Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar bugün geciktim..
sabah ne yediğimi hatırlayamadım....galiba haşlanmış yumurta peynir baharat karışımıydı. acık çay...kahvaltı öncesi sirkeli su
ara yaban mersini orta şeker kahve....kahve yanlış gelmişti. daha geri göndermedim
öğle çorba yeşillik
akşam bol salata.....yarım altınbaşak (onuda tadına bayıldım ondan yedim. altınbaşağın çörek otlu)
kayısı
120 mekik
günlük bölgesel hareket
1 litre su

morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii

Gözüm korktu listeyi görmem lazım pek düzenli değilim görüyorsun
şöyle ki yaparım dersen senin bir iki haftalık menülerine bakıp hazırlayacağım zaten sınav haftam önümüzdeki hafta sen iyi düşün kararını verince hazırlamak için çalışmaya başlayabilirim..

Evet öğlen microdalga fırında ratatoille ile geçiştirdim
Latte ve bitter 3 parça çikolata ile bitirdim
Akşam ekmeksiz yarım porsiyon ciğer kavurma ile tamamladım
Ketojeniğe uygun bitirdim günü

8.000 adımda kaldım 10.000 bini geçemedim bugün

Su dışında güzel menü bakalimm yarin iyi vermiş olursunnn merak ettim :)

Ebatı bir tost yani her hafta böyle yiyorum.
Ya aslında mantarın içind e et çok azdı sade mantarla doymadım.
Nasil mesela denge? Bilmiyorum çoğu şey neyle yenir şuan yaptiklarimida sizden ogrendiklerim:)
Yok hergun zaten tüketmiyorum ama bazen canim çekiyor ışte esime soyledim zaten almayacak bundan sonra

Hayirli geceler bugün akrabaya gittik kısmaya calistim elimden geldigince azda olsa kaçamak oldu tabi
Sabah 2 haşlanmış yumurta salatalik sadece 2 dilim kızarmış patates
Öğle yarım tabak kısır 2 kasik un helvası yarim dilimden az soba ekmegi az menemen biraz tereotu cay
Aksam yok
Ara kahve
Su 2 litre
Spor yok basım çok agriyor yapamadim
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag @buulee

Canimmmmmm tartı öncesi niye yaptın bunu yarın inşallah çok yansimazz

Slm ordekcim ,arkadaşlar parky bir kaç sayfa okudum . parky yine muhteşemsin 65lere gelmişsin helâl olsun valla azmin süper.
bizden herkes izinde herhalde . Cuma inşallah iyi olur . Bende tirmanistayim 65 oldum kış uykusu bitmeli artık ama ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…