Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yalnız kaptanım bende yazmıycam o zaman menüm kötüyse hep ben ceza aluyom:)biraz ortaluğı karıştırıyımmı morordek

CHİANIN tok tutma özelliği var ketem tohumu ziyade bağırsak hareketliliği için..

Takip edilen konular var yukarıdaki menüde Forum'un altında. Oradan bizim takımın sayfasını seçersen kaldığın yerden okumaya devam edebilirsin.
Menüleri de olabildiğince yazmaya calıs lütfen :)
Mesajların altında beğen'in yanında alıntı yazıyor ya oradan. Cevap vermek istediğin mesajların hepsi icin alıntı yapıyorsun. Sonra mesaj yazdığın bölüme geldiğinde alıntıları ekle cıkıyor. Onları ekleyince tek tek mesajların altına cevap yazabilirsin :)
Yalnız kaptanım bende yazmıycam o zaman menüm kötüyse hep ben ceza aluyom:)biraz ortaluğı karıştırıyımmı morordek
Oooo hayıııır çok çakal gördüm seni

Selamlar
B7gun acayip bir gün oldu, en yapmamam gereken şey sık sık beslendim.

Sabah 08:00
Yulaf lapası (30gr)
10 badem
1 mısır pufu

Öğle 11:00
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim peynir
Salatalık
Sütlü kahve

Öğle 13:30
4 mercimek köftesi
3 kuru kayısı

İkindi 16:00
1 kase müsli (katkısız ama kuru üzüm vb var içinde )
1 bardak yağsız süt

Akşam 20:00
1 kase kereviz sapı çorbası
30 gr beyaz peynir

Su: 1/2 litre (şimdi farkettim yatana kadar 1 litre daha içerim)
Spor: 11482 adım tempolu yürüyüş

Hayirli geceler kizlar bundan sonra hergun tekrar menumu paylaşacağım insaallah
Sabah çökelekli 2 yumurta 1 dilim ekmek cay
Öğle yarım tabak bol yoğurtlu acılı sarma (bulgurlu) bir kac parça marul
Aksam 1 kase mercimek çorbası bir kac parça marul
Su çok az ictim spor yarından itibaren baslarim insaallah morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag

Menüm
Sabah
Yulaf lapası (chia muz çilek tahin)

Ara yok yedim zaten lapanin içinde tüm hakkimi:)

Akşam
3 kasik firin da yoğurtlu patlıcan

2.5 litre su morordek A Ahsen59 ayvacicegi Leyl-i-fer parkbyull

Spor: temizlikkkkk

Yarına misafirim var temizlik yap oraya koştur ikram hazirla çocuğa bak derken yemeyi unutmusum iyi de oldu yarın inşallah misafirlerle yemem yememeliyim beni durtun yarın arada kizlarr

Evet biraz öyle oldu. Simitlere dayanamadım sanırım. Nescafeye bitane şeker attım sonra farkettim aaa şeker atmamalıydım die. Yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum sanırım. Sarmalar evet bulgurluydu.

Maşallah bana göre baya az yiyosunuz.

Aynen aslında benim bu gönderdiğim menüler bana göre çok çok az yani eskiden bi oturuşta bi ekmek yerdim şimdi yediğim 2 dilim baya bi az.
3 ana 3 ara yapiyodum günler kısa olunca oda çok geliyo azalttım biraz bide zayıfladıkça da yeme isteği eskisi kadar olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…