- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #303.881
Selamlar hosgeldiniz ben de yeni geldim. Umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz.Tekrar iyi günler kızlar evet ilk sayfayı okudum kilo hesabı kafama takıldı becerebilirmiyim bilmiyorum
37 yaşındayım 3 çocuğum var ev hanımıyım 82 kilo 168 boyum sanirim 8 yıl önce yine bu guruplardan biriyle zayiflamisdim istedigim kiloya ulasamasamda
kaptanım ilk etapta helikobakteri tedavisi uygulanıyor bugün başladım antibiyotiklere gün içinde toplam 6 adet 2000 mg antibiyotik ,bakteri tableti ve koruyucu başladık şu ana kadar çok sallamadı birazdan ikinci postayı içeceğim antibiyotiğin ne yapacağı belli olmuyor malum,sonrasında 15 gün bekleyip bakteri testi yaptıracağız bu arada böbrek fonksiyonları için usg ye gireceğim sonra ikinci aşamaya geçilecek bakılacak bu hafta güzel bir alışveriş yapacağım bol yeşillik ,kelle paça,ilikli kemik,sebze ...şu saatte kilo vermeye odaklanmayacağım elimdeki kiloyu korumaya odaklanacağım tedavi süreci bitince Allah kerimTebrikler kardelencim
Tebrikler nurumcancım
Tamamdır hayalcim izinli notu düsüyorum sana
Tebrikler elacım çok iyi gitmiş :)
Estagfurullah sağa sola fırlatmak ne demek.. Sağlık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor diye not düseceğim. Doktor ne dedi bu arada?
Tebrikler senin de çok iyi gitmiş
Evet bundan sonra az gitmesi çok çok normal bizim de beklentimiz bu yönde zaten :)
HARİKASIN!
Listeye alıyorum seni bu muthis yüzde ile :)
Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim. İşlerini halledip gel bekliyoruz :)
Olsun asmicim tebrikler 500 gr da olsa eksi eksidir
Orkidecim tebrikler 5'leri gördün sonunda :)
Aldınız aldınız ama dur bakalım diğer takımlar da atak yapıp gene ilk 3'ü kaybedersek o zaman bilemiyorum bi daha gönlümü almanız gerekebilirSenin için kaptanım. Aldık mi gonlunu:)
Amaaa busefer 3 hafta ilk 3 te olalim:)
Listeye bu yuzdeyle girmek onurdur benim icin:)
Şimdi baktım durumuna 389. etapta ayrılmışsın sanırım yarışmadan, bildirim yapmadı yazmışlar ama izinli notu göremedim, onu bi araştırmam lazım.Tekrar iyi günler kızlar evet ilk sayfayı okudum kilo hesabı kafama takıldı becerebilirmiyim bilmiyorum
37 yaşındayım 3 çocuğum var ev hanımıyım 82 kilo 168 boyum sanirim 8 yıl önce yine bu guruplardan biriyle zayiflamisdim istedigim kiloya ulasamasamda
Hoşgeldin. İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın bir de ? :)Selamlar, 32 yasindayim. 159 boy bu sabah itibari iile 63.600 kilo.
Hedef 52.
Bence de şu anda sağlığına odaklan canım, sonrasında sen yine verirsin zaten :) İnsallah tedavin hemencik sonuc verirkaptanım ilk etapta helikobakteri tedavisi uygulanıyor bugün başladım antibiyotiklere gün içinde toplam 6 adet 2000 mg antibiyotik ,bakteri tableti ve koruyucu başladık şu ana kadar çok sallamadı birazdan ikinci postayı içeceğim antibiyotiğin ne yapacağı belli olmuyor malum,sonrasında 15 gün bekleyip bakteri testi yaptıracağız bu arada böbrek fonksiyonları için usg ye gireceğim sonra ikinci aşamaya geçilecek bakılacak bu hafta güzel bir alışveriş yapacağım bol yeşillik ,kelle paça,ilikli kemik,sebze ...şu saatte kilo vermeye odaklanmayacağım elimdeki kiloyu korumaya odaklanacağım tedavi süreci bitince Allah kerimgeçer bu da ben korkmuyorum ilk şoku atlatınca..dün o kapıdan çıkıp birbirine sarılıp ağlayanları gördükçe şükrettim bizimkisi dermansız dert değil ..
Yasina göre hedef kilo iyiSelamlar, 32 yasindayim. 159 boy bu sabah itibari iile 63.600 kilo.
Hedef 52.
Indallah basarabilirim. Ilk cocuktan sonraki sabit kilomduYasina göre hedef kilo iyi
Hoşgeldin o halde tekrardan :)Ilk sayfadaki kurallari okudum kabul ediyorum.morordek
Sen artikkk birakk bencee gayet iyi duruyor sun :)) kiskandigimdann falann degill gercekten :)))
Tesekkur ederim. Bu kez kararlı ve iradeli olabilmeyi umuyorum. Ben de 2 çocuk annesiyim.Hoşgeldin o halde tekrardan :)
Ben takım kaptanıyım, 29 yaşındayım ve 1 oğlum var. Seni de hedefine ulaştıracağız insallah :)
o zaman aramıza hoşgeldinIlk sayfadaki kurallari okudum kabul ediyorum.morordek
Hoşgeldin canımTekrar iyi günler kızlar evet ilk sayfayı okudum kilo hesabı kafama takıldı becerebilirmiyim bilmiyorum
Hoşgeldin canımSelamlar, 32 yasindayim. 159 boy bu sabah itibari iile 63.600 kilo.
Hedef 52.
Oooo heyecanlandım ciddeno zaman aramıza hoşgeldin
bu arada bende menü yorumlayan kaptan yardımcısıyım 31 yaşındayım bir oğlum var ,menüleri yazarken beni etiketlersen yardımcı olurum
Tesekkurler hosbuldumHoşgeldin canım
Çok etkiliyo regl bence de sissindir sendeBende dün regl oldum bilmiyorum onun etkisi olmasa belki biraz daha fazla olurdu gidennn..
Arkadasim hosgeldin:) boy olarak ayni sayliriz kilo olarak senden fazlayim yapabilirsin. Benimde iki çocuğum var benimde sabit kilom 65 civari ve suan veriyorum sende verirsin. azim+ kararlılık+sebat etmek:) neden olmasınIndallah basarabilirim. Ilk cocuktan sonraki sabit kilomdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?