- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.241
Geçmiş olsun canim.. Ne cok hastalanıyor çocuklarımız yaa Allah şifa versin..Farkındayım canım köpük yaşadım uzun bir süre. 3 gündür Evimi toparladım dip köşe bucak temizledim bi Ütüler im kaldı. Dun tekrar dikkat etmeye basladim:)
Çok geçmiş olsun. Benim de oğlum hasta tekrar güne karın ağrısı ve kusma ile başladı kuzum.
Oooo ben yokken ne çok yazmışsınız!
Bırakalım? hatta takım olarak bırakalım yapamıyoruz biz bu işi!
Yalnız başımıza daha iyi kilo veriyoduk dimi!,hatta burakalımda hemen arkasından 2 katı geri alalım
Hatta yarışmayalım bakun hep bizi geçiyolar biz nota almaya devam edelim 2 ileri 1 geri yerimizde saymaya devam edelim
Sonra yazın pantolınlardan sarkan yağlarla gezelim,kocamızın yanında ablası gibi duralım,mağazalardaki xxl bedenler bizi bekliyo, en önemliside tansiyonla şekerle savaşmaya devam edelim biz bırakalım en iyisi.BİLMEM ANLATABİLDİMMİ
Herkes menü paylaşıyo çekiliyo ilk sayfadaki kurallara noldu,menü paylaşan en ax bir kişiyede yorum yapmazsa nasıl motive olucaz, burda diyetisyen yok arkadaşlar birbirimizin diyet koçu biziz,herkes menü yorumlasın lütfen yenilerde dahil
NE DİYOSUNUZ
şimdi bu menüyü yorumladım mı bilmiyorum leylim leylişelim leylim leylişelim tenhada buluşalım leylişimEki Görüntüle 2258762
Eki Görüntüle 2258763 Eki Görüntüle 2258764
morordek ayvacicegi parkbyull
Cuma günü bebek mevlidindeydim
Doğru olmayan şeyler var yinede yazdım
ben varım canım ben yapıyodum zaten fakat son günlerde saatlere pek dikkat etmemeye başladımAslında şu 4 gün boyunca açlık orucunu beraber denesek grupça uyarmi kizlar bakalim sonucu nasil olacak..
Kaptanim nerdesin,başıboş kaldıkGünaydınlar
Bu sabah itibari ile kaplama dişim takıldı, haydi hayırlısı bakalım insallah sıkıntı cıkmaz artık :)
Evet hanımlar yeni bir hafta ve cumaya güzel eksilerle gelelim. Şimdi hemmen sizlere hedeflerinizi yazıyorummm
Ben cesaret edemiyorum canım anca ramazanAslında şu 4 gün boyunca açlık orucunu beraber denesek grupça uyarmi kizlar bakalim sonucu nasil olacak..
Ara verdim kuruyemişe dişetlerim dişlerim sorunlu,1 dilim ekmek var zati dokunma ekmeeemeşimdi bu menüyü yorumladım mı bilmiyorum leylim leylişelim leylim leylişelim tenhada buluşalım leylişim
içimden geldi ayol
kız ben sana o ekmeği bıraktıramadım da ekmekle bisküvi nedur ertesi gün paklava nedur toslayım mı ben şimdi sanahastayım zati
sagol canım. o kucucuk canları acıyor ya insanın kalbi agrıyor. çocuklar hasta olmasa keske.Geçmiş olsun canim.. Ne cok hastalanıyor çocuklarımız yaa Allah şifa versin..
aaa senın oglunda hastaymıs cok gecmiş olsun canım yaGeçmiş olsun canim.. Ne cok hastalanıyor çocuklarımız yaa Allah şifa versin..
benim diş etimde de baya problem var paradontaks aldım bakalım etkileyecek miAra verdim kuruyemişe dişetlerim dişlerim sorunlu,1 dilim ekmek var zati dokunma ekmeeeme
Cuma günü için ne desen haklısın
Tamam o zaman yarin başlıyoruz cuma ya kadar bakalim farkeden bir şey olacak mi.. açlık orucu dedigin 8 16 saat beslenme demi yani ben ondan bahsediyorum aslindaben varım canım ben yapıyodum zaten fakat son günlerde saatlere pek dikkat etmemeye başladım
Topu topu 3 gün bi dene bence 8 16 saat 8 saat tok 16 saat aç kalacağız..Kaptanim nerdesin,başıboş kaldık
Ben cesaret edemiyorum canım anca ramazan
sagol canım. o kucucuk canları acıyor ya insanın kalbi agrıyor. çocuklar hasta olmasa keske.
Cok sağol canım.. sorma keşke o çekmese ben çeksem diyorum çoğu zaman..aaa senın oglunda hastaymıs cok gecmiş olsun canım ya
Böyle olunca daha iyi oluyor ya.. bizde komşumla 40 gun diyetine girmiştik valla baya etkisi oldu insan yanina bi arkadas arıyor.. benim hedefim de 60 bende temuz sonuna kadar vereyim istiyorum..hedefim 9 Haziran 2019 da 60 kilo olmak
eşimle bahse girdik kendi istedi kendisi şuan sigarayı bırakıyor bende 6 kilo vericem bu süreçte
başka başka isteklerimizin de olduğu sözleşme yaptık.ÇOK KOMİĞİZ
bu sefer çok inanıyorum başarıcam
Galiba canım Inşallah olsun bitsin de insin Tüm sisliklerAdet öncesi 1 hatta daha fazla su topluyor vücudumuz. İştah açılması da cabası . Pes etmek yok. Siz zaten baya kilo vermişsiniz maşallah. Darısı başıma olsun.
Asmi geçmiş olsun oğlusun daha iyidir insallahBöyle olunca daha iyi oluyor ya.. bizde komşumla 40 gun diyetine girmiştik valla baya etkisi oldu insan yanina bi arkadas arıyor.. benim hedefim de 60 bende temuz sonuna kadar vereyim istiyorum..
Bana uyar nasıl olacak anlatsanuzaAslında şu 4 gün boyunca açlık orucunu beraber denesek grupça uyarmi kizlar bakalim sonucu nasil olacak..
[/URL]Bana uyar nasıl olacak anlatsanuza
Canim malesef ki oğlum emmeyi çok azaltti[/URL]
Emzirenlere önerilmediği yazıyor bi araştır derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?