- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.801
Allah sabır versin canım zor gerçektenEvet haftaya Pazartesi’ye kadar böyle sonra Mart’a kadar normal Mart’ta yine böyle allahım ya sabır çekiyorum.
Cısss hele de pirinçli ise..Off bugün de dolma yaptım ya haftalardır canım istiyodu ne zor
İftarları hafif gecirebilsen fazla etkilemez aslındaBide kizlar birkacgun oruc tutmam gerekiyor hazir esim yokken tutmak istiyorum tutarsam rejim yarim kalir aradayim dogrusu
Canim sen birşey yememissin kiMenüm
1 bardak elmalı detoks cayi
Sabah
Yulaf lapası (chia bitter kivi)
Öğle
Ayran detoksu
Aksam
Ayran detoksu
1 litre elmalı su
3 litre su@parkbyullmorordek
Spor: 30 dakika bolgesel
Bugün böyle geçti hiç acıkmadım canım istemedi ama sisim ya sisssss inşallah sabaha iner bu
Kaptanim aslinda toplam dort gün iki gun bir haftada iki gun bir haftada tutayim diyorum boylelikle etkilemez insaallahAllah sabır versin canım zor gerçekten
Cısss hele de pirinçli ise..
İftarları hafif gecirebilsen fazla etkilemez aslında
Benim 4 gun olmasina ragmen kendimden cok umutluyum bakalim:)Hedefleri hatırlayalım, umarım herkes tutturur hatta daha güzel sayılar görür tartıda
15 Şubat Hedefleri
BeyazOrkidem : 60
H hayalalemiveben : 66
A Asmii : 74.8
kardelelen321 : 77.9
N Nurumcan94 : 95.6
parkbyull : 67.3
Hmavidag : 66.9
Leyl-i-fer : 82.5
Z Zbydmr : 75
mer93 : 84.3
E elacicegim23 : 68
@uhs : 67.5
@beyazinci : 58
Tut o zaman bence de:)Kaptanim aslinda toplam dort gün iki gun bir haftada iki gun bir haftada tutayim diyorum boylelikle etkilemez insaallah
Haydi bakalım göreceğiz :)Benim 4 gun olmasina ragmen kendimden cok umutluyum bakalim:)
Yarin degilde cumartesi pazar tutacagim inşallah:)Tut o zaman bence de:)
Yarın tutacaksan istersen kilo bildirimini iftara yakın saatlerde yap. Sabah sahur sonrası fazla çıkarsın :)
Haydi bakalım göreceğiz :)
Bende dayanamam normalde canım ama sis olduğum için yemek aklıma gelmedi hiçCanim sen birşey yememissin kiayy boyle hayatta dayanamam heralde
Iyi geceler:)Iyi geceler arkadaslar
Hadi ya o kadar yani. Valla bakiyorum normaldede az yıyorsunuz aranizda en yiyen benim galibaBende dayanamam normalde canım ama sis olduğum için yemek aklıma gelmedi hiç
Yok canim ben az yemiyorum kiloma göre yiyorum iste kilo verdikçe azalticazHadi ya o kadar yani. Valla bakiyorum normaldede az yıyorsunuz aranizda en yiyen benim galiba
Harikasın canım bravo.Ben bildireyim
Geçen cuma:96.4
Bu cuma:94.8
Fark:-1.6
Oleyy Oleyy çok şükür ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?