- 5 Ekim 2010
- 3.240
- 273
- 363
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.141
Dünya mutfağımı seviyorsunPazartesi
Haşlanmış yumurta, tulum peyniri, domatesi, çay
Zerdeçallı sütlü kahve
Hindi sote soda
Suchi
Yeşilçay
6.000 adım
Salı
Haşlanmış yumurta avokado tulum peyniri, çay
Zerdeçallı sütlü kahve
Sebzeli ratatoulle
Yeşilçay
Latte
9.760 adım
Bir kutu yoğurtta yiyebilirsinTeşekkür ederim tarif için. Bugün benim de okul sonra seminerim var tüm gün dışardayım bakalım ne yicem. Simit ve tosttan başka da seçenek yok. Sabah tost yiyeyim akşama kadar da 2 nescafeyle idare edebilirim umarım.
Kaptanımmorordek geçen hafta hedef belirlemiştiniz bence işe yaramıştı tekrar mi belirlesek.
Yaa evet ben bu hafta hedef koymayı unutmusum yarın da cuma, artık yarınki kilolarınıza göre haftaya için belirleyelim olur mu? Kusura bakmayın gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim ben deBende soracaktım unutmusum valla iyi dedin kaptanım bu hafta hedef belirlemeyi unuttu sanırımmorordek
İkinci izin hakkını kullanırsan artık izin hakkın kalmıyor önce onu bildireyim de unutmadan. Dediğin gibi mezuniyete de az kaldı zaten, izin sonrası belki de mezun olursun artık :)Herkese merhaba
Bu aralar çok yoğunum ve fazla katılım sağlayamıyorum, sorumluluklarımı da yapamamak beni üzüyor. Bebeği gündüz de yatağında uyumaya alıştırdık, iyi gidiyor ama 8.ayında gelişimsel olarak uyku direnci başladı, zorlanıyoruz neyse ki geçici bir durum.
Önümüzdeki hafta tatil sonrasında da yatılı misafirimiz gelecek o nedenle katılım yapmam çok zor görünüyor. Diyeti bırakmaya niyetim yok ama belli olmaz, artı gelip takımı etkilemek istemiyorum. 2. izin hakkımı kullanmam mümkün mü kaptanımmorordek ? Tahmini 3 haftalık bir ara, dönüşte kalan 2-3 kiloyu verip mezuniyet hedefliyorum...
Cuma bildirim yapmalı mıyım, takım için ne iyi olacaksa öyle yapayım.
Bu sürede herkese keyifli kilo vermeler dilerim
Tamm kaptanım hedef olunca daha mi iyi oluyo neGünaydınlar güzel bir gün olsun cumaya 1 kala ekstra dikkat hanımlar :)
Yaa evet ben bu hafta hedef koymayı unutmusum yarın da cuma, artık yarınki kilolarınıza göre haftaya için belirleyelim olur mu? Kusura bakmayın gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim ben de
İkinci izin hakkını kullanırsan artık izin hakkın kalmıyor önce onu bildireyim de unutmadan. Dediğin gibi mezuniyete de az kaldı zaten, izin sonrası belki de mezun olursun artık :)
Yarın ekside olursan bildirim yap öyle ayırayım, yoksa bildirimsiz ayırırım :)
Yumurtalı ekmek bildiğimiz kızartma olanmıGünaydın hanımlar dünkü menüm 10.GÜN
SABAH
2 yumurtadan omlet domates salatalık peynir 8 zeytin 2 etimek
arada leblebi kefir kuru kayısı
akşam 4 kaşık patates kavurma yarım tabak mantar sote 1 dilim yumurtalı ekmek
su 3 litre
spor yok temizlik yaptım.
malesef canım çok istedi kendime hakim olamadım.Yumurtalı ekmek bildiğimiz kızartma olanmı
ÖĞÜN ADI | | SALI | ÇARŞAMBA |
SABAH | 1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK 1 yumurta PEYNİR YEŞİL ÇAY | 1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK 4 ZEYTİN YEŞİL ÇAY | |
ARA ÖĞÜN | KAHVE | KAHVE | |
ÖĞLEN | SALATA-YOĞURT | 2 KÖFTE SALATA YOĞURT | |
ARA ÖĞÜN | KÜÇÜK BİR MUZ | YEŞİL ÇAY SODA AYRAN LİMON KARIŞIMI | |
AKŞAM | 3 KÖFTE SALATA | HİNDİBA-ŞEVKETİBOSTAN HAŞLAMA EZOGELİN ÇORBA | |
ARA ÖĞÜN | 1 İNCİR 1 GÜN KURUSU | YOK |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?