Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm bu şekilde. Benim de sınav görevim vardı. Öğlen yemeği biraz kaydı ikindiye.

Eklentiler

• 43EB3218-1B6B-46DC-9713-14D082EF5B20.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 29
Yol yok öyle devam eder miyim kaptanım her hafta eksi gelmem lazım ki farkı kapatalim daha iyi

Arkadaşlar bugunden itibaren burdayım yanlız bugün kötüydü menüm paylaşmak istemiyorum moral bozukluğuyla sürekli yiyorum beni silkeleyin kendime getirin lütfen yememem lazim aksine doymuyorum
Canım yiyince geri geliyor mu eşin? Gelmiyor :) kime faydası var o zaman yemenin?
Kendini oyalayacak şeyler bulsan? Ne bileyim ac kitap oku, film izle.
Bugünkü menüm bu şekilde. Benim de sınav görevim vardı. Öğlen yemeği biraz kaydı ikindiye.
Nescafeler sekersiz olsa en azından? Durduk yere kalori alıyorsun
Biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş. Sabah öğle simit, akşam da sarma bulgurlu muydu bari sarmalar?

kendin söylemişsin zaten ama gündüz olması tolerasyon sağlar biraz da spor yapsaydın keşke ..

cuma 30 dk yürüyüş ve cumartesi 45 dakika eliptik ayvacığım pazar spor yok ama..

Günaydın hanımlar dün nedense bir yiyesim vardı size göre yine kaçamak sayılmasa da kendi düzenime göre kaçırdım biraz bu sabah güncel kilom 65,3 yani +300 gram.

morordek ayvacicegi

cuma : baharatlı kahve 1,5 litre su
öğlen:ilk öğün, zeytinyağlı sarımsaklı brokoli sote
akşam:mercimek çorba
su:3 litre
spor:30 dakika yürüyüş

cumartesi:2 haşlanmış yumurta,1/2 avokado,zeytin,yeşillik,salatalık,domates,eşime ve çocuğuma yaptığım gözlemeden bir dilim tırtıkladım bir gözlemeyi 6 ya bölmüştüm..
akşam:bir tatlı tabağı içine 3 kaşık makarna 5-6 köfte,roka,maydanoz,dereotu
su:2 litre
spor:45 dakika eliptik..

pazar:sabah:salçalı yumurta,fındık,zeytin,şekersiz çay,probiyotik yoğurt
kuşluk ğlumla çilek yedik..
öğlen:birer el kasesi yani küçük kase,yeşil mercimek makarna ,probiyotik yoğurt(ben yaptım)
akşam:bir tabak makarna bir tabak yeşil mercimek (işte benim kaçamağım bu çok şiştim)
su:dün içemedim 1,5 litre anca.
3-5 mekik çektim ama spor denmez yapmadım sayın..

Gelmiyor kaptanim;( dün bütün gün is yaptim aksam tv izledim oya yapiyorum bir yandan yinede önüne geçemedim 900 gram artıdayım bugün toparlamam lazim kendimi

Arkadaşlarım merhaba,

Ben hafta sonu sayfayı bulamadığım için telefonumdan yazamadım yazıları da göremedim. Pratik bir yöntemi var mıdır? En sonuncu sayfaya gelemedim bir türlü.

Hafta sonu menülerime gelince cuma akşamı yemekte misafirim vardı. Cumartesi ben yemekteydim. Anlayacağınız yazılabilecek menüler çıkmadı ortaya. Yediklerime dikkat ettim mi? evet ettim. Kilom aynı hala 92

Grup kurallarına çok fazla uyamıyorum ama elimde değil.

Sevgilerimle herkese çok güzel bir hafta diliyorum.

herkes süpermiş hafta sonu mutfağa kiler dolabı yaptık oradaki dolap balkona. birde vestiyer elden geçti mutfak karmakarışıktı hamur işi....vs. tekrar sıfırlandım ve karşınızdayım

Hayırlı günler hanımlar

morordek ayvacicegi parkbyull
Bugün güne mide bağırsak sıkıntılarıyla başladım dün akşam yediğim dokundu sanırım kahvaltıyı zor yaptım ondan önce Tartıldım ama hayret adet olmama rağmen eksideyim maşallah diyim kendime
Bide çoklu alıntı nasıl yapılıyo yazarmısınız

Kilo değildir o şişliktir seninki kaçamak bike değil dediğin gibi

az kaldı düzeltecen sen ,ışığı görüyorum ben..şu ekmekten kurtulup kuruyemişe geçeceksin hissediyorum

Heee kırsın kırsın ben kurdımda kaplamanın kenarı gitti,yok düşmez ama kırılır oynar vs.benim implant üstü olanlar sıkıntı biraz kendi başınayken düştü öndeki dişle beraber kaplanınca duruyo şimdilik,,,diğer yönde de eksik var yaptımam gereken yemiş yerken acıya falan işte neyse cevizi rahat yedim yapabildiğim kadar yaparım napıyım,keten tohumu falan kullansammı bazen veya chia yemişin yerini tutarmı parkbyull

az kaldı düzeltecen sen ,ışığı görüyorum ben..şu ekmekten kurtulup kuruyemişe geçeceksin hissediyorum
Sabah 2 ceviz yarım dilim ekmek yedim yumurta koktu bu sabah yiyemedim,olcak inşallah :)

Bol karbonhidrat var maalesef, bizi hep bu düzensizlijler bitiriyo cebimde yiyecekle dolaşıcam artık o olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…