- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.821
Tesekkurler canım sende harikasin:)Harikasın canım bravo.
bu tavuktan anladığım haşlanmış göğüs mü canım , eğer öyleyse sağlam perhiz olmuşVee bugunku menüm
Sabah: 2 dilim ekmek 1 ufak parca tavuk eti 1 yumurta dometes salatalik 2 kasik yogurt
Ogle:1 kase taze fasulye 2 kasik yogurt
Az salata 1 parca tavuk eti
Aksam: tavuk salata
Ara: turk kahvesi bir avuc findik
2 litre su
Spor: leslie 40 dakika 80 saniye plank 10 dakika bolgesel egzersiz:)morordek parkbyull
700 g gitmiş tebrikler. Canım sıkıntılarını bir an evvel çözersin inşallahArkadaşlar günaydın hepinize
Bugünkü kilom 55.8 700 gr eksideyim. Kaptanım ben biraz izne ayrılmak ıstiyorum. Biraz sıkıntılarım var. Foruma da bakamiyorum.morordek
maaşallah daim olsunMerhaba arkadaslar cok mutluyum:) baslangic kilom 68.8 pazar tartılmıştım
Bu sabah: 67.0 :) fark 1.800
maşallah hadi gel artık 6 lılara bekliyorum seniGünaydın herkese
(78,8/78/0,8/1,02)
Insaallah bu kadarını beklemiyorumdum kendimdenmaaşallah daim olsun
nice nice eksilerin olsunInsaallah bu kadarını beklemiyorumdum kendimden
Dosya yükle den resim dosyanı seçip yüklendikten sonra cevapla diyorsun ben öyle yapıyorumYa resim eklemek istiyorun da yapamadim yardımcı olurmusunuz
yorum yazdığın yerde dosya yükle var ordan yükleyebilirsin canımYa resim eklemek istiyorun da yapamadim yardımcı olurmusunuz
Gunaydin:)Günaydın herkese
(78,8/78/0,8/1,02)
Harikasın canimBen bildireyim
Geçen cuma:96.4
Bu cuma:94.8
Fark:-1.6
Oleyy Oleyy çok şükür ya
Super:) inşallah hemen halledersinArkadaşlar günaydın hepinize
Bugünkü kilom 65.8 700 gr eksideyim. Kaptanım ben biraz izne ayrılmak ıstiyorum. Biraz sıkıntılarım var. Foruma da bakamiyorum.morordek
Anaaa geçtin ya beni:) Süpersin masallahMerhaba arkadaslar cok mutluyum:) baslangic kilom 68.8 pazar tartılmıştım
Bu sabah: 67.0 :) fark 1.800
Sen iyi ol parky ya.cümleten günaydın
kaptanımmorordek
kaptanım kilom sabitte müsaade edersen menü yorumlamaya devam ederim aranızdan ayrılmak istemiyorum ama biraz ağır bir tedavi süreci olacak benim için bu sebeple ana takımdan ayrılmam gerekiyor ..
fakat hafta içi 7*24 burdayım beni sağa sola fırlatmayın olur mu
Ooo bu hafta masallah imiz var:)Hayırlı cumalar hanımlar kilom ve menüm
82.3 yani 1 kilo vermişimmorordek @parkybull
Yalnız kaptanım bundan sonraki haftalar daha az gidicektir tecrübelerime dayanarak.
Çok sevindim canım. Ozlendin gel artık zaten:)Günaydın
Herkese bol eksiler hızlıca girdim okumaya vaktim yok. Ameliyat başarılı geçti bugün hastaneden çıkış olacak. Pazartesi bildirimi ile döneceğim inşallah aranıza.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?