- 5 Şubat 2018
- 996
- 2.622
- 133
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.161
Tüm yemekleri tatmak lazım hepsi güzeller zaten bundan kilo almıyormuyuzDünya mutfağımı seviyorsun
Çok başarılı tebrik ederim. Sırlarınızı paylaşırsanız sevinirim.Arkadaşlar bu hafta benim açımdan güzel geçti kilo kaybetme açısından. İlk başladığımda 84 kiloydum hatta küsürü bile vardı. Bu sabah 81.7 kilo çıktım.
Aslında bir sırrı yok. Sadece en başta dediğim gibi çok fazla yemek yerken birden 3-4 katı azaldı yemem ondan hızlı verdim. Muhtemelen bu hafta daha az veririm. Bir de farkında olmadan karbonhidratı çok fazla tüketiyormuşum burda arkadaşlar uyardı onu da azalttım baya bi.Çok başarılı tebrik ederim. Sırlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
İşte bu nokta genelde insanların ben de dahil motivasyonunu kaybetme sebebi. Bünye bazen öyle yapabilio az yesen de kilo kaybetmeyebiliyosun. Motivasyonunu yitirme. Kilo vermeye çalışan herkesin başına gelebiliyor aybı şey. Ben de bikaç kere kilo vermeye çalıştım ama ne zaman durakladı kilo vermem hemen pes ettim ve geri yemeye başladım. Pes etmeseydim belki de şuan 80 li değil 60 lı kilolarda olucaktım.günaydın arkadaşlar ben pazartesiden perşembe akşamına hayatımın en dikkatli haftasını geçirdim spor yürüyüş bol su ekmeksiz tartılmadan durabildim ....giden kilo sıfır..... 77,5 çıktım. sabah tereyağlı yumurta kırdım yedim ben sadece akşam yemeyince veriyorum onu anladım...çok ama çok üzüldüm
süpersin maşallahArkadaşlar bu hafta benim açımdan güzel geçti kilo kaybetme açısından. İlk başladığımda 84 kiloydum hatta küsürü bile vardı. Bu sabah 81.7 kilo çıktım.
süpersin canım tebriklerGünaydınlar herkese...
92-90.900=1.100
1.100/92=11.95
11.95x100=%1.195
Teşekkür ederim. Daha hızlı istiyorum, çok hızlı gitsinler.süpersin maşallah
süpersin canım tebrikler
Ben de çok azalttım hatta yemiyorum diyebilirim. Ama 1 ayda sadece 5 kilo gitti. Ben gençken 7 günde 7 kilo verdiğimi biliyorum.Aslında bir sırrı yok. Sadece en başta dediğim gibi çok fazla yemek yerken birden 3-4 katı azaldı yemem ondan hızlı verdim. Muhtemelen bu hafta daha az veririm. Bir de farkında olmadan karbonhidratı çok fazla tüketiyormuşum burda arkadaşlar uyardı onu da azalttım baya bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?