- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.801
Ahahah cok tatlısınız :))
Hahahah tamam her yere etiketle bizi
ben şu an öyle yapıyorum kahvaltım öğlenAma bu ara öğlen yemeyi düşünüyorum ya sanki böyle daha iyi olacak oglen yer akşam çorbayla gecistiririm
Süpersin tatlimmçok teşekkürler N Nurumcan94 :)denedik ve oldu:)
Bilgilerimi paylaşmaktan gurur duyuyorum kaptanimAhahah cok tatlısınız :))
geçenlerde bir ara denetimdeydim beğendim geçtim canım etiketleyebilirsin hafta sonları yokum ben hafta içi hizmetinizdeyimValla canım ben seni etiketledim etiketledim baktım yorumlamiyosun bende artık etiketlemedimyoksa istemiyo değilim hani
sende kırılmışını al kuruyemişçiden ben öyle yapıyorumCevizle fındığı kırmaya üşeniyorum
tamam canım nasıl istersenBenim her mesajıma yorum yapabilirsin:) ben etiketlemeyi öğrenemedim
Tamm canımgeçenlerde bir ara denetimdeydim beğendim geçtim canım etiketleyebilirsin hafta sonları yokum ben hafta içi hizmetinizdeyim
yaşasin her etiketlediğinde mutlu olacam....etiketlenmek beni heyecanlandırıyo....nedendir bilmem
ekmek tüketme salata et iyidir kızartma ise çok dikkat et..bu akşam bir yemek daveti var.Balık yada et.Tatlı vs yemeyeceğim ama salatamı etimi kontrollü bir şekilde yiyeceğim.Umarım şaşırır benim metabolizmanın beyni:)morordek parkbyull A Asmii melita09 N Nurumcan94 E elacicegim23
Ekmek asla ve kat'a yemem:)bol salata ve ölçülü et meze türü soğuk kızartama olmayan bişeyler:)ekmek tüketme salata et iyidir kızartma ise çok dikkat et..
ÖĞÜN ADI | PAZARTESİ | SALI |
SABAH | 1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK KK.TUZSUZ LOR 4 ZEYTİN YEŞİL ÇAY | 1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK 1 YUMURTA 4 ZEYTİN YEŞİL ÇAY |
ARA ÖĞÜN | 1 ELMA | 1 ELMA |
ÖĞLEN | 5YK MANTAR SOTE 1 KASE YOĞURT SINIRSIZ SALATA | 1 KEPÇE ÇORBA 4YK MANTAR SOTE YOĞURT+SALATA |
ARA ÖĞÜN | ÇAY 2 ADET ETİFORM | ÇAY 10 ADET ÇİĞ FINDIK |
AKŞAM | FIRINDA TAVUK GÖĞSÜ SALATA YOĞURT | FIRINDA BALIK SALATA YOĞURT |
ARA ÖĞÜN | 1 ELMA | 1 ELMA |
havalar ısınıyor su içmeni arttırmalısın, şu 2 dilim ekmeği bırak gel iki yumurta 1 dilim ekmeğe düş nolur
Oruç ta böyle fazla içemiyomhavalar ısınıyor su içmeni arttırmalısın, şu 2 dilim ekmeği bırak gel iki yumurta 1 dilim ekmeğe düş nolur
Aynenayvacicegi nerelerdesinn anlatirsan belki biraz rahatlarsin tamamen soyutlama kendini aklım sende sevgiler..
good morning leydisin centilminin
iyisiniz inşaallah..
küçük bir duyuru yapayım ben yine..arkadaşlar menülerinizi yorumlamamı isterseniz beni etiketlemeniz yeterli etiketlemeyenleri yorumlamıyorum çünkü yorum istemeyen ya da kaldıramayan var bu sebeple etiketle sağlıklı oluyor işim
dünkü menüme gelecek olursak..morordek
12:30 tavuklu salata
1 avuç fındık
18:30 2 haşlanmış yumurta ,zeytin,yeşillik
su:2,5 litre
spor:46 dakika orta derece eliptik.ayvacicegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?