- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.841
Him tamam sagol canimDosya yükle den resim dosyanı seçip yüklendikten sonra cevapla diyorsun ben öyle yapıyorum
SüperMerhaba arkadaslar cok mutluyum:) baslangic kilom 68.8 pazar tartılmıştım
Bu sabah: 67.0 :) fark 1.800
Demi ama:) 4 günün sonucu bu. Bide bir hafta boyle gitsem insaallah bozmam kendimi
Çok iyi tebriklerOhhh ohhh harikasinizz hepinizzz...
Benim 500 gr gitmis sadece
Yani
76/75.5/0.5/%0.66
MuhteşemEki Görüntüle 2236012
60.7-59.6=1.100 giden
Canım biz de bırakmanı istemeyiz. Tedavin herşeyden daha önemli tabi. Listede olmasan da ekibin bi parçasısın her zamancümleten günaydın
kaptanım @morordek
kaptanım kilom sabitte müsaade edersen menü yorumlamaya devam ederim aranızdan ayrılmak istemiyorum ama biraz ağır bir tedavi süreci olacak benim için bu sebeple ana takımdan ayrılmam gerekiyor ..
fakat hafta içi 7*24 burdayım beni sağa sola fırlatmayın olur mu
İnşallah yaamaşallah hadi gel artık 6 lılara bekliyorum seni
Çok iyi tebriklerHayırlı cumalar hanımlar kilom ve menüm
82.3 yani 1 kilo vermişim @morordek @parkybull
Yalnız kaptanım bundan sonraki haftalar daha az gidicektir tecrübelerime dayanarak.
Bu hafta katılım çok iyiydi. Takımın motivasyonu o yüzden çok yüksekti. Hep böyle desteklersek birbirimizi başarı kaçınılmaz olur. Bıramak yokHepinizi tebrik ediyorum sabrınızın sonucunu almışsınız ama gevşemek yok banada güzel örnek olun yavaş verdiğim için sabretmek gerçekten çok zor oluyor
Süper süper süperGünaydın :)
((67.2-65.5)÷67.2)×100=2.529
Yani bugün 65.5
Yüzdem %2.529
Yağ oranim da 35.5
GünaydınGünaydın
Herkese bol eksiler hızlıca girdim okumaya vaktim yok. Ameliyat başarılı geçti bugün hastaneden çıkış olacak. Pazartesi bildirimi ile döneceğim inşallah aranıza.
Sevgiler
Çok iyi canım aynen böyle devam. Buradan bağlantını koparma. paylaşım halinde yediklerimize dikkat edip egzersiz yaptıkmı oluyo. Eşin gelince ağzı açık kalsın şaşkınlıktanDemi ama:) 4 günün sonucu bu. Bide bir hafta boyle gitsem insaallah bozmam kendimisu an kendime daha cok kızıyorum diyordum ki veremiyorum demek ki sorun yediklerimdeymis ya. Yiyip yiyip vermeyi bekliyordum:)
Eki Görüntüle 2236012
60.7-59.6=1.100 giden
Teşekkürler canım benim.adet ve kafa rahatlığı bak ödemeleri yağları nasıl attı. En çok yağ oranı seviniyorum yağda %20 yi görsem bi çok rahatlicam:)Süper süper süper
Tebrikler hülyacım
Yaaa 1 hafta da nasil gitti bu kadar kiloooo yaa ne yaptiysannn aynisini yapicammm :)) hiç kiskanmadimmm kiiiTeşekkürler canım benim.adet ve kafa rahatlığı bak ödemeleri yağları nasıl attı. En çok yağ oranı seviniyorum yağda %20 yi görsem bi çok rahatlicam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?