- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.141
herkese iyi akşamlarrr. ben bugün giremedim arkadaşlar yoğundum.sabah kaşarlı tost öğlen dışarıda olduğum için çeyrek ekmek arası döner yanında ayran. akşamda tarhana çorbası ve salata yedim bugün bolca da yürüdüm. yaklaşık iki lt su ve yeşil çayımı içtim.
hayır canım yanlış anlamam. her yiğidin bir yoğurt yiyişi var.aaaaa benim bildiğim ekmek kabız yapmıyormu
begümcüm kayınvalidem 106 kilo diyetisyene gitti kadın normalde sabahları 1 yada 2 dilim ekmekle doyuyor diyet listesine baktım 4 dilim ye demiş hayret ettim vallahi başka doktora sordum olurmu öyle şey sakın yemesin o kadar dedi yani bazen doktorları anlamakta güç oluyor hepsinin ruh hali farklı kime inanacağımızı şaşırdık valla
(senanazcım bi sağlıkçı olarak yanlış anlamadın umarım)
hayır canım yanlış anlamam. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var.
inşallah yürüyüş eritmiştir onlarıneyseki akşam yemeği iyiymiş
amonracım biraz daha iyiolmana sevindim, bronşitin varsa kendine biraz daha dikkat et canım, hemen ortaya çıkıverir çünkü
ancak girebildim, misafirim vardı da
menümü yazayım
sabah 8 gibi 1 kase nesfit
ara 10.30 gibi 1 pk altınbaşak bisküvi
öğle 13:30 gibi 1 kase nesfit ( eşim şehir dışında, eve gitmedim, işyerinde yedim)
ara 15:30 gibi 1 elma
akşam 17:30 gibi 4 yk tavuk sote, 5 yk pilav, salata, turşu, ekmek yok
1 saat sonrasında 1 kase jöle, içinde meyve falan yoktu
akşam da 1 arkadaşım geldi, onla beraber 1 elma ve 1 mandalina yedim
spor yapamadım, uyuyakalmışım, sonra da arkadaşım geldi zaten
atçeken cim maşallah menün çok iyi inşallah yarına kilo vermiş olursun canım[/
saol takyoncum inş dedin gibi olur ben bu hafta spora çok güveniyorum hergün en az bir saat yaptım ama yarın görecez bakalım yalnız sizlere bi sorum olcak ben bu gün regl oldum yani haliyle karnım biraz şiş bu tartıda etkilermi fazla gösterirmi onu merak ediyorum:18::18::18:
canım artık yürümekten bacaklarım ağrıyor.
saol takyoncum inş dedin gibi olur ben bu hafta spora çok güveniyorum hergün en az bir saat yaptım ama yarın görecez bakalım yalnız sizlere bi sorum olcak ben bu gün regl oldum yani haliyle karnım biraz şiş bu tartıda etkilermi fazla gösterirmi onu merak ediyorum:18::18::18:
bencede bi fazlalık olabilir sonuçta karın şişiyor çünki :79:
o kadar da etkilemez. merak etme canım.
esw cim canım istersen özelden numaramı atarım sana bana mesaj atarsın kilonu ben yaparım bildirimini hem belki haftaya bildirim yapılmayadabilir bayramdan dolayı bakalım belli olur bikaç güne kadar
yarın tartı günü. hastaneye gitmeden umarım kg bildiririm.takyoncuğum. bildiremesem de 12 ye kadar mutlaka yetişirim kaptan sakın unutma beni:94:
bencede bi fazlalık olabilir sonuçta karın şişiyor çünki :79:
regl öncesi şişkinlik daha çok oluyor genelde canım
arkadaşlar bu arada bugünki menüm şöyle
sabah:kk peynir bir dilim ekmek 1 br şekersiz çay
ara:bir elma
öğle:brokoli çorbası bir kase çok az yoğurt
ara:yeşilçay
akşamatlıcanlı türlü vardı 4 yk yrm kase yoğurtlu cacık şimdide 1 saat spor yapcam bakalım
tamam canım bana uyar, köyde kantarda tartılıcam walla. tartı yok. evdekini de götürmicem. bi sürü eşya olucak çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?