- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.961
Wuhuuu acısınii fenaa cikarmissinn canimm superr
Teşekkürler canım güzell gitti şükür
Süpersin Asmicim cok cok tebrik ederimmm
Nurumcaaan naptın kız aç mı kaldın aldıgım kiloyu vericem diye :)
Ya çok tebrik ederim, zaten inanıyordum verecegine, beni yanıltmadın
Ac kalmadım valla kaptanım yedim ama kaçamak yapmadım ödem de vardı heralde ki moral oldu bana da teşekkür ederimm
SüpersinSağolun kaptanim.. bu hafta da devam öğlen yemeye akşam çorba ya iyi oldu gibi
Ahah çok iyisin ya vallahi tebrikler :)
Bilmiyorum canım tamamen diğer takımların durumuna bağlı. A Ahsen59 da güzel bir yüzde ile gelirse ilk 3 olabilir belki :)kaptanım kaçıncı oluruz
süpermiş
Tamam ama cuma günü bildirim yapmayı sakın unutma lütfen :)Merhabalar arkadaşlar:) evet 3 gündür giremedim menü paylaşamadım ama yediklerim yemediklerim değişmedi:) işler çok fazla yoğun ve görev yerim değişti önümüzdeki hafta daha da yoğun olacak ve girememe ihtimalim yüksek olur. Arada girebilirsem muhakkak girerim tabiki de.
Bireysel sonuncu olacağını sanmıyorum canım yüzden o kadar kötü değil. Haftaya insallah güzel bir eksiyle gelirsingunaydın hanımlar
kilom 65.0
400 gr + dayım
yuzdem -0,619
sebeplerim uzun zaman adet olamadım (cok uzun zaman) kesintisi agrım vardı
hafta sonu agrıdan resmen kıvrandım ve kemirme ihtiyacımın onune gecemedim.
p.tesi adet oldum busefer de kesilmemesi icin detoks niyetine hiç birsey yapmadım. cünkü hem cok gecikip hem en ufak birseyde kesiliyor mesela tane agrıkesici atsam hemen kesilir benim. birde moralmen cokuk döönemlerimde de kilo veremiyorum.
bireyselde sonuncu olmam buyuk ihtimal de bizim takım ve grubumda sonuncu oldugum için neden kilo aldım diye degerlendirme yapmak istedim.
bu hafta detoks ta spor da yapıcam 2 aylık kesintisiz agrılarım gecti sonucta. kusura bakmayın arkadaslar haftaya telafi edicem söz veriyorum
evet canım aslında detok ıcın de en dogal en güzel sebze.enginarın da tam mevsimi şimdi körpe körpe olurlar maşallah
cok uzgunum kaptanım
Lütfen üzülme telafi edilemeyecek bir artı değil kesinlikle :)cok uzgunum kaptanım
insallah kaptanım. takımıma acıklama yapmak istedim herkes ne güzel gelmiş bende taclandırmak isterdim insallah haftaya daha güzel gelirizBireysel sonuncu olacağını sanmıyorum canım yüzden o kadar kötü değil. Haftaya insallah güzel bir eksiyle gelirsin
ben facebookta güven kapısı isimli grupta GÜNGÖR ANLADI isimli hanımdan alıyorum..evet canım aslında detok ıcın de en dogal en güzel sebze.
birde ucuzlasa:)
cok uzgunum kaptanım
Güncel kilom 96.4
Niye yanlış oldu anlamadimAhsen kilosunu yanlis yere yazmis sanirim..
devrem hosgeldin iyi gitmiş canım birde çalışma ortamın hareketli ....
Cuma bildirimimi muhakkak yaparım.Ama günlük bildirimlerim aksayabilir.Şimdiden özür dilerim.
Aa teşekkürler :)Ahsen kilosunu yanlis yere yazmis sanirim..
Olur öyle arada, o sayfa açık kalmıştır :) Tebrikler bu arada
Herhalde yanlışlıkla girdim farkında değilimAa teşekkürler :)
Olur öyle arada, o sayfa açık kalmıştır :) Tebrikler bu arada
Hanımlar bu haftaki yüzdemiz çok güzel. Dilerim hep böyle devam ederiz. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum tekrardan :) Bu hafta ne yaptıysanız aynen devam :))
Oaktree sen bildirim yapmadın bu arada, cumaları bildirim yapmayı unutmuyoruz, o çok önemli :)
*** 5. Takım 616. Etap ***
Asmii (72.4/71.4/1/%1.38)
Nurumcan94 (93.5/91.2/2.3/%2.46)
Hmavidag (64.6/65/-0.4/%-0.62)
Leyl-i-fer (80///%) sabit
elacicegim23 (64.8/64.3/0.5/%0.77)
bluuee (62.6/61.8/0.8/%1.28)
ayvacicegi (51.3/50.8/0.5/%0.97)
Ahsen59 (97.5/96.4/1.1/%1.13)
mayis74 (65.7/65.5/0.2/%0.30)
melita09 (78.9/77.5/1.4/%1.77)
parkbyull (65.2/65/0.2/%0.31)
5. Takım Ortalaması: %0.887
Deneme sürecindeki üyeler
Oaktree (70///%) yeni üye başlangıç tarihi: 1 Nisan, başlangıç kilo: 70, hedef kilo: 65
Madame Muso (93/92/1/%1.08) yeni üye başlangıç tarihi: 1 Nisan, başlangıç kilo: 93, hedef kilo: 60
İzinli/mezun üyeler
S_A (90.5/)
kollontai (50/)
uhs (66.9/66.7/0.2/%0.30)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?