Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar tek tek okudum teşekkür ediyorum helikobakteri tedavisine başlıyoruz üçlü antibiyotik tedavisi hayırlısı inşaallah birazda böbrek değerlerim üst sınırdaymış ultrason istediler 19 marta gün verildi artık efendi gibi bir perhiz yapacağım toparlayacağım inşaallah

InsAllah gelmış gecmiş olsun

Bendede sunizit var gercekten cok kotu bu gune kadar o zaman 400 gram degilmi canim
1400 gram canım bende sakinim :)
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah temiz cikar

Ya 3 hafta da hamladim mi gerçi zaten kaslarim zayif kas roatizmam var ondan da olabilir..
dogal zaten magnezyum da kasların gevsemesini saglar takviye olarak alamıyorsan maden suyu iç onda da bolca var
Beyaz ekmek hiç yemiyorum canım tam buğday hep
zaten sen guzel besleniyorsun ekmek yemek istemiyorum dedin ya ondan öcü dedim:)
Sen de hele naptin bu hafta :)))
valla kaptanımız için yola basladım kafa değistirerek yola cıktım
ama bugun istediğim gibi olmadı protein günü yapıcaktım tavuk cok geç cıkardıgım için buzluktan cözünmedi
cocuk sarma istediği için pazı vardı onu sarmıstım bende takıntı var da aynı boy ve ince olması lazım uzun surdu yorgunluk derken aksam sarma yedim detoks ta yapamadım anca hazırladım birazdan içicem ama butun gece wc olacak mecbur

Ya keşke bulgur yemeseydin proteine devam etseydin camim ya bende hala şişkinlik var napcam bilmiyorum kötü durumdayım bu hafta çok dikkat ettigim halde

Ya keşke bulgur yemeseydin proteine devam etseydin camim ya bende hala şişkinlik var napcam bilmiyorum kötü durumdayım bu hafta çok dikkat ettigim halde
pirinç le yaptım keske bulgur koysaymısım. artık protein günü hhhaftaya persembe.1 lt detoks içtim bile:)
sislik adetten olabilir mi bide ben bişeyleri kafaya takınca da şişiyorum . kafaya biseyler mi taktın acaba

Evet taktım canım çok boş şeyleri hemde ama naparsin insanız:) gerçekten sitres şişkinlik yapıyo diyosun bilmiyordüm midemin şişliği geçmiyo maden suyu da yok komşudan isteyim barı gaz var şişkinlik var ödem suyu içtim bide ayran detoksu da yaptım ama yok yani hırs yaptım ya ondan

Canim nasil yapacaksin detoks u

valla bende yapıyor zaten herseyı sinir stres mahvediyor ya.
bişi söyliyeyimmi bosver sadece kendini kafanı rahatlatacak bişey yap kitap müzik resim gibi rahatla azcık
Canim nasil yapacaksin detoks u
daha önce sana yazmıstım ya canım o

Yarın bakalım bıldırım gunu 59 u görcemmı :)
Kesin görür sun kaçamak yapmadiysan eğer..
tamam canim soda iyi oluyor zaten gaz için de.. o sarmalari da yemeyeydin iyiydi bide pirinçli olmasi hiç iyi olmamış.. neyse sen iyi verdin bu hafta her hafta böyle olsaa süper.. bizde yemeğe çıktık buh akşam ekmek yedim maalesef bide regl oldum davul gibiyim.. yarin sabahi cok merak ediyorummm..

bişi söyliyeyimmi bosver sadece kendini kafanı rahatlatacak bişey yap kitap müzik resim gibi rahatla azcık

Kitap okuyorum zaten bitirdim yeni ama insanlar beni bunaltıyor napiyim haklısın zaten en güzeli boşvermek. Yarın böyle kötü bi rakam çıkarsa moralım daha da bozulur

Him tamam canim kiz hala karıştırıyorum hepinize isimler olmadigi icin kusura bakmayin hala alamadim ben merak ediyorum onu yapicam mutlaka. ya bide sizde oluyor mu bilmiyorum normalde cok su icmiyorum ya bugunlerde 2 2.5 içtiğim icin surekli tuvaletteyim sizdede boyle oluyor boyle diyorum belki suyunda faydasi olmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…