Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben eliptik yaptığım zaman son bir kaç dakkasini cok cok hafif tempoda yapiyorum yoksa beni de sarsiyor..

Immm o gözlemeler dururken yumurta maydanoz yemekte işkence gibi yaa.. Benim burdan bile canim istedi

Elacım ya kahvalrını kuvvetlendir yada öğlen yap akşamları acıkıyosun gibi yoğurt kilo vermene yardımcı olur ve tok tutar mesela

Ben şu akşam içtiklerimi boş içemiyorum yemekte erken yediğim için bişeyler arıyorum çekirdek olmuyo kuruyemiş olmuyo meyve olmuyo bisküvi.olmuyo ne yicem ben yaaa çayla yoğurt ta yenmezki

Ben şu akşam içtiklerimi boş içemiyorum yemekte erken yediğim için bişeyler arıyorum çekirdek olmuyo kuruyemiş olmuyo meyve olmuyo bisküvi.olmuyo ne yicem ben yaaa çayla yoğurt ta yenmezki
En iyisi bir şey içme canim sadece yoğurt ye

gayet güzel bir menü ..fakat yemek arkasına ya da yemekle birlikte yediğin meyve mide de fermantasyona uğruyor yemekleri çürütüyor gaz ve şişkinliğe sebep oluyor haberin olsun..
gerçekten çok haklısın canım dün arada içtiğim kefirden sonra karnımda bir gaz sıkışması birde yoldayım erken çıktım işten resmen can çekiştirdim
soruyorum kendime allahım ben ne yedim yaramadı bana diye demek meyvelerdenmiş

Ohh ohh bide akşam 9 daa yemişsin çok geç ben spora gittigim günler 4 te 5 te yeme olayini bitiririm akşam spordan sonra bazen 1 kase yoğurt tamam dir gerçi oyle de veremiyorum ama neyse :))

Biliyorum çok geç kaldım. O kadar yoğunumki yazamadım.

ÇARŞAMBA
1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK
KK.TUZSUZ LOR
4 ZEYTİN
YEŞİL ÇAY
2 ADET ETİFORM TUZLU+FİLTRE KAHVE
1 KEPÇE ÇORBA
5YK ET KAVURMA
SALATA+YOĞURT
ELMA
KAZAYAĞI OTU YEMEĞİ
ET
SALATA YOĞURT
1 BARDAK TARÇINLI SÜT

yemekle ve yemeğin hemen ardından yenilen meyve , yemek sırasında ve hemen ardından içilen su dahil tüm içeceklerde bu sorun yaşanır..

merhabalar grupta olduğunuz süre boyunca beni etiketlerseniz menülerinize yorum yapabilirim..

öncelikle uno tarzı paketlenmiş bir ekmek yiyeceğinize hiç yemeyin yediğiniz şey ekmek değil zira..diyetisyen formu ile gittiğinizi düşünüyorum 6 öğünden ötürü ,madem altı öğün yapacaksınız midenize dinlenme zaman dilimi bırakmayacaksınız o zaman öğünlerinize zararlı paketli gıdaları koymayın uno ekmek , etiform bisküvi gibi ,zira aşırı kimyasal içeriyorlar ve ciddi zararlılar,ben ekmek kıtır bisküvi yemeden duramayanlardanım diyorsanız ya ekmeğinizi kendiniz yapın ya da ekşi mayalı köy ekmeği tüketmeye çalışın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…