Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah hedeflerinizi yazacağım demişim gene yazmamışım iyi mi? Allahım benim bu akıl ne kadar yarım bi şey oldu böyle
Şimdi yazıyorum, artık sözüm söz!

Hemen bi şeyler yap önlemini al Nurumcan cumaya artı istemiyorum ona göre
Çok haklısın melitacım ben kendime kızıyorum bu işi hakkıyla yapamıyorum artık elimde değil.. O kadar yoğunum ki şu doktoranın son zamanları beni gerçekten çok zorluyor.. Bi çözüm bulmaya çalışacağım bu takım işine.
Akşamki poğaça ve kurabiye
Çok haklısın leylifercim ve çok güzel yazmışsın ağzına sağlık
Evet baklava dondurma gibi şeyler olmamış, onları telafi edecek spor yap mutlaka
Kaptanim nerdesin,başıboş kaldık

Ya ben gerçekten çok üzülüyorum bu duruma. Başıboş hissetmeyin lütfen

Asmi geçmiş olsun oğlusun daha iyidir insallah
sağol canım cok şükür daha iyi
Bana uyar nasıl olacak anlatsanuza
bende netten baktığım kadariyla biliyorum.. gün içinde yediklerimizi 8 saate sığdırip 16 saat aç kalacagiz.. 16 saat içinde sadece sekersiz içecek.. Ama anladigim kadariyla 8 saat içinde de karatay tarzi beslenecegiz.. Bana cok hitap ediyor zaten öyle besleniyorum.. genelde saat 4 te yada 5 te yeme işini bitiriyorum.. o yüzden ben akşam 5 sabah 9 gibi yer bitiririm.. ama 2 ay falan yapmak gerekiyormuş 2 3 günde belli etmez miş kendini..

Ya acayip şişim ya ne olacak böyle resmen göbeğim hamile göbeği gibi oldu ya.. cumaya eksi gelmeyi çok isterim gerçekten ama bakalim umarim bu siskinliktir ve iner.. Yoksa şu an tartida korkunç rakamlar görüyorum

Kaptanim toparlicam insaallah bu hafta yanlız anlamadığım Hmavidag kilomuz aynıydı bizim neden hedefimiz aynı degilki
Canim sizin kilo verme hızınız ayni değil bence ondandir.. Birde yanlış hatirlamiyorsam onda p.o kist var o kilo vermeyi baya engeller.. ondandir diye düşünüyorum

Canim sen diyetisyeni bıraktın mi ya baya iyiydin o zamanlar tekrar mi başlasan hem daha düzeniydi menülerinde..

Hayirli kizlar geceler sonunda. Bugün menumu yazabiliyoum
Sabah sucuklu yumurta 2 dilim ekmek cay
Öğle 3 çilek
Aksam 1 büyük kase nohut az etli 4 kasik bulgur pilavi bol salata yarim kase vişne kompostosu az şekerli
Su az içiyorum bu ara yarından itibaren cogalticam
Spor 5000 adım kollarım dolu şekilde
morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag

Dünkğ menüm bu şekildeydi. Öğlen saçmaladım ama akşam telafi etmeye çalıştım birazcık. Şuan açlıktan kıvranıyorum maalesef

Eklentiler

• 08109DA0-7A97-418F-895C-E31D767B30D4.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 23
Ödem atıcı çay denediniz mi? Ben çok eskiden yapardım ve çok iyi geldiğini hatırlıyorum. Elma limon zerdeçal zencefil top karabiber ve tarçını demleyip tüm gün biraz biraz içerdim. Acayip idrar söktürürdü

Açlık orucu nedir? Ben hiç duymadım? Faydasınoluyor muymuş??
Açlık orucuna basladin mi canim aslinda bende denemek istiyorum bugün geçti yarin başlıycam ama biraz arastirayim..
Aslında şu 4 gün boyunca açlık orucunu beraber denesek grupça uyarmi kizlar bakalim sonucu nasil olacak..

aclik orucunu sonradan yazanlar olmus ben yeni gördüm. 24 saati 16 ve 8 saat olarak ayiriyoruz. 8 saat saglikli besleniyoruz, 16 saat hic bir sey yemiyoruz. Saatleri nasil böleceginiz tamamen isteginize bagli aslinda. benim dün birinci günümdü. saat 16:00 itibariyle hic bir sey yemedim. su an burda saat 07:30 ve daha yarim saatim var. karnim gurulduyor o 8 saat icinde ben kesinlikle rafine seker olmadan beslenmeyi hedefliyorum. Evdeki protein ekmekerini bitirebilmek icin 3-4 gün daha günde 2 dilim yerim ben. sonra onuda birakmak istiyorum. birinci günümde aclik hissetme, gece uyandigimda uykuya hemen dalamama gibi ufak sorunlar hissettim tabi ama kötü degildi kesinlikle. bu arada ben midesi patlayana kadar dolu olmadan uyuyamam diyen biriydim her zaman. biraz zorlandim ama mis gibide uyudum.

dün yediklerim:

Kahvalti: 2 dilim protegin ekmegi, 2 dilim peynir, 1 bardak süt

bolca su ictim, tatli istegine karsi 750ml suya bir limonun suyunu karistirip gün boyu ictim cok iyi geldi.
bu gün regl olmam gerekiyor bu hafta zor gececek. umarim reglde bekkletmeden gelir. her ay ayni stres...

ben de esimle iddaya girdim. biraz pisman oldu ama... 28 haziran sabahina kadar 10 kilo vermem gerekiyor....

su da içersen çok ta kötü değil ekmeği gündüz yiyip akşam yememen çok güzel tebrik ederim.

Ama benim bahsettiğim bu değil ya bu bence yapilmamasi gereken bir diyet ya sen bunu mu yapiyorsun E ecem847 .. Bende emziriyorum zaten bunu yapamam . Benim bahsettiğim 8 16 aralıklı açlık orucu diye geçiyor galiba..
Linki açamadım canım benim yaptığım sadece saat uygulaması idi sabah 11 akşam 7 olarak yapıyodum ama son günlerde biraz şaşırdım.
ketejonik diyette bazı şeyler yasak ben bunu sevmiyorum mesela bakliyat yasak
o yüzden saat uygulaması güzel hem işyerine öğle yemeği getirmiyorum hem akşam yemeğinden sonra kaçamak yapmıyorsun
tebrik ederim devamını dilerim inş veririz kilolarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…