Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Baştan daha korkutma beni kaptanım.

Evet kaptanim haklisin bu iki gun daha dikkat edecegim

Canım kaptanım bence gayet motive ediyorsun ve yetisiyorsun. Bence bizler tam istikrar tutturamadik ve hepimizin hep bi bahanesi var

Slm kizlar.. bugün kahvaltimi sabah 8 de yaptim 4 te yeme olayini bitirmem gerekiyor du ama yemeği eşim getirecek 5 i geçebilir.. yani 8 16 degil de 9 16 belki 9 17 yaparim.. 9 saat tokluk 17 saat açlık olur herhalde böyle de.. regl olamadimm bu regl stresi bile kilo aldiriyor ödemi geçtim .. tartida sürekli fazla çıkıyorum yaa moralim bozuluyor artik.. ayrica bu hafta hamursuz ve şekersiz besleniyorum.. haftaya diyetisyen listeme basliycam insallah.. siz neler yapıyorsunuz.. Bu arada oğlum biraz iyi gibi ama iştahsız sürekli emiyor benim de diyette olmam sebebiyle acayip direncim düştü gün boyunca hiç bir iş yapamiyorum sadece oğluma belki yer diye yemekler yapiyorum şu an masada oğlum için 3 çeşit yemek var ve hiç birini yemedi yaptigimla kaldim.. Acayip yorgun hissediyorum kolum kanadim kalkmiyor sanki ve acayip acıkıyorum neyse ki evde bir şey bulundurmuyorum yoksa saldirabilirim..

morordek ya ben geçtiğimi hafta kilo bildirmemiştim, 1 haftadır çok abartmıştım fena artı olarak döndü bana. Şimdi 90.0 olan hedefi gördümde bunun için cumaya kadar 3 kilo vermeliyimki imkansız :-(

Kızlar bir şey soracağım. 3 ana öğünle mi devam etsem yoksa 3 ana 3 ara mı yapsam. Bilemedim. Çünkü bu sefer taktım bu kilo verme işine.
Öncelikle şunu söyliyim benim düştüğüm hataya kesinlikle düşme ben birden her seyi kıstım yememi azalttim nerdeyse kabakla yesil mercimekle beslendim ve sonrasinda kilom sabit kalmaya başladı yaptığım hata bi kere de cok fazla azaltmış olmam ve sonradan kilo sabit kaldığında artik azaltacak bir şey bulamamam.. Bence once 3 ana 3 ara öğün yap sonra 1 er 1 er azalt.. Ayrica ben karatay tarzi besleniyorum arada kaçamaklar oluyor tabi ama mümkün olduğunca onun tavsiyelwrine uyuyorum diyeyim tavsiye ederim..

Aynı şeyi melita09 da yaptı sanırım şuan ne durumda bilmiyorum tabi.kilo olarak
Keşke herkesin bi kilo tablosu olsaydı bakardık böyle zor ya sayfa sayfa ara

naptın bir haftada öyle,ödemdir o ödemhemen bi detoks bi maydanoz bişey yap,zıpla falan naparız cumaya kaptanım yine küser bize bak valla sabit gel bari

Gerçekten bigün 26 saat olsa ne güzel olurdu yetmiyor zaman gel şu soğan suyunu yap içerken burnunu tıkarsın sonra kokmuyo zaten, oğlunda düzelince yer merak etme şimdilik emsin de sen enerjisiz kalmışsın biraz meyve ye bari

Kızlar bir şey soracağım. 3 ana öğünle mi devam etsem yoksa 3 ana 3 ara mı yapsam. Bilemedim. Çünkü bu sefer taktım bu kilo verme işine.
Kendi vücudunu en iyi sen tanırsın tabi menülerini görünce yanlışlarını söyleriz zaten destekte oluruz, önceki beslenmene göre biraz azaltıp düzenli ve her besin grubundan yiyerek başlayabilirsin bence

Aynı şeyi melita09 da yaptı sanırım şuan ne durumda bilmiyorum tabi.kilo olarak
Keşke herkesin bi kilo tablosu olsaydı bakardık böyle zor ya sayfa sayfa ara
son kilo lar ilk sayfada yazıyor canim ama aslinda doğru diyorsun bi ara bende burdan bakıp her hafta ne kadar kilo verdigimi yazsam merak ettim bak şimdi..
Yani 24 saat olmak zorunda mi ki acaba bugün 5 te bitirsem 9 saat tok, yarin 10 da kahvalti yapsam 17 saat aç kalmış olurum olmaz mi ki soğan suyunu bi ara yapiyordum ben ya bekarken içerim kokusu sorun degil aslinda dur bu akşam yapayim seni mi kircam nasil yapiyorsun sen.. meyve yemeyi unutuyorum halbuki gözümün önünde

Makarna çorba ekmek sarma tahmin ettiğim gibiyse hep karbonhidrat, yoğurt ve diğerleri güzel diğer menülerine baktım parkbyull sana tavsiyelerde bulunsa iyi olacak ben fazla anlamıyorum bu dengeleme işlerinden

A Asmii 1-2 soğanı 4 e bölüp 3-4 bardak bardak suda yumuşayana kadar haşlıyırum ama sen Saraçoğlundan dinle, ben öğrenmeyi çok severim ama balık hafızalıyım çok çabuk unutuyorum (hatta tavsiyesi olan varmı unutkanlık için).
Kendi kilomu yazıyorum ben,hatta hangi hafta neden verememişim çözmeye çalışıyorum menülerimden.dedim ya unutuyorum yazıyorum mecburen

Tamam canım teşekkür ederim bu akşam yapsam çok iyi olacak.. senin şu defter işi çok iyi oluyor ya aslinda cok mantikli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…