Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım vaktimiz var nasıl olsa bekleyelim çünkü bende kesin olarak bilmiyorum

bu arada seni burda görmeyi özlemişiz yaa kardeş takım unuttun bizi bak

olurmu hayatım hiç unuturmuyum. canım kaç haftadır hep bi yoğunluk içindeydim. birşeyleri yetiştirecem telaşesi,düşüncesi yüzünde sizlere de yazamaz oldum ama inan çok sefer gelmişimdir,bakıyorum muhabbet iyi takım kalabalık usulca çıkıyorum. e anacım çoğaldınız size sohbet yetmez.:81: neyse inşallah bayram sonrasında bol sohbetler ederiz hayatım. ama sizlerde gelin ihmal etmeyin bizi. :92:

kızlar 1 saat yürüdüm geldim dışarda çok güzel bi hava var
ter içinde kaldım ama değdi
öğlen yemeği yemedim miğdemde feci bi yanma var
sabah yediğim yarım simit canıma okumakta şu an
bi daha simit falan yemicem

asumancım sen hepimize yetrsin evelallah gelip sessizce gitmek olurmu hiç
inşallah canım herzaman bekleriz bizde geliriz tabiki

çok teşekkürler takyoncum inş hep beraber nice güzel tablolar görcez

kalliste ablacım ben listeyi 1 haftalık bildirime göre toparladım ama son söz senin ablacım.

canım geçen hafta listeye alınmamışlardı ama şimdi ilk kez alınıyorlar başlangıç kilolarını yazmak gerekmiyormuydu ?:26:

Takyoncum merhaba... yeni üyelerin 2 hafta önce bildirimleri değil bir hafta önce verdikleri bildirim yazılmalı paylaşım alanına... yoksa haksızlık olacaktır canım 2 haftalık bildirim ile...

deneme süreleri gelen arkadaşların takıma adapte olmalarını sağlamak amacıyladır... umarım arkadaşlar geçen cumada bildirmişlerdir kilolarını

asumancım sen hepimize yetrsin evelallah gelip sessizce gitmek olurmu hiç
inşallah canım herzaman bekleriz bizde geliriz tabiki

yirim seni ben güzel bacım benim. herzaman birlikteyiz Allah ın izniyle yeterki saygımız sevgimiz hiç bitmesin.

hımmm anladım abla evet bildirmişlerdi sağolsun ad1 ona göre düzenledi listeyi
teşekkür ederim

kalliste abla atceken2005 ve asw arkadaşlarımız geçen haftaki kilosunu belirtmiş ama shelly arkadaşımız belirtmemiş. ama çok farkıda yok ablacım, 500 gr vermiş görünüyor. eğer geçen haftaki kilosunu hatırlıyorsa listeyi düzeltelim.

5. TAKIM 181.ETAP
takyon (61,3 / 61,5 / -2 /-0,33% )
ferihan (93,0 / 93,0 / 0,0 / 0,00 % )
banucan4 (85,4 / 85,4 / 0,0 / 0,00 % )
esw ( 63,0 / 62,4 / 0,6 / 0.95 % YENİ ÜYE
shelly ( 75,0 / 74,5 / 0,5 / 0,67 %YENİ ÜYE
atceken2005 ( 59.5 / 57,0 / 2.5 / 4,2% ) YENİ ÜYE
ebrehe ( 65,3 / 65,0 /0,3 / 0,46% )
amonra ( 82,2 / 82,0 / 0,2 / 0,24% )
begümd ( 84,3 / 83,3 / 1.0 / 1,19% )
senanaz ( 71,0 / 69,9 / 1,1 / 1,55 % )
aresözgür ( 59,7 / 59,7 / 0,0 / 0,00% )
adigenisse ( 78,0 / 78,0 / 0,0 / 0,00% )

5.TAKIM TOPLAM KİLO (877.7 / 871.7 / 6.0 / 0.68%)

adcım listemiz senin düzenlediğin gibi canım

Son düzenleme:
takyon canım istersen bu şakilde listeni paylaşıma bırak hayatım shelly arkadaşımız sanırım buralarda değil.

selam arkadaşlar şimdi üzülerek birşey paylaşmak zorundayım
kural olarak uzun zaman kilo veremeyen üye diskalifiye olur tabii öncesinde uyarı yapılarak....
paylaşımda bulunmayan üye diskalifiye edilir

BANUCAN4 arkadaşım
başlangıç kilo : mayıs ayı / 86,7
şu an :kasım ayı / 85,4

6 ay boyunca sadece 1,3 gr.verilmiş. daha önce kalliste abla tarafından uyarı almıştır.fakat geçen zamanda da bi değişiklik olmamıştır ve paylaşımı yetersizdir bu sebeplerden dolayı takımda olmasının ne onun üzerinde nede takım üzerinde olumlu etkisi kalmadığı için artık takımda olmaması uygun bulunmuştur..... DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR.....

üzüldüm keşke biraz daha gayret edebilseydi
diskalifiye edilen bi daha hiç bi takıma giremiyo mu peki

merhaba arkadaşlar, iyi ki girmişim bizim başlangıç kilolarından bahsediliyo. geçen hafta kilo bildirimi istenmediği için ben de yapmamıştım. ama kilom aynıydı 75.

merhaba arkadaşlar nasıl durumlar listeler hazırmı kimler ne kadar kilo vermiş . ben ancak gelebildim çok kalamayacağım ama biraz bakarım neler olmuş diye . sabah 7 kaşık special k 2 kaşık yoğurt yedim bir fincan yeşil çay içtim . öğle bir poğaça yedim . birazdan bir yeşilçay daha içerim bugün yeterince su içemedim iş yoğunluğundan içmem greken 1 tl su var yanımda akşamada abartmamak dileğiyle ne yemek varsa ondan yiyeceğim .

takyoncum benimde diskalifiye olma durumum varmı uzun zamandr bende kilo veremedim . ona göre toparlanayım geç olmadan . birde canım haftaya kilo bildirimi olacakmı acaba bayram süresince gelemeyebilirim takıma bilgi verildimi .

biraz geçmişe bakmaya çalışayım sonra tekrar yazarım öpüyorum hepinizi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…