- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.041
Anladım bu günlük 3-4 öğün yemek dışında değil mi? Anne sütü aldığına göre inek sütüne başlamadı mı hic?BEn ne zaman isterse emziriyorum. 25 aylığız. Dışardaysak oyalanıca bişeyler varsa hiç emmiyor ama evde başbaşaysak sık sık emiyor. Gece bazen kalkıyor emmeye bazen kalkmıyor.
Ela'cim ben de bebekten önceki sene eşimle iş nedeniyle ayrı kalmıştım 1 yıl kadar. Hem de coook uzak mesafe. Ayrılık zor insan çok özlüyor, her gün görüntülü konuşurduk.tabi bizim o zaman çocuk filan olmayınca ben biraz yalnız yaşamanın tadını da çıkarmıştım bu eşimle ilgili değil hiç yalnız yaşamamıştım evlenmeden önce ev arkadaşım vardı ondan önce yıllarca yurt hayati... Sen de olumsuz düşünme esin varken yapamadığın şeylere odaklan, zaman geçer.Sagol kaptanim anlayışın için :) en geç pazartesi burdayım Allahın izni ile arada göz atarim buraya kopmam insaallah. Moralim simdiden bozuluyor tekrar onun yokluğu ne yapicam nasıl geçecek yinede Allah kerim:)
Canim teşekürler desteğin için. Ne kadar sürede bir esin geliyordu. Bizim bu kaçıncı ayrılığımız bilmiyorum bileEla'cim ben de bebekten önceki sene eşimle iş nedeniyle ayrı kalmıştım 1 yıl kadar. Hem de coook uzak mesafe. Ayrılık zor insan çok özlüyor, her gün görüntülü konuşurduk.tabi bizim o zaman çocuk filan olmayınca ben biraz yalnız yaşamanın tadını da çıkarmıştım bu eşimle ilgili değil hiç yalnız yaşamamıştım evlenmeden önce ev arkadaşım vardı ondan önce yıllarca yurt hayati... Sen de olumsuz düşünme esin varken yapamadığın şeylere odaklan, zaman geçer.
Biz en uzun 8 ay ayri kaldik sanirim, ama iste cocuk yoktu, ise giderken filan cok daha kolay. Cocukla daha zor olacagini tahmin ediyorum cunku kendine vakit ayiramiyorsun, tum zamanin cocuklarla geciyor. Biz bilerek yaptik ama uzun vadede tercih edilecek bir sey degil bence de.Canim teşekürler desteğin için. Ne kadar sürede bir esin geliyordu. Bizim bu kaçıncı ayrılığımız bilmiyorum bilebugün tekrar gitti 2 çocukla ilgileniyorum sabahtan bütün evi temizledim kafam dağılır diye bilmiyorum kimisi diyor zor gelmiyor bize ama nedense alışamıyorum ben çok zor geliyor o yokken zaman geçmiyor sanki hep dua ediyorum Allaha son ayrılık olsun diye umarım bu defa öyle olur
Cuma | Ctesi | Pazar | Ptesi | Sali | Cars | Pers | Ceza | Sonuc | |
A Asmii | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
N Nurumcan94 | 112,5 | 112,5 | |||||||
+ | 1 | ||||||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 0 | 0 | 0 | ||||||
+ | + | 2 | |||||||
E elacicegim23 | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
B bluuee | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 132 | 135 | 267 | ||||||
+ | + | 2 | |||||||
A Ahsen59 | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
M mayis74 | 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
| 0 | ||||||||
0 | |||||||||
E ecem847 | 0 | 0 | |||||||
+ | 0 | ||||||||
| 120 | ||||||||
+ |
Siz baya uzun ayrı kalmışsınız bayramda gelecek sözde ama ne bilim zaman geçmiyor sanki bunalimdayimBiz en uzun 8 ay ayri kaldik sanirim, ama iste cocuk yoktu, ise giderken filan cok daha kolay. Cocukla daha zor olacagini tahmin ediyorum cunku kendine vakit ayiramiyorsun, tum zamanin cocuklarla geciyor. Biz bilerek yaptik ama uzun vadede tercih edilecek bir sey degil bence de.
Konuşara tam hakim değilim ama sanırım bir ayrılık durumu var. Allah kabuştursun inşallah. Zaman su gibi akıp geçsin.Canim teşekürler desteğin için. Ne kadar sürede bir esin geliyordu. Bizim bu kaçıncı ayrılığımız bilmiyorum bilebugün tekrar gitti 2 çocukla ilgileniyorum sabahtan bütün evi temizledim kafam dağılır diye bilmiyorum kimisi diyor zor gelmiyor bize ama nedense alışamıyorum ben çok zor geliyor o yokken zaman geçmiyor sanki hep dua ediyorum Allaha son ayrılık olsun diye umarım bu defa öyle olur
Benim oğlumun emme konsuudna öğün anlayışı yok. Bazen sofradan kalkıp karnı tokken bile emebiliyor. İnek sütü vermiyorum. Ayran ve yoğurt canavarı tam . İnek sütünü sadece sütlaçın içinde içiyor.Anladım bu günlük 3-4 öğün yemek dışında değil mi? Anne sütü aldığına göre inek sütüne başlamadı mı hic?
Evet canım is için esim gitti ondan bahsediyoruz. amin insallah güzel dileklerin için şahsen bugün zaman durmuş gibi. Bu arada sende aramıza hosgeldinKonuşara tam hakim değilim ama sanırım bir ayrılık durumu var. Allah kabuştursun inşallah. Zaman su gibi akıp geçsin.
Canim o rakamlar yaptigimiz sporların puanı yaniBir de arkadaşlar acemiliğime verin tablodaki rakamlar ne ifade ediyor?
HOşbuldum. Ayrılıklarda en zor sanırım ilk gündür.Evet canım is için esim gitti ondan bahsediyoruz. amin insallah güzel dileklerin için şahsen bugün zaman durmuş gibi. Bu arada sende aramıza hosgeldin
Hoşbuldum. Ayrılıklarda en zor ilk gündür sanırım öyle gelmesi normal.Evet canım is için esim gitti ondan bahsediyoruz. amin insallah güzel dileklerin için şahsen bugün zaman durmuş gibi. Bu arada sende aramıza hosgeldin
Aynen bir kac güne toparlarım insaallahHOşbuldum. Ayrılıklarda en zor sanırım ilk gündür.
Hoşbuldum. Ayrılıklarda en zor ilk gündür sanırım öyle gelmesi normal.
Bir de arkadaşlar acemiliğime verin tablodaki rakamlar ne ifade ediyor?
Canim o rakamlar yaptigimiz sporların puanı yani
Evet yaa kesinlikle öyle, tatlı krizlerini olabildiğince meyvelerle geçiştirmeye çalış. Hurma, kayısı gibi meyveler bence iyi geliyor tatlı isteğineEmzirme sürecinde insan çok acıkıyor hatta içi kazınıyor ve tatlı ihtiyacı duyuyor. Bence emzirme bittikten sonra iştahınız da kısmen azalıcaktır. Ben emzirme dönemindeki kadar zorlanmamıştım iştahımı kapatma konusunda. Bazen çılgınca tatlı ihtiyacı duyuyorum.
Bence de kaçamak da olsa yazın ki uyaralım mesela bir sonraki menüne ceza geliyor :)Eki Görüntüle 2255218
Selamlar
morordek parkbyull ayvacicegi
Zamanında menğ bildimeyince kendimi rahatsız hissediyorum resmen
Duyurulur hanımlar kaçamakta olsa bence burda olmanın anlamı da bu paylaşıyım dedim
Sağol leylifercimBende kuruyemiş yerken kaplamaları alıcam bigün elime galiba başka alternatif varmı acaba kuruyemiş yerine geçmiş olsun şimdiden
Bugünkü menüm bu şekilde.
Ya nurumcancım sabah baya ağır olmus ama geçen haftaki güzel performansın için bunu görmezden geliyorum sana ödül olsun :) ama tabi ki böyle devam etme sakın :)Menum
Sabah
Limonlu su
Mıhlama 2 dolu kasik
3 dilim ekmek (biraz abarttım hem mıhlama hem ekmek onun da tadi bana bana cikiyo napim)
1 zeytin
Biraz peynir
1 tane turunç reçeli
Ara: 2 çilek
3 kare bitter
Akşam
2 tavuk but
2 kasik karnıbahar
2 lokma ekmek
Şekersiz türk kahvesi
2.5 litre su
Spor: bölgesel 45 dakikamorordek A Ahsen59 ayvacicegi Leyl-i-fer parkbyull
Ben de aynı durumdayım :)BEn ne zaman isterse emziriyorum. 25 aylığız. Dışardaysak oyalanıca bişeyler varsa hiç emmiyor ama evde başbaşaysak sık sık emiyor. Gece bazen kalkıyor emmeye bazen kalkmıyor.
Evet öğlen kötü olmuş bi 40 puan cezaİyi pazarlar
Eki Görüntüle 2255497
morordek ayvacicegi parkbyull
Öğlen taziye ziyaretindeydim yine ikram
Acıkınca da yeniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?