Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet tam 4 aylık olduk canım.
Rabbim kolaylık versin sana canım. Bitir aklından çıksın uzadıkça yük gibi geliyor artık. Senin mesleğin neydi ki

günaydın hanımlar
bu sabah tartılmadım cumaya kadar da tartılmak istemiyorum bu bağımlılığıma da son verme niyetindeyim..

dün kü manümü yazayım çocuk yanımda gelince mafoldum iş yerinde yazık yavrumda mafoldu..

dün 12:30 bir adet yumurta haşlanmış
bir yemek kaşığı bulgur pilavı
bir yemek kaşığı hindi sote
(oğluma getirdim yemedi)
bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi 5-10 fındık

akşam:kabak spagetti
hindi sote 3-4 çatal

su:2,5 litre
spor yok..

akşamdan sonrasi ara sütlü türk kahvesi (şekersizdir umarım)
çok çekirdek... akşam arası muhtemelen 21:00 den sonra dır bu ara olmadı bu..sana yağ tuz sivilce elektrik kombinasyonu olarak döner.

Sen onu 60 puan yap kaptanım ayvacicegi
Tamam yaptım gitti o zaman :)
Hayırdır canım neyin var anlatmak istersen buradayız
Ben yanlış ifade etmişim kendimi..Belkide Allah söylemiştir. 20 kg vermekti amacım. 30 ütopik olmuş gerçekren
2 ayda 20 kg da az değil bence yine yüksek bi hedef :) Dilerim ulaşırsın ama ulaşmak adına kendini aç bırakıp sağlıksız diyetler yapmanı istemem
Evet tam 4 aylık olduk canım.
Rabbim kolaylık versin sana canım. Bitir aklından çıksın uzadıkça yük gibi geliyor artık. Senin mesleğin neydi ki
Maşallah büyümüs bile
Benim meslek araştırma görevlisi :) Doktora ile görevim de sona eriyor zaten, bir yandan iş ve üniversitelerde kadro arayışındayım :) O stres de beni yoruyor aslında..
Arkadaşlar ben yediklerimi ertesi gün sabah yazsam mahsuru olur mu? Çünkü akşamları zaman bulamıyorum.
Tabi ki dilediğin zaman yazabilirsin o konuda kısıtımız yok

Alan olarak sormuştum :)
Yaa bulursun canım gönlüne göre bir yer. Pozitif düşün evrene kötü enerji yollama :)

2 ayda 20 kg da az değil bence yine yüksek bi hedef :) Dilerim ulaşırsın ama ulaşmak adına kendini aç bırakıp sağlıksız diyetler yapmanı istemem

Doktor eşliğinde yapıyorum diyetimi haftada 2 kez görüşüyoruz. Ancak çok yavaş gitti nedense, normalde verdiklerinden daha fazlasını yiyerek daha hızlı kilo vermişliğim vardı benim. İnşallah bundan sonrası daha hızlı gider.

Çok sağol canim hersey üst üste geldi. Anlattikca daha da bunalıma giriyorum ben o yüzden kendimi toparlamak icin dusunmem eye çalışıyorum. İçinden cikamadigim danisacaktin birsey olursa mutlaka yazarım sana çok sagol

ÖĞÜN ADI
PAZARTESİ (01.04.2019)
SABAH
1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK
KK.TUZSUZ LOR
4 ZEYTİN
YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN
1 ELMA
ÖĞLEN
5YK MANTAR SOTE
1 KASE YOĞURT
SINIRSIZ SALATA (YAĞSIZ TUZSUZ)
ARA ÖĞÜN
ÇAY
2 ADET ETİFORM
AKŞAM
FIRINDA TAVUK GÖĞSÜ
SALATA YOĞURT
ARA ÖĞÜN
1 ELMA

Süpersin devrem:)

Güzel menü yumurta vermedimi diyetisyeniniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…