Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın hanımlar dünkü menümden başlıyayım
4.GÜN
sabah
2 yumurta omlet 6 zeytin 1 dilim peynir 2 etimek 1 domates ve salatalık
2 kuru kayısı 5 badem ve fındık 2 adet ceviz

öğlen arkadaşımı kıramadım yemeğe gittim 1 kase soğuk çorba 1 adet dolma 3 adet sarma

akşam 3 adet köfte salata yoğurt
3 litre su
spor yok sinema gecesi yaptık morordek parkbyull

Canim tost değişiyor evde hangi ekmek varsa ondan yapiyorum. Bu hafta yarim tost şeklinde yaptım küçük kızımla paylaştım.

Ya mantar bana az geldi nedense ekmek yememek için zor tutmuştum kendimi yada pilavla tüketmeye alistigimdan olsa gerek. Aslında biraz da iştahlı bir insanim onunda etkisi büyük
Yok aslında normaldede çok tatlı tuketmem hani bazı dönem insanın canı çok çeker ya o donemdeyim galiba.

öğlen yediklerini akşam yememekle tolere etmişsin zaten bu tarz şeylerin pişmanlığını yaşama çok sık yapmadıkça
Normalde dediğim gibi en fazla haftada bir oluyor bazen iki haftada bir şansa bugün yine evde değiliz insaallah bugün daha dikkat edicem. sabah da çok hafif tuttum ki sıkıntı olmasin diye cok sukur olmadi hatta 100 gram daha eksiye girmisim dünden bu yana

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
morordek ayvacicegi parkbyull
Kahve arkadaşın ikramıydı çeviremedim
Eşim geç gelince biraz kuruyemiş atıştırdım
Yürüyüşümde yarım kaldı
Sonuç kilom sabit 80
Olamamamın etkisi var sanırım

PERŞEMBE
1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK
1 YUMURTA
4 ZEYTİN
SİYAH ÇAY
2 ADET ETİFORM TATLI+ÇAY
ET SOTE
SALATA+YOĞURT
ELMA​
ETLİ REZENE YEMEĞİ
SALATA
YOĞURT
1 PARÇA BİTTER ÇİKOLATA

@parkbyull yorumlarınız benim için değer kazandı. Lütfen kendi menülerinizden örnek ya da önerilerde bulunur musunuz?

bu ay diyete başlamam sebebiyle gecikme oldu şişiklik var bende ...neler yapabilirim

Hiçte az değil güzel vermişsiniz menülere su miktarı ve varsa spor bilgisini ekleyebilirsiniz

bu ay diyete başlamam sebebiyle gecikme oldu şişiklik var bende ...neler yapabilirim
Aynen bende,olana kadarda böyle galiba,ben östrojen arttıran bişeyler araştırıcam bulunca yazarım soğan suyu gibi hatırlıyorum ama yanluş olmasın

Sibelcim hoşgeldin bayadır görünmüyordun doğal olarak artıya geçmişsin tabi. Hadi bu cumadan itibaren sana da yeni bi başlangıç yapalım :)
Seni özellikle tebrik etmek istedim melitacım cok güzel bir yüzde
93-92=1
1/93=0,0107
0,0107x100=1,075

Sanırım doğru hesapladım.

parkbyull
Leyl-i-fer
morordek
Evet doğru hesaplamıssın tebrik ederim çok güzel gitmiş 5 günde :)

teşekkür ederim kaptanım

senin beslenme tarzın az yeme olayını seviyorum ama akşam yoğurtla kahveyi nasıl kombinledin
A Asmii alıntı yapamamışım
Canim menümü yazarken onlari da yerim diye düşünüyordum çok acıkmıştım ama ikiside olmadi yoğurt ta yiyemedim kahve de içemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…