Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kilo verememenin adet olmamakla alakası yok 2 saat arayla zararlı ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye abanmanla alakası var..
sabah 2 dilim ekmek tamam, ilk aranda 3 ü 1 arada kahve içine kahvenin 6 küp şeker atsak yetişemeyeceği bir şeker oranı varken hemen iki saat sonrasına ekmeğin üstüne kaşar peyniri koyman,hemen iki saatine hurma yemen,hepsinin üstüne iki kaşık dahi olsa akşam pilav yemen,onun üstüne de bisküvi yemenle alakası var kuruyemişlerin günahı yok..yazarken ben yoruldum zararlı kısımlarına.

DOST ACI SÖYLER

senin yüzden kac ne kadar vermişsin canim..

Güncel kilom 71.4 sabah 6 da uyandim 71.5 idim bütün evi temizledim lavabolari yıkadım mutfak sandalyelerini sildim beyaz eşyaları sildim gittim bi daha tartildim sadece 100 gr gitmiş

72.4/71.4/1/%1.38
Süpersin Asmicim cok cok tebrik ederimmm
Merhabalar
Geçen cuma: 93.5
Bu cuma: 91.2
Fark: 2.3
Nurumcaaan naptın kız aç mı kaldın aldıgım kiloyu vericem diye :)
Ya çok tebrik ederim, zaten inanıyordum verecegine, beni yanıltmadın

Süpersin Asmicim cok cok tebrik ederimmm

Nurumcaaan naptın kız aç mı kaldın aldıgım kiloyu vericem diye :)
Ya çok tebrik ederim, zaten inanıyordum verecegine, beni yanıltmadın
Sağolun kaptanim.. bu hafta da devam öğlen yemeye akşam çorba ya iyi oldu gibi

M mayis74 tertibim çarşambadan beri yoksun. inşallah kötü birşey yoktur..
A Asmii hadi arkadaşım. grup içindeki grubumuzu birinci yapalım
Merhabalar arkadaşlar:) evet 3 gündür giremedim menü paylaşamadım ama yediklerim yemediklerim değişmedi:) işler çok fazla yoğun ve görev yerim değişti önümüzdeki hafta daha da yoğun olacak ve girememe ihtimalim yüksek olur. Arada girebilirsem muhakkak girerim tabiki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…