- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.701
İyi gene ben 1 -2 arkadaşım da 2-3 artıyoBenim tartım yok tartılamıyorum, regl şişkinliğimde var, ya kuzular ben davul gibi şişiyprum en az 1 kilo, yok mudur bu şişe bi çözüm bilen???
Hoşbuldum. 3 ayda 20 kilo vermek hedefim. Sonrasında daha ileride vereceğim.Hoşgeldin canım, arkadaşlar söylemiş, kızmazsın umarım bana da ama çok gerçekçi bir hedef değil çok sağlıklı da görünmüyor 3 ayda 30 kilo vermek, daha makul hedeflerle uzun vadede tamamından kurtulursun umarım, şimdiden başarılar :)
Hoşbuldum. Teşekkür ederim.Sizde hoşgeldiniz
Ben yanlış ifade etmişim kendimi..Belkide Allah söylemiştir. 20 kg vermekti amacım. 30 ütopik olmuş gerçekren4 aylık falan oldu galiba değil mi? Tam yorucu zamanlar :) Çok çok kolay gelsin vallahi
Benim nasıl olsun, çok yoğunum aslında. Tez çok zorluyor beni artık. Yaza doktorayı bitirmeyi hedefliyorum ama bazen bi karamsarlık geliyorAy neyse bir sor bin ah işit gibi oldu
Hoşgeldin tekrardan. Ketojenik diyet yapıyorsun anladığım kadarıyla :) Bence inebilirsin biz de elimizden geldiğince motive etmeye calısırız :)
Tekrardan hoşgeldin sen de :)
Hedef bana da biraz yüksek geldi, hazirana kadar 30 kg vermek oldukca büyük bir hedef ve sağlıklı oldugunu da düsünmüyorum. Diyetisyen takibindeymissin, o da sana yol gösterir elbet, biz de yardımcı olmaya calısırız takımda :)
Az şekerli ama ne kadardı o ayva tatlısı? Akşam olması kötü olmus bir de o sebeple az da olsa ceza yazacagım 30 puanayvacicegi
Afiyet olsuuun :) Senden ketojenik diyetle ilgili çok şey öğreneceğiz gibi görünüyor :)
Deneyeceğim, teşekkür ederim :)onlari koymadan da direk aşure tadi veriyor ya ayni şeyi yerken eşime söyledim bende.. Cok begendimm valla bundan sonra favorimm..
favorilere eklemeyi denesen belki olur ben direk ekran fotu cekiyorum.. ama dene mutlakaaa
kesinliklee harika bir tadi var dene
kesinlikle ayni tadi vermiyor..
Geç saatte yenen kuruyemiş yağa donusuyomus keşke salatalık kefir falan tercih etseydin çok acıktın haliyle aksam sadece iskenderin eti az gelmişMerhabalar
Sabah 1 yumurta peynir zeytin domates salatalık
Öğle 1 kase yoğurt çorbası 4 yemek kaşığı nohut yemeği 2 yemek kaşığı pirinç pilavı
Aksam disarideydim İskender yedim tereyağ koydurmadim ve alttaki pideleri yemedim
Gece 5 hurma 5 ceviz
3 litre su
5000 adımmorordek ayvacicegi
Sen bize lazımsın dikkat et kendine oy yürüyüşler o sosyalite iyi gelmeli sana aslında, menülerini yazki yorum ve ceza alMerhabalar
Depresif günlerdeyim, kimseyi etkilemek istemiyorum. Yediklerime dikkat edemedim ama yürüyüşlere devam ediyorum. Erkenden yaticam, bugün 21bin adımı bulmuşum.
Eki Görüntüle 2253154 Eki Görüntüle 2253155 Eki Görüntüle 2253156
Kuruyemişin ertesi sabahı tartıda fazla çıkıyorum ondan demekGeç saatte yenen kuruyemiş yağa donusuyomus keşke salatalık kefir falan tercih etseydin çok acıktın haliyle aksam sadece iskenderin eti az gelmiş
Olabilir canımKuruyemişin ertesi sabahı tartıda fazla çıkıyorum ondan demek
Salatalık bulundur evde böyle zamanlar için yada kefir bide bol su sonra da uyuuuYa hem acıktım hem de eşim yemekten dönüşte markete uğradı tatlı alacağım diye bir poşet bisküvi çikolata ne varsa bunları yemeseydim oNlara dalacaktimN Nurumcan94
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?