Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neyse artık iyisin, sen bize lazımsın

Haftaya vereceğine eminim , bozma moralini rakibem

İyi akşamlar, bugün bebeği babası uyutuyor uzun zamandan sonra. Ben de bu fırsat menüyü yazayım da yeme faslı kapansın.

Sabah:
1/2 tatlı kırmızı biber
1/3 omlet (3 yumurta, 35 gr yulaf, 1 avuç kaju )
1/2 (20gr) yulaf ekmeği

Ara:
1 kupa sütlü kahve

Öğle:
1 tatlı patates (fırında kabuğuyla pişmiş)
10 badem
1/2 tatlı kırmızı biber

Akşam:
1 tabak fırında kıymalı patates yemeği, 1 dilim ekmek, salata

Su: 1.5 litre
Spor: 13275 adım tempolu yürüyüş

Üzme canım kendini eminim bu hafta cok daha iyi gidecek

Hayirli geceler arkadaslar yoğundum giremedim. Hepinizi tebrik ediyorum insaallah her hafta böyle olur. Kaptanim morordek senden iki gün musade istiyorum bugün dahil üç gün esim gidiyor tekrar pazar günü birsey cikmazsa bayrama kadar gelmeyecek pazar gününe kadar yazamam bugün de biraz kaçamak oldu. Cezamı yazabilirsin sporumu yapicam dikkat ederim elimden geldigince arada yazma ya çalışırım hepinize hayirli geceler

Evet kesinlikle hurma incir kayısı çok güzel gideriyor tatlı isteğini. Tarçın da çok iyi bu konuda aklında olsun. Aynen devam asmicim cok iyi gidiyorsun :)
Kizlar cok zayifim kilom ayni bide oruc borclarim var onlari tutuyorum bide ramazan gelecek dahada zayiflarim resim atarim
Orkidecim arada gel yahu özlüyoruz :)
59'a inince haber ver mezun edelim seni o kadar kg verdin mezuniyetini almak en doğal hakkın :)
Tamam elacım cuma günü bildirim yapmak benim için en önemli kriter :) onun dışında geçici şeylerde müsaade ediyoruz.
Sen fazladan sporunu yap o zaman madem kafadan 60 puan yazdım bilmeyerek ama az çok çözmüşsündür olayı zaten :)

Hanımlar bu hafta 3. olduk
Hepinizi tekrar tebrik ediyorum, çok uzun süredir ilk 3'e giremiyorduk super oldu bu.
N Nurumcan94 bu başarıda katkın büyük, her ne kadar geçen haftanın artısı da olsa ondan daha da fazla verdin ve resmen 2 haftanın farkını kapattın, çok tebrikler

Yaa masallahh çok mutlu oldumm hepimizi tebrik ediyorum arkadaşlar inşallah tüm haftalarımız böyle olur içim öyle rahatladı ki son gaz devam

Sagol kaptanim anlayışın için :) en geç pazartesi burdayım Allahın izni ile arada göz atarim buraya kopmam insaallah. Moralim simdiden bozuluyor tekrar onun yokluğu ne yapicam nasıl geçecek yinede Allah kerim:)

Iyi geceler hanımlar
5.GÜN
Sabah
2 yumurta 1 dilim peynir 10 zeytin domates salatalık
Kuruyemiş (ne kadar yediğimi saymadim)
Arada 1 bardak kefir
Akşam 1 tabak yeşil fasulye salata 1 kase biberli naneli yoğurt
3 litre su
Spor yok

Sagol kaptanim anlayışın için :) en geç pazartesi burdayım Allahın izni ile arada göz atarim buraya kopmam insaallah. Moralim simdiden bozuluyor tekrar onun yokluğu ne yapicam nasıl geçecek yinede Allah kerim:)
Yaa evet senin eşinin öyle bi durumu vardı di mi :/ ne diyeyim tez zamanda gecsin ayrı günleriniz :)

Merhaba arkadaşlar . Ben yeni katılıyorum aranıza hayırlısıyla. Baştaki kuralları okudum kabul ediyorum boy 1.70 kilo 84. 67 kilo ile evlendim sonra 70 kiloda hamile kaldım. 93 kiloda doğum yaptım. İnanılmaz bir iltah ve yeme potansiyelim var. Bugünden itibaren siizn de motivasyonunuzla kendime dur dicem inşallah. Hedefim 65 kilo. 2 yaşında bir oğlum var. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…