- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.081
Allah kavuştursun canımArkadaşlar bugunden itibaren burdayım yanlız bugün kötüydümenüm paylaşmak istemiyorum moral bozukluğuyla sürekli yiyorum beni silkeleyin kendime getirin lütfen yememem lazim aksine doymuyorum
CHİANIN tok tutma özelliği var ketem tohumu ziyade bağırsak hareketliliği için..Heee kırsın kırsın ben kurdımda kaplamanın kenarı gitti,yok düşmez ama kırılır oynar vs.benim implant üstü olanlar sıkıntı biraz kendi başınayken düştü öndeki dişle beraber kaplanınca duruyo şimdilik,,,diğer yönde de eksik var yaptımam gereken yemiş yerken acıya falan işte neyse cevizi rahat yedim yapabildiğim kadar yaparım napıyım,keten tohumu falan kullansammı bazen veya chia yemişin yerini tutarmıparkbyull
Yalnız kaptanım bende yazmıycam o zaman menüm kötüyse hep ben ceza aluyom:)biraz ortaluğı karıştırıyımmımorordek
yorumsuzz bende yaziyom canım napalim ceza da bu isn parçası olduuu
Takip edilen konular var yukarıdaki menüde Forum'un altında. Oradan bizim takımın sayfasını seçersen kaldığın yerden okumaya devam edebilirsin.Arkadaşlarım merhaba,
Ben hafta sonu sayfayı bulamadığım için telefonumdan yazamadım yazıları da göremedim. Pratik bir yöntemi var mıdır? En sonuncu sayfaya gelemedim bir türlü.
Hafta sonu menülerime gelince cuma akşamı yemekte misafirim vardı. Cumartesi ben yemekteydim. Anlayacağınız yazılabilecek menüler çıkmadı ortaya. Yediklerime dikkat ettim mi? evet ettim. Kilom aynı hala 92
Grup kurallarına çok fazla uyamıyorum ama elimde değil.
Sevgilerimle herkese çok güzel bir hafta diliyorum.
Mesajların altında beğen'in yanında alıntı yazıyor ya oradan. Cevap vermek istediğin mesajların hepsi icin alıntı yapıyorsun. Sonra mesaj yazdığın bölüme geldiğinde alıntıları ekle cıkıyor. Onları ekleyince tek tek mesajların altına cevap yazabilirsin :)Hayırlı günler hanımlar
Eki Görüntüle 2255889
morordek ayvacicegi parkbyull
Bugün güne mide bağırsak sıkıntılarıyla başladım dün akşam yediğim dokundu sanırım kahvaltıyı zor yaptım ondan önce Tartıldım ama hayret adet olmama rağmen eksideyim maşallah diyim kendime
Bide çoklu alıntı nasıl yapılıyo yazarmısınız
Oooo hayıııır çok çakal gördüm seniYalnız kaptanım bende yazmıycam o zaman menüm kötüyse hep ben ceza aluyom:)biraz ortaluğı karıştırıyımmımorordek
Sagol canım insaallahAllah kavuştursun canım
Evet biraz öyle oldu. Simitlere dayanamadım sanırım. Nescafeye bitane şeker attım sonra farkettim aaa şeker atmamalıydım die. Yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum sanırım. Sarmalar evet bulgurluydu.Canım yiyince geri geliyor mu eşin? Gelmiyor :) kime faydası var o zaman yemenin?
Kendini oyalayacak şeyler bulsan? Ne bileyim ac kitap oku, film izle.
Nescafeler sekersiz olsa en azından? Durduk yere kalori alıyorsun
Biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş. Sabah öğle simit, akşam da sarmabulgurlu muydu bari sarmalar?
Maşallah bana göre baya az yiyosunuz.Menüm
Sabah
Yulaf lapası (chia muz çilek tahin)
Ara yok yedim zaten lapanin içinde tüm hakkimi:)
Akşam
3 kasik firin da yoğurtlu patlıcan
2.5 litre sumorordek A Ahsen59 ayvacicegi Leyl-i-fer parkbyull
Spor: temizlikkkkk
Yarına misafirim var temizlik yap oraya koştur ikram hazirla çocuğa bak derken yemeyi unutmusumiyi de oldu yarın inşallah misafirlerle yemem yememeliyim beni durtun yarın arada kizlarr
Normal de bende en çok yiyenlerdenim kilo malum çok olunca bugün yemeyi unuttumMaşallah bana göre baya az yiyosunuz.
Aynen aslında benim bu gönderdiğim menüler bana göre çok çok az yani eskiden bi oturuşta bi ekmek yerdim şimdi yediğim 2 dilim baya bi az.Normal de bende en çok yiyenlerdenim kilo malum çok olunca bugün yemeyi unuttum
Çok güzelMerhabalar
Sabah 2 yumurta 1 muz
Öğle nohutlu mercimekli bı çorba taze fasulye 2yk pilav
Aksam ayran aşı çorbası
Ara yerfıstığı yaban mersini
3 litre su
Spor 6500 adımmorordek ayvacicegi N Nurumcan94 Leyl-i-fer
3 ana 3 ara yapiyodum günler kısa olunca oda çok geliyo azalttım biraz bide zayıfladıkça da yeme isteği eskisi kadar olmuyoAynen aslında benim bu gönderdiğim menüler bana göre çok çok az yani eskiden bi oturuşta bi ekmek yerdim şimdi yediğim 2 dilim baya bi az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?