Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın hanımlar 2.GÜN
11.00 sabah 2 yumurta haşlanmış 2 dilim peynir 6 zeytin yeşillik 3 dilim etimek
2 kaşık kuruyemiş (karışım almıştım içinde yaban mersini kuru üzüm badem ve fındık var o yüzden kaşık diyorum)
16.00 2 kaşık kuruyemiş 1 bardak kefir
19,00 1 tabak kuru fasulye 2 çöp şiş 3 kaşık pirinç pilav(ısıtırken yedim)
salata

dün yediklerimi yarumlarmısınız arkadaşlar benim günlük kalori ihtiyacım 1700
daha az mı beslensem böyle iyi mi
morordek parkbyull ayvacicegi (inşallah isimleri yanlış yazmıyorumdur.

hem 2 yumurta hem 2 dilim ekmek fazla ama sabah olduğu için gün içinde tolere edebilirsin..
2 yemek kaşığı makarna ben onu hiç yemem makarna iki yemek kaşığı yenmez ki dolu dolu yenir
akşam gayet pörfekto
o höfreti ısırmasaydın demeyeceğim canınız çekiyorsa nefsinizi köreltmek adına kendinizi dizginleyebiliyorsanız bir ısırk bir dilim yemek caizdir(aha fetva verdim)
sporuna bayıldım..

herkese günaydın

sabah tereyağlı salçalı yumurta bir iki dilim ekmek
ara yaban mersini şekersiz kahve
öğle yoğurt iki dilim ekmek
ara yaban mersini
akşam bol salata peynirli bir sürü zeytin yedim.......kendimi alamadım kuru domatesliydi durduramadım
kuru kayısı

2. gün mekik 75
2. gün sporu telefondan
morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii

sabah kahvaltısında yediğin 3 dilim etimeğin 3 dilim ekmekten farkı yok hatta paketli olduğundan daha zararlı ki bende bir ara sadece etimek kullanıyordum..
kuruyemiş sağlıklı yağdır akşam yemediğin sürece gün içinde enerjini en sağlıklısından karşılarsın hele ki o kuruyemişler çiğ ise ..ısıl işlem görmüşker tam tersine zarardır..
eğer birazda spor katarsan şahane olur tadından yenmez..

good morning leydisin centilminin
iyisiniz inşaallah..

küçük bir duyuru yapayım ben yine..arkadaşlar menülerinizi yorumlamamı isterseniz beni etiketlemeniz yeterli etiketlemeyenleri yorumlamıyorum çünkü yorum istemeyen ya da kaldıramayan var bu sebeple etiketle sağlıklı oluyor işim

dünkü menüme gelecek olursak.. morordek

12:30 tavuklu salata
1 avuç fındık

18:30 2 haşlanmış yumurta ,zeytin,yeşillik

su:2,5 litre
spor:46 dakika orta derece eliptik. ayvacicegi

ekmeği de zamanla azaltırsan sırtın yere gelmez bol zeytin iyidir salata iyidir yaban mersini bayılırım ama bence 4 dilim ekmek fazla gün içinde kuruyemişi arttırıp ekmeği azaltabilirsin.

ekmeği de zamanla azaltırsan sırtın yere gelmez bol zeytin iyidir salata iyidir yaban mersini bayılırım ama bence 4 dilim ekmek fazla gün içinde kuruyemişi arttırıp ekmeği azaltabilirsin.
niyetim hiç yememek ama sabah yumurtayı ekmeksiz yiyemedim öğle zerdacallı yoğurtla doyamam diye düşündüm..teşekkürler

canım sporum vardı yazmayı unutmuşum kendimi kasmadan 15 dakika başlangıç platesi yaptım ve 10 dakikada kardiyo yaptım.yavaş yavaş dakikaları arttırmak istiyorum.
suyum 3 litreden fazla

niyetim hiç yememek ama sabah yumurtayı ekmeksiz yiyemedim öğle zerdacallı yoğurtla doyamam diye düşündüm..teşekkürler
ilk önce doyamam fikrini kafadan atacaksın ,önce beyin obezliğini yenmek lazım ,inandığın sürece olacak unutma ben günde 2-3 ekmeği yediğim dürüm pizza börek poğaça açma hariç bak onlarda var ,ekmeksiz hamursuz yaşanmaz doyulmaz derken şu an ekmeği yemiyorum hamur işi yemiyorum ,özel bir gün kutlama olduğunda nefsimi köreltecek şekilde bir iki çatal bir dilim alıp kenara geçiyorum..ben bu hale geldiysem sizler yıkarsınız ortalığı..

aynı şeyi bende düşündüm. hiç yemek yok :)
Ekmek yemediğim için yemek yiyemiyorum leblebi ile besleniyorum:) ama 66 da benim çok güçlü bir direncim var bu kiloda 3-4 sene kalmışlığım vardı doğum öncesi. Burayı çok zor geçiyorum. Daha evvel bir şok programım vardı direnç atlamak için sanırım onu uygulamak zorunda kalacağım.Karbonhidrat olduğu için içinde pek istemiyorum:) Regl bitişi cuma günü.Cuma günü kaptanıma olan 65 sözümü tutayım.Önümüzdeki haftaya da direnç kırma programımı yapacağım.

İnşallah cumaya hedefine ulaşırsın

Melitacığım Pakbyull a kesinlikle katılıyorum.Ben ki penynirsiz ekmeksiz salatalıksız kahvaltı değil düşünmek düşünmek bile istemezdim.Ama bu algımı önyargımı kırdım şimdi ise gözüm bile görmüyor.Ekmek yerine ceviz yemek çok daha keyifli ve faydalı. 1 ay olacak ben hiç ekmek ve un işi birşey yemeyeli.Uykularım daha kalitelileşti.Geç kalkardım daha erken kalkıyorum.Kiloda çok çok çok büyük abartı fark olmasa da incelme gözle görülür derecede. Lütfen dene 2 gün dene.Ekmek yerine tabağına 3 ceviz yerleştir.Sevgiler.

Günaydınlar,

Dün yediklerim içtiklerim:)
2,5 litre su ile günü tamamladım
sabah 2 yumurta bol acılı ve çay
öğlen kabak
aralarda leblebi
17:00 yarım portakal
19:30 kabak ve fırın tavuk
yatmadan 1 muz(ilaç içecektim mecbur kaldığım için yedim)

buna rağmen 66 da kitlenip kalan kilo

inanın bunların haricinde yediğim birşey yok

ancak gözle görülür biçimde incelme

toplamda 13 marttan bugüne kadar verdiğim kilo 3

ancak 5-6 kilo vermiş derecede incelme var. Yoğurt'u bol tüketmemden ve karbonhidratı kesmemden kaynaklı.

aynen saat çalmadan 06:30 da gözüm açılıyor bu da enerjinin isareti..

Ah parkbyull biliyor musun canım yorum yapmanı istediğim kişilerin başında geliyorsun nedense senin yorumunu görünce çok mutlu oluyorum :) makarnaya gelince en sevdiğim eskiden bende 1 tabak yer kalkardım hatta birle doymadigim olurdu bulgur bunlar en sevdiklerim ama artik yememeye çalışıyorum. Küçüğüme yediriyordum canım çekti iki kasik kadar yedim. Gofrete gelirsek esim gitmis en sevdiğimi almis bana diyor ye ne olacak can boğazdan gelir diyo bir ısırıkla nefsimi korelttim ne yapim

o can boğazdan gelir diyen herifleri ıslatıp ıslatıp döveceksin
can boğazdan gelip şişince canı boğazdan gelmeye ağızları açık bakmayı ne de güzel bilirler
yorum yapmamı beğendiğin için bende çok memnunum

Dünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
Yoğurt

Öğle
1 kase nohut yemeği
Ara
1 kupa sütlü melengiç kahve
Akşam
1 kase çorba
1 kaşık bulgur
1 kaşık sebze yemeği patatesi bol olduğu için yemedim sadece tadina bakmak istedim..
Uyumadan çay bardağı kadar kefir

Su 3 litre
Spor 55 dk plates
15 dk eliptik
200 adet bölgesel morordek ayvacicegi parkbyull

Çok dikkatli ol şok diyetten sonra çünkü benim hep fazlasıyla geri döndü.. Birde sen şimdi vücudu yememeye alıştırıyor sun ama bu hep böyle devam etmwz herhalde sürekli leblebiyle gecirmeyeceksin hayatini o yuzden hiç yememezlikten yeme durumuna geçince de alabilirsin kilo sonrasını düşünmekte fayda var.. Bende şu an o durumdayim.. diyetisyenlistem baya yemeli ekmekli makarnali ama şu an çok daha az yiyorum.. ona başlayınca kilo alırım diye çok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…