüyüş eritmiştir onları neyseki akşam yemeği iyiymiş

hayır canım yanlış anlamam. her yiğidin bir yoğurt yiyişi var.

canım çok geçmiş olsun

yarın tartı günü. hastaneye gitmeden umarım kg bildiririm.takyoncuğum. bildiremesem de 12 ye kadar mutlaka yetişirim kaptan sakın unutma beni:94:

esw cim canım istersen özelden numaramı atarım sana bana mesaj atarsın kilonu ben yaparım bildirimini hem belki haftaya bildirim yapılmayadabilir bayramdan dolayı bakalım belli olur bikaç güne kadar

tamam canım bana uyar, köyde kantarda tartılıcam walla. tartı yok. evdekini de götürmicem. bi sürü eşya olucak çünkü :)

yarın tartı günü. hastaneye gitmeden umarım kg bildiririm.takyoncuğum. bildiremesem de 12 ye kadar mutlaka yetişirim kaptan sakın unutma beni:94:

tamam canım unuturmuyum hiç bildirimler tamamlanmayınca listeyi hazırlamıyorum 4 gözle bekleyecem seni

arkadaşlar bu arada bugünki menüm şöyle
sabah:kk peynir bir dilim ekmek 1 br şekersiz çay
ara:bir elma
öğle:brokoli çorbası bir kase çok az yoğurt
ara:yeşilçay
akşamatlıcanlı türlü vardı 4 yk yrm kase yoğurtlu cacık şimdide 1 saat spor yapcam bakalım

bence süperr

tamam canım bana uyar, köyde kantarda tartılıcam walla. tartı yok. evdekini de götürmicem. bi sürü eşya olucak çünkü :)

kantar deyince tutamadım kendimi Allah'ta seni güldürsün emi büyük ihtimal bildirim olmayacak haftaya ama yinede numaramı veriyim ben takip edemiyeceksin çünki net olmayınca sen beni çaldır bende seni kaydedim eğer bildirim olursa sana mesaj atarım tartılırsın kantarda :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…