Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada dişim yine düştü. Yarın dişçiye kaplama yaptırmaya gideceğim. Insallah güzel olur biliyorsunuz ön diş olduğundan çok korkuyorum.
Canım çok geçmiş olsun insallah hemencecik acısı ve sağlam hallolur
Hosgeldiniz:)

Günaydınlar
Hoşgeldin :)
Seni bilerek davet ettim çünkü ben de emziriyorum 23 aylık bir oğlum var benim de :) kuralları da kabul etmişsin zaten insallah el birliğiyle seni de zayiflatacagiz :)
Hafta sonu buralar biraz sakin oluyor ama diğer arkadaşlar da gelince kaynaşırsınız :)
Canım çok geçmiş olsun insallah hemencecik acısı ve sağlam hallolur
Insallah canım bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum

İnşallah. Emzirirken daha kolay kilo veriliyor. Bu aslında bizim için bir avantaj.

Hoşgeldiniz

3. olduk bu hafta

Evet ben emzirme sayesinde verebildim ama emzirme bitince tekrar alır mıyım diye korkuyorum aslında :)
Emzirme sürecinde insan çok acıkıyor hatta içi kazınıyor ve tatlı ihtiyacı duyuyor. Bence emzirme bittikten sonra iştahınız da kısmen azalıcaktır. Ben emzirme dönemindeki kadar zorlanmamıştım iştahımı kapatma konusunda. Bazen çılgınca tatlı ihtiyacı duyuyorum.

Uhs menülerine baktım düzebli yaptığın zanan parkybull un listesine benziyo diyetin belki birbirimize destek oluruz haftaiçi başlamayı düşünüyorum ne dersin

Bu arada dişim yine düştü. Yarın dişçiye kaplama yaptırmaya gideceğim. Insallah güzel olur biliyorsunuz ön diş olduğundan çok korkuyorum.
Bende kuruyemiş yerken kaplamaları alıcam bigün elime galiba başka alternatif varmı acaba kuruyemiş yerine geçmiş olsun şimdiden

Menum
Sabah
Limonlu su
Mıhlama 2 dolu kasik
3 dilim ekmek (biraz abarttım hem mıhlama hem ekmek onun da tadi bana bana cikiyo napim)
1 zeytin
Biraz peynir
1 tane turunç reçeli

Ara: 2 çilek
3 kare bitter

Akşam
2 tavuk but
2 kasik karnıbahar
2 lokma ekmek

Şekersiz türk kahvesi

2.5 litre su

Spor: bölgesel 45 dakika morordek A Ahsen59 ayvacicegi Leyl-i-fer parkbyull

Güzel menü, şu da çok iyi. Ben neden içemiyorum bu kadar su yaw

Hoşgeldiniz emziren anneler olarak çoğunluk olduk galiba. Merak ediyorum ne kadar emziriyorsunuz, sadece yatmadan önce mi?
Bende kuruyemiş yerken kaplamaları alıcam bigün elime galiba başka alternatif varmı acaba kuruyemiş yerine geçmiş olsun şimdiden
Neden yaa, azı dişleri ile yemiyor musun?

İyi akşamlar

Güzel bir gündü, öğleden sonra bebekle kafeye bile gittik

Sabah:
1/2 elma
5 badem

Öğle:
1 tabak kıymalı patates yemeği
1 dilim ekmek

Ara:
1 cappucino
1 parça çikolata (7 gr)

Akşam:
Soslu tavuk eti (150g)
Bol salata

Su: 1 litre
Spor:13521 adım tempolu yürüyüş

Ooo bende kaplama çok öndede arkadada

BEn ne zaman isterse emziriyorum. 25 aylığız. Dışardaysak oyalanıca bişeyler varsa hiç emmiyor ama evde başbaşaysak sık sık emiyor. Gece bazen kalkıyor emmeye bazen kalkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…