Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dünkü Menüm 15. GÜN
gün boyu detoks yaptım içeriği çilek muz chia tohumu tarçın kefir tadı çok güzeldi erimiş dondurma tadı vardı
ama akşam bıkkınlık getirdi
akşam yemeğim 4 kaşık soğanlı yumurta domates salatalık çay
dünkü kilom 67,7 idi bugünkü kilom 66,2 toplamda 1,5 kilo gitmiş mutluyum cuma günü 65 li rakamları görmek istiyorum artık

good morning leydisin centilminin
dünkü menümü yazyaım bekleme yapmadan

morordek ayvacicegi kaptaniçelerim..

sabah:yulaf lapası (3 kaşık yulaf ezmesi,1,5 su bardağı su,tarçın ,çeyrek muz,bir tatlı kaşığı kakao üstüne bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi)
öğlen:2 adet haşlanmış yumurta
akşam:el içi kasemde 1 tarhana çorba 1 ıspanak 1 salata 1 kuru fasulye

kaselerim avuç içi kaseleriydi bu arada..

su:2,5 litre
spor:30 dk yürüyüş

Günaydınlar
Kaptanim toparlicam insaallah bu hafta yanlız anlamadığım Hmavidag kilomuz aynıydı bizim neden hedefimiz aynı degilki
Sen 64.3 kilosun o 65 kilo :) Aranızda 700 gr fark var. Asmii de yazmış onun kg verme hızı daha yavaş. Metabolizması ilginc calısıyor biraz, o yüzden kisisel hedefler koymaya calısıyorum
Dünkğ menüm bu şekildeydi. Öğlen saçmaladım ama akşam telafi etmeye çalıştım birazcık. Şuan açlıktan kıvranıyorum maalesef
Öğlen çok kötüüüüüüü

R
evet ya denedim kalkip yapayim bugün de şu regl dönemlerini sevmiyorum ya acayip geriyot beni..
bende netten açlık orucu diye arattim gerçekten açlık orucu cikti sadece su iciliyormus aralikli açlık orucu bende bunu yapiyorum bugün basladim.. ben zaten karatay tarzi besleniyorum.. sabah 9 akşam 5 beslenecegim.. arada hiç bir şey yemeyi düşünmüyorum 1 hafta deneyecegim.. hasta olur da biterse belki toplu halde veririm.. bu arada her hangi bir şekerli yiyecek içecek yok hamur işi yok..
Aslinda ben farkinda olmadan zaten bunu yapıyormuşum cok farketmeyebilir..

Merhaba arkadaşım hoşgeldin
Günaydınlarrr. Gruplara katılmak istediğimi nereye yazmam gerek. Bulamadım. Direk gruba mı yamak gerekir.
Ilk sayfada kurallar okuyup kabul ettiğini belirtmen lazimm.. sonra kendini biraz tanitman lazim..

morordek kaptanım bugün itibari ile pazara kadar eğitimde olacağım gece yola çıkıyorum cuma bildirim yapmak için tartı bulacağım kendi tartım olmayacağı için korkmuyor değilim..ama otelde bulunduğum süre içinde tutulan boynum ve sol omuzuma rağmen günlük spor yapacağım çünkü denize giremiyorum bugün bedenim bana darbesini vurdu maalesef..Bu konuda üzgünüm bir dalar sinüzitimi patlatırdım diye düşünüyordum ,nasip kısmet..

Tüm kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Adım elif. 39 yaşında 101.4 kg ile 12 nisanda diyete başladım. Ama tek başına zor oluyor. Şu anda kendi çabam ile inebileceğim kiloya kadar ineyim devamında da diyetisyene gitmeyi hedefliyorum.
101.4 kg 170 cm boyunda bir hatunum. Evliyom. Öğretmenim. 2 kızım var.
Kilo problemim hep vardı. Ama 80 kg civarıydım. Son 2 - 3 yıl 100 kg buldum. İlk hedefim 80 kg.

Kaptanim toparlicam insaallah bu hafta yanlız anlamadığım Hmavidag kilomuz aynıydı bizim neden hedefimiz aynı degilki
Canım bende polikistik over var adetlerim aşırı düzensiz sürekli değişken hormonlarim. Prolaktin yani süt hormonum ben daha evlenmeden bile emziren insanlarla aynı. Ayrıca trombofili yani kan pihtilasmasi hastalığı ve ana damardan varisim var o yüzden hormon ilacı kullanamıyorum çünkü hormon ilaçları kanı pihtilastiriyor benim için ölümcül oluyor. Ayrıca hamile kalabilmek için 1 seneden fazla tedavi gördüm yani tamamen şiştim. Kaptanim çok güzel demiş metabolizmam çoook ilginç ve dengesiz. Yaza kadar sen beni baya gecersin bende yazın sonunda anca yakalar seni çünkü yazın kilo verebilen bir vücudum var. Yaza kadar ne verirsen kar dir modundayim eğer haziran 59 la girersem agustosu 50 ile kapatirim rahat :)
Canım bu çay soğuk algınlığına da birebir:)
Günaydınlarrr. Gruplara katılmak istediğimi nereye yazmam gerek. Bulamadım. Direk gruba mı yamak gerekir.
Gecmis olsun canim
Hosgeldiniz. Öğretmen olunca hergün tahtadaki bi dünya göz üzerinizde ve yazarken rahat hareket edememek gobegin tahtaya degmesi toplantılar öğretmenler günü mezuniyetler... herkes güzel güzel giyinirken uyum ararken senin hangi kıyafet popo yu göğsü göbeği kolları kapatır diye düşünmek. ..
Vay bende çok doluymusum bu konuda. Umarım hedeflerini biran önce ulasirsiniz seneye yeni döneme yepyeni bir siz olarak baslarsiniz:)

Tamamdır iyi yolculuklar ve kolay gelsin
Dilerim tartı farkı oluşmaz, eger cok yanıltıcı bir sayıyla karsılasırsan yanlıs bildirim olmasın, haftaya yüzdeni böleriz :)
Hoşgeldin :)
Dilerim hedefine kısa sürede ulasırsın. Ben takım kaptanıyım bu arada. Günlük düzenli olarak menü bildirimlerini ve mesajlarını bekliyoruz o halde :)

yok yanlış bildirim yapmam tartı bulamazsam da tartı yok bu otelde derim..koca otelde tartıda vardır dimi ama

Adetmisin ben bu ay gecikince soğan suyu yaptım östrojen artsın diye ertesi gün geldi.ve ilk kez ödemsiz geçti ilk günleri,sonradan şiştim

Dünkğ menüm bu şekildeydi. Öğlen saçmaladım ama akşam telafi etmeye çalıştım birazcık. Şuan açlıktan kıvranıyorum maalesef
Arkadaşlar yoğurtun zayıflama etkisi var niye yemiyorsunuz,akşamdan sonra baharatlı veya tarçınlı yoğurt yiyebilirdin 2_3 kaşık

Hoşgeldiniz

Tabi bu bi nebze yapılabilir
Benim dediğim başka o şifa için 36 saatlik falan açlık ona cesaretim yok,bu hafta zaten oruç tutmak istiyorum kandil için o yüzden size katılamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…