- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.281
Sen 64.3 kilosun o 65 kilo :) Aranızda 700 gr fark var. Asmii de yazmış onun kg verme hızı daha yavaş. Metabolizması ilginc calısıyor biraz, o yüzden kisisel hedefler koymaya calısıyorumKaptanim toparlicam insaallah bu hafta yanlız anlamadığım Hmavidag kilomuz aynıydı bizim neden hedefimiz aynı degilki
Öğlen çok kötüüüüüüüDünkğ menüm bu şekildeydi. Öğlen saçmaladım ama akşam telafi etmeye çalıştım birazcık. Şuan açlıktan kıvranıyorum maalesef
evet ya denedim kalkip yapayim bugün de şu regl dönemlerini sevmiyorum ya acayip geriyot beni..Ödem atıcı çay denediniz mi? Ben çok eskiden yapardım ve çok iyi geldiğini hatırlıyorum. Elma limon zerdeçal zencefil top karabiber ve tarçını demleyip tüm gün biraz biraz içerdim. Acayip idrar söktürürdü
bende netten açlık orucu diye arattim gerçekten açlık orucu cikti sadece su iciliyormusaclik orucunu sonradan yazanlar olmus ben yeni gördüm. 24 saati 16 ve 8 saat olarak ayiriyoruz. 8 saat saglikli besleniyoruz, 16 saat hic bir sey yemiyoruz. Saatleri nasil böleceginiz tamamen isteginize bagli aslinda. benim dün birinci günümdü. saat 16:00 itibariyle hic bir sey yemedim. su an burda saat 07:30 ve daha yarim saatim var. karnim gurulduyoro 8 saat icinde ben kesinlikle rafine seker olmadan beslenmeyi hedefliyorum. Evdeki protein ekmekerini bitirebilmek icin 3-4 gün daha günde 2 dilim yerim ben. sonra onuda birakmak istiyorum. birinci günümde aclik hissetme, gece uyandigimda uykuya hemen dalamama gibi ufak sorunlar hissettim tabi ama kötü degildi kesinlikle. bu arada ben midesi patlayana kadar dolu olmadan uyuyamam diyen biriydim her zaman. biraz zorlandim ama mis gibide uyudum.
dün yediklerim:
Kahvalti: 2 dilim protegin ekmegi, 2 dilim peynir, 1 bardak süt
bolca su ictim, tatli istegine karsi 750ml suya bir limonun suyunu karistirip gün boyu ictim cok iyi geldi.
bu gün regl olmam gerekiyor bu hafta zor gececek. umarim reglde bekkletmeden gelir. her ay ayni stres...
ben de esimle iddaya girdim. biraz pisman oldu ama... 28 haziran sabahina kadar 10 kilo vermem gerekiyor....
Aslinda ben farkinda olmadan zaten bunu yapıyormuşum cok farketmeyebilir..Linki açamadım canım benim yaptığım sadece saat uygulaması idi sabah 11 akşam 7 olarak yapıyodum ama son günlerde biraz şaşırdım.
ketejonik diyette bazı şeyler yasak ben bunu sevmiyorum mesela bakliyat yasak
o yüzden saat uygulaması güzel hem işyerine öğle yemeği getirmiyorum hem akşam yemeğinden sonra kaçamak yapmıyorsun
tebrik ederim devamını dilerim inş veririz kilolarımızı
Ilk sayfada kurallar okuyup kabul ettiğini belirtmen lazimm.. sonra kendini biraz tanitman lazim..Günaydınlarrr. Gruplara katılmak istediğimi nereye yazmam gerek. Bulamadım. Direk gruba mı yamak gerekir.
Canım bende polikistik over var adetlerim aşırı düzensiz sürekli değişken hormonlarim. Prolaktin yani süt hormonum ben daha evlenmeden bile emziren insanlarla aynı. Ayrıca trombofili yani kan pihtilasmasi hastalığı ve ana damardan varisim var o yüzden hormon ilacı kullanamıyorum çünkü hormon ilaçları kanı pihtilastiriyor benim için ölümcül oluyor. Ayrıca hamile kalabilmek için 1 seneden fazla tedavi gördüm yani tamamen şiştim. Kaptanim çok güzel demiş metabolizmam çoook ilginç ve dengesiz. Yaza kadar sen beni baya gecersin bende yazın sonunda anca yakalar seni çünkü yazın kilo verebilen bir vücudum var. Yaza kadar ne verirsen kar dir modundayim eğer haziran 59 la girersem agustosu 50 ile kapatirim rahat :)Kaptanim toparlicam insaallah bu hafta yanlız anlamadığım Hmavidag kilomuz aynıydı bizim neden hedefimiz aynı degilki
Canım bu çay soğuk algınlığına da birebir:)Ödem atıcı çay denediniz mi? Ben çok eskiden yapardım ve çok iyi geldiğini hatırlıyorum. Elma limon zerdeçal zencefil top karabiber ve tarçını demleyip tüm gün biraz biraz içerdim. Acayip idrar söktürürdü
Günaydınlarrr. Gruplara katılmak istediğimi nereye yazmam gerek. Bulamadım. Direk gruba mı yamak gerekir.
Gecmis olsun canimmorordek kaptanım bugün itibari ile pazara kadar eğitimde olacağım gece yola çıkıyorum cuma bildirim yapmak için tartı bulacağım kendi tartım olmayacağı için korkmuyor değilim..ama otelde bulunduğum süre içinde tutulan boynum ve sol omuzuma rağmen günlük spor yapacağım çünkü denize giremiyorum bugün bedenim bana darbesini vurdu maalesef..Bu konuda üzgünüm bir dalar sinüzitimi patlatırdım diye düşünüyordum ,nasip kısmet..
Hosgeldiniz. Öğretmen olunca hergün tahtadaki bi dünya göz üzerinizde ve yazarken rahat hareket edememek gobegin tahtaya degmesi toplantılar öğretmenler günü mezuniyetler... herkes güzel güzel giyinirken uyum ararken senin hangi kıyafet popo yu göğsü göbeği kolları kapatır diye düşünmek. ..Tüm kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Adım elif. 39 yaşında 101.4 kg ile 12 nisanda diyete başladım. Ama tek başına zor oluyor. Şu anda kendi çabam ile inebileceğim kiloya kadar ineyim devamında da diyetisyene gitmeyi hedefliyorum.
101.4 kg 170 cm boyunda bir hatunum. Evliyom. Öğretmenim. 2 kızım var.
Kilo problemim hep vardı. Ama 80 kg civarıydım. Son 2 - 3 yıl 100 kg buldum. İlk hedefim 80 kg.
Tamamdır iyi yolculuklar ve kolay gelsinmorordek kaptanım bugün itibari ile pazara kadar eğitimde olacağım gece yola çıkıyorum cuma bildirim yapmak için tartı bulacağım kendi tartım olmayacağı için korkmuyor değilim..ama otelde bulunduğum süre içinde tutulan boynum ve sol omuzuma rağmen günlük spor yapacağım çünkü denize giremiyorum bugün bedenim bana darbesini vurdu maalesef..Bu konuda üzgünüm bir dalar sinüzitimi patlatırdım diye düşünüyordum ,nasip kısmet..
Hoşgeldin :)Tüm kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Adım elif. 39 yaşında 101.4 kg ile 12 nisanda diyete başladım. Ama tek başına zor oluyor. Şu anda kendi çabam ile inebileceğim kiloya kadar ineyim devamında da diyetisyene gitmeyi hedefliyorum.
Kilo problemim hep vardı. Ama 80 kg civarıydım. Son 2 - 3 yıl 100 kg buldum. İlk hedefim 80 kg.
yok yanlış bildirim yapmam tartı bulamazsam da tartı yok bu otelde derim..koca otelde tartıda vardır dimi amaTamamdır iyi yolculuklar ve kolay gelsin
Dilerim tartı farkı oluşmaz, eger cok yanıltıcı bir sayıyla karsılasırsan yanlıs bildirim olmasın, haftaya yüzdeni böleriz :)
Hoşgeldin :)
Dilerim hedefine kısa sürede ulasırsın. Ben takım kaptanıyım bu arada. Günlük düzenli olarak menü bildirimlerini ve mesajlarını bekliyoruz o halde :)
bu sefer oldu mu ne bayıldım
Bencede böyle ekmeği biraz kaçurmasına sebep olmuşCanim sen diyetisyeni bıraktın mi ya baya iyiydin o zamanlar tekrar mi başlasan hem daha düzeniydi menülerinde..
Teşekkür ettim hayırlı yolculuklarbu sefer oldu mu ne bayıldım
Adetmisin ben bu ay gecikince soğan suyu yaptım östrojen artsın diye ertesi gün geldi.ve ilk kez ödemsiz geçti ilk günleri,sonradan şiştimYa acayip şişim ya ne olacak böyle resmen göbeğim hamile göbeği gibi oldu ya..cumaya eksi gelmeyi çok isterim gerçekten ama bakalim umarim bu siskinliktir ve iner.. Yoksa şu an tartida korkunç rakamlar görüyorum
Arkadaşlar yoğurtun zayıflama etkisi var niye yemiyorsunuz,akşamdan sonra baharatlı veya tarçınlı yoğurt yiyebilirdin 2_3 kaşıkDünkğ menüm bu şekildeydi. Öğlen saçmaladım ama akşam telafi etmeye çalıştım birazcık. Şuan açlıktan kıvranıyorum maalesef
HoşgeldinizTüm kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Daha olamadim ya dün olmam gerekiyor duuu..Adetmisin ben bu ay gecikince soğan suyu yaptım östrojen artsın diye ertesi gün geldi.ve ilk kez ödemsiz geçti ilk günleri,sonradan şiştim
Tabi bu bi nebze yapılabilirR
evet ya denedim kalkip yapayim bugün de şu regl dönemlerini sevmiyorum ya acayip geriyot beni..
bende netten açlık orucu diye arattim gerçekten açlık orucu cikti sadece su iciliyormusaralikli açlık orucu bende bunu yapiyorum bugün basladim.. ben zaten karatay tarzi besleniyorum.. sabah 9 akşam 5 beslenecegim.. arada hiç bir şey yemeyi düşünmüyorum 1 hafta deneyecegim.. hasta olur da biterse belki toplu halde veririm.. bu arada her hangi bir şekerli yiyecek içecek yok hamur işi yok..
Aslinda ben farkinda olmadan zaten bunu yapıyormuşum cok farketmeyebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?