- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.921
Canim tost değişiyor evde hangi ekmek varsa ondan yapiyorum. Bu hafta yarim tost şeklinde yaptım küçük kızımla paylaştım.tostu sorarken şu sebeple sordum uno dilimler var mesele küçük kare iki dilim öyle dilimin arasında mı yarım ekmek arası anam babam usülü tost mu diye
mantar başlı başına sulu bir sebze olduğundan zaten bir tabak mantar yiyince sudan ötürü şişerdim et gayet sağlıklı bir tercih ama kan grubun A ise sindiremiyorsun haberin olsun benden duymuş olma
tabiki bazen canımız çok çekiyor tüketebiliriz ama seri şekilde tüketim başlarsa olmaz..
şeker şekerin mayasıdır diye bir yazı var bulursam paylaşacağım
Normalde dediğim gibi en fazla haftada bir oluyor bazen iki haftada bir şansa bugün yine evde değiliz insaallah bugün daha dikkat edicem. sabah da çok hafif tuttum ki sıkıntı olmasin diye cok sukur olmadi hatta 100 gram daha eksiye girmisim dünden bu yanaöğlen yediklerini akşam yememekle tolere etmişsin zaten bu tarz şeylerin pişmanlığını yaşama çok sık yapmadıkça
Benimde göğüsler biraz büyük bana göre bende pek sevmiyorum aslindabayılırım ip atlayanlara benim göğüsler acıyor ya
haklısın ama benki günde bir bardak su içmeyen insan ...çoğaltacam inşallahsu çok az
PERŞEMBE |
1 DİLİM UNO TAM TAHILLI EKMEK 1 YUMURTA 4 ZEYTİN SİYAH ÇAY |
2 ADET ETİFORM TATLI+ÇAY |
ET SOTE SALATA+YOĞURT |
ELMA |
ETLİ REZENE YEMEĞİ SALATA YOĞURT |
1 PARÇA BİTTER ÇİKOLATA |
Tebrikler güzel sonuç
Hiçte az değil güzel vermişsiniz menülere su miktarı ve varsa spor bilgisini ekleyebilirsinizGünaydınlar arkadaşlar.
Şimdi ben deneme sürecinde olduğumdan bildirimimi nasıl yapacağımı bilemedim.
Pazartesi günü 93 kg. idim. Bu sabah tam (gramsız) 92 kg. idim.
Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
3 litre su ve 10 bin ila 12 bin adım yürüyüş yapıyorum. Teşekkür ederimHiçte az değil güzel vermişsiniz menülere su miktarı ve varsa spor bilgisini ekleyebilirsiniz
Aynen bende,olana kadarda böyle galiba,ben östrojen arttıran bişeyler araştırıcam bulunca yazarım soğan suyu gibi hatırlıyorum ama yanluş olmasınbu ay diyete başlamam sebebiyle gecikme oldu şişiklik var bende ...neler yapabilirim
Sibelcim hoşgeldin bayadır görünmüyordun doğal olarak artıya geçmişsin tabi. Hadi bu cumadan itibaren sana da yeni bi başlangıç yapalım :)Slm ordekcim ,arkadaşlar parky bir kaç sayfa okudum . parky yine muhteşemsin 65lere gelmişsin helâl olsun valla azmin süper.
bizden herkes izinde herhalde . Cuma inşallah iyi olur . Bende tirmanistayim 65 oldum kış uykusu bitmeli artık ama ama
Seni özellikle tebrik etmek istedim melitacım cok güzel bir yüzdegünaydınlar herkese
perşembe menüm salatalık domates zeytin peynir accık ekmek
ara şekersiz türk kahvesi
öğle bir kase yoğurt muz
ara yaban mersini
bol yeşillikli acılı baharatlı bol peynir zeytinli salata 1 tane yaprak sarma
kayısı
akşam lahana yemeği yaptım bugun için lahanalarını çiğ yedim
1 bardak yeşil çay
50 mekik
1 litre su
birde çarşamba 6975 adım
pazartesi 4000 adım yazmayı unutmuşum
güncel kilom: 77,5
morordek ayvacicegi parkbyull M mayis74 A Asmii
Günaydınlar arkadaşlar.
Şimdi ben deneme sürecinde olduğumdan bildirimimi nasıl yapacağımı bilemedim.
Pazartesi günü 93 kg. idim. Bu sabah tam (gramsız) 92 kg. idim.
Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Evet doğru hesaplamıssın tebrik ederim çok güzel gitmiş 5 günde :)
teşekkür ederim kaptanımSibelcim hoşgeldin bayadır görünmüyordun doğal olarak artıya geçmişsin tabi. Hadi bu cumadan itibaren sana da yeni bi başlangıç yapalım :)
Seni özellikle tebrik etmek istedim melitacım cok güzel bir yüzde
Evet doğru hesaplamıssın tebrik ederim çok güzel gitmiş 5 günde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?