- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.301
Onu ben emziriyorum yapamam ama zor gerçekten..Tabi bu bi nebze yapılabilir
Benim dediğim başka o şifa için 36 saatlik falan açlık ona cesaretim yok,bu hafta zaten oruç tutmak istiyorum kandil için o yüzden size katılamadım
Benim metabolizmam da dengesizlesti. Anladim canim seni baya sıkıntıların varmış Rabbim korusun hayırlı sifa versin insaallahCanım bende polikistik over var adetlerim aşırı düzensiz sürekli değişken hormonlarim. Prolaktin yani süt hormonum ben daha evlenmeden bile emziren insanlarla aynı. Ayrıca trombofili yani kan pihtilasmasi hastalığı ve ana damardan varisim var o yüzden hormon ilacı kullanamıyorum çünkü hormon ilaçları kanı pihtilastiriyor benim için ölümcül oluyor. Ayrıca hamile kalabilmek için 1 seneden fazla tedavi gördüm yani tamamen şiştim. Kaptanim çok güzel demiş metabolizmam çoook ilginç ve dengesiz. Yaza kadar sen beni baya gecersin bende yazın sonunda anca yakalar seni çünkü yazın kilo verebilen bir vücudum var. Yaza kadar ne verirsen kar dir modundayim eğer haziran 59 la girersem agustosu 50 ile kapatirim rahat :)
Canım bu çay soğuk algınlığına da birebir:)
Gecmis olsun canim
Hosgeldiniz. Öğretmen olunca hergün tahtadaki bi dünya göz üzerinizde ve yazarken rahat hareket edememek gobegin tahtaya degmesi toplantılar öğretmenler günü mezuniyetler... herkes güzel güzel giyinirken uyum ararken senin hangi kıyafet popo yu göğsü göbeği kolları kapatır diye düşünmek. ..
Vay bende çok doluymusum bu konuda. Umarım hedeflerini biran önce ulasirsiniz seneye yeni döneme yepyeni bir siz olarak baslarsiniz:)
Hem menü az hem açlık allah kolaylık versinBende menümü yazayim..
Sabah
2 h.yumurta
Peynir
Ara
Sütlü ve sade kahveler içtim
Akşam 5 te bitirmem gerekiyordu ama 3 buçukta bitirdim..
Kabak spagetti yaptim
Birde 1 kase yogurt..
Su 2 buçuk litre
Spor platese gidecegim 1 saat sürüyor
kaptanım neden bırakasın varTamam canım lütfen cuma günü kilo bildirimini yap da menüleri idare ederiz bir şekilde. Bildirim olmayınca sıkıntı oluyor cunku..
Canım sen yollardasındır belki görmezsin diye etiketlememistim acıkcası
Benim de biraz yoğun bir dönem. Takımdakilerle bile zar zor ilgilenebiliyorum. Aslında kaptanlığı bırakasım var :/
Ahah
sınavların nasıl geçti?
sagol canım aminBenim metabolizmam da dengesizlesti. Anladim canim seni baya sıkıntıların varmış Rabbim korusun hayırlı sifa versin insaallah
Çok kafaya taktim da keşke bu kadar zor gitmese yaa..Hem menü az hem açlık allah kolaylık versin
Sende bu azim varken b unuda başarırsın
Canim menülerimi yazdığım zaman senide etiketlemek isti yorum ismini karışıyorum yazamiyorum bir türlüselam. fırsat bulmuşken menü bildirimi yapayım.
kahvaltı: yapamadım 1 elma almıştım yanıma onu yedim.
ara: 1 kase çorba, 2dilim ekmek
öğle: 1 kase etli nohut yemeği, 5 sarma, 3 kaşık yoğurt
akşam: 5-6kaşık makarna, börülce salatası,yoğurt
spor yapamadımmorordek ayvacicegi E elacicegim23 Hmavidag
Canım bende polikistik over var adetlerim aşırı düzensiz sürekli değişken hormonlarim. Prolaktin yani süt hormonum ben daha evlenmeden bile emziren insanlarla aynı. Ayrıca trombofili yani kan pihtilasmasi hastalığı ve ana damardan varisim var o yüzden hormon ilacı kullanamıyorum çünkü hormon ilaçları kanı pihtilastiriyor benim için ölümcül oluyor. Ayrıca hamile kalabilmek için 1 seneden fazla tedavi gördüm yani tamamen şiştim. Kaptanim çok güzel demiş metabolizmam çoook ilginç ve dengesiz. Yaza kadar sen beni baya gecersin bende yazın sonunda anca yakalar seni çünkü yazın kilo verebilen bir vücudum var. Yaza kadar ne verirsen kar dir modundayim eğer haziran 59 la girersem agustosu 50 ile kapatirim rahat :)
Canım bu çay soğuk algınlığına da birebir:)
Gecmis olsun canim
Hosgeldiniz. Öğretmen olunca hergün tahtadaki bi dünya göz üzerinizde ve yazarken rahat hareket edememek gobegin tahtaya degmesi toplantılar öğretmenler günü mezuniyetler... herkes güzel güzel giyinirken uyum ararken senin hangi kıyafet popo yu göğsü göbeği kolları kapatır diye düşünmek. ..
Vay bende çok doluymusum bu konuda. Umarım hedeflerini biran önce ulasirsiniz seneye yeni döneme yepyeni bir siz olarak baslarsiniz:)
Tamamdır iyi yolculuklar ve kolay gelsin
Dilerim tartı farkı oluşmaz, eger cok yanıltıcı bir sayıyla karsılasırsan yanlıs bildirim olmasın, haftaya yüzdeni böleriz :)
Hoşgeldin :)
Dilerim hedefine kısa sürede ulasırsın. Ben takım kaptanıyım bu arada. Günlük düzenli olarak menü bildirimlerini ve mesajlarını bekliyoruz o halde :)
Hoşgeldiniz
Bana göre güzel menü. Afiyet olsun.günaydın hanımlar bugün eğitimler var dünkü menümü yazayım gideyim
Sabah
2 haşlanmış yumurta domates salatalık 10 zeytin 1 dilim peynir 1/2 avuç fıstık
arada 1 elma 1 dilim peynir
akşam yarım tabak bamya (normalde sevmem ama sofrada sağlıklı olan buydu) 1 tabak salata 1 kaşık mantı 1 kaşık pirin pilavı (annemlerdeydim yemeği hazırlarken ağzıma götürdüm)
Vardır herhaldeyok yanlış bildirim yapmam tartı bulamazsam da tartı yok bu otelde derim..koca otelde tartıda vardır dimi ama
Yetişemiyorum ki canım gördüğün üzere. Cumaları takım listesini paylaşmakla olsaydı keske ama sizi de motive edemiyorum gibi geliyor ne yalan söyleyeyimkaptanım neden bırakasın var
Pudingli kek olmamış tabi kiHayirli geceler kizlar hepinize menum
Sabah 2 dilim ekmek çökelek salatalik 3 4 parca kavurma
Öğle yok
Aksam 1 tabak sebzeli tavuk ciğeri (bol kabak patlıcan bir tane de havuç koydum bol acılı ve hiç yağ koymadim) yarim kase nohut 1 kaşık bulgur pilavi 1 kaşık sade makarna salata 2 bardak ayran
Ara cay ve yarim dilim pudinkli kek
Su 1 litre
Spor 2000 adim yürüyüş ve booll temizlikmorordek ayvacicegi parkbyull
Hmavidag
Hadi bakalım sen başla menü paylaşmaya biz seni topa tutarız zaten yanlışlarını görmüş olursun :)Günaydın kaptanım.
Bu günden itibaren menü paylaşacağım.
Sadece bu gün maalesef gün var. Ama artık son gün. Bir daha yok en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?