Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

BEn ne zaman isterse emziriyorum. 25 aylığız. Dışardaysak oyalanıca bişeyler varsa hiç emmiyor ama evde başbaşaysak sık sık emiyor. Gece bazen kalkıyor emmeye bazen kalkmıyor.
Anladım bu günlük 3-4 öğün yemek dışında değil mi? Anne sütü aldığına göre inek sütüne başlamadı mı hic?

Sagol kaptanim anlayışın için :) en geç pazartesi burdayım Allahın izni ile arada göz atarim buraya kopmam insaallah. Moralim simdiden bozuluyor tekrar onun yokluğu ne yapicam nasıl geçecek yinede Allah kerim:)
Ela'cim ben de bebekten önceki sene eşimle iş nedeniyle ayrı kalmıştım 1 yıl kadar. Hem de coook uzak mesafe. Ayrılık zor insan çok özlüyor, her gün görüntülü konuşurduk.tabi bizim o zaman çocuk filan olmayınca ben biraz yalnız yaşamanın tadını da çıkarmıştım bu eşimle ilgili değil hiç yalnız yaşamamıştım evlenmeden önce ev arkadaşım vardı ondan önce yıllarca yurt hayati... Sen de olumsuz düşünme esin varken yapamadığın şeylere odaklan, zaman geçer.

Mutlu pazarlar herkese, buradaki sessizliği herkesin ailesiyle sevdikleriyle güzel zaman geçirmesine yoruyorum

Geçen haftanın spor/bildirim tablosunu yayımlayamadım ama bu haftanınki olacak. Akşama bilgisayardan paylaşırım

Canim teşekürler desteğin için. Ne kadar sürede bir esin geliyordu. Bizim bu kaçıncı ayrılığımız bilmiyorum bile bugün tekrar gitti 2 çocukla ilgileniyorum sabahtan bütün evi temizledim kafam dağılır diye bilmiyorum kimisi diyor zor gelmiyor bize ama nedense alışamıyorum ben çok zor geliyor o yokken zaman geçmiyor sanki hep dua ediyorum Allaha son ayrılık olsun diye umarım bu defa öyle olur

Biz en uzun 8 ay ayri kaldik sanirim, ama iste cocuk yoktu, ise giderken filan cok daha kolay. Cocukla daha zor olacagini tahmin ediyorum cunku kendine vakit ayiramiyorsun, tum zamanin cocuklarla geciyor. Biz bilerek yaptik ama uzun vadede tercih edilecek bir sey degil bence de.

Siz baya uzun ayrı kalmışsınız bayramda gelecek sözde ama ne bilim zaman geçmiyor sanki bunalimdayim kucuk kizim yeni babacim demeye başladı baba diyor normalde babası gittikten sonra evin içinde babasını arıyor babacım babacım diye sesleniyor. Çocuklar içind e çok zor

Konuşara tam hakim değilim ama sanırım bir ayrılık durumu var. Allah kabuştursun inşallah. Zaman su gibi akıp geçsin.

Anladım bu günlük 3-4 öğün yemek dışında değil mi? Anne sütü aldığına göre inek sütüne başlamadı mı hic?
Benim oğlumun emme konsuudna öğün anlayışı yok. Bazen sofradan kalkıp karnı tokken bile emebiliyor. İnek sütü vermiyorum. Ayran ve yoğurt canavarı tam . İnek sütünü sadece sütlaçın içinde içiyor.

Evet canım is için esim gitti ondan bahsediyoruz. amin insallah güzel dileklerin için şahsen bugün zaman durmuş gibi. Bu arada sende aramıza hosgeldin
HOşbuldum. Ayrılıklarda en zor sanırım ilk gündür.
Evet canım is için esim gitti ondan bahsediyoruz. amin insallah güzel dileklerin için şahsen bugün zaman durmuş gibi. Bu arada sende aramıza hosgeldin
Hoşbuldum. Ayrılıklarda en zor ilk gündür sanırım öyle gelmesi normal.

İyi akşamlar, bildirim yapayım.

Sabah:
Menemen
5 badem
1 dilim ekmek üzerine tereyağ

Öğle:
4 mercimek köftesi
1 kase yoğurt içine 2 kuru kayısı 2 kuru erik

Akşam:
Fırında balık
4 mercimek köftesi

Su: 1.5 litre
Spor:11148 adım tempolu yürüyüş

Menüm
Sabah
Türk kahvesi

Limonlu su
Yumurta
1 yemek kaşığı dolusu tulum peyniri
1 avuç kuruyemiş
Yarim avuc

Ara
Yarim muz
Piko (diyet 94 kalori olandan )

Akşam
1 dilim ekmek üzeri labne
1 tabak fırın patlıcan
1 küçük kutu tonbalığı

3 litre su
Spor yok morordek ayvacicegi A Ahsen59 Leyl-i-fer

Evet yaa kesinlikle öyle, tatlı krizlerini olabildiğince meyvelerle geçiştirmeye çalış. Hurma, kayısı gibi meyveler bence iyi geliyor tatlı isteğine
Bence de kaçamak da olsa yazın ki uyaralım mesela bir sonraki menüne ceza geliyor :)
Bende kuruyemiş yerken kaplamaları alıcam bigün elime galiba başka alternatif varmı acaba kuruyemiş yerine geçmiş olsun şimdiden
Sağol leylifercim
Kaplamaların düşme tehlikesi var mı ya? ben zaten kırık dişi yapıştırttıgımda her an düşecek korkusuyla ekmegi bile zar zor ısırıyordum. Kaplama düşmez diyor eşim, onun da azı dişlerinde var fındık bile kırıyor. Şu an geçici diş takıldı ama şu asıl kaplama takılsa da rahat rahat yesem diyordum öyle olmuyor mu
Bugünkü menüm bu şekilde.
Ya nurumcancım sabah baya ağır olmus ama geçen haftaki güzel performansın için bunu görmezden geliyorum sana ödül olsun :) ama tabi ki böyle devam etme sakın :)
BEn ne zaman isterse emziriyorum. 25 aylığız. Dışardaysak oyalanıca bişeyler varsa hiç emmiyor ama evde başbaşaysak sık sık emiyor. Gece bazen kalkıyor emmeye bazen kalkmıyor.
Ben de aynı durumdayım :)
Sen de emdiği kadar emsin diyenlerden misin yoksa? :)
İyi pazarlar
Eki Görüntüle 2255497
morordek ayvacicegi parkbyull
Öğlen taziye ziyaretindeydim yine ikram
Acıkınca da yeniyo
Evet öğlen kötü olmuş bi 40 puan ceza ayvacicegi

Arkadaşlar bugunden itibaren burdayım yanlız bugün kötüydü menüm paylaşmak istemiyorum moral bozukluğuyla sürekli yiyorum beni silkeleyin kendime getirin lütfen yememem lazim aksine doymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…