Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler hanımlar menum:
Limonlu su
Kahve

Sabak: 2 haşlanmış yumurta
Kibrit kutusu beyaz peynir
5 zeytin
Yarım avakado (limonlu)
5 çilek

Ara 5 fındık

Aksam: kocaman kase yeşillik salatası
Yarım kase tarhana
Yarım tabak domates biberli bulgur pilavı

Su 2.5 lt
Spor: yok

morordek ayvacicegi E elacicegim23 B bluuee

Evet tost en sevdiğim. Çekirdeği esim için indiriyorum en çok az yiyorum aslında ama hergun yememeye dikkat edecegim insaallah. Evet kaptanim yazmış yeni gördüm:)

karışık tostunun ebatı nedir?
hem kuru fasulye hem tavuklu mantar beni çok şişirirdi tercihimi tek çeşitten yana kullanırdım ama fasulyen azmış zaten...
genel olarak menülerin kötü değil ama dengesiz o dengeyi yakalarsan uçacaksın demedi deme...
kek e diyecek lafım yok önceki günde gofretti her gün illa her gün ağzına böyle bir lokma iki lokma koyacaksan o iş yaş ben uyarayım

,
şu incirli kayısılı cevizli aşurenin tarifini alabilir miyim...
düşündüğün kadar kötü değil menün..
fit kurabiyenin içeriği de önemli tabi.

şu an altta gördüğünüz salata ve ton balığı bugünki ilk öğünüm..
50 dakika eliptik dün akşamdan..eliptik sonrası pat diye inmeyin bir dk oturun yoksa ben gibi yeni yürümeye başlayan ceylan gibi olursunuz
şu alttaki kahve baharatlı dibek kahvesi üstüne tarçında serpiyorum şekersiz harika oluyor..diğerleri de bir kaç günlük yiyecek resimlerim hepsi de öğlen öğünü

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
morordek ayvacicegi
dünkü menüm..
öğlen:bir haşlanmış yumurta,2 kaşık tahin ceviz tarçın karışımı,zeytin,dereotu,maydanoz,1/2 salatalık
akşam:mercimek çorbası,zeytinyağında 2-3 dakika harlı ateşte çevirdiğim sebze bir iki kaşık yoğurt
su:3 litre
spor:50 dakika eliptik

Günaydın hanımlar
3.GÜN
sabah
2 haşlanmış yumurta peynir 7 zeytin 1 armut 1 kivi çok az fıstık 2 dilim etimek (etimek bitince bırakmayı denicem)

arada kefir

akşam kaynamış karnıbahar üzeri sarmısaklı yoğurt üzeri kıyma (yalancı mantı)
bol su spor yok temizlik günüydü
benim kuruyemişlerim hep çiğ çünkü kavrulmuş sevmiyorum arada adet öncesi canım istiyor o zaman yiyorum tuzlu çekirdek falan)
sadace o gün bime kuruyemiş gelmiş karışım değişiklik olsun diye aldım yoksa hep kuruyemişçiden alıyorum.

morordek parkbyull A Asmii

gayet güzel bir menü ..fakat yemek arkasına ya da yemekle birlikte yediğin meyve mide de fermantasyona uğruyor yemekleri çürütüyor gaz ve şişkinliğe sebep oluyor haberin olsun..

kızlar birde çiya tohumu aldım faydasi ne zararı ne bilen kullanan varmı
Chia tohumı faydalı diyorlar ama yapılan aon araştırmalar bir bulgur kadar değeri olduğu ortaya çıktı fakat keyojrnşkte baklagiller yasak kendi vücurdunuzu tanımak adına baklagillere nasıl tepki verdiğinizi biraz gözlemlemenizi öneririm

3. gün
Haşlanmış yumurta
Tulum peyniri
Domates salatalık
Çay

Öğlen yine hindistan cevizi yağlı latte

Çekirdek ketojenik diyette bir avuç kadarı serbest çekirde sivilce yapmaz Şeker yapar
Şekerin içine un, baklagiller, hepsi şekere dönüşür
Bunların hepsi şekere dönüşme nedenleri karbonhidrat değerleridir

,
şu incirli kayısılı cevizli aşurenin tarifini alabilir miyim...
düşündüğün kadar kötü değil menün..
fit kurabiyenin içeriği de önemli tabi.
Fit kurabiyeyi arkadaş yapmıştı canim yer fıstıkli bitterli un şeker falan yok tu..
Aşure de kayisi ve inciri sicak suda bekletip robottan geçiriyorum ayrica findik ve cevizi de robottan geciriyorum biraz süt ısıtıyorum hepsini birlikte iyice karistiriyorum.. (sütle birlikte malzemeyi kaynatmayin sütü iliktan biraz daha sicak bir sekilde malzemenin üstüne dökün ) ayrica sicak sicak yemek daha bi güzel oluyor..

onu biraz da yoğurt mayalar gibi bekletirsen iyice katılaşır haberin olsun

onu biraz da yoğurt mayalar gibi bekletirsen iyice katılaşır haberin olsun
Canim akşamdan yaptim belki katilasir diye de istedigim gibi olmadi sadece incir ve kayisiyla olmuyor mus o sıcak hali daha şekerli oluyor bide akşamdan yaptigimin sekeri azalmış gibiydi.. bide ben 2 incir 3 kayisi koyiyorum malzeme artarsa belki katılaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…