- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.221
anladım takyonum.
ama bildirimler 1 haftalık kilo üzerinden hesaplanıyor hayatım. sonuçta sen deneme süresi 3 haftada yapabilirsin 1 haftada ama kilolar 1 hafta üzerinden hesaplanıyor diye biliyorum. kendim bu durumu yaşamadım ama yaşayanlara şahit oldum. yinede içimiz rahat olsun diye kalliste ablaya mesaj attım.
bakalım ne dicek yanlışlık olmasın. belkide kural değişikliği olmuştur yada yanlış biliyorumdur ama mantık olarak ben 1 haftalık kiloda %5 oluyorsam diğer arkadaş 2 haftalık kiloda %7 oluyorsa ozaman haksızlık var demektir. bekleyelim biraz daha kalliste abla ne dicek canım.
atçekencim bu arada seni tebrik ederim, azminin ve yaptığın sporun karşılığını aldın, bravo :13:
olurmu hayatım hiç unuturmuyum. canım kaç haftadır hep bi yoğunluk içindeydim. birşeyleri yetiştirecem telaşesi,düşüncesi yüzünde sizlere de yazamaz oldum ama inan çok sefer gelmişimdir,bakıyorum muhabbet iyi takım kalabalık usulca çıkıyorum. e anacım çoğaldınız size sohbet yetmez.:81: neyse inşallah bayram sonrasında bol sohbetler ederiz hayatım. ama sizlerde gelin ihmal etmeyin bizi. :92:
listemiz hazır arkadaşlar kilo veren tüm arkadaşlarımı kutluyorum atcekencim seni ayrıca tebrik ederim canım
geçmişi hiiiççç okuyamadım akşamüstü okuycam
kardeş takıma sundum listeyi kontrol edildikten sonra paylaşıma sunabiliriz
canım geçen hafta listeye alınmamışlardı ama şimdi ilk kez alınıyorlar başlangıç kilolarını yazmak gerekmiyormuydu ?:26:
kalliste ablacım ben listeyi 1 haftalık bildirime göre toparladım ama son söz senin ablacım.
asumancım sen hepimize yetrsin evelallahgelip sessizce gitmek olurmu hiç
inşallah canım herzaman bekleriz bizde geliriz tabiki
Takyoncum merhaba... yeni üyelerin 2 hafta önce bildirimleri değil bir hafta önce verdikleri bildirim yazılmalı paylaşım alanına... yoksa haksızlık olacaktır canım 2 haftalık bildirim ile...
deneme süreleri gelen arkadaşların takıma adapte olmalarını sağlamak amacıyladır... umarım arkadaşlar geçen cumada bildirmişlerdir kilolarını
yirim seni ben güzel bacım benim.herzaman birlikteyiz Allah ın izniyle yeterki saygımız sevgimiz hiç bitmesin.
takyon canım istersen bu şakilde listeni paylaşıma bırak hayatım shelly arkadaşımız sanırım buralarda değil.
selam arkadaşlar şimdi üzülerek birşey paylaşmak zorundayım
kural olarak uzun zaman kilo veremeyen üye diskalifiye olur tabii öncesinde uyarı yapılarak....
paylaşımda bulunmayan üye diskalifiye edilir
BANUCAN4 arkadaşım
başlangıç kilo : mayıs ayı / 86,7
şu an :kasım ayı / 85,4
6 ay boyunca sadece 1,3 gr.verilmiş. daha önce kalliste abla tarafından uyarı almıştır.fakat geçen zamanda da bi değişiklik olmamıştır ve paylaşımı yetersizdir bu sebeplerden dolayı takımda olmasının ne onun üzerinde nede takım üzerinde olumlu etkisi kalmadığı için artık takımda olmaması uygun bulunmuştur..... DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?