Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canim.. Ne cok hastalanıyor çocuklarımız yaa Allah şifa versin..

valla siz örgütlenin ben size koç gibi koç olurum biliyorsunuztoslarım hatta

şimdi bu menüyü yorumladım mı bilmiyorum leylim leylişelim leylim leylişelim tenhada buluşalım leylişim
içimden geldi ayol

kız ben sana o ekmeği bıraktıramadım da ekmekle bisküvi nedur ertesi gün paklava nedur toslayım mı ben şimdi sana hastayım zati

Kaptanim nerdesin,başıboş kaldık
Aslında şu 4 gün boyunca açlık orucunu beraber denesek grupça uyarmi kizlar bakalim sonucu nasil olacak..
Ben cesaret edemiyorum canım anca ramazan

hedefim 9 Haziran 2019 da 60 kilo olmak
eşimle bahse girdik kendi istedi kendisi şuan sigarayı bırakıyor bende 6 kilo vericem bu süreçte
başka başka isteklerimizin de olduğu sözleşme yaptık.ÇOK KOMİĞİZ
bu sefer çok inanıyorum başarıcam

Ara verdim kuruyemişe dişetlerim dişlerim sorunlu,1 dilim ekmek var zati dokunma ekmeeeme
Cuma günü için ne desen haklısın

ben varım canım ben yapıyodum zaten fakat son günlerde saatlere pek dikkat etmemeye başladım
Tamam o zaman yarin başlıyoruz cuma ya kadar bakalim farkeden bir şey olacak mi.. açlık orucu dedigin 8 16 saat beslenme demi yani ben ondan bahsediyorum aslinda netten bakayim dedim de açlık orucu başka bir şey miş.

Böyle olunca daha iyi oluyor ya.. bizde komşumla 40 gun diyetine girmiştik valla baya etkisi oldu insan yanina bi arkadas arıyor.. benim hedefim de 60 bende temuz sonuna kadar vereyim istiyorum..

Böyle olunca daha iyi oluyor ya.. bizde komşumla 40 gun diyetine girmiştik valla baya etkisi oldu insan yanina bi arkadas arıyor.. benim hedefim de 60 bende temuz sonuna kadar vereyim istiyorum..
Asmi geçmiş olsun oğlusun daha iyidir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…