- 8 Şubat 2019
- 83
- 244
- 8
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.321
Baştan daha korkutma beni kaptanım.Vardır herhalde
Yetişemiyorum ki canım gördüğün üzere. Cumaları takım listesini paylaşmakla olsaydı keske ama sizi de motive edemiyorum gibi geliyor ne yalan söyleyeyim
Pudingli kek olmamış tabi ki
Elacım cumaya eksi gelmen gerek biliyorsun değil mi?
Hadi bakalım sen başla menü paylaşmaya biz seni topa tutarız zaten yanlışlarını görmüş olursun :)
Evet kaptanim haklisin bu iki gun daha dikkat edecegimVardır herhalde
Yetişemiyorum ki canım gördüğün üzere. Cumaları takım listesini paylaşmakla olsaydı keske ama sizi de motive edemiyorum gibi geliyor ne yalan söyleyeyim
Hadi bakalım sen başla menü paylaşmaya biz seni topa tutarız zaten yanlışlarını görmüş olursun :)
Canim ben buraya başladığım dan beri öğlen arada bir yerim genelde hep iki öğün besleniyorumKızlar bir şey soracağım. 3 ana öğünle mi devam etsem yoksa 3 ana 3 ara mı yapsam. Bilemedim. Çünkü bu sefer taktım bu kilo verme işine.
sağol canım teşekkür ederimBana göre güzel menü. Afiyet olsun.
Canım kaptanım bence gayet motive ediyorsun ve yetisiyorsun. Bence bizler tam istikrar tutturamadik ve hepimizin hep bi bahanesi varVardır herhalde
2 öğün öneririmKızlar bir şey soracağım. 3 ana öğünle mi devam etsem yoksa 3 ana 3 ara mı yapsam. Bilemedim. Çünkü bu sefer taktım bu kilo verme işine.
Öncelikle şunu söyliyim benim düştüğüm hataya kesinlikle düşme ben birden her seyi kıstım yememi azalttim nerdeyse kabakla yesil mercimekle beslendim ve sonrasinda kilom sabit kalmaya başladı yaptığım hata bi kere de cok fazla azaltmış olmam ve sonradan kilo sabit kaldığında artik azaltacak bir şey bulamamam.. Bence once 3 ana 3 ara öğün yap sonra 1 er 1 er azalt.. Ayrica ben karatay tarzi besleniyorum arada kaçamaklar oluyor tabi ama mümkün olduğunca onun tavsiyelwrine uyuyorum diyeyim tavsiye ederim..Kızlar bir şey soracağım. 3 ana öğünle mi devam etsem yoksa 3 ana 3 ara mı yapsam. Bilemedim. Çünkü bu sefer taktım bu kilo verme işine.
Aynı şeyiÖncelikle şunu söyliyim benim düştüğüm hataya kesinlikle düşme ben birden her seyi kıstım yememi azalttim nerdeyse kabakla yesil mercimekle beslendim ve sonrasinda kilom sabit kalmaya başladı yaptığım hata bi kere de cok fazla azaltmış olmam ve sonradan kilo sabit kaldığında artik azaltacak bir şey bulamamam.. Bence once 3 ana 3 ara öğün yap sonra 1 er 1 er azalt.. Ayrica ben karatay tarzi besleniyorum arada kaçamaklar oluyor tabi ama mümkün olduğunca onun tavsiyelwrine uyuyorum diyeyim tavsiye ederim..
morordek ya ben geçtiğimi hafta kilo bildirmemiştim, 1 haftadır çok abartmıştım fena artı olarak döndü bana. Şimdi 90.0 olan hedefi gördümde bunun için cumaya kadar 3 kilo vermeliyimki imkansız :-(
Gerçekten bigün 26 saat olsa ne güzel olurdu yetmiyor zamanSlm kizlar.. bugün kahvaltimi sabah 8 de yaptim 4 te yeme olayini bitirmem gerekiyor du ama yemeği eşim getirecek 5 i geçebilir.. yani 8 16 degil de 9 16 belki 9 17 yaparim.. 9 saat tokluk 17 saat açlık olur herhalde böyle de.. regl olamadimm bu regl stresi bile kilo aldiriyor ödemi geçtim .. tartida sürekli fazla çıkıyorum yaa moralim bozuluyor artik.. ayrica bu hafta hamursuz ve şekersiz besleniyorum.. haftaya diyetisyen listeme basliycam insallah.. siz neler yapıyorsunuz.. Bu arada oğlum biraz iyi gibi ama iştahsız sürekli emiyor benim de diyette olmam sebebiyle acayip direncim düştü gün boyunca hiç bir iş yapamiyorum sadece oğluma belki yer diye yemekler yapiyorum şu an masada oğlum için 3 çeşit yemek var ve hiç birini yemedi yaptigimla kaldim.. Acayip yorgun hissediyorum kolum kanadim kalkmiyor sanki ve acayip acıkıyorum neyse ki evde bir şey bulundurmuyorum yoksa saldirabilirim..
Kendi vücudunu en iyi sen tanırsın tabi menülerini görünce yanlışlarını söyleriz zaten destekte oluruz, önceki beslenmene göre biraz azaltıp düzenli ve her besin grubundan yiyerek başlayabilirsin benceKızlar bir şey soracağım. 3 ana öğünle mi devam etsem yoksa 3 ana 3 ara mı yapsam. Bilemedim. Çünkü bu sefer taktım bu kilo verme işine.
son kilo lar ilk sayfada yazıyor canim ama aslinda doğru diyorsun bi ara bende burdan bakıp her hafta ne kadar kilo verdigimi yazsam merak ettim bak şimdi..Aynı şeyimelita09 da yaptı sanırım şuan ne durumda bilmiyorum tabi.kilo olarak
Keşke herkesin bi kilo tablosu olsaydı bakardık böyle zor ya sayfa sayfa ara
Yani 24 saat olmak zorunda mi ki acabaGerçekten bigün 26 saat olsa ne güzel olurdu yetmiyor zamangel şu soğan suyunu yap içerken burnunu tıkarsın sonra kokmuyo zaten, oğlunda düzelince yer merak etme şimdilik emsin de sen enerjisiz kalmışsın biraz meyve ye bari
Makarna çorba ekmek sarma tahmin ettiğim gibiyse hep karbonhidrat, yoğurt ve diğerleri güzel diğer menülerine baktımselam. fırsat bulmuşken menü bildirimi yapayım.
kahvaltı: yapamadım 1 elma almıştım yanıma onu yedim.
ara: 1 kase çorba, 2dilim ekmek
öğle: 1 kase etli nohut yemeği, 5 sarma, 3 kaşık yoğurt
akşam: 5-6kaşık makarna, börülce salatası,yoğurt
spor yapamadımmorordek ayvacicegi E elacicegim23 Hmavidag
evet canım herşeyi kıstım bir hafta zerre kilom kımıldamadıAynı şeyimelita09 da yaptı sanırım şuan ne durumda bilmiyorum tabi.kilo olarak
Keşke herkesin bi kilo tablosu olsaydı bakardık böyle zor ya sayfa sayfa ara
Tamam canım teşekkür ederim bu akşam yapsam çok iyi olacak.. senin şu defter işi çok iyi oluyor ya aslinda cok mantikli..A Asmii 1-2 soğanı 4 e bölüp 3-4 bardak bardak suda yumuşayana kadar haşlıyırum ama sen Saraçoğlundan dinle, ben öğrenmeyi çok severim ama balık hafızalıyım çok çabuk unutuyorum (hatta tavsiyesi olan varmı unutkanlık için).
Kendi kilomu yazıyorum ben,hatta hangi hafta neden verememişim çözmeye çalışıyorum menülerimden.dedim ya unutuyorum yazıyorum mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?