- 3 Şubat 2012
- 1.100
- 2.014
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.881
istersen yapabilirim dersen senin için özel bir program yapayım 21 gün uygula önü ramazan zaten sonrasına kendin karar ver..Ne yapmam lazım
Gözüm korktu listeyi görmem lazım pek düzenli değilim görüyorsunistersen yapabilirim dersen senin için özel bir program yapayım 21 gün uygula önü ramazan zaten sonrasına kendin karar ver..
şöyle ki yaparım dersen senin bir iki haftalık menülerine bakıp hazırlayacağım zaten sınav haftam önümüzdeki hafta sen iyi düşün kararını verince hazırlamak için çalışmaya başlayabilirim..Gözüm korktu listeyi görmem lazım pek düzenli değilim görüyorsun
Su dışında güzel menü bakalimm yarin iyi vermiş olursunnn merak ettim :)merhaba arkadaşlar bugün geciktim..
sabah ne yediğimi hatırlayamadım....galiba haşlanmış yumurta peynir baharat karışımıydı. acık çay...kahvaltı öncesi sirkeli su
ara yaban mersini orta şeker kahve....kahve yanlış gelmişti. daha geri göndermedim
öğle çorba yeşillik
akşam bol salata.....yarım altınbaşak (onuda tadına bayıldım ondan yedim. altınbaşağın çörek otlu)
kayısı
120 mekik
günlük bölgesel hareket
1 litre su
morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii
Evet ama canım erken yiyorum aksam yemeğini. Yoğurdum yeni bitti yarın yapicam insaallahElacım ya kahvalrını kuvvetlendir yada öğlen yap akşamları acıkıyosun gibi yoğurt kilo vermene yardımcı olur ve tok tutar mesela
Ebatı bir tost yani her hafta böyle yiyorum.karışık tostunun ebatı nedir?
hem kuru fasulye hem tavuklu mantar beni çok şişirirdi tercihimi tek çeşitten yana kullanırdım ama fasulyen azmış zaten...
genel olarak menülerin kötü değil ama dengesiz o dengeyi yakalarsan uçacaksın demedi deme...
kek e diyecek lafım yok önceki günde gofretti her gün illa her gün ağzına böyle bir lokma iki lokma koyacaksan o iş yaş ben uyarayım
Canimmmmmm tartı öncesi niye yaptın bunu yarın inşallah çok yansimazzHayirli geceler bugün akrabaya gittik kısmaya calistim elimden geldigince azda olsa kaçamak oldu tabi
Sabah 2 haşlanmış yumurta salatalik sadece 2 dilim kızarmış patates
Öğle yarım tabak kısır 2 kasik un helvası yarim dilimden az soba ekmegi az menemen biraz tereotu cay
Aksam yok
Ara kahve
Su 2 litre
Spor yok basım çok agriyor yapamadim
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag @buulee
Off demi ya bakalım nasil olacak aksam yemedim insaallah çok fark olmaz diyeCanimmmmmm tartı öncesi niye yaptın bunu yarın inşallah çok yansimazz
Akşam yemediysen inşallah çok etkilemez canım benimOff demi ya bakalım nasil olacak aksam yemedim insaallah çok fark olmaz diye
Yok kiz korkudan lokma almadim agzimaAkşam yemediysen inşallah çok etkilemez canım benim
O zaman bisey olmaz inşallah dengelemek önemliYok kiz korkudan lokma almadim agzima
Insaallah canım ya öyle yapmaya calistim sabah ekmek yemedim az yedim yediklerimide bakalım canım sabah gorecegizO zaman bisey olmaz inşallah dengelemek önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?