Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar hosgeldiniz ben de yeni geldim. Umarim istediginiz kiloya ulasirsiniz.

kaptanım ilk etapta helikobakteri tedavisi uygulanıyor bugün başladım antibiyotiklere gün içinde toplam 6 adet 2000 mg antibiyotik ,bakteri tableti ve koruyucu başladık şu ana kadar çok sallamadı birazdan ikinci postayı içeceğim antibiyotiğin ne yapacağı belli olmuyor malum,sonrasında 15 gün bekleyip bakteri testi yaptıracağız bu arada böbrek fonksiyonları için usg ye gireceğim sonra ikinci aşamaya geçilecek bakılacak bu hafta güzel bir alışveriş yapacağım bol yeşillik ,kelle paça,ilikli kemik,sebze ...şu saatte kilo vermeye odaklanmayacağım elimdeki kiloyu korumaya odaklanacağım tedavi süreci bitince Allah kerim geçer bu da ben korkmuyorum ilk şoku atlatınca..dün o kapıdan çıkıp birbirine sarılıp ağlayanları gördükçe şükrettim bizimkisi dermansız dert değil ..

Senin için kaptanım. Aldık mi gonlunu:)
Amaaa busefer 3 hafta ilk 3 te olalim:)
Listeye bu yuzdeyle girmek onurdur benim icin:)
Aldınız aldınız ama dur bakalım diğer takımlar da atak yapıp gene ilk 3'ü kaybedersek o zaman bilemiyorum bi daha gönlümü almanız gerekebilir
(istekleri bitmeyen kaptan )
Şimdi baktım durumuna 389. etapta ayrılmışsın sanırım yarışmadan, bildirim yapmadı yazmışlar ama izinli notu göremedim, onu bi araştırmam lazım.
Hedefin kaç kilo olmak?
Selamlar, 32 yasindayim. 159 boy bu sabah itibari iile 63.600 kilo.
Hedef 52.
Hoşgeldin. İlk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın bir de ? :)
Bence de şu anda sağlığına odaklan canım, sonrasında sen yine verirsin zaten :) İnsallah tedavin hemencik sonuc verir

Hoşgeldin canım

Hayirli aksamlar arkadaslar hepinize:) nasılsınız? Size birsey danismak istiyorum. Ben kilo verince hemen yuzum cokuyor zayifliyor bunu engelleyebilir mıyım. yine verince oyle olur mu. Bu konuda bilginiz varsa paylasirsaniz benimle sevinirim:)

Indallah basarabilirim. Ilk cocuktan sonraki sabit kilomdu
Arkadasim hosgeldin:) boy olarak ayni sayliriz kilo olarak senden fazlayim yapabilirsin. Benimde iki çocuğum var benimde sabit kilom 65 civari ve suan veriyorum sende verirsin. azim+ kararlılık+sebat etmek:) neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…