Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senin beslenme tarzın az yeme olayını seviyorum ama akşam yoğurtla kahveyi nasıl kombinledin
A Asmii alıntı yapamamışım

Son düzenleme:
tostu sorarken şu sebeple sordum uno dilimler var mesele küçük kare iki dilim öyle dilimin arasında mı yarım ekmek arası anam babam usülü tost mu diye
mantar başlı başına sulu bir sebze olduğundan zaten bir tabak mantar yiyince sudan ötürü şişerdim et gayet sağlıklı bir tercih ama kan grubun A ise sindiremiyorsun haberin olsun benden duymuş olma
tabiki bazen canımız çok çekiyor tüketebiliriz ama seri şekilde tüketim başlarsa olmaz..

şeker şekerin mayasıdır diye bir yazı var bulursam paylaşacağım

az tüketim yaptığında araya bir türk kahvesi koy rahatlatır aç bırakma kendini menün benim için kallavi

öğlen yediklerini akşam yememekle tolere etmişsin zaten bu tarz şeylerin pişmanlığını yaşama çok sık yapmadıkça

günaydınlar
güzel bol eksili bir hafta olur umarım...

morordek ayvacicegi
geçen hafta 65,2 bu hafta 65,0 giden -200 gr.

dünkü menüme gelince..
10:00 baharatlı dibek kahvem sade
1 maden suyu
öğlen:bol yeşil salata ton balığı bir adet kırılmış yumurta
akşam:iki kepçe mercimek çorbası bir fırınlanmış bol sarımsaklı kalçalı but..
ütü yaparken bir maden suyu
su:2,5 litre
spor:30 dk yürüyüş..

hoşgeldin canım sağol teşekkür ederim dön artık

osman müftüoğlunun 2012 tarihli yazısının girizgahı

Şeker sarhoşluğu
Şekerli gıdalar çok tüketilecek. Ama unutmayın, eğer genetik olarak belirli bir enzimden fakirseniz, fazla şeker bedeninize alkol yükleyebiliyor. Alkol almadıkları halde, kanlarında ya da idrarlarında alkol çıkan çok sayıda adli vaka bu hastalığı gerekçe gösterip davalarını kazandı.

günaydınlar herkese
perşembe menüm salatalık domates zeytin peynir accık ekmek
ara şekersiz türk kahvesi
öğle bir kase yoğurt muz
ara yaban mersini
bol yeşillikli acılı baharatlı bol peynir zeytinli salata 1 tane yaprak sarma
kayısı
akşam lahana yemeği yaptım bugun için lahanalarını çiğ yedim
1 bardak yeşil çay

50 mekik
1 litre su

birde çarşamba 6975 adım
pazartesi 4000 adım yazmayı unutmuşum

güncel kilom: 77,5
morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii

su çok az

Çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünmekle birlikte paketli gıdalar hakkında, doktor olmasından dolayı vardır bir bildiği diye düşünüyorum. Ekmek yemesem de olur aslında zaten sadece sabah bir dilim var.

Ben sizi etiketlemeyi deneyeceğim inşallah başarabilirim.

Yok olmadı. Bir tekniği vardır ama ben bulamadım. Sevgilerimle.

Günaydınlar arkadaşlar.

Şimdi ben deneme sürecinde olduğumdan bildirimimi nasıl yapacağımı bilemedim.

Pazartesi günü 93 kg. idim. Bu sabah tam (gramsız) 92 kg. idim.

Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ismimin önüne @ işareti koymanız yeterli..
diyetisyenler aldıkları eğitimler gereği bana göre (uzman değilim) çok ta sağlıklı olmayan bir beslenme şeklini sunuyorlar..
Peygamber efendimiz çok yemeyi (yani sık yemek te dahil)uygun bulmamaktadır..
kadim tıbbın en önemli temsilcileri başta ibni sina olmak üzere az yemenin sağlık çok yemenin hastalık olduğunu söylemektedirler..
aynı zamanda yeni dönem tıp doktorları özellikle fonksiyonel tıp eğitimi almış kardiyologlar nörologlar beslenme üzerine yoğunlaşıp eski kadim beslenme sistemini benimsemeye başladılar..
hatta günümüz diyetisyenleri arasında da az beslenme aralıklı oruçlar ketojenik beslenmeler hızla yayılmaya başladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…