- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.121
Şükür yok. Benimki kontrol annemin muayene idi. Teşekkür ederim.Çok beğendim
Zamanla daha iyi olacak umarım :)
Adana'da mıydın sen?:)
Adana demişken aklıma @karabiber01 geldi, nerelerdesin karabibercim?
Geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım?
Güzel bir menü olmuş. Yumurtalı kabağı nasıl yapıyorsunuz? Bana da fikir olsun.Sabah
Yumurtalı kabak
Peynir
Ara 3 4 hurma
Sütlü kahve
Yarim muz 1 portakal
Akşam
Et sote
1 kase çorba
Salata
1 kaşık bulgur
Ara
1 bardak tuzlu ayran..
Su
3 litre
Spor yok
Bir zamanlar ben de öyleydim habire tartılıyordum. Özellikle sağlam diyet yaptığım dönemlerde her seferinde biraz gittiğini görmek motive ediyordu beni. Ama şimdi öyle değil bi yaştan itibaren sanırım zor gidiyor kilolar. Metabolizma yavaşlıyor.merhaba hanımlar
pazartesi menüm sabah iki yumurta baharatla labne ile ezip yedim şekersiz çayla
ara yaban mersini
öğle çorba salata
ara yaban mersini
akşam bir kase nohut yemegi bol salata
bol hurma çiğ lahana
gece kuru kayısı eşliğinde çay
gece 3,5 gibi uyanıktım yeşilçay içtim
su 100 mekik günlük telefon egzersizleri
yemin ettim cuma sabahına kadar tartılmayacam. nasıl yapacam bilmiyorum. çünkü her yediğimde her lavabo sonrası soyunup üsenmeden tartılan ben.... birde hafta sonunu telafi etmem lazım .bakalım ne olacak
Öncelikle hoşgeldin canım benim de 20 aylik oglum var emiyorr.. kabak tarifine gelince minik minik dogruyotum kendi suyunda iyice piştikten sonra yumurtayi ekliyorum kırmızı biber az tuz da ekliyorum.. istersen yumurta yerine yogurtlu cevizli de tüketebilir sin baya tok tuttugunu farkedeceksinnGüzel bir menü olmuş. Yumurtalı kabağı nasıl yapıyorsunuz? Bana da fikir olsun.
Teşekkür ederim tarif için. Bugün benim de okul sonra seminerim var tüm gün dışardayım bakalım ne yicem. Simit ve tosttan başka da seçenek yok. Sabah tost yiyeyim akşama kadar da 2 nescafeyle idare edebilirim umarım.Öncelikle hoşgeldin canım benim de 20 aylik oglum var emiyorr.. kabak tarifine gelince minik minik dogruyotum kendi suyunda iyice piştikten sonra yumurtayi ekliyorum kırmızı biber az tuz da ekliyorum.. istersen yumurta yerine yogurtlu cevizli de tüketebilir sin baya tok tuttugunu farkedeceksinn
Yanina çiğ kuruyemiş, elma, muz gibi birşeyler alabilirsin.Teşekkür ederim tarif için. Bugün benim de okul sonra seminerim var tüm gün dışardayım bakalım ne yicem. Simit ve tosttan başka da seçenek yok. Sabah tost yiyeyim akşama kadar da 2 nescafeyle idare edebilirim umarım.
adanalıyım ben kaptanımÇok beğendim
Zamanla daha iyi olacak umarım :)
Adana'da mıydın sen?:)
Adana demişken aklıma @karabiber01 geldi, nerelerdesin karabibercim?
Geçmiş olsun önemli bir durum yoktur umarım?
Oy oy oy akşam kötü olmuş bu sebeple de bi 40 puan ceza yazdımMenüm
Sabah
Filtre kahve
1.5 yumurta
1 kasik tulum peyniri
Ara
Elma
Akşam
10 yaprak sarması
2 kurabiye
Çay
2.5 litre su
Spor : misafirlerle çok yoruldum yarından itibaren sporumu her gün yapicam inşallahmorordek A Ahsen59 ayvacicegi Leyl-i-fer
Evet önceki menülerine göre daha iyi gerçekten de :)Evet ekmeği azalttım karbonhidrattan biraz uzaklaşmaya başladım. Bu arada listeye eklemeyi unutmuşum 20 dklık bi yürüyüş ve en az 2-3litre su içmişimdir.
Oaktree'cim cuma günü kilo bildirim günümüz, seni de etiketlemiştim aslında. Menülerin dışında kilo bildirimlerine de dikkat edersen sevinirim :)Pazartesi
Haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domatesi, çay
Zerdeçallı sütlü kahve
Hindi sote soda
Suchi
Yeşilçay
6.000 adım
Salı
Haşlanmış yumurta avokado tulum peyniri, çay
Zerdeçallı sütlü kahve
Sebzeli ratatoulle
Yeşilçay
Latte
9.760 adım
Kiloyu şimdi yazsam işe yarar mı 69 görünüyor şimdilikOy oy oy akşam kötü olmuş bu sebeple de bi 40 puan ceza yazdımayvacicegi
Evet önceki menülerine göre daha iyi gerçekten de :)
Oaktree'cim cuma günü kilo bildirim günümüz, seni de etiketlemiştim aslında. Menülerin dışında kilo bildirimlerine de dikkat edersen sevinirim :)
Evet leblebi aldım arada bir atıştırırımYanina çiğ kuruyemiş, elma, muz gibi birşeyler alabilirsin.
Şimdilik deneme sürecinde oldugundan sorun degil ama deneme süreci kurallara uyum süreci oldugundan özellikle hatırlatmak istedim. Cuma günü kilo bildirimi önemli :)Kiloyu şimdi yazsam işe yarar mı 69 görünüyor şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?