- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.101
2 gündür listede simit var dimi yanlış hatırlamıyosam kalorili canım ya arada yenir tabiki de ard arda kötü olmuş benceBugünkü menüm de bu şekilde.
2 gündür listede simit var dimi yanlış hatırlamıyosam kalorili canım ya arada yenir tabiki de ard arda kötü olmuş bence
[/QUOT
Takip edilen konular var yukarıdaki menüde Forum'un altında. Oradan bizim takımın sayfasını seçersen kaldığın yerden okumaya devam edebilirsin.
Menüleri de olabildiğince yazmaya calıs lütfen :)
Mesajların altında beğen'in yanında alıntı yazıyor ya oradan. Cevap vermek istediğin mesajların hepsi icin alıntı yapıyorsun. Sonra mesaj yazdığın bölüme geldiğinde alıntıları ekle cıkıyor. Onları ekleyince tek tek mesajların altına cevap yazabilirsin :)
Oooo hayıııır çok çakal gördüm seni
Banlanmis canım o yüzden yarın gelecek insallah :)Parkbyull neden üzgün üye yazıyor ki anlamadim
Teşekkür ederiz çok güzelmişHaydi kardeş takımın hanımları kendimize söz verip yaza fit giriyok
Yemeyi unutmussun ama bence iyi olmus ideal beslenme böyle olmalı bence :)Menüm
Sabah
Yulaf lapası (chia muz çilek tahin)
Ara yok yedim zaten lapanin içinde tüm hakkimi:)
Akşam
3 kasik firin da yoğurtlu patlıcan
2.5 litre sumorordek @Ahsen59 ayvacicegi Leyl-i-fer parkbyull
Spor: temizlikkkkk
Yarına misafirim var temizlik yap oraya koştur ikram hazirla çocuğa bak derken yemeyi unutmusumiyi de oldu yarın inşallah misafirlerle yemem yememeliyim beni durtun yarın arada kizlarr
Nurcancım senin menülerinde genel olarak ekmek ve türevleri çok fazla. Simitler ekmek yerine geçiyor evet ve 1 kase çorba da örneğin 1 dilim ekmege eş değer. Ekmek bizi tok tutmaz ki karbonhidrat olduğu için kan şekerini hemen yükseltir sonra da hemen düşürür ve acıkırsın. Aksam ekmekten kısıp köfte yeseydin keşke. Tabi ki daha yeni adapte oluyorsun, o yüzden bariz gördüğüm hataları yazmak istedim dikkat etmen için :)Bugünkü menüm de bu şekilde.
Dürtüyorum bak yemeeeMenüm
Sabah
Yulaf lapası (chia muz çilek tahin)
Ara yok yedim zaten lapanin içinde tüm hakkimi:)
Akşam
3 kasik firin da yoğurtlu patlıcan
2.5 litre sumorordek @Ahsen59 ayvacicegi Leyl-i-fer parkbyull
Spor: temizlikkkkk
Yarına misafirim var temizlik yap oraya koştur ikram hazirla çocuğa bak derken yemeyi unutmusumiyi de oldu yarın inşallah misafirlerle yemem yememeliyim beni durtun yarın arada kizlarr
Bence çok başarılı bir menü. Herşeyden az az.
Aynen doğru diosun çorba da ekmek yerine geçiyor. Yavaş yavaş onu da azaltıcam. Daha önce dediğim gibi ben 1 öğünde 1 ekmekten bu noktaya geldim. Daha 4. Günüm ama şimdiden hafif hissediyorum kendimi. Midem çok daha rahat.Banlanmis canım o yüzden yarın gelecek insallah :)
Teşekkür ederiz çok güzelmiş
Yemeyi unutmussun ama bence iyi olmus ideal beslenme böyle olmalı bence :)
Nurcancım senin menülerinde genel olarak ekmek ve türevleri çok fazla. Simitler ekmek yerine geçiyor evet ve 1 kase çorba da örneğin 1 dilim ekmege eş değer. Ekmek bizi tok tutmaz ki karbonhidrat olduğu için kan şekerini hemen yükseltir sonra da hemen düşürür ve acıkırsın. Aksam ekmekten kısıp köfte yeseydin keşke. Tabi ki daha yeni adapte oluyorsun, o yüzden bariz gördüğüm hataları yazmak istedim dikkat etmen için :)
Yok yok zaten yenmez ya da yasak demiyorum miktar da gayet iyi ama her gün olması kilo vermeyi yavaşlatır senin acından diyorum canimSimit diyetlerde ekmek yerine geçiyor. Çeyrek simit 1 dilim ekmeğe denk geliyor. Ben de oşekilde düşündüm.
Saol canım daha gelmediler yemem inşallah yaprak sarması var ondan yicemDürtüyorum bak yemeee
Gayet iyi bence -500 daha iyiSelamlar herkese. Dünkü menüm.
Sabah
Yumurta
5 zeytin
Yeşil çay
Ara
Kahve
Öğle
Salata-yoğurt
Ara
Leblebi
Yeşil çay
Akşam
Et
Salata
33 litre su
5600 adım yürüyüş
Sabah - 500 gram.
morordek Leyl-i-fer
Az yemişin ama ağzın hiç boş durmamış :)merhaba hanımlar
pazartesi menüm sabah iki yumurta baharatla labne ile ezip yedim şekersiz çayla
ara yaban mersini
öğle çorba salata
ara yaban mersini
akşam bir kase nohut yemegi bol salata
bol hurma çiğ lahana
gece kuru kayısı eşliğinde çay
gece 3,5 gibi uyanıktım yeşilçay içtim
su 100 mekik günlük telefon egzersizleri
yemin ettim cuma sabahına kadar tartılmayacam. nasıl yapacam bilmiyorum. çünkü her yediğimde her lavabo sonrası soyunup üsenmeden tartılan ben.... birde hafta sonunu telafi etmem lazım .bakalım ne olacak
Herkes söylemiş aslında, ekmeği lokma lokma azaltmayla savaşan biri olarak bende söyliyim 6-7 dilim ekmek yemişsin birgünde böyle zayıflaman çok zor ya spor la yak,yada birdahaki öğünde yarım ye benceBugünkü menüm de bu şekilde.
Ben de şaşırdım ve sevindim.Gayet iyi bence -500 daha iyi
Çok beğendim
Zamanla daha iyi olacak umarım :)Aynen doğru diosun çorba da ekmek yerine geçiyor. Yavaş yavaş onu da azaltıcam. Daha önce dediğim gibi ben 1 öğünde 1 ekmekten bu noktaya geldim. Daha 4. Günüm ama şimdiden hafif hissediyorum kendimi. Midem çok daha rahat.
Adana'da mıydın sen?:)merhaba hanımlar hafta sonu internetim olmadığı için giremedim dünde hastanedeydim. Dünden beri bilgisayarıma format atılıyor daha yeni bilgisayarın başına oturabildim.
hafta sonu diyetim çok güzel geçti. Portakal çiçeği festivaline katıldık orada bile diyetimi bozmadım yanıma 1 elma ceviz fındık birde soda aldım
dün sadece bir iki lokma da olsa börek yedim. ayrıntılı yazmak isterdim ama vaktim yok işler bekliyor.
yarın internetime kavuşuyorum daha aktif olacam öpüyorum herkesi görüşürüz.
Geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım?Şu ana kadar hastanedeydim. Yazamadım üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?