- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.901
Ebatı bir tost yani her hafta böyle yiyorum.
Ya aslında mantarın içind e et çok azdı sade mantarla doymadım.
Nasil mesela denge? Bilmiyorum çoğu şey neyle yenir şuan yaptiklarimida sizden ogrendiklerim:)
Yok hergun zaten tüketmiyorum ama bazen canim çekiyor ışte esime soyledim zaten almayacak bundan sonra
Hayirli geceler bugün akrabaya gittik kısmaya calistim elimden geldigince azda olsa kaçamak oldu tabi
Sabah 2 haşlanmış yumurta salatalik sadece 2 dilim kızarmış patates
Öğle yarım tabak kısır 2 kasik un helvası yarim dilimden az soba ekmegi az menemen biraz tereotu cay
Aksam yok
Ara kahve
Su 2 litre
Spor yok basım çok agriyor yapamadim
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag @buulee
bayılırım ip atlayanlara benim göğüsler acıyor ya
hoşgeldin canım sağol teşekkür ederim dön artıkSlm ordekcim ,arkadaşlar parky bir kaç sayfa okudum . parky yine muhteşemsin 65lere gelmişsin helâl olsun valla azmin süper.
bizden herkes izinde herhalde . Cuma inşallah iyi olur . Bende tirmanistayim 65 oldum kış uykusu bitmeli artık ama ama
enginarın da tam mevsimi şimdi körpe körpe olurlar maşallahİyi geceler arkadaşlar menum
Limonlu su
Kahve
Enginar suyu
Sabah:1 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
5 zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
Leblebi
Ogle: çilek ve cagla
Enginar suyu
Aksam : 2 tabak kusbasi etli sakız enginar
Ara: leblebi
Sütlü kahve
Su : 2 lt
morordek ayvacicegi E elacicegim23 B bluuee
su çok azgünaydınlar herkese
perşembe menüm salatalık domates zeytin peynir accık ekmek
ara şekersiz türk kahvesi
öğle bir kase yoğurt muz
ara yaban mersini
bol yeşillikli acılı baharatlı bol peynir zeytinli salata 1 tane yaprak sarma
kayısı
akşam lahana yemeği yaptım bugun için lahanalarını çiğ yedim
1 bardak yeşil çay
50 mekik
1 litre su
birde çarşamba 6975 adım
pazartesi 4000 adım yazmayı unutmuşum
güncel kilom: 77,5
morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii
Çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünmekle birlikte paketli gıdalar hakkında, doktor olmasından dolayı vardır bir bildiği diye düşünüyorum. Ekmek yemesem de olur aslında zaten sadece sabah bir dilim var.merhabalar grupta olduğunuz süre boyunca beni etiketlerseniz menülerinize yorum yapabilirim..
öncelikle uno tarzı paketlenmiş bir ekmek yiyeceğinize hiç yemeyin yediğiniz şey ekmek değil zira..diyetisyen formu ile gittiğinizi düşünüyorum 6 öğünden ötürü ,madem altı öğün yapacaksınız midenize dinlenme zaman dilimi bırakmayacaksınız o zaman öğünlerinize zararlı paketli gıdaları koymayın uno ekmek , etiform bisküvi gibi ,zira aşırı kimyasal içeriyorlar ve ciddi zararlılar,ben ekmek kıtır bisküvi yemeden duramayanlardanım diyorsanız ya ekmeğinizi kendiniz yapın ya da ekşi mayalı köy ekmeği tüketmeye çalışın..
ismimin önüne @ işareti koymanız yeterli..Çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünmekle birlikte paketli gıdalar hakkında, doktor olmasından dolayı vardır bir bildiği diye düşünüyorum. Ekmek yemesem de olur aslında zaten sadece sabah bir dilim var.
Ben sizi etiketlemeyi deneyeceğim inşallah başarabilirim.
Yok olmadı. Bir tekniği vardır ama ben bulamadım. Sevgilerimle.
şu an bildirim yaptınız tebriklerGünaydınlar arkadaşlar.
Şimdi ben deneme sürecinde olduğumdan bildirimimi nasıl yapacağımı bilemedim.
Pazartesi günü 93 kg. idim. Bu sabah tam (gramsız) 92 kg. idim.
Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Hesaplama falan vardı. Onu yapmam lazım sanırım. Teşekkürlerşu an bildirim yaptınız tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?