- 5 Şubat 2018
- 996
- 2.622
- 133
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.741
Haklısın olumlu düşünmek gerek :)Alan olarak sormuştum :)
Yaa bulursun canım gönlüne göre bir yer. Pozitif düşün evrene kötü enerji yollama :)
Tamam canım her zaman yazabilirsinÇok sağol canim hersey üst üste geldi. Anlattikca daha da bunalıma giriyorum ben o yüzden kendimi toparlamak icin dusunmem eye çalışıyorum. İçinden cikamadigim danisacaktin birsey olursa mutlaka yazarım sana çok sagol
Güzel menü
ÖĞÜN ADI PAZARTESİ (01.04.2019) SABAH1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK
KK.TUZSUZ LOR
4 ZEYTİN
YEŞİL ÇAY ARA ÖĞÜN1 ELMA ÖĞLEN5YK MANTAR SOTE
1 KASE YOĞURT
SINIRSIZ SALATA (YAĞSIZ TUZSUZ) ARA ÖĞÜNÇAY
2 ADET ETİFORM AKŞAMFIRINDA TAVUK GÖĞSÜ
SALATA YOĞURT ARA ÖĞÜN1 ELMA
Senin de kandilin mübarek olsun.Eki Görüntüle 2253330
Selamlar
morordek ayvacicegi parkbyull
Bikaç gündür iyi gitmiyorum farkındayım,bozulmazsa bugün oruçluyum bu beni birax durdurur sanırım.kandiliniz mübarek olsun hanımlar
Canim az da olsa çayımı kahvemi şekersiz icemeyenlerdenim esim evde olduğu için kahve çok seviyor bide ondan yapiyorum az koyuyorum çayada kahveye de saat 8.30 gibiydi. Bu arada orda yanlis yazmışım çok az yazacaktimakşamdan sonrasi ara sütlü türk kahvesi (şekersizdir umarım)
çok çekirdek...akşam arası muhtemelen 21:00 den sonra dır bu ara olmadı bu..sana yağ tuz sivilce elektrik kombinasyonu olarak döner.
Tok tutmaya yardımcı diye biliyorumkızlar birde çiya tohumu aldım faydasi ne zararı ne bilen kullanan varmı
Balla içmeyi dene istersenCanim az da olsa çayımı kahvemi şekersiz icemeyenlerdenim esim evde olduğu için kahve çok seviyor bide ondan yapiyorum az koyuyorum çayada kahveye de saat 8.30 gibiydi. Bu arada orda yanlis yazmışım çok az yazacaktimneler indiriyorum yanında bir bilsen ışte bir kac cekirdekle gecistiriyorum
Canim cok çok az degilmi daha doğrusu hiç yemek yok bana göre atistirmissin sadece. Menüleri gördükçe ben çok yiyorum hepinize goreGünaydınlar dün menümü yazmıştım akşam sadece mandalina ve yoğurt yedimama kilo hala 66 dı regl bitişini beş gözle bekliyorum bu kadar yememeye 2 kilo gitmeliydi gitmedi birde +400 geldi neyse kasmak yok
Dün özeti
Sabah 1 portakal
Sonra 1 avuç leblebi filtre kahve
Öğlen ton balıklı salata
Arada tarçınlı süt
Aralarda minik minik leblebi
Akşam 1 mandalina
1 kase zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt
Gün içi 2 lt su
Cok gecmiş olsunEvet kızlar yine çok hastayım gitmiyor bu hastalık bizden o yüzden erkenden yazayım menumu
Sabah 2 dilim ekmek bir kac ufak parca kavurma biraz menemen 1 tatlı kaşığı tahin pekme
Öğle 4 5 adet fıstık yarim muz
Aksam 1 tabak spagetti makarna(hastaydım bunu yapabildim kaptanim maalesefbol salata 1.5 bardak ayran
Ara az çekirdek ve sütlü türk kahvesi
Su 2 litre geçebilir de
Spor leslie 3morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag
Cısss kaçamak yaptım demek oluyor. Bazen menude açık açık yazmaya cesaret edemiyorlar diğerlerinin de canı ister diye :)cısss ne demek oluyo rejimce dilinde
aynı şeyi bende düşündüm. hiç yemek yok :)Canim cok çok az degilmi daha doğrusu hiç yemek yok bana göre atistirmissin sadece. Menüleri gördükçe ben çok yiyorum hepinize gore
Sagol canım insaallah gecerCok gecmiş olsun
Değil mi canım:) mesela ben artik iki öğün beslemiyorum ışte tatlı hamur isi çok nadir tuketiyorum pilav makarna cok çok azalttım ama geri kalan herşeyi yiyorum doyuruyorum kendimi. Bu arada diğer rakibem senmisin acaba çok karıştırıyorum benaynı şeyi bende düşündüm. hiç yemek yok :)
Evet galibaDeğil mi canım:) mesela ben artik iki öğün beslemiyorum ışte tatlı hamur isi çok nadir tuketiyorum pilav makarna cok çok azalttım ama geri kalan herşeyi yiyorum doyuruyorum kendimi. Bu arada diğer rakibem senmisin acaba çok karıştırıyorum ben
Aynen canim bende öyleyim yemekten zevk alıyorumEvet galibaHmavidag sen ben rakibeyiz aynen, yemek beni mutlu ediyor ama yediklerimize dikkat etmemiz lazım tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?