Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünya mutfağımı seviyorsun

Bir kutu yoğurtta yiyebilirsin

Herkese merhaba

Bu aralar çok yoğunum ve fazla katılım sağlayamıyorum, sorumluluklarımı da yapamamak beni üzüyor. Bebeği gündüz de yatağında uyumaya alıştırdık, iyi gidiyor ama 8.ayında gelişimsel olarak uyku direnci başladı, zorlanıyoruz neyse ki geçici bir durum.

Önümüzdeki hafta tatil sonrasında da yatılı misafirimiz gelecek o nedenle katılım yapmam çok zor görünüyor. Diyeti bırakmaya niyetim yok ama belli olmaz, artı gelip takımı etkilemek istemiyorum. 2. izin hakkımı kullanmam mümkün mü kaptanım morordek ? Tahmini 3 haftalık bir ara, dönüşte kalan 2-3 kiloyu verip mezuniyet hedefliyorum...

Cuma bildirim yapmalı mıyım, takım için ne iyi olacaksa öyle yapayım.

Bu sürede herkese keyifli kilo vermeler dilerim

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar dünkü menüm 10.GÜN
SABAH
2 yumurtadan omlet domates salatalık peynir 8 zeytin 2 etimek
arada leblebi kefir kuru kayısı
akşam 4 kaşık patates kavurma yarım tabak mantar sote 1 dilim yumurtalı ekmek
su 3 litre
spor yok temizlik yaptım.

Günaydınlar güzel bir gün olsun cumaya 1 kala ekstra dikkat hanımlar :)

Kaptanım morordek geçen hafta hedef belirlemiştiniz bence işe yaramıştı tekrar mi belirlesek.
Bende soracaktım unutmusum valla iyi dedin kaptanım bu hafta hedef belirlemeyi unuttu sanırım morordek
Yaa evet ben bu hafta hedef koymayı unutmusum yarın da cuma, artık yarınki kilolarınıza göre haftaya için belirleyelim olur mu? Kusura bakmayın gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim ben de
İkinci izin hakkını kullanırsan artık izin hakkın kalmıyor önce onu bildireyim de unutmadan. Dediğin gibi mezuniyete de az kaldı zaten, izin sonrası belki de mezun olursun artık :)
Yarın ekside olursan bildirim yap öyle ayırayım, yoksa bildirimsiz ayırırım :)

Tamm kaptanım hedef olunca daha mi iyi oluyo ne

Merhaba iki gündür banliydim kusura bakmayın ..kaptanim.yarin bildirim yapacağım raporluy evdeyim pazartesi bol bol yazarım Çarşamba eğitime gidiyorum bir müddet yazmayacağım ama bildirim yapacağım inşaallah..şu an güncel kilom 65.0 aşağıdaki resimde bu sabah ki kahvaltim.bir kabağı rendeledim iki yumurta kırdım tuz karabiber hoppala tavaya az zeytinyağında...

Selamlar
morordek ayvacicegi parkbyull
Kefirin yanında kabak çekirdeği vardı unutmuşum,dünden beri başım ağrıyor.
Kaptanım yarından pazartesi ye şehir dışında olabilirim pek giremem ama yarın bildirimimi yaparım inşallah

Yumurtalı ekmek bildiğimiz kızartma olanmı

Hanımlar bende dahil sporda gevşemeler var menüler iyi olsada, toplayalım birbirimizi.herkeste bi yoğunluk var emeklerimiz boşa gitmesin hiç değilse temizlik yapalım bahar geldi

ÖĞÜN ADI
SALI
ÇARŞAMBA
SABAH
1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK 1 yumurta
PEYNİR
YEŞİL ÇAY
1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK
4 ZEYTİN
YEŞİL ÇAY
ARA ÖĞÜN
KAHVEKAHVE
ÖĞLEN
SALATA-YOĞURT2 KÖFTE
SALATA
YOĞURT
ARA ÖĞÜN
KÜÇÜK BİR MUZYEŞİL ÇAY
SODA AYRAN LİMON KARIŞIMI
AKŞAM
3 KÖFTE
SALATA
HİNDİBA-ŞEVKETİBOSTAN HAŞLAMA
EZOGELİN ÇORBA
ARA ÖĞÜN
1 İNCİR
1 GÜN KURUSU
YOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…