- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.761
hem 2 yumurta hem 2 dilim ekmek fazla ama sabah olduğu için gün içinde tolere edebilirsin..Bugün ku menümü yazayım kızlar
Sabah 2 yumurta 1 dilim peynir salatalik 2 dilim ekmek ve çay
Öğle 2 kasik makarna
Aksam yine kuru fasulye dünden kalan 3 kasik bulgur pilavi salata ve ayran
Ara 1 elma bir ısırık gofret
Su az ictim bugün 1.5 litre
Spor leslie 3 mil 350 ip atlama
morordek ayvacicegi parkbyull @Hmavidag
sabah kahvaltısında yediğin 3 dilim etimeğin 3 dilim ekmekten farkı yok hatta paketli olduğundan daha zararlı ki bende bir ara sadece etimek kullanıyordum..günaydın hanımlar 2.GÜN
11.00 sabah 2 yumurta haşlanmış 2 dilim peynir 6 zeytin yeşillik 3 dilim etimek
2 kaşık kuruyemiş (karışım almıştım içinde yaban mersini kuru üzüm badem ve fındık var o yüzden kaşık diyorum)
16.00 2 kaşık kuruyemiş 1 bardak kefir
19,00 1 tabak kuru fasulye 2 çöp şiş 3 kaşık pirinç pilav(ısıtırken yedim)
salata
dün yediklerimi yarumlarmısınız arkadaşlar benim günlük kalori ihtiyacım 1700
daha az mı beslensem böyle iyi mi
morordek parkbyull ayvacicegi (inşallah isimleri yanlış yazmıyorumdur.
ekmeği de zamanla azaltırsan sırtın yere gelmezherkese günaydın
sabah tereyağlı salçalı yumurta bir iki dilim ekmek
ara yaban mersini şekersiz kahve
öğle yoğurt iki dilim ekmek
ara yaban mersini
akşam bol salata peynirli bir sürü zeytin yedim.......kendimi alamadım kuru domatesliydi durduramadım
kuru kayısı
2. gün mekik 75
2. gün sporu telefondan
morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii
niyetim hiç yememek ama sabah yumurtayı ekmeksiz yiyemedim öğle zerdacallı yoğurtla doyamam diye düşündüm..teşekkürlerekmeği de zamanla azaltırsan sırtın yere gelmezbol zeytin iyidir salata iyidir yaban mersini bayılırım ama bence 4 dilim ekmek fazla gün içinde kuruyemişi arttırıp ekmeği azaltabilirsin.
sabah kahvaltısında yediğin 3 dilim etimeğin 3 dilim ekmekten farkı yok hatta paketli olduğundan daha zararlı ki bende bir ara sadece etimek kullanıyordum..
kuruyemiş sağlıklı yağdır akşam yemediğin sürece gün içinde enerjini en sağlıklısından karşılarsın hele ki o kuruyemişler çiğ ise ..ısıl işlem görmüşker tam tersine zarardır..
eğer birazda spor katarsan şahane olur tadından yenmez..
ilk önce doyamam fikrini kafadan atacaksın ,önce beyin obezliğini yenmek lazım ,inandığın sürece olacak unutmaniyetim hiç yememek ama sabah yumurtayı ekmeksiz yiyemedim öğle zerdacallı yoğurtla doyamam diye düşündüm..teşekkürler
Ekmek yemediğim için yemek yiyemiyorum leblebi ile besleniyorum:) ama 66 da benim çok güçlü bir direncim var bu kiloda 3-4 sene kalmışlığım vardı doğum öncesi. Burayı çok zor geçiyorum. Daha evvel bir şok programım vardı direnç atlamak için sanırım onu uygulamak zorunda kalacağım.Karbonhidrat olduğu için içinde pek istemiyorum:) Regl bitişi cuma günü.Cuma günü kaptanıma olan 65 sözümü tutayım.Önümüzdeki haftaya da direnç kırma programımı yapacağım.aynı şeyi bende düşündüm. hiç yemek yok :)
İnşallah cumaya hedefine ulaşırsınEkmek yemediğim için yemek yiyemiyorum leblebi ile besleniyorum:) ama 66 da benim çok güçlü bir direncim var bu kiloda 3-4 sene kalmışlığım vardı doğum öncesi. Burayı çok zor geçiyorum. Daha evvel bir şok programım vardı direnç atlamak için sanırım onu uygulamak zorunda kalacağım.Karbonhidrat olduğu için içinde pek istemiyorum:) Regl bitişi cuma günü.Cuma günü kaptanıma olan 65 sözümü tutayım.Önümüzdeki haftaya da direnç kırma programımı yapacağım.
Melitacığım Pakbyull a kesinlikle katılıyorum.Ben ki penynirsiz ekmeksiz salatalıksız kahvaltı değil düşünmek düşünmek bile istemezdim.Ama bu algımı önyargımı kırdım şimdi ise gözüm bile görmüyor.Ekmek yerine ceviz yemek çok daha keyifli ve faydalı. 1 ay olacak ben hiç ekmek ve un işi birşey yemeyeli.Uykularım daha kalitelileşti.Geç kalkardım daha erken kalkıyorum.Kiloda çok çok çok büyük abartı fark olmasa da incelme gözle görülür derecede. Lütfen dene 2 gün dene.Ekmek yerine tabağına 3 ceviz yerleştir.Sevgiler.ilk önce doyamam fikrini kafadan atacaksın ,önce beyin obezliğini yenmek lazım ,inandığın sürece olacak unutmaben günde 2-3 ekmeği yediğim dürüm pizza börek poğaça açma hariç bak onlarda var ,ekmeksiz hamursuz yaşanmaz doyulmaz derken şu an ekmeği yemiyorum hamur işi yemiyorum ,özel bir gün kutlama olduğunda nefsimi köreltecek şekilde bir iki çatal bir dilim alıp kenara geçiyorum..ben bu hale geldiysem sizler yıkarsınız ortalığı..
aynen saat çalmadan 06:30 da gözüm açılıyor bu da enerjinin isareti..Melitacığım Pakbyull a kesinlikle katılıyorum.Ben ki penynirsiz ekmeksiz salatalıksız kahvaltı değil düşünmek düşünmek bile istemezdim.Ama bu algımı önyargımı kırdım şimdi ise gözüm bile görmüyor.Ekmek yerine ceviz yemek çok daha keyifli ve faydalı. 1 ay olacak ben hiç ekmek ve un işi birşey yemeyeli.Uykularım daha kalitelileşti.Geç kalkardım daha erken kalkıyorum.Kiloda çok çok çok büyük abartı fark olmasa da incelme gözle görülür derecede. Lütfen dene 2 gün dene.Ekmek yerine tabağına 3 ceviz yerleştir.Sevgiler.
Ah parkbyull biliyor musun canım yorum yapmanı istediğim kişilerin başında geliyorsun nedense senin yorumunu görünce çok mutlu oluyorum :) makarnaya gelince en sevdiğim eskiden bende 1 tabak yer kalkardım hatta birle doymadigim olurdu bulgur bunlar en sevdiklerim ama artik yememeye çalışıyorum. Küçüğüme yediriyordum canım çekti iki kasik kadar yedim. Gofrete gelirsek esim gitmis en sevdiğimi almishem 2 yumurta hem 2 dilim ekmek fazla ama sabah olduğu için gün içinde tolere edebilirsin..
2 yemek kaşığı makarna ben onu hiç yemem makarna iki yemek kaşığı yenmez ki dolu dolu yenir
akşam gayet pörfekto
o höfreti ısırmasaydın demeyeceğim canınız çekiyorsa nefsinizi köreltmek adına kendinizi dizginleyebiliyorsanız bir ısırk bir dilim yemek caizdir(aha fetva verdim)
sporuna bayıldım..
o can boğazdan gelir diyen herifleri ıslatıp ıslatıp döveceksinAh parkbyull biliyor musun canım yorum yapmanı istediğim kişilerin başında geliyorsun nedense senin yorumunu görünce çok mutlu oluyorum :) makarnaya gelince en sevdiğim eskiden bende 1 tabak yer kalkardım hatta birle doymadigim olurdu bulgur bunlar en sevdiklerim ama artik yememeye çalışıyorum. Küçüğüme yediriyordum canım çekti iki kasik kadar yedim. Gofrete gelirsek esim gitmis en sevdiğimi almisbana diyor ye ne olacak can boğazdan gelir diyo bir ısırıkla nefsimi korelttim ne yapim
Çok dikkatli ol şok diyetten sonra çünkü benim hep fazlasıyla geri döndü.. Birde sen şimdi vücudu yememeye alıştırıyor sun ama bu hep böyle devam etmwz herhalde sürekli leblebiyle gecirmeyeceksin hayatini o yuzden hiç yememezlikten yeme durumuna geçince de alabilirsin kilo sonrasını düşünmekte fayda var.. Bende şu an o durumdayim.. diyetisyenlistem baya yemeli ekmekli makarnali ama şu an çok daha az yiyorum.. ona başlayınca kilo alırım diye çok korkuyorum..Ekmek yemediğim için yemek yiyemiyorum leblebi ile besleniyorum:) ama 66 da benim çok güçlü bir direncim var bu kiloda 3-4 sene kalmışlığım vardı doğum öncesi. Burayı çok zor geçiyorum. Daha evvel bir şok programım vardı direnç atlamak için sanırım onu uygulamak zorunda kalacağım.Karbonhidrat olduğu için içinde pek istemiyorum:) Regl bitişi cuma günü.Cuma günü kaptanıma olan 65 sözümü tutayım.Önümüzdeki haftaya da direnç kırma programımı yapacağım.
Gunaydin afiyet olsunGünaydın herkese ☺☺☺☺ Kahvaltımı edip geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?