Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlar bu ara bi tansiyon düşüklüğü yaşıyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yazamadim hic.. kaçamak yapmıyorum tabi 40. Günüm bugün doldu ama cuma ya kadar bozmayi düşünmüyorum sonra bi haftasonu kaçamağı olur biraz sasirtirim bünyeyi sonra kararsizim diyetisyenin listesini uygulayabilir bi gidişata bakabilirim..

Evet ekmeği azalttım karbonhidrattan biraz uzaklaşmaya başladım. Bu arada listeye eklemeyi unutmuşum 20 dklık bi yürüyüş ve en az 2-3litre su içmişimdir.

Eklentiler

• DF165229-8615-4481-AD6B-3B72990C2330.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 24
Bir zamanlar ben de öyleydim habire tartılıyordum. Özellikle sağlam diyet yaptığım dönemlerde her seferinde biraz gittiğini görmek motive ediyordu beni. Ama şimdi öyle değil bi yaştan itibaren sanırım zor gidiyor kilolar. Metabolizma yavaşlıyor.

Pazartesi
Haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domatesi, çay
Zerdeçallı sütlü kahve
Hindi sote soda
Suchi
Yeşilçay

6.000 adım

Salı
Haşlanmış yumurta avokado tulum peyniri, çay
Zerdeçallı sütlü kahve
Sebzeli ratatoulle
Yeşilçay
Latte

9.760 adım

Hayirli geceler kizlar çok yorucu misafirli bir gundu menüm
Sabah
Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek az çökelek tereyağ cay
Öğle 2 3 lokma kavurma 3 zeytin bir krep
Aksam bulgur pilavi kendi evimde olmadığım için miktarı tam bilemiyorum Biraz yedim salata 1 bardak ayran
Su yine azdı spor yine yok yarına insaallah morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag

Güzel bir menü olmuş. Yumurtalı kabağı nasıl yapıyorsunuz? Bana da fikir olsun.
Öncelikle hoşgeldin canım benim de 20 aylik oglum var emiyorr.. kabak tarifine gelince minik minik dogruyotum kendi suyunda iyice piştikten sonra yumurtayi ekliyorum kırmızı biber az tuz da ekliyorum.. istersen yumurta yerine yogurtlu cevizli de tüketebilir sin baya tok tuttugunu farkedeceksinn

Teşekkür ederim tarif için. Bugün benim de okul sonra seminerim var tüm gün dışardayım bakalım ne yicem. Simit ve tosttan başka da seçenek yok. Sabah tost yiyeyim akşama kadar da 2 nescafeyle idare edebilirim umarım.

günaydın hanımlar dünkü menümü yazayım 9. GÜN
Sabah
2 yumurta 2 etimek domates salatalık maydonoz zeytin peynir

arada 1 avuç beyaz leblebi 1/2 elma 1 bardak kefir

akşam yarım tabak mantar sote 3 adet köfte 1 kase cacık

dün akşam yaklaşık 35 dakika ( oryantal dans , kardiyo , tabata ) yaptım.
sabah kalkınca kilo vermiş olurum sandım ama kilo almışım
adet dönemi öncesindeyim, kabızım birde beyaz leblebi şişkinlik yapıyor galiba @parkbuly morordek ayvacicegi

Günaydınlar
Cumaya az kaldı menülere azami dikkat istiyorum hanımlar
Haydi şu iki günü de kaçamaksız atlatın ve cumaya bomba gibi eksilerle gelinnn

Oy oy oy akşam kötü olmuş bu sebeple de bi 40 puan ceza yazdım ayvacicegi
Evet ekmeği azalttım karbonhidrattan biraz uzaklaşmaya başladım. Bu arada listeye eklemeyi unutmuşum 20 dklık bi yürüyüş ve en az 2-3litre su içmişimdir.
Evet önceki menülerine göre daha iyi gerçekten de :)
Oaktree'cim cuma günü kilo bildirim günümüz, seni de etiketlemiştim aslında. Menülerin dışında kilo bildirimlerine de dikkat edersen sevinirim :)

Kiloyu şimdi yazsam işe yarar mı 69 görünüyor şimdilik

merhaba hanımlar
salı menüm 2,5 yumurta haşlama baharatlı labneli çay
öğle yoğurt 5 sarma
marketten ikram küçük bir kahve şekerliydi
akşam yoğurt melemen sebze
çiğ lahana
bol kayısı kurusu yeşil çay

1 litre su 60 mekik telefon egzersizleri yürüyüş. adım sayar çalışmamıştı sayamadım süre olarak bir saate yakın
morordek ayvacicegi parkbyull

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…