Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

4 kg verebildim sadece. Canım sıkılmıyor değil açıkçası. Devam moral bozmak yok.
Yok tabi sen bozarsan biz ölelim ben 2 ayda veremedim daha 4 ü
Benim sloganım daha sonra yapamıycağın sporu ve diyeti yapmadaha çoook burdayım inşallah

Insanın yakın arkadaşı yakın komşusu vs de diyette olmalı yaa bir araya gelince diyet kurabiyeler elma topları 3 4 malzemeli aşurelerr imm çok da güzel oluyorr valla denemelisinizz

Hayirli geceler hepinize bugün ku menüm
Sabah karışık tost ve cay
Ara bir kac adet çiğ fındık
Aksam küçük kase kuru fasulye (yine neyseki bitti bugun) 1 tabak tavuklu mantar 1 tabak salata
Ara cay az çekirdek bir lokma kek
Su 2.5 litre
Spor 100 mekik( puanlamaya baktim mekik yazmıyor kac ediyor acaba)
500 ip atlama morordek @ayvaçiçeği parkbyull Hmavidag B bluuee

Ben bugün biraz kaçırdım galibaa
Sabah
2 yumurta
Yoğurt

Öğle
Diyete birlikte başladığım arkadasimdaydim
Mercimek köfte bulguru az
Domates salatalik
Ara
Fit kurabiye 3 adet
1 kase benim incirli kayisili cevizli asuremden

Akşam yemeyecektim ama acıktım
1 buçuk kase mercimek corbasi 1 çay bardağı kadar yogurt
Su cok az
Spor yok
Çarşamba ölü gün

Yarinda arkadaşta olacağım diyette oldugumu soyledim bol sebzeli kısır yapacak mış.. aksamı yine corbayla gecistirsem iyi olacak..

Bugün tost günü çarşamba şu akşam cekirdek işini gündüze al ki hakkini kullanmış oldugundan akşam yemeyesin.. ben aşırı çekirdek bagimlisiydim baslarda arkadaslar cok uyardi azalttim ama her gun yiyordum şimdi cok nadirr yiyorum.. ozellikle aksamlari kek gofret olayini da kaldir bence.. mekik muhtemelen bölgesel e giyordun ordan bak istersen bolgesel egzersiz puani var..

Bilgilerimi paylaşmaktan gurur duyuyorum kaptanim
Aferin aferin paylaşın böyle
eyvah eyvah hata mı ettik morordek
Ahaha bilmem ki en ummadık yerlerde etiketlemese bari
yaşasin her etiketlediğinde mutlu olacam....etiketlenmek beni heyecanlandırıyo....nedendir bilmem
Ah kıyamam ben etiketlerim seni
Bölgesel egzersizler 10 tanesi 1 puan, 10 puan ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…