Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen saat çalmadan 06:30 da gözüm açılıyor bu da enerjinin isareti..
Haklısın bende rahatsızım bu durumdan.Normal yeme düzenime geçeceğim alıştıra alıştıra.Ama bu dönemde nelersiz yapabilirim gördüm.Önyargılarımdan kurtuldum. Et salata yoğurt Sebze salata yoğurt dönemime geçeceğim :)

Aynen bende de baya incelme oluyor bu hafta kesin çok vermişim dir diyorum ama hep 400 500 gr gitmiş oluyor.. bu ara öğlen yiyip akşamı çorbayla falan gecistirmeyi düşünüyorum sanki faydasıolacak gibi sende bi dene istersen..

Aynen alıştıra alıştıra daha iyi olur..

gayet kallavi canım sabah kuruyemişte ekle bence kahvaltına öğlen acıkmadığını farkedeceksin..

Ben geçen sene ekmeği keserken ekmek yerine bulguru koymuştum öyle de 10 kg kadar vermiştim.. Şimdilerde bulguru da baya baya azalttim nerdeyse hiç yok ama tamamen de birakamam sanirim..

gayet kallavi canım sabah kuruyemişte ekle bence kahvaltına öğlen acıkmadığını farkedeceksin..
Ama bu ara öğlen yemeyi düşünüyorum ya sanki böyle daha iyi olacak oglen yer akşam çorbayla gecistiririm

Günaydınlar

Ya çok meyve ve karbonhidrat ağırlıklı olmamış mı sence de? Sabah hurma, arada elma ve corba, arada gene hurma ve bitter, akşam çorba ve sonra gene cilek bak yazarken ben yoruldum
Bunun icin bi 30 puanlık spor yapmanı rica edeceğim ayvacicegi
ben yorumlayana kadar parkbyull yetismis zaten bence de güzel ve gofreti yemedigin icin de ayrıca tebrikler :) En aşağıdaki notumu da okumanı rica edeceğim :)
Ben beğendim genel olarak yediklerini :)

Bir de arkadaslar şu pilavdır, makarnadır bunları olabildigince öglene cekmeye calısalım. Aksamı minimum karbonhidratla kapatırsak süper olur :)

Badem ve findik kavrulmamissa birde ben pirinç pilavı pek tuketmedigim için oda takildi gözüme onun dışında gayet iyi bence..

Yazık ama ona oda beni düşünüyor birşey diyemedim. Ama dedim kararliyim vericem o yüzden benim sevdiğim şeyleri alma diye.

Ben geçen sene ekmeği keserken ekmek yerine bulguru koymuştum öyle de 10 kg kadar vermiştim.. Şimdilerde bulguru da baya baya azalttim nerdeyse hiç yok ama tamamen de birakamam sanirim..
Bence bulgur çok masum:) hem doyurucu hem yemesi keyifli lezzetli.Bulgur yendiğinde hemen acıkma hissi olmuyor:)

Gayet mantıklı :)bende deneyeceğim bu stratejiyi:)

Valla canım ben seni etiketledim etiketledim baktım yorumlamiyosun bende artık etiketlemedimyoksa istemiyo değilim hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…