- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.221
fena değildi ama pazar günü sınavda ya şekerim ya tansiyonum düştü o binadan nasıl çıktım arabaya nasıl bindim eve nasıl gittim bilmiyorum akşama kadar kendime zor geldim..Tamam canım lütfen cuma günü kilo bildirimini yap da menüleri idare ederiz bir şekilde. Bildirim olmayınca sıkıntı oluyor cunku..
Canım sen yollardasındır belki görmezsin diye etiketlememistim acıkcası
Benim de biraz yoğun bir dönem. Takımdakilerle bile zar zor ilgilenebiliyorum. Aslında kaptanlığı bırakasım var :/
Ahah
sınavların nasıl geçti?
geçmiş olsun canım sınavında inş olumludur. benim şeflik sınavım olumsuz geçti 11 sorumuzu iptal ettiler benim 11 sorudan 10 doğru çok saçma bir sınav oldu.çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı buymuş diyelim.fena değildi ama pazar günü sınavda ya şekerim ya tansiyonum düştü o binadan nasıl çıktım arabaya nasıl bindim eve nasıl gittim bilmiyorum akşama kadar kendime zor geldim..
oğlum 40 derece ateşli 3 gündür ciddi uykusuz kaldım bu süreçte..
çok zorlu bir hafta sonuydu bakalım sınav sonuçları gelince murlu eder umarım..çokta kötü geçmedi çalışmamama rağmen ,belki bir ya da iki dersten düşük not gelebilir.
hakkında hayırlı olsun canım seninde nasipte varsa yine olur umarım..geçmiş olsun canım sınavında inş olumludur. benim şeflik sınavım olumsuz geçti 11 sorumuzu iptal ettiler benim 11 sorudan 10 doğru çok saçma bir sınav oldu.çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı buymuş diyelim.
O döngüye çoğu zaman ben de giriyorum . Bünye az yemeye alışıyor ve bi süre sonra çok az yesen kilo kaybetmeyebiliosun. Ne yapmak gerek acaba bu durumda. Şaşırtmaca mı yapmak gerek. Bi gün çok yiyip sonra yine az yemeye mi başlamak lazım bilemedim.HERKESE günaydın... başta çok güzel gidiyodum. sonra herşeyi fazlasıyla kısınca bende kilo sabitlendi. cumadan beri kızılacak çok şey yedim. ama gitti. birde buraya yazmaktan korktuğum şeyleri yemiyodum. herkes yediği herşeyi ama herşeyi yazmalı biraz sıkı kurallar olmazsa bakıyorum hepimiz salıyoruz. kaptanımız iyi niyetli ama bizler kendimiz için dikkat etmeliyiz. gelin işi ciddiye alarak beraber yürüyelim . gerekirse birbirimize kızalım. yoksa gerçekten boşa kürek sallarız
Adet öncesi 1 hatta daha fazla su topluyor vücudumuz. İştah açılması da cabası . Pes etmek yok. Siz zaten baya kilo vermişsiniz maşallah. Darısı başıma olsun.Günaydın hanımlar güzel bi hafta olsun insallah litfen sahalara geri dönelim ben hafta sonu hiç güzel beslenmedim adet olcam aşırı iştah açılması var bugünden itibaren toparliyorum kendimi sisligim var +1 kg fark var çünkü
Makarna ve cips işi olmamış farkındasındır telafi etmen lazımGünaydın
Dünkü menum :
Limonlu su
Kahve
Sabah :
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
Peynir
Salatalık
10 badem
Ara : badem
Kacamak: soslu fıstık (miktarını bilmiyorum ama fazla kacti)
Aksam : 6 köfte
1 kase mercimek çorbası
Makarna
Kacamak cips
Su 2 lt.
Yoğun temizlik yapıyorum. Uzun zamandır ilk defa çamaşır suyu kullandım bu sene 2. Galiba zehirledi bütün akşam ve gece başım agridi çok saçma birsey şu çamaşır suyu ya
Dürümün lavaşını yarım içini tam yaptırarak azaltabilirsin,sonraları kıvırcık arası yemeye başlarsın arada bir,ilk zamanlar bende tostu sık yerdim,severimBugünkü menüm de bu şekilde. İçime sinen bir menü olmadı asla. Ama bugün telafi edicem.
Dünkü menüm bu şekildeydi.
Yapmadım ama yapanları biliyorum kilodan ziyade sağlık için vücudu dinlendirmek için yapılan bişey allah kolaylık versinMutlu pazarlar herkese
Bugün şu açlık orucu denen şeye başlıyorum. Yapan var mı aramızda? Sadece belirli saatlerde yemek yiyip gerisinde hiç bir şey yememeyi?
Ben ilk haftamda 17:00da bitirmeyi düşünüyorum. Ertesi akşam 10:00a kadar, umarım yapabilirim.
Burası içinde kendime 1 hafta süre verdim yine gelmezsem gelip veda yazısı yazıcam
Diyete uygun olmasada az az yemişsin canımız çekiyo tabii inşallah yakmışsındırMerhaba hanımlar menülerini yazayım
Cuma
Sabah 1 yumurta domates salatalık zeytin
Öğlen 1 karnıyarık 1 kase domates çorbası
Akşam 5 kaşık yogurtlu makarna ( sınav sonucun olumsuz hiç keyfim yoktu eşim makarna yaptı ister etti oturdum yedim- sınav içinde yarın itirazda bulunacam )
CUMARTESI
Sabah 2 yumurta,peynirli, maydonozlu
omlet domates salatası
Öğlen 3 kaşık kisir, hardal salata 1 bardak ayran (annemdeydim az yemeği tercih ettim )
Akşam 2 dolma salata turşu ( kayinvalidemde idim )
günaydın hanımlar
dünkü menüm 14. GÜN
sabah
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık çay
arada ceviz fıstık
akşam 6 adet mercimek köftesi marol ayran
ara 1 dilim karpuz 1 adet çilek (hazırlarken ağzıma attım)
hafta sonu yediğim turşudan bulgurdan ödem oldum
bugün taylan kümelinin 1 günde 1 kilo diyetini yapıyorum
çilek, muz, çhia tohumu tarçın kefir karışımı tadi çok güzel
yarın sonuçları bildiririm.
morordek parkbyull
tebrikler o zaman ama geri dönmesin bırakıncabu arada 14 gündür şekerli paketli hiç bir ürün yemedim ( etimek hariç)
21 inde bitiyor
daha sonra da 21 gün hamur işi bulgur diyeti yapıcam ben en çok onlardan kaçamak yapıyorum.
Merhba arkadaşlar benim de oğlum hasta o yüzden çok katılım yapamadim.. regl de olamadim cok şiş hissediyorum kendimi..
yok canım şekerle aram pek kalmadı şuan adet dönemi öncesindeyim normalde çıldırmam lazım burnuma yemekler kokması lazım akşama ne yapsam, ekmek arası ne yesem diye düşünmem lazım ama yok çok şükür.Makarna ve cips işi olmamış farkındasındır telafi etmen lazım
Dürümün lavaşını yarım içini tam yaptırarak azaltabilirsin,sonraları kıvırcık arası yemeye başlarsın arada bir,ilk zamanlar bende tostu sık yerdim,severim
Yapmadım ama yapanları biliyorum kilodan ziyade sağlık için vücudu dinlendirmek için yapılan bişey allah kolaylık versin
Diyete uygun olmasada az az yemişsin canımız çekiyo tabii inşallah yakmışsındır
tebrikler o zaman ama geri dönmesin bırakınca
Wuwwww çok can alıcı olmuş kesinliklee katılıyorummm.. temuz sonuna kadar bi on kilo hedefim varr ve gerçekleştireceğim.. 40 gün boyunca şekersiz hamursuz tatlisiz bir hayat çok güzel di 40 günüm bitti 3 gün boyunca abarttim biraz ama mutlu olmadim sanırım çok ta gerekli değilmiş.. Aslinda birazda hasta olacağım için canim istedi.. Neyse bugün yine başladım aslında bünyeyi şaşırtıp diyetisyen listeme uyacaktim ama unuttum.. neyse haftaya pazertesi de ona başlarım en azından 1 2 hafta bi deneyeyim bakalim farkedecek mi ona göre devam ederim.. Valla bu yazin beni bi şevklendirdi sagollOooo ben yokken ne çok yazmışsınız!
Bırakalım? hatta takım olarak bırakalım yapamıyoruz biz bu işi!
Yalnız başımıza daha iyi kilo veriyoduk dimi!,hatta burakalımda hemen arkasından 2 katı geri alalım
Hatta yarışmayalım bakun hep bizi geçiyolar biz nota almaya devam edelim 2 ileri 1 geri yerimizde saymaya devam edelim
Sonra yazın pantolınlardan sarkan yağlarla gezelim,kocamızın yanında ablası gibi duralım,mağazalardaki xxl bedenler bizi bekliyo, en önemliside tansiyonla şekerle savaşmaya devam edelim biz bırakalım en iyisi.BİLMEM ANLATABİLDİMMİ
Herkes menü paylaşıyo çekiliyo ilk sayfadaki kurallara noldu,menü paylaşan en ax bir kişiyede yorum yapmazsa nasıl motive olucaz, burda diyetisyen yok arkadaşlar birbirimizin diyet koçu biziz,herkes menü yorumlasın lütfen yenilerde dahil
NE DİYOSUNUZ
Açlık orucuna basladin mi canim aslinda bende denemek istiyorum bugün geçti yarin başlıycam ama biraz arastirayim..Mutlu pazarlar herkese
Bugün şu açlık orucu denen şeye başlıyorum. Yapan var mı aramızda? Sadece belirli saatlerde yemek yiyip gerisinde hiç bir şey yememeyi?
Ben ilk haftamda 17:00da bitirmeyi düşünüyorum. Ertesi akşam 10:00a kadar, umarım yapabilirim.
Burası içinde kendime 1 hafta süre verdim yine gelmezsem gelip veda yazısı yazıcam
Farkındayım canım köpük yaşadım uzun bir süre. 3 gündür Evimi toparladım dip köşe bucak temizledim bi Ütüler im kaldı. Dun tekrar dikkat etmeye basladim:)Makarna ve cips işi olmamış farkındasındır telafi etmen lazım
Dürümün lavaşını yarım içini tam yaptırarak azaltabilirsin,sonraları kıvırcık arası yemeye başlarsın arada bir,ilk zamanlar bende tostu sık yerdim,severim
Yapmadım ama yapanları biliyorum kilodan ziyade sağlık için vücudu dinlendirmek için yapılan bişey allah kolaylık versin
Diyete uygun olmasada az az yemişsin canımız çekiyo tabii inşallah yakmışsındır
tebrikler o zaman ama geri dönmesin bırakınca
Çok geçmiş olsun. Benim de oğlum hasta tekrar güne karın ağrısı ve kusma ile başladı kuzum.Menü yazanları yorumladım sadece yazmayanlara kaptanım yorum yapsın,sınavdan geçenlere iyi sonuçlar diliyorum,hasta çocuklarımıza geçmil olsun benimde bademcikler acıyo başım ağrıyo görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?