- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.861
Ben eliptik yaptığım zaman son bir kaç dakkasini cok cok hafif tempoda yapiyorum yoksa beni de sarsiyor..şu an altta gördüğünüz salata ve ton balığı bugünki ilk öğünüm..
50 dakika eliptik dün akşamdan..eliptik sonrası pat diye inmeyin bir dk oturun yoksa ben gibi yeni yürümeye başlayan ceylan gibi olursunuz
şu alttaki kahve baharatlı dibek kahvesi üstüne tarçında serpiyorum şekersiz harika oluyor..diğerleri de bir kaç günlük yiyecek resimlerim hepsi de öğlen öğünü
Eki Görüntüle 2254193 Eki Görüntüle 2254194 Eki Görüntüle 2254195 Eki Görüntüle 2254196 Eki Görüntüle 2254198 Eki Görüntüle 2254197 Eki Görüntüle 2254195 Eki Görüntüle 2254199
Immm o gözlemeler dururken yumurta maydanoz yemekte işkence gibi yaa.. Benim burdan bile canim istedişu an altta gördüğünüz salata ve ton balığı bugünki ilk öğünüm..
50 dakika eliptik dün akşamdan..eliptik sonrası pat diye inmeyin bir dk oturun yoksa ben gibi yeni yürümeye başlayan ceylan gibi olursunuz
şu alttaki kahve baharatlı dibek kahvesi üstüne tarçında serpiyorum şekersiz harika oluyor..diğerleri de bir kaç günlük yiyecek resimlerim hepsi de öğlen öğünü
Eki Görüntüle 2254193 Eki Görüntüle 2254194 Eki Görüntüle 2254195 Eki Görüntüle 2254196 Eki Görüntüle 2254198 Eki Görüntüle 2254197 Eki Görüntüle 2254195 Eki Görüntüle 2254199
dün yeni doğmuş ceylan gibiydim indiğimdeBen eliptik yaptığım zaman son bir kaç dakkasini cok cok hafif tempoda yapiyorum yoksa beni de sarsiyor..
düşünki onları ben yapıyorum onlaraImmm o gözlemeler dururken yumurta maydanoz yemekte işkence gibi yaa.. Benim burdan bile canim istedi
GüzelDünkü menüm. Kahvaltı: 1 elma, 2 galeta(kahvaltı yapamadım böyle oldu)
Ara: 3 hurma, kahve
Öğle: 1 kase kelle paça çorbası (çok faydalı olduğu söyleniyor ama kalorili)
Aksam: 4 köfte,yarım kase yoğurt çorbası, salata
2 litre su, Spor yok maalesefmorordek ayvacicegi @elacicegim23 @Hmavidag
Elacım ya kahvalrını kuvvetlendir yada öğlen yap akşamları acıkıyosun gibi yoğurt kilo vermene yardımcı olur ve tok tutar meselaHayirli geceler hepinize bugün ku menüm
Sabah karışık tost ve cay
Ara bir kac adet çiğ fındık
Aksam küçük kase kuru fasulye (yine neyseki bitti bugun) 1 tabak tavuklu mantar 1 tabak salata
Ara cay az çekirdek bir lokma kek
Su 2.5 litre
Spor 100 mekik( puanlamaya baktim mekik yazmıyor kac ediyor acaba)
500 ip atlamamorordek @ayvaçiçeği parkbyull @Hmavidag @bluuee
Ben şu akşam içtiklerimi boş içemiyorum yemekte erken yediğim için bişeyler arıyorum çekirdek olmuyo kuruyemiş olmuyo meyve olmuyo bisküvi.olmuyo ne yicem ben yaaa çayla yoğurt ta yenmezkiBugün tost günü çarşambaşu akşam cekirdek işini gündüze al ki hakkini kullanmış oldugundan akşam yemeyesin.. ben aşırı çekirdek bagimlisiydim baslarda arkadaslar cok uyardi azalttim ama her gun yiyordum şimdi cok nadirr yiyorum.. ozellikle aksamlari kek gofret olayini da kaldir bence.. mekik muhtemelen bölgesel e giyordun ordan bak istersen bolgesel egzersiz puani var..
Tahminn ettimm beni mestetti kokusu burnuma geldi...düşünki onları ben yapıyorum onlara
En iyisi bir şey içme canim sadece yoğurt yeBen şu akşam içtiklerimi boş içemiyorum yemekte erken yediğim için bişeyler arıyorum çekirdek olmuyo kuruyemiş olmuyo meyve olmuyo bisküvi.olmuyo ne yicem ben yaaa çayla yoğurt ta yenmezki
Ohh ohh bide akşam 9 daa yemişsin çok geç ben spora gittigim günler 4 te 5 te yeme olayini bitiririm akşam spordan sonra bazen 1 kase yoğurt tamam dir gerçi oyle de veremiyorum ama neyse :))Eki Görüntüle 2254284
Selamlar takımım
morordek ayvacicegi parkbyull
Detoks sularımı hazırladım yürüyüşümü yapıyım yarın ola hayrola
gerçekten çok haklısın canım dün arada içtiğim kefirden sonra karnımda bir gaz sıkışması birde yoldayım erken çıktım işten resmen can çekiştirdimgayet güzel bir menü ..fakat yemek arkasına ya da yemekle birlikte yediğin meyve mide de fermantasyona uğruyor yemekleri çürütüyor gaz ve şişkinliğe sebep oluyor haberin olsun..
Ohh ohh bide akşam 9 daa yemişsin çok geç ben spora gittigim günler 4 te 5 te yeme olayini bitiririm akşam spordan sonra bazen 1 kase yoğurt tamam dir gerçi oyle de veremiyorum ama neyse :))
Bu cevabı bekliyodumEn iyisi bir şey içme canim sadece yoğurt ye
ÇARŞAMBA |
1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK KK.TUZSUZ LOR 4 ZEYTİN YEŞİL ÇAY |
2 ADET ETİFORM TUZLU+FİLTRE KAHVE |
1 KEPÇE ÇORBA 5YK ET KAVURMA SALATA+YOĞURT |
ELMA |
KAZAYAĞI OTU YEMEĞİ ET SALATA YOĞURT |
1 BARDAK TARÇINLI SÜT |
ekmeğin sadece kahvaltı da güzel , kabak ile yediğin muz kombinasyonunu çözemedim ciddi bir karbonhidrat bağımlılığın varEki Görüntüle 2254284
Selamlar takımım
morordek ayvacicegi parkbyull
Detoks sularımı hazırladım yürüyüşümü yapıyım yarın ola hayrola
yemekle ve yemeğin hemen ardından yenilen meyve , yemek sırasında ve hemen ardından içilen su dahil tüm içeceklerde bu sorun yaşanır..gerçekten çok haklısın canım dün arada içtiğim kefirden sonra karnımda bir gaz sıkışması birde yoldayım erken çıktım işten resmen can çekiştirdim
soruyorum kendime allahım ben ne yedim yaramadı bana diye demek meyvelerdenmiş
Biliyorum çok geç kaldım. O kadar yoğunumki yazamadım.
ÇARŞAMBA1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK
KK.TUZSUZ LOR
4 ZEYTİN
YEŞİL ÇAY2 ADET ETİFORM TUZLU+FİLTRE KAHVE 1 KEPÇE ÇORBA
5YK ET KAVURMA
SALATA+YOĞURTELMA KAZAYAĞI OTU YEMEĞİ
ET
SALATA YOĞURT1 BARDAK TARÇINLI SÜT
Ne yapmam lazımekmeğin sadece kahvaltı da güzel , kabak ile yediğin muz kombinasyonunu çözemedim ciddi bir karbonhidrat bağımlılığın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?