Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

morordek kaptanım benim sorunlarım bu hafta tavan yaptı 2 gundur düzeliyor gibi. Aksattim burasini biliyorum tek dert sorun bende de değil herkesin birsürü derdi var. Yarın kilo bildirimi yapıp tekrar aktif olmaya calisacagim

Menüm
Sabah
Filtre kahve

Yumurta
Biraz peynir
4 zeytin

Ara
Yarim greyfurt

Öğle
1 dolu kase kısır
2 mercimek köftesi
Marul
2 çatal etimek tatlı (börek kurabiye ve makarna salatasını yemedim ) tatliyi da ev sahibi çok israr etti diye yedim inşallah yarına güzel eksilerle geliriz kendimden umutlu değilim adet olucam sisim
Çay

Akşam
Yok

3 litre su

Spor: 45 dakika bölgesel ayvacicegi morordek A Ahsen59 Leyl-i-fer

Bende regl haftamdayim umarim cok yansımaz baya şiş hissediyorum..
Sabah
Ev yapimi sucuklu yumurta 1 kaç çatal aldim..
Yumurta
Peynir
Zeytin

Ara
Sütlü kahve
Hurma (saymadim ama galiba birazabarttim)
1 elma
Ceviz

Akşam
1 kase yoğurt
peynirli yumurta

Su hesaplamadim
Spor yok
ayvacicegi morordek

İyi geceler arkadaşlar bugünkü menüm de bu şekilde. Spor yapamadım evtemizliği vardı misafirlik falan öyle geçti bugün. Bakakım yarın hepimize eksilerle gelsin inşallah.

Eklentiler

• 5E2281CB-2D42-4147-9638-354178BB6294.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 22
günaydın arkadaşlar ben pazartesiden perşembe akşamına hayatımın en dikkatli haftasını geçirdim spor yürüyüş bol su ekmeksiz tartılmadan durabildim ....giden kilo sıfır..... 77,5 çıktım. sabah tereyağlı yumurta kırdım yedim ben sadece akşam yemeyince veriyorum onu anladım...çok ama çok üzüldüm

Çok başarılı tebrik ederim. Sırlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Aslında bir sırrı yok. Sadece en başta dediğim gibi çok fazla yemek yerken birden 3-4 katı azaldı yemem ondan hızlı verdim. Muhtemelen bu hafta daha az veririm. Bir de farkında olmadan karbonhidratı çok fazla tüketiyormuşum burda arkadaşlar uyardı onu da azalttım baya bi.

İşte bu nokta genelde insanların ben de dahil motivasyonunu kaybetme sebebi. Bünye bazen öyle yapabilio az yesen de kilo kaybetmeyebiliyosun. Motivasyonunu yitirme. Kilo vermeye çalışan herkesin başına gelebiliyor aybı şey. Ben de bikaç kere kilo vermeye çalıştım ama ne zaman durakladı kilo vermem hemen pes ettim ve geri yemeye başladım. Pes etmeseydim belki de şuan 80 li değil 60 lı kilolarda olucaktım.

Kilom sabitt maalesef.. kaçamak yoktu ama hastaliktan sanırım çünkü şişlikten ayaklarima basinca bile agriyor..

Ben de çok azalttım hatta yemiyorum diyebilirim. Ama 1 ayda sadece 5 kilo gitti. Ben gençken 7 günde 7 kilo verdiğimi biliyorum.

günaydın hanımlar
önce dünkü menümü yazayım 11. GÜN
SABAH
1 dilim peynir 2 kivi 2 etimek 2 ceviz
arada fıstık ceviz
öğlen 1 kutu ton balığı
akşam
1 yumurtalı bol yeşillikli salata
çok hafif beslendim az çıkayım diye ama az vermişim
66,7 -66,4 =0,3
=0,449 çıktı (üzgünüm ama vazgeçmicem)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…