- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.781
aynen saat çalmadan 06:30 da gözüm açılıyor bu da enerjinin isareti..
Haklısın bende rahatsızım bu durumdan.Normal yeme düzenime geçeceğim alıştıra alıştıra.Ama bu dönemde nelersiz yapabilirim gördüm.Önyargılarımdan kurtuldum. Et salata yoğurt Sebze salata yoğurt dönemime geçeceğim :)Çok dikkatli ol şok diyetten sonra çünkü benim hep fazlasıyla geri döndü.. Birde sen şimdi vücudu yememeye alıştırıyor sun ama bu hep böyle devam etmwz herhalde sürekli leblebiyle gecirmeyeceksin hayatini o yuzden hiç yememezlikten yeme durumuna geçince de alabilirsin kilo sonrasını düşünmekte fayda var.. Bende şu an o durumdayim.. diyetisyenlistem baya yemeli ekmekli makarnali ama şu an çok daha az yiyorum.. ona başlayınca kilo alırım diye çok korkuyorum..
Aynen bende de baya incelme oluyor bu hafta kesin çok vermişim dir diyorum ama hep 400 500 gr gitmiş oluyor.. bu ara öğlen yiyip akşamı çorbayla falan gecistirmeyi düşünüyorum sanki faydasıolacak gibi sende bi dene istersen..Günaydınlar,
Dün yediklerim içtiklerim:)
2,5 litre su ile günü tamamladım
sabah 2 yumurta bol acılı ve çay
öğlen kabak
aralarda leblebi
17:00 yarım portakal
19:30 kabak ve fırın tavuk
yatmadan 1 muz(ilaç içecektim mecbur kaldığım için yedim)
buna rağmen 66 da kitlenip kalan kilo
inanın bunların haricinde yediğim birşey yok
ancak gözle görülür biçimde incelme
toplamda 13 marttan bugüne kadar verdiğim kilo 3
ancak 5-6 kilo vermiş derecede incelme var. Yoğurt'u bol tüketmemden ve karbonhidratı kesmemden kaynaklı.
Aynen alıştıra alıştıra daha iyi olur..Haklısın bende rahatsızım bu durumdan.Normal yeme düzenime geçeceğim alıştıra alıştıra.Ama bu dönemde nelersiz yapabilirim gördüm.Önyargılarımdan kurtuldum. Et salata yoğurt Sebze salata yoğurt dönemime geçeceğim :)
gayet kallavi canım sabah kuruyemişte ekle bence kahvaltına öğlen acıkmadığını farkedeceksin..Dünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Yoğurt
Öğle
1 kase nohut yemeği
Ara
1 kupa sütlü melengiç kahve
Akşam
1 kase çorba
1 kaşık bulgur
1 kaşık sebze yemeği patatesi bol olduğu için yemedim sadece tadina bakmak istedim..
Uyumadan çay bardağı kadar kefir
Su 3 litre
Spor 55 dk plates
15 dk eliptik
200 adet bölgeselmorordek ayvacicegi parkbyull
Ben geçen sene ekmeği keserken ekmek yerine bulguru koymuştum öyle de 10 kg kadar vermiştim.. Şimdilerde bulguru da baya baya azalttim nerdeyse hiç yok ama tamamen de birakamam sanirim..Ekmek yemediğim için yemek yiyemiyorum leblebi ile besleniyorum:) ama 66 da benim çok güçlü bir direncim var bu kiloda 3-4 sene kalmışlığım vardı doğum öncesi. Burayı çok zor geçiyorum. Daha evvel bir şok programım vardı direnç atlamak için sanırım onu uygulamak zorunda kalacağım.Karbonhidrat olduğu için içinde pek istemiyorum:) Regl bitişi cuma günü.Cuma günü kaptanıma olan 65 sözümü tutayım.Önümüzdeki haftaya da direnç kırma programımı yapacağım.
Cevizle fındığı kırmaya üşeniyorumgayet kallavi canım sabah kuruyemişte ekle bence kahvaltına öğlen acıkmadığını farkedeceksin..
Ama bu ara öğlen yemeyi düşünüyorum ya sanki böyle daha iyi olacak oglen yer akşam çorbayla gecistiririmgayet kallavi canım sabah kuruyemişte ekle bence kahvaltına öğlen acıkmadığını farkedeceksin..
Ya çok meyve ve karbonhidrat ağırlıklı olmamış mı sence de? Sabah hurma, arada elma ve corba, arada gene hurma ve bitter, akşam çorba ve sonra gene cilek bak yazarken ben yoruldumkahvaltı: 1 bardak süt, yarım bardak yulaf ezmesi,1 kuru incir,1 hurma pişirdim
ara: 1 kase çorba, 1 elma
öğle: 5 kereviz köftesi, 3 kaşık yoğurt
ara: 3 hurma
birkaç kare bitter çikolata yedim
akşam: 3 köfte, 1 kase çorba,salata
ara: 9-10 çilek
az su tükettim, 1-2 litre arası. spor yapamadım, şimdi 15 dakikalık egzersizimi yapacağım.morordek ayvacicegi
ben yorumlayana kadar parkbyull yetismis zaten bence de güzel ve gofreti yemedigin icin de ayrıca tebrikler :) En aşağıdaki notumu da okumanı rica edeceğim :)Bugün ku menümü yazayım kızlar
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir salatalik 2 dilim ekmek ve çay
Öğle 2 kasik makarna
Aksam yine kuru fasulye dünden kalan 3 kasik bulgur pilavi salata ve ayran
Ara 1 elma bir ısırık gofret
Su az ictim bugün 1.5 litre
Spor leslie 3 mil 350 ip atlama
morordek ayvacicegi parkbyull @Hmavidag
Ben beğendim genel olarak yediklerini :)günaydın hanımlar 2.GÜN
11.00 sabah 2 yumurta haşlanmış 2 dilim peynir 6 zeytin yeşillik 3 dilim etimek
2 kaşık kuruyemiş (karışım almıştım içinde yaban mersini kuru üzüm badem ve fındık var o yüzden kaşık diyorum)
16.00 2 kaşık kuruyemiş 1 bardak kefir
19,00 1 tabak kuru fasulye 2 çöp şiş 3 kaşık pirinç pilav(ısıtırken yedim)
salata
dün yediklerimi yarumlarmısınız arkadaşlar benim günlük kalori ihtiyacım 1700
daha az mı beslensem böyle iyi mi
morordek parkbyull ayvacicegi (inşallah isimleri yanlış yazmıyorumdur.
Badem ve findik kavrulmamissa birde ben pirinç pilavı pek tuketmedigim için oda takildi gözüme onun dışında gayet iyi bence..günaydın hanımlar 2.GÜN
11.00 sabah 2 yumurta haşlanmış 2 dilim peynir 6 zeytin yeşillik 3 dilim etimek
2 kaşık kuruyemiş (karışım almıştım içinde yaban mersini kuru üzüm badem ve fındık var o yüzden kaşık diyorum)
16.00 2 kaşık kuruyemiş 1 bardak kefir
19,00 1 tabak kuru fasulye 2 çöp şiş 3 kaşık pirinç pilav(ısıtırken yedim)
salata
dün yediklerimi yarumlarmısınız arkadaşlar benim günlük kalori ihtiyacım 1700
daha az mı beslensem böyle iyi mi
morordek parkbyull ayvacicegi (inşallah isimleri yanlış yazmıyorumdur.
Yazık ama onao can boğazdan gelir diyen herifleri ıslatıp ıslatıp döveceksin
can boğazdan gelip şişince canı boğazdan gelmeye ağızları açık bakmayı ne de güzel bilirler
yorum yapmamı beğendiğin için bende çok memnunum
Bence bulgur çok masum:) hem doyurucu hem yemesi keyifli lezzetli.Bulgur yendiğinde hemen acıkma hissi olmuyor:)Ben geçen sene ekmeği keserken ekmek yerine bulguru koymuştum öyle de 10 kg kadar vermiştim.. Şimdilerde bulguru da baya baya azalttim nerdeyse hiç yok ama tamamen de birakamam sanirim..
Gayet mantıklı :)bende deneyeceğim bu stratejiyi:)Aynen bende de baya incelme oluyor bu hafta kesin çok vermişim dir diyorum ama hep 400 500 gr gitmiş oluyor.. bu ara öğlen yiyip akşamı çorbayla falan gecistirmeyi düşünüyorum sanki faydasıolacak gibi sende bi dene istersen..
good morning leydisin centilminin
iyisiniz inşaallah..
küçük bir duyuru yapayım ben yine..arkadaşlar menülerinizi yorumlamamı isterseniz beni etiketlemeniz yeterli etiketlemeyenleri yorumlamıyorum çünkü yorum istemeyen ya da kaldıramayan var bu sebeple etiketle sağlıklı oluyor işim
dünkü menüme gelecek olursak..morordek
12:30 tavuklu salata
1 avuç fındık
18:30 2 haşlanmış yumurta ,zeytin,yeşillik
su:2,5 litre
spor:46 dakika orta derece eliptik.ayvacicegi
Benim her mesajıma yorum yapabilirsin:) ben etiketlemeyi öğrenemedimValla canım ben seni etiketledim etiketledim baktım yorumlamiyosun bende artık etiketlemedimyoksa istemiyo değilim hani
Aynen öyle bulgursuz olmazzBence bulgur çok masum:) hem doyurucu hem yemesi keyifli lezzetli.Bulgur yendiğinde hemen acıkma hissi olmuyor:)
Canım @ buna basiyosun ve etiketliyecegn kişinin adını yazıyosun cikiyo zaten. Dene bakım benim ismimle olacak miBenim her mesajıma yorum yapabilirsin:) ben etiketlemeyi öğrenemedim
N Nurumcan94 deneme :)oldu muCanım @ buna basiyosun ve etiketliyecegn kişinin adını yazıyosun cikiyo zaten. Dene bakım benim ismimle olacak mi
Canım @ buna basiyosun ve etiketliyecegn kişinin adını yazıyosun cikiyo zaten. Dene bakım benim ismimle olacak mi
Ahahah cok tatlısınız :))N Nurumcan94 deneme :)oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?