- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.201
Kusura bakma kaptanim ne olur internetim yok kac gundur yeni arkadasimdan baglandım. Biliyorsun normalde asla böyle olmaz ama internetim yokE elacicegim23 ve @mayis74 sizleri bildirim yapmadı olarak yazmak durumundayım.
Lütfen durumunuz hakkında beni bilgilendirin. Bu sekilde hic hoş olmuyor maalesef..
Tamam neyse ki 7 olmadan geldin ve bildirim yaptın. Keşke bir de eksi gelebilseydin. Düzenledim listedeki durumunuKusura bakma kaptanim ne olur internetim yok kac gundur yeni arkadasimdan baglandım. Biliyorsun normalde asla böyle olmaz ama internetim yokbu arada maalesef kilom sabit bu hafta ilk defa
Evet sessiz baya belkide haftasonu diyedir.Grup sessizliğe büründü herkes iyi mi kizlar
GalibaEvet sessiz baya belkide haftasonu diyedir.
Açlık orucu nedir? Ben hiç duymadım? Faydasınoluyor muymuş??Mutlu pazarlar herkese
Bugün şu açlık orucu denen şeye başlıyorum. Yapan var mı aramızda? Sadece belirli saatlerde yemek yiyip gerisinde hiç bir şey yememeyi?
Ben ilk haftamda 17:00da bitirmeyi düşünüyorum. Ertesi akşam 10:00a kadar, umarım yapabilirim.
Burası içinde kendime 1 hafta süre verdim yine gelmezsem gelip veda yazısı yazıcam
Tamam canım lütfen cuma günü kilo bildirimini yap da menüleri idare ederiz bir şekilde. Bildirim olmayınca sıkıntı oluyor cunku..Hayirli geceler arkadaslar nasılsınız bu günlerde daha iyiyim ama dünden beri daha üzgünüm açıkçası buraya ilk katıldığımdan beri ilk defa kilo veremediğim bir hafta oldu tekrar tekrar ozur dilerim kaptanim internetim yoktu kac gundur aksi gibi giremedim son dakika yazdım. Hoş hala yok şuan kaynimdan baglandım. Bide esimin ilk gittiği iki üç gün artı geldim yaklaşık 1 kilo sonradan toparladım ama o aldığım gitti anca düzelteceğim inşallah bu hafta ama gerçekten internetim de yok giremeyebilirim kaptanim ama kaçamak yok olursa yazarım elimden geldigince azda olsa sporumuda yapiyorum gunluk bir kac güne esim yüklem e yapacağım dedi o zaman düzenli girer yazarım insaallah menülerimi tekrar herkese hayirli gecelermorordek
Canım sen yollardasındır belki görmezsin diye etiketlememistim acıkcasıSelamlar nasılsınız? Bi süredir keyifsizdim, ufak ufak toparlanıyorum. Geçmiş mesajları okuyamadım çok birikmiş, etiketlendiğim bi mesajda olmamış zaten. Umarım keyifler yerindedir. Kimsenin aklına gelmemiş olmam da bi ufaktan hüzünlendirdi, duygusal bi dönemdeyim alınganlık yapıyorumdur belki, ama aktif katıldığım zamanda da çok etkileşim olmuyordu menülerimde falan, benim biraz daha motive olmaya ihtiyacım var, olmazsa farklı bi topiğe geçeceğim
Ahahhellööö ben döndüm kadınlar kulübü mapısındaydım çok üzgünüm ama ders aldım içerde düşünecek çok zamanım olduçamaşır çorap gönderen sevenlerime sonsuz müteşekkirim
bugün 65,5 kiloyum dün adet olmam gerekiyordu belirti var kendi yok sanırım ondan oldu çünkü dün sabah 64,9 idum..
Hayırlı olsunGünaydınlar
Bu sabah itibari ile kaplama dişim takıldı, haydi hayırlısı bakalım insallah sıkıntı cıkmaz artık :)
Evet hanımlar yeni bir hafta ve cumaya güzel eksilerle gelelim. Şimdi hemmen sizlere hedeflerinizi yazıyorummm
Anladım canım sende haklısın, benim de yolda zaten zor olduğundan herşey beni sıkıştıracak zorlayacak motive edecek bi alanda olmam lazım, o nedenle dedim bakınayım başka gruplaraTamam canım lütfen cuma günü kilo bildirimini yap da menüleri idare ederiz bir şekilde. Bildirim olmayınca sıkıntı oluyor cunku..
Canım sen yollardasındır belki görmezsin diye etiketlememistim acıkcası
Benim de biraz yoğun bir dönem. Takımdakilerle bile zar zor ilgilenebiliyorum. Aslında kaptanlığı bırakasım var :/
Ahah
sınavların nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?