Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi akşamlar kızlar eşimin telefonundan yazıyorum ilk günüm süper geçti yazayım
1.GUN
sabah 2 yumurta 1 dilim beyaz peynir 1 dilim tulum peynir 6 zeytin roka 2 yeşil biber 1elma 2 kaşık kadar kuruyemiş ( yaz yaz bitmedi)
Saat 16.00 1bardak kefir 1 kaşık kadar kuruyemiş
Saat 19.00 tavuk çöp sis 1 kase çorba 1 kase yoğurt
1 saat yürüyüş
3 litreden fazla su

Hoşbuldum. 3 ayda 20 kilo vermek hedefim. Sonrasında daha ileride vereceğim.

Hanımlar iyi akşamlar
Benim durumum 1 haftadır maddi manevi cokusteyim menulerime yazmadım memnun da değilim zaten öyle bi tatlıya falan dalmisligim yok ama karbonhidrat çok oldu
ayvacicegi bi 60 puan ceza haketmisimdir. Dun 94 dk bugün 90 dk yuruyusum var ama.
Birde 2 ay gecikmeli olsada bugün adet oldum en azından onun gerginliği bitecek.
Menülerin yarın girer duzene

Ben yanlış ifade etmişim kendimi..Belkide Allah söylemiştir. 20 kg vermekti amacım. 30 ütopik olmuş gerçekren

Deneyeceğim, teşekkür ederim :)

Bende günü mu yazayım.. Bu arada menü yazmadigim zamanlarda kaçamak yoktu..
Sabah
Peynir
Yumurta yogurt
Bir kaç tane de patates yedim

Ara kahve
Saat 4 buçuk ta bahsettigim tatlimi yedim 2 incir 3 kayisidan oluşan
Spordan sonra da 1 kase yogurt 3 kaşık nohut sofra kurulunca dayanamadım çok güzel di tadı göz açlığı işte
Su 2 bucuk
Spor
45 dk plates 45 dk zumba ayvacicegi morordek

Hayirli geceler kizlar bugun ku menüm
Sabah çok az zeytin peynir tereyağı 1 yemek kaşığı tahin pekmez 1.5 dilim ekmek cay
Öğle yok
Aksam 3 kasik bulgur pilavi bir kase etli kuru fasulye salata ayran
Ara sütlü türk kahvesi çok çekirdek
Su 2 litre
Spor maalesef bugün yok yarın inşaallah yapacagim.
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag

Merhabalar
Sabah 1 yumurta peynir zeytin domates salatalık
Öğle 1 kase yoğurt çorbası 4 yemek kaşığı nohut yemeği 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Aksam disarideydim İskender yedim tereyağ koydurmadim ve alttaki pideleri yemedim
Gece 5 hurma 5 ceviz
3 litre su
5000 adım morordek ayvacicegi

Geç saatte yenen kuruyemiş yağa donusuyomus keşke salatalık kefir falan tercih etseydin çok acıktın haliyle aksam sadece iskenderin eti az gelmiş

Ya hem acıktım hem de eşim yemekten dönüşte markete uğradı tatlı alacağım diye bir poşet bisküvi çikolata ne varsa bunları yemeseydim oNlara dalacaktim N Nurumcan94

Günaydınlar dün menümü yazmıştım akşam sadece mandalina ve yoğurt yedim ama kilo hala 66 dı regl bitişini beş gözle bekliyorumbu kadar yememeye 2 kilo gitmeliydi gitmedi birde +400 geldi neyse kasmak yok
Dün özeti

Sabah 1 portakal
Sonra 1 avuç leblebi filtre kahve
Öğlen ton balıklı salata
Arada tarçınlı süt
Aralarda minik minik leblebi
Akşam 1 mandalina
1 kase zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt
Gün içi 2 lt su

günaydınlar herkese
nedense sabah kahvaltılarını saniyeler içinde yaptığım için çok aklımda kalmıyo
tezgah üstüne hemen bir bardak şekersiz çay zeytin peynir biraz ekmek yedim bir yandan da tezgahı topluyorum
ara yaban mersini
öğle ıspanak kavurması yoğurt
ara yaban mersini
akşam yeşil salata
telefondan uygulama indirdim 30 günlük onun 1. gününü yaptım
31 günlük mekik proğramının 1. günü 30 mekik onu yaptım

herkesi bol eksili günler morordek ayvacicegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…