- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.021
Canım çok geçmiş olsun insallah hemencecik acısı ve sağlam hallolurBu arada dişim yine düştü. Yarın dişçiye kaplama yaptırmaya gideceğim. Insallah güzel olurbiliyorsunuz ön diş olduğundan çok korkuyorum.
Hosgeldiniz:)Merhaba arkadaşlar . Ben yeni katılıyorum aranıza hayırlısıyla. Baştaki kuralları okudum kabul ediyorumboy 1.70 kilo 84. 67 kilo ile evlendim sonra 70 kiloda hamile kaldım. 93 kiloda doğum yaptım. İnanılmaz bir iltah ve yeme potansiyelim var. Bugünden itibaren siizn de motivasyonunuzla kendime dur dicem inşallah. Hedefim 65 kilo. 2 yaşında bir oğlum var. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.
Hoşgeldin :)Merhaba arkadaşlar . Ben yeni katılıyorum aranıza hayırlısıyla. Baştaki kuralları okudum kabul ediyorumboy 1.70 kilo 84. 67 kilo ile evlendim sonra 70 kiloda hamile kaldım. 93 kiloda doğum yaptım. İnanılmaz bir iltah ve yeme potansiyelim var. Bugünden itibaren siizn de motivasyonunuzla kendime dur dicem inşallah. Hedefim 65 kilo. 2 yaşında bir oğlum var. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.
Insallah canım bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorumCanım çok geçmiş olsun insallah hemencecik acısı ve sağlam hallolur
İnşallah. Emzirirken daha kolay kilo veriliyor. Bu aslında bizim için bir avantaj.Günaydınlar
Hoşgeldin :)
Seni bilerek davet ettim çünkü ben de emziriyorum 23 aylık bir oğlum var benim de :) kuralları da kabul etmişsin zaten insallah el birliğiyle seni de zayiflatacagiz :)Hafta sonu buralar biraz sakin oluyor ama diğer arkadaşlar da gelince kaynaşırsınız :)
Insallah canım bakalım nasıl olacak heyecanla bekliyorum
3. olduk bu haftaGünaydınlar. Biz kaçıncı olduk?
Evet ben emzirme sayesinde verebildim ama emzirme bitince tekrar alır mıyım diye korkuyorum aslında :)İnşallah. Emzirirken daha kolay kilo veriliyor. Bu aslında bizim için bir avantaj.
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar . Ben yeni katılıyorum aranıza hayırlısıyla. Baştaki kuralları okudum kabul ediyorumboy 1.70 kilo 84. 67 kilo ile evlendim sonra 70 kiloda hamile kaldım. 93 kiloda doğum yaptım. İnanılmaz bir iltah ve yeme potansiyelim var. Bugünden itibaren siizn de motivasyonunuzla kendime dur dicem inşallah. Hedefim 65 kilo. 2 yaşında bir oğlum var. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.
İnşallah haftaya 1. Oluruz.3. olduk bu hafta
Evet ben emzirme sayesinde verebildim ama emzirme bitince tekrar alır mıyım diye korkuyorum aslında :)
Emzirme sürecinde insan çok acıkıyor hatta içi kazınıyor ve tatlı ihtiyacı duyuyor. Bence emzirme bittikten sonra iştahınız da kısmen azalıcaktır. Ben emzirme dönemindeki kadar zorlanmamıştım iştahımı kapatma konusunda. Bazen çılgınca tatlı ihtiyacı duyuyorum.3. olduk bu hafta
Evet ben emzirme sayesinde verebildim ama emzirme bitince tekrar alır mıyım diye korkuyorum aslında :)
Uhs menülerine baktım düzebli yaptığın zanan parkybull un listesine benziyo diyetin belki birbirimize destek oluruz haftaiçi başlamayı düşünüyorum ne dersinIyi geceler hanımlar
5.GÜN
Sabah
2 yumurta 1 dilim peynir 10 zeytin domates salatalık
Kuruyemiş (ne kadar yediğimi saymadim)
Arada 1 bardak kefir
Akşam 1 tabak yeşil fasulye salata 1 kase biberli naneli yoğurt
3 litre su
Spor yok
Bende kuruyemiş yerken kaplamaları alıcam bigün elime galiba başka alternatif varmı acaba kuruyemiş yerine geçmiş olsun şimdidenBu arada dişim yine düştü. Yarın dişçiye kaplama yaptırmaya gideceğim. Insallah güzel olurbiliyorsunuz ön diş olduğundan çok korkuyorum.
Iyi geceler hanımlar
5.GÜN
Sabah
2 yumurta 1 dilim peynir 10 zeytin domates salatalık
Kuruyemiş (ne kadar yediğimi saymadim)
Arada 1 bardak kefir
Akşam 1 tabak yeşil fasulye salata 1 kase biberli naneli yoğurt
3 litre su
Spor yok
Merhaba arkadaşlar . Ben yeni katılıyorum aranıza hayırlısıyla. Baştaki kuralları okudum kabul ediyorumboy 1.70 kilo 84. 67 kilo ile evlendim sonra 70 kiloda hamile kaldım. 93 kiloda doğum yaptım. İnanılmaz bir iltah ve yeme potansiyelim var. Bugünden itibaren siizn de motivasyonunuzla kendime dur dicem inşallah. Hedefim 65 kilo. 2 yaşında bir oğlum var. Şimdiden hepimize hayırlı olsun.
Neden yaa, azı dişleri ile yemiyor musun?Bende kuruyemiş yerken kaplamaları alıcam bigün elime galiba başka alternatif varmı acaba kuruyemiş yerine geçmiş olsun şimdiden
Karbonhidrat ağırlıklı olmuş galiba,benim gibiBugünkü menüm bu şekilde.
Ooo bende kaplama çok öndede arkadadaGüzel menü, şu da çok iyi. Ben neden içemiyorum bu kadar su yaw
Hoşgeldiniz emziren anneler olarak çoğunluk olduk galiba. Merak ediyorum ne kadar emziriyorsunuz, sadece yatmadan önce mi?
Neden yaa, azı dişleri ile yemiyor musun?
BEn ne zaman isterse emziriyorum. 25 aylığız. Dışardaysak oyalanıca bişeyler varsa hiç emmiyor ama evde başbaşaysak sık sık emiyor. Gece bazen kalkıyor emmeye bazen kalkmıyor.Güzel menü, şu da çok iyi. Ben neden içemiyorum bu kadar su yaw
Hoşgeldiniz emziren anneler olarak çoğunluk olduk galiba. Merak ediyorum ne kadar emziriyorsunuz, sadece yatmadan önce mi?
Neden yaa, azı dişleri ile yemiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?