- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.841
Keşke benimde istemeseMenüm
Sabah
Limonlu su
Yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Ara
1 portakal
Akşam
3 kasik yoğurt canım hiçbişey Istemedi yemedim bende fırsattan istifade
3 litre su
Spor: 45 dakika bölgeselayvacicegi @Ahsen59 Leyl-i-fer morordek
Arada olur öyle. Bu yememelerin bide iştah açılması olmasın yeter ki deKeşke benimde istemese
EvetBugün tost günü çarşambaşu akşam cekirdek işini gündüze al ki hakkini kullanmış oldugundan akşam yemeyesin.. ben aşırı çekirdek bagimlisiydim baslarda arkadaslar cok uyardi azalttim ama her gun yiyordum şimdi cok nadirr yiyorum.. ozellikle aksamlari kek gofret olayini da kaldir bence.. mekik muhtemelen bölgesel e giyordun ordan bak istersen bolgesel egzersiz puani var..
Canim benim öyle maalesef özellikle gündüz birşey yiyemesem gece doymuyorum inan o yüzden sabah canım istemesede yiyorum ki akşamı dengeli yiyeyimArada olur öyle. Bu yememelerin bide iştah açılması olmasın yeter ki de
karışık tostunun ebatı nedir?Hayirli geceler hepinize bugün ku menüm
Sabah karışık tost ve cay
Ara bir kac adet çiğ fındık
Aksam küçük kase kuru fasulye (yine neyseki bitti bugun) 1 tabak tavuklu mantar 1 tabak salata
Ara cay az çekirdek bir lokma kek
Su 2.5 litre
Spor 100 mekik( puanlamaya baktim mekik yazmıyor kac ediyor acaba)
500 ip atlamamorordek @ayvaçiçeği parkbyull Hmavidag B bluuee
,Ben bugün biraz kaçırdım galibaa
Sabah
2 yumurta
Yoğurt
Öğle
Diyete birlikte başladığım arkadasimdaydim
Mercimek köfte bulguru az
Domates salatalik
Ara
Fit kurabiye 3 adet
1 kase benim incirli kayisili cevizli asuremden
Akşam yemeyecektim ama acıktım
1 buçuk kase mercimek corbasi 1 çay bardağı kadar yogurt
Su cok az
Spor yok
Çarşamba ölü gün
Yarinda arkadaşta olacağım diyette oldugumu soyledim bol sebzeli kısır yapacak mış.. aksamı yine corbayla gecistirsem iyi olacak..
gayet güzel bir menü ..fakat yemek arkasına ya da yemekle birlikte yediğin meyve mide de fermantasyona uğruyor yemekleri çürütüyor gaz ve şişkinliğe sebep oluyor haberin olsun..Günaydın hanımlar
3.GÜN
sabah
2 haşlanmış yumurta peynir 7 zeytin 1 armut 1 kivi çok az fıstık 2 dilim etimek (etimek bitince bırakmayı denicem)
arada kefir
akşam kaynamış karnıbahar üzeri sarmısaklı yoğurt üzeri kıyma (yalancı mantı)
bol su spor yok temizlik günüydü
benim kuruyemişlerim hep çiğ çünkü kavrulmuş sevmiyorum arada adet öncesi canım istiyor o zaman yiyorum tuzlu çekirdek falan)
sadace o gün bime kuruyemiş gelmiş karışım değişiklik olsun diye aldım yoksa hep kuruyemişçiden alıyorum.
morordek parkbyull A Asmii
Chia tohumı faydalı diyorlar ama yapılan aon araştırmalar bir bulgur kadar değeri olduğu ortaya çıktı fakat keyojrnşkte baklagiller yasak kendi vücurdunuzu tanımak adına baklagillere nasıl tepki verdiğinizi biraz gözlemlemenizi öneririmkızlar birde çiya tohumu aldım faydasi ne zararı ne bilen kullanan varmı
Fit kurabiyeyi arkadaş yapmıştı canim yer fıstıkli bitterli un şeker falan yok tu..,
şu incirli kayısılı cevizli aşurenin tarifini alabilir miyim...
düşündüğün kadar kötü değil menün..
fit kurabiyenin içeriği de önemli tabi.
onu biraz da yoğurt mayalar gibi bekletirsen iyice katılaşır haberin olsunFit kurabiyeyi arkadaş yapmıştı canim yer fıstıkli bitterli un şeker falan yok tu..
Aşure de kayisi ve inciri sicak suda bekletip robottan geçiriyorum ayrica findik ve cevizi de robottan geciriyorum biraz süt ısıtıyorum hepsini birlikte iyice karistiriyorum.. (sütle birlikte malzemeyi kaynatmayin sütü iliktan biraz daha sicak bir sekilde malzemenin üstüne dökün ) ayrica sicak sicak yemek daha bi güzel oluyor..
Canim akşamdan yaptim belki katilasir diye de istedigim gibi olmadi sadece incir ve kayisiyla olmuyor mus oonu biraz da yoğurt mayalar gibi bekletirsen iyice katılaşır haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?