Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım biz de bırakmanı istemeyiz. Tedavin herşeyden daha önemli tabi. Listede olmasan da ekibin bi parçasısın her zaman

Hepinizi tebrik ediyorum sabrınızın sonucunu almışsınız ama gevşemek yok banada güzel örnek olun yavaş verdiğim için sabretmek gerçekten çok zor oluyor
Bu hafta katılım çok iyiydi. Takımın motivasyonu o yüzden çok yüksekti. Hep böyle desteklersek birbirimizi başarı kaçınılmaz olur. Bıramak yok

Demi ama:) 4 günün sonucu bu. Bide bir hafta boyle gitsem insaallah bozmam kendimi su an kendime daha cok kızıyorum diyordum ki veremiyorum demek ki sorun yediklerimdeymis ya. Yiyip yiyip vermeyi bekliyordum:)
Çok iyi canım aynen böyle devam. Buradan bağlantını koparma. paylaşım halinde yediklerimize dikkat edip egzersiz yaptıkmı oluyo. Eşin gelince ağzı açık kalsın şaşkınlıktan

Teşekkürler canım benim.adet ve kafa rahatlığı bak ödemeleri yağları nasıl attı. En çok yağ oranı seviniyorum yağda %20 yi görsem bi çok rahatlicam:)
Yaaa 1 hafta da nasil gitti bu kadar kiloooo yaa ne yaptiysannn aynisini yapicammm :)) hiç kiskanmadimmm kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…