- 7 Nisan 2014
- 671
- 408
- 103
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.061
Yarim avuç havuç olacaktiMenüm
Sabah
Türk kahvesi
Limonlu su
Yumurta
1 yemek kaşığı dolusu tulum peyniri
1 avuç kuruyemiş
Yarim avuc
Ara
Yarim muz
Piko (diyet 94 kalori olandan )
Akşam
1 dilim ekmek üzeri labne
1 tabak fırın patlıcan
1 küçük kutu tonbalığı
3 litre su
Spor yokmorordek ayvacicegi @Ahsen59 Leyl-i-fer
Yol yok öyle devam eder miyim kaptanım her hafta eksi gelmem lazım ki farkı kapatalim daha iyiEvet yaa kesinlikle öyle, tatlı krizlerini olabildiğince meyvelerle geçiştirmeye çalış. Hurma, kayısı gibi meyveler bence iyi geliyor tatlı isteğine
Bence de kaçamak da olsa yazın ki uyaralım mesela bir sonraki menüne ceza geliyor :)
Sağol leylifercim
Kaplamaların düşme tehlikesi var mı ya?ben zaten kırık dişi yapıştırttıgımda her an düşecek korkusuyla ekmegi bile zar zor ısırıyordum. Kaplama düşmez diyor eşim, onun da azı dişlerinde var fındık bile kırıyor. Şu an geçici diş takıldı ama şu asıl kaplama takılsa da rahat rahat yesem diyordum öyle olmuyor mu
Ya nurumcancım sabah baya ağır olmus ama geçen haftaki güzel performansın için bunu görmezden geliyorum sana ödül olsun :) ama tabi ki böyle devam etme sakın :)
Ben de aynı durumdayım :)
Sen de emdiği kadar emsin diyenlerden misin yoksa? :)
Evet öğlen kötü olmuş bi 40 puan cezaayvacicegi
Canım yiyince geri geliyor mu eşin? Gelmiyor :) kime faydası var o zaman yemenin?Arkadaşlar bugunden itibaren burdayım yanlız bugün kötüydümenüm paylaşmak istemiyorum moral bozukluğuyla sürekli yiyorum beni silkeleyin kendime getirin lütfen yememem lazim aksine doymuyorum
Nescafeler sekersiz olsa en azından? Durduk yere kalori alıyorsunBugünkü menüm bu şekilde. Benim de sınav görevim vardı. Öğlen yemeği biraz kaydı ikindiye.
kendin söylemişsin zaten ama gündüz olması tolerasyon sağlar biraz da spor yapsaydın keşke ..Menum
Sabah
Limonlu su
Mıhlama 2 dolu kasik
3 dilim ekmek (biraz abarttım hem mıhlama hem ekmek onun da tadi bana bana cikiyo napim)
1 zeytin
Biraz peynir
1 tane turunç reçeli
Ara: 2 çilek
3 kare bitter
Akşam
2 tavuk but
2 kasik karnıbahar
2 lokma ekmek
Şekersiz türk kahvesi
2.5 litre su
Spor: bölgesel 45 dakikamorordek @Ahsen59 ayvacicegi Leyl-i-fer parkbyull
cuma 30 dk yürüyüş ve cumartesi 45 dakika eliptik ayvacığım pazar spor yok ama..Bu haftanin tablosu:
Cuma Ctesi Pazar Ptesi Sali Cars Pers Ceza Sonuc @Asmii 0 0N Nurumcan94 112,5 112,5+ 1@Hmavidag 0 0Leyl-i-fer 0 0 0+ + 2E elacicegim23 0 0@bluuee 0 0ayvacicegi 132 135 267+ + 2@Ahsen59 0 0@mayis74 0 0melita09 0 0parkbyull 0 0@Oaktree 0 0MadameMuso 0 0@S_A 0 0@kollontai 0 0@uhs 0 0+ 0Nurrcaneliff 120+
Gelmiyor kaptanim;( dün bütün gün is yaptim aksam tv izledim oya yapiyorum bir yandan yinede önüne geçemedim 900 gram artıdayım bugün toparlamam lazim kendimiCanım yiyince geri geliyor mu eşin? Gelmiyor :) kime faydası var o zaman yemenin?
Kendini oyalayacak şeyler bulsan? Ne bileyim ac kitap oku, film izle.
Nescafeler sekersiz olsa en azından? Durduk yere kalori alıyorsun
Biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş. Sabah öğle simit, akşam da sarmabulgurlu muydu bari sarmalar?
Kilo değildir o şişliktir seninki kaçamak bike değil dediğin gibiGünaydın hanımlar dün nedense bir yiyesim vardı size göre yine kaçamak sayılmasa da kendi düzenime göre kaçırdım biraz bu sabah güncel kilom 65,3 yani +300 gram.
morordek ayvacicegi
cuma : baharatlı kahve 1,5 litre su
öğlen:ilk öğün, zeytinyağlı sarımsaklı brokoli sote
akşam:mercimek çorba
su:3 litre
spor:30 dakika yürüyüş
cumartesi:2 haşlanmış yumurta,1/2 avokado,zeytin,yeşillik,salatalık,domates,eşime ve çocuğuma yaptığım gözlemeden bir dilim tırtıkladım bir gözlemeyi 6 ya bölmüştüm..
akşam:bir tatlı tabağı içine 3 kaşık makarna 5-6 köfte,roka,maydanoz,dereotu
su:2 litre
spor:45 dakika eliptik..
pazar:sabah:salçalı yumurta,fındık,zeytin,şekersiz çay,probiyotik yoğurt
kuşlukğlumla çilek yedik..
öğlen:birer el kasesi yani küçük kase,yeşil mercimek makarna ,probiyotik yoğurt(ben yaptım)
akşam:bir tabak makarna bir tabak yeşil mercimek (işte benim kaçamağım bu çok şiştim)
su:dün içemedim 1,5 litre anca.
3-5 mekik çektim ama spor denmez yapmadım sayın..
spor yaptığımda kaslar kısa süre su tutuyor olabilir de çok sıkıntı etmiyorum artıkKilo değildir o şişliktir seninki kaçamak bike değil dediğin gibi
az kaldı düzeltecen sen ,ışığı görüyorum ben..şu ekmekten kurtulup kuruyemişe geçeceksin hissediyorumHayırlı günler hanımlar
Eki Görüntüle 2255889
morordek ayvacicegi parkbyull
Bugün güne mide bağırsak sıkıntılarıyla başladım dün akşam yediğim dokundu sanırım kahvaltıyı zor yaptım ondan önce Tartıldım ama hayret adet olmama rağmen eksideyim maşallah diyim kendime
Bide çoklu alıntı nasıl yapılıyo yazarmısınız
Heee kırsın kırsın ben kurdımda kaplamanın kenarı gitti,yok düşmez ama kırılır oynar vs.benim implant üstü olanlar sıkıntı biraz kendi başınayken düştü öndeki dişle beraber kaplanınca duruyo şimdilik,,,diğer yönde de eksik var yaptımam gereken yemiş yerken acıya falan işte neyse cevizi rahat yedim yapabildiğim kadar yaparım napıyım,keten tohumu falan kullansammı bazen veya chia yemişin yerini tutarmıEvet yaa kesinlikle öyle, tatlı krizlerini olabildiğince meyvelerle geçiştirmeye çalış. Hurma, kayısı gibi meyveler bence iyi geliyor tatlı isteğine
Bence de kaçamak da olsa yazın ki uyaralım mesela bir sonraki menüne ceza geliyor :)
Sağol leylifercim
Kaplamaların düşme tehlikesi var mı ya?ben zaten kırık dişi yapıştırttıgımda her an düşecek korkusuyla ekmegi bile zar zor ısırıyordum. Kaplama düşmez diyor eşim, onun da azı dişlerinde var fındık bile kırıyor. Şu an geçici diş takıldı ama şu asıl kaplama takılsa da rahat rahat yesem diyordum öyle olmuyor mu
Ya nurumcancım sabah baya ağır olmus ama geçen haftaki güzel performansın için bunu görmezden geliyorum sana ödül olsun :) ama tabi ki böyle devam etme sakın :)
Ben de aynı durumdayım :)
Sen de emdiği kadar emsin diyenlerden misin yoksa? :)
Evet öğlen kötü olmuş bi 40 puan cezaayvacicegi
Sabah 2 ceviz yarım dilim ekmek yedim yumurta koktu bu sabah yiyemedim,olcak inşallah :)az kaldı düzeltecen sen ,ışığı görüyorum ben..şu ekmekten kurtulup kuruyemişe geçeceksin hissediyorum
Bol karbonhidrat var maalesef, bizi hep bu düzensizlijler bitiriyo cebimde yiyecekle dolaşıcam artık o olucakBugünkü menüm bu şekilde. Benim de sınav görevim vardı. Öğlen yemeği biraz kaydı ikindiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?