- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.261
Günaydın hanımlar güzel bi hafta olsun insallah litfen sahalara geri dönelim ben hafta sonu hiç güzel beslenmedim adet olcam aşırı iştah açılması var bugünden itibaren toparliyorum kendimi sisligim var +1 kg fark var çünkü
Çok haklısın melitacım ben kendime kızıyorum bu işi hakkıyla yapamıyorum artık elimde değil.. O kadar yoğunum ki şu doktoranın son zamanları beni gerçekten çok zorluyor.. Bi çözüm bulmaya çalışacağım bu takım işine.HERKESE günaydın... başta çok güzel gidiyodum. sonra herşeyi fazlasıyla kısınca bende kilo sabitlendi. cumadan beri kızılacak çok şey yedim. ama gitti. birde buraya yazmaktan korktuğum şeyleri yemiyodum. herkes yediği herşeyi ama herşeyi yazmalı biraz sıkı kurallar olmazsa bakıyorum hepimiz salıyoruz. kaptanımız iyi niyetli ama bizler kendimiz için dikkat etmeliyiz. gelin işi ciddiye alarak beraber yürüyelim . gerekirse birbirimize kızalım. yoksa gerçekten boşa kürek sallarız
Akşamki poğaça ve kurabiyeMerhaba hanımlar. Bol kayıplı iştahsız güzel bir hafta olsun. Hastalara geçmişler olsun. Havalar ısındı sürekli biyerlere gitme durumlarımız oluyor her şeyden yani zararlı her şeyden minimum yemeye çalışıyorum. Ben yediğim her şeyi yazıyorum listeye ondan zaten stres yapıp yemiyorum bazen iyi de oluyor aslında.
Çok haklısın leylifercim ve çok güzel yazmışsın ağzına sağlıkOooo ben yokken ne çok yazmışsınız!
Bırakalım? hatta takım olarak bırakalım yapamıyoruz biz bu işi!
Yalnız başımıza daha iyi kilo veriyoduk dimi!,hatta burakalımda hemen arkasından 2 katı geri alalım
Hatta yarışmayalım bakun hep bizi geçiyolar biz nota almaya devam edelim 2 ileri 1 geri yerimizde saymaya devam edelim
Sonra yazın pantolınlardan sarkan yağlarla gezelim,kocamızın yanında ablası gibi duralım,mağazalardaki xxl bedenler bizi bekliyo, en önemliside tansiyonla şekerle savaşmaya devam edelim biz bırakalım en iyisi.BİLMEM ANLATABİLDİMMİ
Herkes menü paylaşıyo çekiliyo ilk sayfadaki kurallara noldu,menü paylaşan en ax bir kişiyede yorum yapmazsa nasıl motive olucaz, burda diyetisyen yok arkadaşlar birbirimizin diyet koçu biziz,herkes menü yorumlasın lütfen yenilerde dahil
NE DİYOSUNUZ
Evet baklava dondurma gibi şeyler olmamış, onları telafi edecek spor yap mutlakaEki Görüntüle 2258762
Eki Görüntüle 2258763 Eki Görüntüle 2258764
morordek ayvacicegi parkbyull
Cuma günü bebek mevlidindeydim
Doğru olmayan şeyler var yinede yazdım
Kaptanim nerdesin,başıboş kaldık
Üye ismi | Hedef |
---|---|
A Asmii | 70.8 |
N Nurumcan94 | 90 |
| 64.7 |
| 79 |
E elacicegim23 | 64 |
B bluuee | 61.2 |
A Ahsen59 | 95.8 |
M mayis74 | 65 |
| 77 |
| 64.5 |
| 90.3 |
| 81 |
| 90 |
E ecem847 | 66 |
Evet kaptanım haklısın benim çok iyi toparlanmam lazım cuma eksi eksi eksi gelicem sen hiç merak etme gelsin detokslar yaza ne kaldı kızlar yaa19 Nisan Hedefleri
Üye ismi Hedef A Asmii 70.8 N Nurumcan94 90 Hmavidag 64.7 Leyl-i-fer 79 E elacicegim23 64 B bluuee 61.2 A Ahsen59 95.8 M mayis74 65 melita09 77 parkbyull 64.5 MadameMuso 90.3 Nurrcaneliff 81 S_A 90 E ecem847 66
sağol canım cok şükür daha iyiAsmi geçmiş olsun oğlusun daha iyidir insallah
bende netten baktığım kadariyla biliyorum.. gün içinde yediklerimizi 8 saate sığdırip 16 saat aç kalacagiz.. 16 saat içinde sadece sekersiz içecek.. Ama anladigim kadariyla 8 saat içinde de karatay tarzi beslenecegiz.. Bana cok hitap ediyor zaten öyle besleniyorum.. genelde saat 4 te yada 5 te yeme işini bitiriyorum.. o yüzden ben akşam 5 sabah 9 gibi yer bitiririm.. ama 2 ay falan yapmak gerekiyormuş 2 3 günde belli etmez miş kendini..Bana uyar nasıl olacak anlatsanuza
Kaptanim toparlicam insaallah bu hafta yanlız anlamadığım Hmavidag kilomuz aynıydı bizim neden hedefimiz aynı degilki19 Nisan Hedefleri
Üye ismi Hedef A Asmii 70.8 N Nurumcan94 90 Hmavidag 64.7 Leyl-i-fer 79 E elacicegim23 64 B bluuee 61.2 A Ahsen59 95.8 M mayis74 65 melita09 77 parkbyull 64.5 MadameMuso 90.3 Nurrcaneliff 81 S_A 90 E ecem847 66
Canim sizin kilo verme hızınız ayni değil bence ondandir.. Birde yanlış hatirlamiyorsam onda p.o kist var o kilo vermeyi baya engeller.. ondandir diye düşünüyorumKaptanim toparlicam insaallah bu hafta yanlız anlamadığım Hmavidag kilomuz aynıydı bizim neden hedefimiz aynı degilki
Canim sen diyetisyeni bıraktın mi ya baya iyiydin o zamanlar tekrar mi başlasan hem daha düzeniydi menülerinde..Menüm
Sabah
Çok az patatesli yumurta
2 dilim den az ekmek
Tulum peynir
4 zeytn
Çay
Ara
Activia
Ara
Zeytin yaprağı çayı
Akşam
1 biberli ekmek
2 3 kasik et tava
1 içli köfte
Türk kahvesi
4 litre su içmem lazım daha içmedim
Spor: dışarıdaydık yürüDuk epeymorordek ayvacicegi A Ahsen59 Leyl-i-fer
Bırakmadım canım ama bayadır gitmiyorum. Gidip ramazan menüsü almam lazım zatenCanim sen diyetisyeni bıraktın mi ya baya iyiydin o zamanlar tekrar mi başlasan hem daha düzeniydi menülerinde..
Him o zaman tamam olabilir aklıma takıldıCanim sizin kilo verme hızınız ayni değil bence ondandir.. Birde yanlış hatirlamiyorsam onda p.o kist var o kilo vermeyi baya engeller.. ondandir diye düşünüyorum
Ödem atıcı çay denediniz mi? Ben çok eskiden yapardım ve çok iyi geldiğini hatırlıyorum. Elma limon zerdeçal zencefil top karabiber ve tarçını demleyip tüm gün biraz biraz içerdim. Acayip idrar söktürürdüYa acayip şişim ya ne olacak böyle resmen göbeğim hamile göbeği gibi oldu ya..cumaya eksi gelmeyi çok isterim gerçekten ama bakalim umarim bu siskinliktir ve iner.. Yoksa şu an tartida korkunç rakamlar görüyorum
Açlık orucu nedir? Ben hiç duymadım? Faydasınoluyor muymuş??
Açlık orucuna basladin mi canim aslinda bende denemek istiyorum bugün geçti yarin başlıycam ama biraz arastirayim..
Aslında şu 4 gün boyunca açlık orucunu beraber denesek grupça uyarmi kizlar bakalim sonucu nasil olacak..
hedefim 9 Haziran 2019 da 60 kilo olmak
eşimle bahse girdik kendi istedi kendisi şuan sigarayı bırakıyor bende 6 kilo vericem bu süreçte
başka başka isteklerimizin de olduğu sözleşme yaptık.ÇOK KOMİĞİZ
bu sefer çok inanıyorum başarıcam
su da içersen çok ta kötü değil ekmeği gündüz yiyip akşam yememen çok güzel tebrik ederim.Hayirli kizlar geceler sonunda. Bugün menumu yazabiliyoum
Sabah sucuklu yumurta 2 dilim ekmek cay
Öğle 3 çilek
Aksam 1 büyük kase nohut az etli 4 kasik bulgur pilavi bol salata yarim kase vişne kompostosu az şekerli
Su az içiyorum bu ara yarından itibaren cogalticam
Spor 5000 adım kollarım dolu şekilde
morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag
Linki açamadım canım benim yaptığım sadece saat uygulaması idi sabah 11 akşam 7 olarak yapıyodum ama son günlerde biraz şaşırdım.
tebrik ederim devamını dilerim inş veririz kilolarımızıaclik orucunu sonradan yazanlar olmus ben yeni gördüm. 24 saati 16 ve 8 saat olarak ayiriyoruz. 8 saat saglikli besleniyoruz, 16 saat hic bir sey yemiyoruz. Saatleri nasil böleceginiz tamamen isteginize bagli aslinda. benim dün birinci günümdü. saat 16:00 itibariyle hic bir sey yemedim. su an burda saat 07:30 ve daha yarim saatim var. karnim gurulduyoro 8 saat icinde ben kesinlikle rafine seker olmadan beslenmeyi hedefliyorum. Evdeki protein ekmekerini bitirebilmek icin 3-4 gün daha günde 2 dilim yerim ben. sonra onuda birakmak istiyorum. birinci günümde aclik hissetme, gece uyandigimda uykuya hemen dalamama gibi ufak sorunlar hissettim tabi ama kötü degildi kesinlikle. bu arada ben midesi patlayana kadar dolu olmadan uyuyamam diyen biriydim her zaman. biraz zorlandim ama mis gibide uyudum.
dün yediklerim:
Kahvalti: 2 dilim protegin ekmegi, 2 dilim peynir, 1 bardak süt
bolca su ictim, tatli istegine karsi 750ml suya bir limonun suyunu karistirip gün boyu ictim cok iyi geldi.
bu gün regl olmam gerekiyor bu hafta zor gececek. umarim reglde bekkletmeden gelir. her ay ayni stres...
ben de esimle iddaya girdim. biraz pisman oldu ama... 28 haziran sabahina kadar 10 kilo vermem gerekiyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?