- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.721
Evet tam 4 aylık olduk canım.4 aylık falan oldu galiba değil mi? Tam yorucu zamanlar :) Çok çok kolay gelsin vallahi
Benim nasıl olsun, çok yoğunum aslında. Tez çok zorluyor beni artık. Yaza doktorayı bitirmeyi hedefliyorum ama bazen bi karamsarlık geliyorAy neyse bir sor bin ah işit gibi oldu
akşamdan sonrasi ara sütlü türk kahvesi (şekersizdir umarım)Hayirli geceler kizlar bugun ku menüm
Sabah çok az zeytin peynir tereyağı 1 yemek kaşığı tahin pekmez 1.5 dilim ekmek cay
Öğle yok
Aksam 3 kasik bulgur pilavi bir kase etli kuru fasulye salata ayran
Ara sütlü türk kahvesi çok çekirdek
Su 2 litre
Spor maalesef bugün yok yarın inşaallah yapacagim.
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag
Tamam yaptım gitti o zaman :)
Hayırdır canım neyin var anlatmak istersen buradayızHanımlar iyi akşamlar
Benim durumum 1 haftadır maddi manevi cokusteyim menulerime yazmadım memnun da değilim zaten öyle bi tatlıya falan dalmisligim yok ama karbonhidrat çok oldu
ayvacicegi bi 60 puan ceza haketmisimdir. Dun 94 dk bugün 90 dk yuruyusum var ama.
Birde 2 ay gecikmeli olsada bugün adet oldum en azından onun gerginliği bitecek.
Menülerin yarın girer duzene
2 ayda 20 kg da az değil bence yine yüksek bi hedef :) Dilerim ulaşırsın ama ulaşmak adına kendini aç bırakıp sağlıksız diyetler yapmanı istememBen yanlış ifade etmişim kendimi..Belkide Allah söylemiştir. 20 kg vermekti amacım. 30 ütopik olmuş gerçekren
Maşallah büyümüs bileEvet tam 4 aylık olduk canım.
Rabbim kolaylık versin sana canım. Bitir aklından çıksın uzadıkça yük gibi geliyor artık. Senin mesleğin neydi ki
Tabi ki dilediğin zaman yazabilirsin o konuda kısıtımız yokArkadaşlar ben yediklerimi ertesi gün sabah yazsam mahsuru olur mu? Çünkü akşamları zaman bulamıyorum.
Alan olarak sormuştum :)Tamam yaptım gitti o zaman :)
Hayırdır canım neyin var anlatmak istersen buradayız
2 ayda 20 kg da az değil bence yine yüksek bi hedef :) Dilerim ulaşırsın ama ulaşmak adına kendini aç bırakıp sağlıksız diyetler yapmanı istemem
Maşallah büyümüs bile
Benim meslek araştırma görevlisi :) Doktora ile görevim de sona eriyor zaten, bir yandan iş ve üniversitelerde kadro arayışındayım :) O stres de beni yoruyor aslında..
Tabi ki dilediğin zaman yazabilirsin o konuda kısıtımız yok
2 ayda 20 kg da az değil bence yine yüksek bi hedef :) Dilerim ulaşırsın ama ulaşmak adına kendini aç bırakıp sağlıksız diyetler yapmanı istemem
Çok sağol canim hersey üst üste geldi. Anlattikca daha da bunalıma giriyorum ben o yüzden kendimi toparlamak icin dusunmem eye çalışıyorum. İçinden cikamadigim danisacaktin birsey olursa mutlaka yazarım sana çok sagolTamam yaptım gitti o zaman :)
Hayırdır canım neyin var anlatmak istersen buradayız
Maşallah büyümüs bile
Benim meslek araştırma görevlisi :) Doktora ile görevim de sona eriyor zaten, bir yandan iş ve üniversitelerde kadro arayışındayım :) O stres de beni yoruyor aslında..
ÖĞÜN ADI | PAZARTESİ (01.04.2019) |
SABAH | 1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK KK.TUZSUZ LOR 4 ZEYTİN YEŞİL ÇAY |
ARA ÖĞÜN | 1 ELMA |
ÖĞLEN | 5YK MANTAR SOTE 1 KASE YOĞURT SINIRSIZ SALATA (YAĞSIZ TUZSUZ) |
ARA ÖĞÜN | ÇAY 2 ADET ETİFORM |
AKŞAM | FIRINDA TAVUK GÖĞSÜ SALATA YOĞURT |
ARA ÖĞÜN | 1 ELMA |
Sizin adınız mı LeyliferEki Görüntüle 2253330
Selamlar
morordek ayvacicegi parkbyull
Bikaç gündür iyi gitmiyorum farkındayım,bozulmazsa bugün oruçluyum bu beni birax durdurur sanırım.kandiliniz mübarek olsun hanımlar
seninde kandilin mübarek olsun canımEki Görüntüle 2253330
Selamlar
Bikaç gündür iyi gitmiyorum farkındayım,bozulmazsa bugün oruçluyum bu beni birax durdurur sanırım.kandiliniz mübarek olsun hanımlar
Süpersin devrem:)günaydınlar herkese
nedense sabah kahvaltılarını saniyeler içinde yaptığım için çok aklımda kalmıyo
tezgah üstüne hemen bir bardak şekersiz çay zeytin peynir biraz ekmek yedim bir yandan da tezgahı topluyorum
ara yaban mersini
öğle ıspanak kavurması yoğurt
ara yaban mersini
akşam yeşil salata
telefondan uygulama indirdim 30 günlük onun 1. gününü yaptım
31 günlük mekik proğramının 1. günü 30 mekik onu yaptım
herkesi bol eksili günlermorordek ayvacicegi
Güzel menü yumurta vermedimi diyetisyeniniz
ÖĞÜN ADI PAZARTESİ (01.04.2019) SABAH1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK
KK.TUZSUZ LOR
4 ZEYTİN
YEŞİL ÇAY ARA ÖĞÜN1 ELMA ÖĞLEN5YK MANTAR SOTE
1 KASE YOĞURT
SINIRSIZ SALATA (YAĞSIZ TUZSUZ) ARA ÖĞÜNÇAY
2 ADET ETİFORM AKŞAMFIRINDA TAVUK GÖĞSÜ
SALATA YOĞURT ARA ÖĞÜN1 ELMA
Bende severim bu ismi ama bnim değilSizin adınız mı Leylifer
Gördükçe eskiden bir forumda tanışıp çok sevdiğim bir ablam geliyor aklıma
teşekkür ederim devrem sende öylesinSüpersin devrem:)
Yumurta gün aşırı haftada 4 gün var. Menü güzel olmasına ve ben çok dikkat etmeme rağmen hayatımda ilk defa bu kadar yavaş kilo veriyorum.Güzel menü yumurta vermedimi diyetisyeniniz
Allah kabul etsin canımEki Görüntüle 2253330
Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?