- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #306.981
Harika süper üstü fevkaladeMerhabalar
Geçen cuma: 93.5
Bu cuma: 91.2
Fark: 2.3
Çook teşekkür ederim benim için zor bi liste yaşadığım sıkıntıları yazarım ama elimden geleni yapıcam tabiiki emeğine sağlık rabbim seni sağlıktan ayırmasın ( bak cuma saati ettim)
Enginarı nasıl yapıyorsunuz tarifevet canım aslında detok ıcın de en dogal en güzel sebze.
birde ucuzlasa:)
cok uzgunum kaptanım
Kilo verenleri tebrik ediyorum heenekadar katkım olmasada yüzdemizde güzelHanımlar bu haftaki yüzdemiz çok güzel. Dilerim hep böyle devam ederiz. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum tekrardan :) Bu hafta ne yaptıysanız aynen devam :))
Oaktree sen bildirim yapmadın bu arada, cumaları bildirim yapmayı unutmuyoruz, o çok önemli :)
*** 5. Takım 616. Etap ***
Asmii (72.4/71.4/1/%1.38)
Nurumcan94 (93.5/91.2/2.3/%2.46)
Hmavidag (64.6/65/-0.4/%-0.62)
Leyl-i-fer (80///%) sabit
elacicegim23 (64.8/64.3/0.5/%0.77)
bluuee (62.6/61.8/0.8/%1.28)
ayvacicegi (51.3/50.8/0.5/%0.97)
Ahsen59 (97.5/96.4/1.1/%1.13)
mayis74 (65.7/65.5/0.2/%0.30)
melita09 (78.9/77.5/1.4/%1.77)
parkbyull (65.2/65/0.2/%0.31)
5. Takım Ortalaması: %0.887
Deneme sürecindeki üyeler
Oaktree (70///%) yeni üye başlangıç tarihi: 1 Nisan, başlangıç kilo: 70, hedef kilo: 65
Madame Muso (93/92/1/%1.08) yeni üye başlangıç tarihi: 1 Nisan, başlangıç kilo: 93, hedef kilo: 60
İzinli/mezun üyeler
S_A (90.5/)
kollontai (50/)
uhs (66.9/66.7/0.2/%0.30)
benimde şişkinliğim var canım sanki yumurta vucudumda aşırı şişkinlik yapıyorbu ay diyete başlamam sebebiyle gecikme oldu şişiklik var bende ...neler yapabilirim
tebrikler süpersin
tatlım sen hiç bir yere gitme olur mu senin uyarılarına çok ihtiyacımız varkilo verememenin adet olmamakla alakası yok 2 saat arayla zararlı ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeye abanmanla alakası var..
sabah 2 dilim ekmek tamam, ilk aranda 3 ü 1 arada kahve içine kahvenin 6 küp şeker atsak yetişemeyeceği bir şeker oranı varken hemen iki saat sonrasına ekmeğin üstüne kaşar peyniri koyman,hemen iki saatine hurma yemen,hepsinin üstüne iki kaşık dahi olsa akşam pilav yemen,onun üstüne de bisküvi yemenle alakası var kuruyemişlerin günahı yok..yazarken ben yoruldum zararlı kısımlarına.
DOST ACI SÖYLER
tebrikler canımMerhabalar
Geçen cuma: 93.5
Bu cuma: 91.2
Fark: 2.3
önemli olan senin sağlığın canım çok geçmiş olsungunaydın hanımlar
kilom 65.0
400 gr + dayım
yuzdem -0,619
sebeplerim uzun zaman adet olamadım (cok uzun zaman) kesintisi agrım vardı
hafta sonu agrıdan resmen kıvrandım ve kemirme ihtiyacımın onune gecemedim.
p.tesi adet oldum busefer de kesilmemesi icin detoks niyetine hiç birsey yapmadım. cünkü hem cok gecikip hem en ufak birseyde kesiliyor mesela tane agrıkesici atsam hemen kesilir benim. birde moralmen cokuk döönemlerimde de kilo veremiyorum.
bireyselde sonuncu olmam buyuk ihtimal de bizim takım ve grubumda sonuncu oldugum için neden kilo aldım diye degerlendirme yapmak istedim.
bu hafta detoks ta spor da yapıcam 2 aylık kesintisiz agrılarım gecti sonucta. kusura bakmayın arkadaslar haftaya telafi edicem söz veriyorum
bak bu liste aslında zor değil sabah kahvaltıyı yapınca rabbi yasir vela tuassir rabbi temmim bil hayr (doğru yazamadım muhtemelen)Allahım niyet ettim sağlığım için sağlıklı beslenmeye diye niyet et..Allah a verilen sözler tutuluyor emin olÇook teşekkür ederim benim için zor bi liste yaşadığım sıkıntıları yazarım ama elimden geleni yapıcam tabiiki emeğine sağlık rabbim seni sağlıktan ayırmasın ( bak cuma saati ettim)
hayır canım senin kilondaki birinde 2 yumurta fazla değil 65 kiloyum bazen iki bazen 3-4 yiyorum kırmışsam özellikle,benim 3 yaşındaki oğlum da bir oturuşta iki yumurta yiyorparkbyull canım soru sorabilir miyim
sence benim kilomda 2 yumurta fazla mı
birde ben yumurta ve bakliyat (özellikle yeşil mercimek) yediğimde vücudumda acayip şişkinlik oluyor.belim karnım çok ağrıyor.karnım davul gibi oluyor
tavsiye edebileceğin bir şey var mı
Çok fazla mesaj birikmiş altından kalkamayacağım sanırım. Buradan yazayım tüm takımı tebrik ediyorum, yeni gelen arkadaşlarHanımlar bu haftaki yüzdemiz çok güzel. Dilerim hep böyle devam ederiz. Hepinizi tek tek tebrik ediyorum tekrardan :) Bu hafta ne yaptıysanız aynen devam :))
Oaktree sen bildirim yapmadın bu arada, cumaları bildirim yapmayı unutmuyoruz, o çok önemli :)
*** 5. Takım 616. Etap ***
Asmii (72.4/71.4/1/%1.38)
Nurumcan94 (93.5/91.2/2.3/%2.46)
Hmavidag (64.6/65/-0.4/%-0.62)
Leyl-i-fer (80///%) sabit
elacicegim23 (64.8/64.3/0.5/%0.77)
bluuee (62.6/61.8/0.8/%1.28)
ayvacicegi (51.3/50.8/0.5/%0.97)
Ahsen59 (97.5/96.4/1.1/%1.13)
mayis74 (65.7/65.5/0.2/%0.30)
melita09 (78.9/77.5/1.4/%1.77)
parkbyull (65.2/65/0.2/%0.31)
5. Takım Ortalaması: %0.887
Deneme sürecindeki üyeler
Oaktree (70///%) yeni üye başlangıç tarihi: 1 Nisan, başlangıç kilo: 70, hedef kilo: 65
Madame Muso (93/92/1/%1.08) yeni üye başlangıç tarihi: 1 Nisan, başlangıç kilo: 93, hedef kilo: 60
İzinli/mezun üyeler
S_A (90.5/)
kollontai (50/)
uhs (66.9/66.7/0.2/%0.30)
Hoş buldum çok teşekkürler.Çok fazla mesaj birikmiş altından kalkamayacağım sanırım. Buradan yazayım tüm takımı tebrik ediyorum, yeni gelen arkadaşlarMadameMuso Oaktree hoşgeldiniz.
N Nurumcan94 tebrikler ödem gitmiş, tekrar rayına girmiş emekler boşa gitmemiş :)
Ben bu hafta fazla menü yazmadım çünkü yediklerime dikkat edemedim ama her gun 10bin üstü yürüyüş devam ettim, o sayede az da olsa eksideyim.
Yavaş da olsa hedefe ulaşacağım fırsat olunca da sporla hızlandırırım artık.
A Asmii bence de sana 40gun şekersiz yaradı. Ben devam edemedim seni bozmayayım diye de yazmadım. Bebek ufakken leslie filan vakit buluyordum şimdi nedense bulamıyorum.
Daha iyisindir umarım bu arada?Çok fazla mesaj birikmiş altından kalkamayacağım sanırım. Buradan yazayım tüm takımı tebrik ediyorum, yeni gelen arkadaşlarMadameMuso Oaktree hoşgeldiniz.
N Nurumcan94 tebrikler ödem gitmiş, tekrar rayına girmiş emekler boşa gitmemiş :)
Ben bu hafta fazla menü yazmadım çünkü yediklerime dikkat edemedim ama her gun 10bin üstü yürüyüş devam ettim, o sayede az da olsa eksideyim.
A Asmii bence de sana 40gun şekersiz yaradı. Ben devam edemedim seni bozmayayım diye de yazmadım. Bebek ufakken leslie filan vakit buluyordum şimdi nedense bulamıyorum.
Burda pazarda dolu canım ama tanesi 5 lira. Sakız enginar 10 lira. Bi bakayım amaben facebookta güven kapısı isimli grupta GÜNGÖR ANLADI isimli hanımdan alıyorum..
Canım ben normalde yapraklı kafa alırım hasliyorsun 15 dkka. Pirinç soğan kıyma dereotu ve baharat tan iç hazırlayıp yapraklarının aralarına dolduruyorum üstlerine limon dilimi koyup sarma pişirirken gibi pisiriyorsun. Yerken de tek tek yapralarini dislerinden siyirarak yiyorsun en son enginar canagi kalıyor o en lezzetli yeri:)Enginarı nasıl yapıyorsunuz tarif
Çok sağol canimbenimde şişkinliğim var canım sanki yumurta vucudumda aşırı şişkinlik yapıyor
tebrikler süpersin
tatlım sen hiç bir yere gitme olur mu senin uyarılarına çok ihtiyacımız var
tebrikler canım
önemli olan senin sağlığın canım çok geçmiş olsun
Bugün biraz daha iyiyim sordugun için teşekkürler :)Daha iyisindir umarım bu arada?
Bebeğin büyüdüğü ve hareketlendiği için eskisi kadar vakit bulamaman çok normal.
Çok teşekkür ederim canım Evet gitti sukurrÇok fazla mesaj birikmiş altından kalkamayacağım sanırım. Buradan yazayım tüm takımı tebrik ediyorum, yeni gelen arkadaşlarMadameMuso Oaktree hoşgeldiniz.
Teşekkürler canım:)benimde şişkinliğim var canım sanki yumurta vucudumda aşırı şişkinlik yapıyor
tebrikler süpersin
tatlım sen hiç bir yere gitme olur mu senin uyarılarına çok ihtiyacımız var
tebrikler canım
önemli olan senin sağlığın canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canimm:) her hafta böyle olur inşallahHarika süper üstü fevkalade
Benim 40 gün haftaya bitiyor bi bozup tekrar devam edeceğim.. bebek ufakken sen bu kadar aktif degildin bence evde daha cok vakit geciriyordun şimdi daha cok dışarıdasın belki ondandir. Merak ettik seni özledik ayni zamanda umarim iyisindir..Çok fazla mesaj birikmiş altından kalkamayacağım sanırım. Buradan yazayım tüm takımı tebrik ediyorum, yeni gelen arkadaşlarMadameMuso Oaktree hoşgeldiniz.
Takimin 1.si oldun canim tebriklerr..Teşekkür ederim canimm:) her hafta böyle olur inşallah
Yani şeker ve hamurişi ama bi ara ona rağmen takıldı kaldi nihayet vermeye başladım şu 6 yı bi gorebilseydimm süper olacakti.. Şu an tatli ihtiyacı mi bitter yada dogal şekerlerden ( incir kayisi hurma)gideriyorum..Süpersin
Bu şekersizlik sana asıl iyi gelen bence
Ahah çok iyisin ya vallahi tebrikler :)
Bilmiyorum canım tamamen diğer takımların durumuna bağlı. @Ahsen59 da güzel bir yüzde ile gelirse ilk 3 olabilir belki :)
Tamam ama cuma günü bildirim yapmayı sakın unutma lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?