- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.181
Maalesef canım senin 3 Mayıs'a kadar izin hakkın yok. Yeni üyeler listeye girdikleri tarihten itibaren 2 ay izin kullanamıyorlar :/Birdemorordek kaptanim ben izne ayrılabilir miyim, çocuğumla ilgili bazı durumlar var dikkat edemiyorum. Ramazan'da dönsem olur mu?
Günaydınlar
Kilo bildirimleri pek iç açıcı değil hanımlar, listedeki kimse kilo verememiş neredeyse. Şu an sadeceLeyl-i-fer 400 gr vermiş durumda.
N Nurumcan94 E elacicegim23 A Ahsen59 M mayis74 veparkbyull güzel bildirimlerle gelin lütfen
MadameMuso Nurrcaneliff sizleri tebrik ediyorum çok güzel gitmiş
Teşekkürler arkadaşım.
Henüz değil. Gelecek hafta deneme süreniz doluyorTeşekkürler. Biz sayılmıyoruz değil mi?
Aksi gibi kilo verimi durur önümüzdeki hafta :) Gene bir işe yaramaz varlığımız.Henüz değil. Gelecek hafta deneme süreniz doluyor
Evet 2 haftalık deneme süresinin bir sebebi de bu aslında. İlk haftalarda çok kilo veriliyor ödem vs gittiginden dolayı, adil bir durum oluşmuyor. Hem de yeni yarışmacılar kurallara adapte olsunlar diye böyle bir süre var :)Aksi gibi kilo verimi durur önümüzdeki hafta :) Gene bir işe yaramaz varlığımız.
Ben diyetimin 3.haftasında size katıldım :) Dün itibariyle tam bir ay oldu.Evet 2 haftalık deneme süresinin bir sebebi de bu aslında. İlk haftalarda çok kilo veriliyor ödem vs gittiginden dolayı, adil bir durum oluşmuyor. Hem de yeni yarışmacılar kurallara adapte olsunlar diye böyle bir süre var :)
Ben hesaplarım o sorun değil :)Merhabalar hayırlı cumalar
Geçen cuma: 91.2
Bu hafta: 90.5
-700 gram yüzdeyi bi türlü hesaplaamıyorum
91.2-90.5=0.7Merhabalar hayırlı cumalar
Geçen cuma: 91.2
Bu hafta: 90.5
-700 gram yüzdeyi bi türlü hesaplaamıyorum
Evet doğru, ben ilk katılmam 15 martti onu düşünmüştüm ama iki hafta deneme süreciydi tabiMaalesef canım senin 3 Mayıs'a kadar izin hakkın yok. Yeni üyeler listeye girdikleri tarihten itibaren 2 ay izin kullanamıyorlar :/
Nasıl yapalım? Menü yazmasan da cumaları bildirim yapsan?
Teşekkür ederim canım benim91.2-90.5=0.7
0.7:91.2=0.007
0.007x100=0.763
Öğrendim ya artık hesaplar dururum.
Benim sabit kızlar çok üzgünüm kötü geçti bu haftaGünaydınlar
Kilo bildirimleri pek iç açıcı değil hanımlar, listedeki kimse kilo verememiş neredeyse. Şu an sadeceLeyl-i-fer 400 gr vermiş durumda.
N Nurumcan94 E elacicegim23 A Ahsen59 M mayis74 veparkbyull güzel bildirimlerle gelin lütfen
MadameMuso Nurrcaneliff sizleri tebrik ediyorum çok güzel gitmiş
Evin supurgesine dalmışım.ozur dilerim 64.8 kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?