- 12 Aralık 2016
- 1.512
- 2.745
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.341
Gayet güzel canım. Yeşil mercimek çok tok tutuyo yumurtalı derken haslanmis miO zaman bu akşamın ilk menüsü benden gelsin..
Sabah
2 h.yumurta
Peynir zeytin ceviz havuç
Ara Sütlü kahve çekirdek
Öğle
Yumurtali Yeşil mercimek
Akşam
Et
Salata
Şu an yeşil çay
Su 2 litre
Spor yok
Teşekkür ederimm canim.. aynen hasliyorum önce sonra yumurta kırıyorum 2 tane omlet gibi yiyorum.. bugün acayip yeme isteğim var di ve acayip tatlı istiyordu canim anca bunlarla günü kurtardim.. bide bitter vardi ya onu unuttum 60 kalorilik bi bitter yedimGayet güzel canım. Yeşil mercimek çok tok tutuyo yumurtalı derken haslanmis mi
Off offf öğlen olmamisss yaa.. yaza az kaldi şöyle bi 80 i görsen temuz sonuna kadar ne güzel olur bende o zamana kadar 60 i görmek istiyorum.. bi 10 kg verecegiz ya birakmayalimmm birakma boşver gunleri yada güne gitmeden yap yesil mercimekli omleti iyice doyur kendini zaten bunlara yer kalmaz yemezsin..Menüm
Limonlu su
1 yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Ara yok
Öğle
Gün vardı en masumlarını secsem de kaçtı azıcık
4 lahana sarması
3 kasik patates salatası
4 lokma tatlisi
Çay
Ara
2 çilek
Akşam
4 köfteli patlıcan fırında
3 kasik dirin karnibahar
2 bardak ayran
Maden suyu
Zeytin yaprağı çayı
Spor: temizlik
ayvacicegi morordek A Ahsen59 Leyl-i-fer parkbyull
Çok iyi bir gün geçirmişsin...iyi aksamlaaaarrrrrrr
bugünkü menümü yaziyorum:
sabah 08:10 kahvalti:
biberli mantarli domatesli yumurta (2 adet yumurta kirdim)
15 adet zeytin
beyaz peynir
ceviz badem
ikinci ögünüm: saat 15
peynirli ma.ntar
4 adet tavuk kanadi
1 biber, 1 havuc salata niyetine
16:00 yemek isi tamamlandi
17:00 sade türk kahvesi
gelelim sporumaaa: 2.3 kilometre uzak olan spor salonuna yürüyerek gittim, spor salonunda eliptik mekik cesitleri kol bacak aletleriyle calistim. 3 litre suyumu tamamlamaya calisiyorum.
Evet canım ya öğle olmadi zaten bırakıcam mayıs da işe başlıyorum gün falan hikaye olur.Off offf öğlen olmamisss yaa.. yaza az kaldi şöyle bi 80 i görsen temuz sonuna kadar ne güzel olur bende o zamana kadar 60 i görmek istiyorum.. bi 10 kg verecegiz ya birakmayalimmm birakma boşver gunleri yada güne gitmeden yap yesil mercimekli omleti iyice doyur kendini zaten bunlara yer kalmaz yemezsin..
Ben daha önce ramazanda sadece porsiyon azaltarak verebildim canimm... sahurda normal karatay kahvaltısı ekmek siz.. iftarda da cok az yiyordum yani mide hemen doluyo zaten ramazanda doyduğum an birakiyordum..Kızlar yarın oruç tutucam nasıl besleniyim genelde ramazan da kilo alan biriyim o yüzden yardım istiyorum sizden
Kork ki kilo verebilesinBaştan daha korkutma beni kaptanım.
Ben de kendimi suçluyorum ister istemez. Hani daha çok ilgilenebilsem belki sizler de motive olurdunuz gibi geliyor. Öyle işteCanım kaptanım bence gayet motive ediyorsun ve yetisiyorsun. Bence bizler tam istikrar tutturamadik ve hepimizin hep bi bahanesi var
Artı çıkma sebebin regl olamamandandır diye düsünüyorum. Umarım bir an önce gelir de eksilere düsersin :)Slm kizlar.. bugün kahvaltimi sabah 8 de yaptim 4 te yeme olayini bitirmem gerekiyor du ama yemeği eşim getirecek 5 i geçebilir.. yani 8 16 degil de 9 16 belki 9 17 yaparim.. 9 saat tokluk 17 saat açlık olur herhalde böyle de.. regl olamadimm bu regl stresi bile kilo aldiriyor ödemi geçtim .. tartida sürekli fazla çıkıyorum yaa moralim bozuluyor artik.. ayrica bu hafta hamursuz ve şekersiz besleniyorum.. haftaya diyetisyen listeme basliycam insallah.. siz neler yapıyorsunuz.. Bu arada oğlum biraz iyi gibi ama iştahsız sürekli emiyor benim de diyette olmam sebebiyle acayip direncim düştü gün boyunca hiç bir iş yapamiyorum sadece oğluma belki yer diye yemekler yapiyorum şu an masada oğlum için 3 çeşit yemek var ve hiç birini yemedi yaptigimla kaldim.. Acayip yorgun hissediyorum kolum kanadim kalkmiyor sanki ve acayip acıkıyorum neyse ki evde bir şey bulundurmuyorum yoksa saldirabilirim..
morordek ya ben geçtiğimi hafta kilo bildirmemiştim, 1 haftadır çok abartmıştım fena artı olarak döndü bana. Şimdi 90.0 olan hedefi gördümde bunun için cumaya kadar 3 kilo vermeliyimki imkansız :-(
Öğlen neyse ki 1 dilimle kalmışsın
Öğlen bu kadar kötü olunca bari akşamdan kıssaydın ya da sporu artırsaydınnn!Menüm
Limonlu su
1 yumurta
2 dilim peynir
4 zeytin
Domates salatalık
Ara yok
Öğle
Gün vardı en masumlarını secsem de kaçtı azıcık
4 lahana sarması
3 kasik patates salatası
4 lokma tatlisi
Çay
Ara
2 çilek
Akşam
4 köfteli patlıcan fırında
3 kasik dirin karnibahar
2 bardak ayran
Maden suyu
Zeytin yaprağı çayı
Spor: temizlik
ayvacicegi morordek A Ahsen59 Leyl-i-fer parkbyull
Sahurda bol protein (yumurta, peynir), mümkünse ekmek yok.Kızlar yarın oruç tutucam nasıl besleniyim genelde ramazan da kilo alan biriyim o yüzden yardım istiyorum sizden
Telafi edicem o cuma günü hedefi yakalamış olucam söz sana kaptanım ama bide söyle bi sıkıntı var regl olamadim bende hala gerginim. Soyledigin gibi beslenicem hafif hafif. Cuma da tutucam oruç ne zaman tartilicam peki cuma iftara yakın miKork ki kilo verebilesin
Ben de kendimi suçluyorum ister istemez. Hani daha çok ilgilenebilsem belki sizler de motive olurdunuz gibi geliyor. Öyle işte
Artı çıkma sebebin regl olamamandandır diye düsünüyorum. Umarım bir an önce gelir de eksilere düsersin :)
Yani evet bildirim yapmayınca ben de bir önceki haftanın kilosuna göre bi hedef koymustum
Öğlen neyse ki 1 dilimle kalmışsın
Öğlen bu kadar kötü olunca bari akşamdan kıssaydın ya da sporu artırsaydınnn!
Sahurda bol protein (yumurta, peynir), mümkünse ekmek yok.
İftarda da hafif şeyler :)
Evet aslında yiyebilirdim ama bu ara yoğurtlarımız pek kokuyor. İnekler çimen otladığı için aslında daha besleyici ama o çimen kokusundan maalesef yiyemiyorum. Süt aldığımız yeri değiştiricem.Arkadaşlar yoğurtun zayıflama etkisi var niye yemiyorsunuz,akşamdan sonra baharatlı veya tarçınlı yoğurt yiyebilirdin 2_3 kaşık
Gruba hoşgeldiniz. Motivasyonunuz bol olsun inşallah.Tüm kuralları okudum ve kabul ediyorum.
Adım elif. 39 yaşında 101.4 kg ile 12 nisanda diyete başladım. Ama tek başına zor oluyor. Şu anda kendi çabam ile inebileceğim kiloya kadar ineyim devamında da diyetisyene gitmeyi hedefliyorum.
101.4 kg 170 cm boyunda bir hatunum. Evliyom. Öğretmenim. 2 kızım var.
Kilo problemim hep vardı. Ama 80 kg civarıydım. Son 2 - 3 yıl 100 kg buldum. İlk hedefim 80 kg.
Hoşbulduk canım.Gruba hoşgeldiniz. Motivasyonunuz bol olsun inşallah.
Güzel menü canım. Afiyet olsun.Bugünkü menüm bu şekilde. 5000 adım tamamlandı. 3 lt suiçildi. Regl oldum malesef. Bir tatlı isteği var ama direniyorum. Okulda bugün irmik helvası kavurdular. Sütün çeker die ısrar ettiler. Bi küçük çatal sadece tadına baktım o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?