Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Parkbyull neden üzgün üye yazıyor ki anlamadim
Banlanmis canım o yüzden yarın gelecek insallah :)
Haydi kardeş takımın hanımları kendimize söz verip yaza fit giriyok
Teşekkür ederiz çok güzelmiş
Yemeyi unutmussun ama bence iyi olmus ideal beslenme böyle olmalı bence :)
Bugünkü menüm de bu şekilde.
Nurcancım senin menülerinde genel olarak ekmek ve türevleri çok fazla. Simitler ekmek yerine geçiyor evet ve 1 kase çorba da örneğin 1 dilim ekmege eş değer. Ekmek bizi tok tutmaz ki karbonhidrat olduğu için kan şekerini hemen yükseltir sonra da hemen düşürür ve acıkırsın. Aksam ekmekten kısıp köfte yeseydin keşke. Tabi ki daha yeni adapte oluyorsun, o yüzden bariz gördüğüm hataları yazmak istedim dikkat etmen için :)

Günaydın hanımlar
Ben yine dişçideyim ölçü alacak bugün. Cumartesi de kaplamaya kavuşmuş olacağım umarım ki. Hepinize güzel bir gün diliyorum

Dürtüyorum bak yemeee

Aynen doğru diosun çorba da ekmek yerine geçiyor. Yavaş yavaş onu da azaltıcam. Daha önce dediğim gibi ben 1 öğünde 1 ekmekten bu noktaya geldim. Daha 4. Günüm ama şimdiden hafif hissediyorum kendimi. Midem çok daha rahat.

merhaba hanımlar
pazartesi menüm sabah iki yumurta baharatla labne ile ezip yedim şekersiz çayla
ara yaban mersini
öğle çorba salata
ara yaban mersini
akşam bir kase nohut yemegi bol salata
bol hurma çiğ lahana
gece kuru kayısı eşliğinde çay
gece 3,5 gibi uyanıktım yeşilçay içtim

su 100 mekik günlük telefon egzersizleri

yemin ettim cuma sabahına kadar tartılmayacam. nasıl yapacam bilmiyorum. çünkü her yediğimde her lavabo sonrası soyunup üsenmeden tartılan ben.... birde hafta sonunu telafi etmem lazım .bakalım ne olacak

merhaba hanımlar hafta sonu internetim olmadığı için giremedim dünde hastanedeydim. Dünden beri bilgisayarıma format atılıyor daha yeni bilgisayarın başına oturabildim.
hafta sonu diyetim çok güzel geçti. Portakal çiçeği festivaline katıldık orada bile diyetimi bozmadım yanıma 1 elma ceviz fındık birde soda aldım
dün sadece bir iki lokma da olsa börek yedim. ayrıntılı yazmak isterdim ama vaktim yok işler bekliyor.
yarın internetime kavuşuyorum daha aktif olacam öpüyorum herkesi görüşürüz.

Az yemişin ama ağzın hiç boş durmamış :)

Bugünkü menüm de bu şekilde.
Herkes söylemiş aslında, ekmeği lokma lokma azaltmayla savaşan biri olarak bende söyliyim 6-7 dilim ekmek yemişsin birgünde böyle zayıflaman çok zor ya spor la yak,yada birdahaki öğünde yarım ye bence

Çok beğendim
Zamanla daha iyi olacak umarım :)
Adana'da mıydın sen?:)
Adana demişken aklıma Deniz ve Kum geldi, nerelerdesin karabibercim?
Şu ana kadar hastanedeydim. Yazamadım üzgünüm.
Geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…