- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.541
Canım benim çok geçmiş olsun umarım cabucacik iyilesirsinHerkese merhabalar
Bu ara foruma bakamiyorum, oyle olacagini tahmin ettigim icin de izne ayrilmistim. Yediklerime fazla dikkat edemiyorum, kilom 50-51 arasinda oynuyor ama pazar gunu yine kendimi acilde buldum, ani gelisen bir mastit nedeniyle. Antibiyotik basladik, pazartesi tum gun yattim, bugun daha iyiyim. Doktor yine ultrasonla bakti ve baslar baslamaz apse olusmus (sertlik hissettikten 3 saat sonra hastanedeydim). Maalesef yapim geregi ani gelisiyor ve cok cabuk ilerliyormus.
Birkac gune kadar toparlanirim ilacin etkisiyle diye umuyorum, yediklerime de dikkat etmeye baslarim. Bu arada bebek gunduz sut emmiyor bir turlu, gece de acigi kapatmak icin sik uyaniyor, halsiz dusuyorum bu yuzden. Ancak haziran temmuz dil kursuna gitmeyi planliyorum, agustosta da tatil o nedenle mayis ayini iyi goturup hazirana mezuniyet olursa super olacak benim icin.
Simdilik boyle, bilgilendirme yapayim dedim, artik yatmam gerek, bebek uyanana kadar ne kadar dinlenebilirsem kardir.
Herkese iyi kilo vermeler diliyorum
Bende aynıyım ya vücudum mu sis ne bi gram eksilmiyorumGünaydın hanımlar dün o kadar aktiviteden sonra aynı kilo çıktım. Bu 3 günlük protein diyetimiz bittikten sonra yeme düzenimi değiştiricem. birde öyle denicem
Parkcim ben bugün kahvaltı da senin dediğine uyamadım midem çok bulandı yumurta yemek istemedim zaten severek tuketmiyorim yulaf yedim sorun olur mugünaydın canlarım dün 65,8 idim protein ağırlıklı günümün akabinde bugün 65,2 yim ..
E ecem847 N Nurumcan94 şu an benimle yarına kadar ki proteinciler..
dünkü menümü ve sporumu yazmıştım..
suyu da 2,25 içebildim dün..
bu bir sorun değil ama saf protein olmayacak olsun çok dikkat et o zaman sen olur mu ?Parkcim ben bugün kahvaltı da senin dediğine uyamadım midem çok bulandı yumurta yemek istemedim zaten severek tuketmiyorim yulaf yedim sorun olur mu
gayet iyi menünüzHımm.. Olayı şimdi çözdüm sanırım. Haklısınız geçen hafta hiç bildirim yapmadım. Bu hafta en azından istikrarlı gideyim.
Dünkü menümden başlıyayım.
Sabah: Haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği. (tatil olduğu için kahvaltımı 12.00 da yaptım.)
Ara: Sütlü filtre kahve
Akşam: Fırında balık, salata, ayran soda limon karışımı.
Tatil günleri 2 öğün besleniyorum. Mesai günlerinde 3 ana 2 ara öğün. Yanlış giden bişeyler var gibi. Ancak istikrarlı olmak tek tesellim.
Ben de öyle düşünüyorum. Ancak saat 11 oldu mu acıkmaya başlıyorum mesaide. Önerilere açığım, klasiğin dışında denenerek keşfedilmiş diyetler çok daha etkili oluyor aslında.gayet iyi menünüz
mesai günlerinde ki sorunumuz her şeyin bir düzen içinde olması ve vücut bu düzene alışınca saati geldiğinde yemek istiyor bu sebeple mesai saatine bağlı kalmayarak bedeni yemek konusunda terbiye etmek gerekiyor..3+2 öğün gerçekten fazla ve mide çok yoruluyor.
bunu ancak 21 gün kuralı ile aşarsınız kahvaltınızı daha pratik ve doyurucu bir şekilde 11 gibi mesaideyken yapıp ikinci öğününüzü eve gidince yapabilirsiniz ilk başta zorlar ama 21 gün kuralının sonunda alışmış olursunuz..veyahut ara öğün yapmadan ben gibi 08:30-12:30-18:00 tarzı hafif besleyici öğün yapabilirsiniz ..bir süre bu kurallara uyduktan sonra vücut adapte olacaktır o +2 öğünden kurtulmuş olursunuz.Ben de öyle düşünüyorum. Ancak saat 11 oldu mu acıkmaya başlıyorum mesaide. Önerilere açığım, klasiğin dışında denenerek keşfedilmiş diyetler çok daha etkili oluyor aslında.
Ara öğünde yeşil elma var içimi eziyor. Diyet bisküvilere başlayınca paketi bitiriyorum. Leblebi, fıstık, ceviz, fındık olunca da kaptırıyorum işyerinde. Sil baştan bir liste düzenlemem lazım. Zira çok yavaş giden kilolarım var bu sefer nedense?bunu ancak 21 gün kuralı ile aşarsınız kahvaltınızı daha pratik ve doyurucu bir şekilde 11 gibi mesaideyken yapıp ikinci öğününüzü eve gidince yapabilirsiniz ilk başta zorlar ama 21 gün kuralının sonunda alışmış olursunuz..veyahut ara öğün yapmadan ben gibi 08:30-12:30-18:00 tarzı hafif besleyici öğün yapabilirsiniz ..bir süre bu kurallara uyduktan sonra vücut adapte olacaktır o +2 öğünden kurtulmuş olursunuz.
İnşallah canim güzelce bi 89 olsun cumayaBende aynıyım ya vücudum mu sis ne bi gram eksilmiyorumadet oldum ama az az geliyo bitki çayları içiyorum civanperçemi icicem simdi cumaya su 89 u görmeyi cokkkkkk istiyorum
Canım 10 çiğ badem 1 bardak ta süt icersen 11 de öğle yemeğine de saldıran engellerBen de öyle düşünüyorum. Ancak saat 11 oldu mu acıkmaya başlıyorum mesaide. Önerilere açığım, klasiğin dışında denenerek keşfedilmiş diyetler çok daha etkili oluyor aslında.
ara öğünleriniz sebebiyle emin olun..diyet bisküvileri bırakın kuru yemişler de normalde yağlı daha hareketli kişiler için elverişlidir..elma insanın içini kıyıp yemesini sağlar tok tutuyor diyenler bence hep yalan söylemişlerdir..çok ara öğün yapmadan duramıyorum diyorsanız sadece içine nane katılmış az zeytinyağı katılmış bir bardak kefir ya da ayran öneririm.Ara öğünde yeşil elma var içimi eziyor. Diyet bisküvilere başlayınca paketi bitiriyorum. Leblebi, fıstık, ceviz, fındık olunca da kaptırıyorum işyerinde. Sil baştan bir liste düzenlemem lazım. Zira çok yavaş giden kilolarım var bu sefer nedense?
Diğer öğünlere dikkat ediyorum mercimegimi yedim acayip tok tuttubu bir sorun değil ama saf protein olmayacak olsun çok dikkat et o zaman sen olur mu ?
hayırdır kaptanım sen niye gerildinGünaydın hanımlar
Bugün benim icin biraz gergin bir gün.
Menüler yazılmaya başlanmış çok sevindim. Proteinciler olarak dilerim ki cumaya güzel eksiler görelim
bu menü gayet güzelHımm.. Olayı şimdi çözdüm sanırım. Haklısınız geçen hafta hiç bildirim yapmadım. Bu hafta en azından istikrarlı gideyim.
Dünkü menümden başlıyayım.
Sabah: Haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, 2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği. (tatil olduğu için kahvaltımı 12.00 da yaptım.)
Ara: Sütlü filtre kahve
Akşam: Fırında balık, salata, ayran soda limon karışımı.
Tatil günleri 2 öğün besleniyorum. Mesai günlerinde 3 ana 2 ara öğün. Yanlış giden bişeyler var gibi. Ancak istikrarlı olmak tek tesellim.
Güzel gitmiş inşallah artı gelmezsinGunaydinlar hanımlar güncel 66.3
Dünden beri 600 gitmiş:)
Bugun misafirlige gidicem öğlen bugünde basarirsam bence cumaya tekrar 65.0 i yakalarim:)
ben ikl defa bu ay adetken ödem almadım üstüne de gram verdim çok şaşırmıştımBende aynıyım ya vücudum mu sis ne bi gram eksilmiyorumadet oldum ama az az geliyo bitki çayları içiyorum civanperçemi icicem simdi cumaya su 89 u görmeyi cokkkkkk istiyorum
bitki çayları içiyomusunGünaydın hanımlar dün o kadar aktiviteden sonra aynı kilo çıktım. Bu 3 günlük protein diyetimiz bittikten sonra yeme düzenimi değiştiricem. birde öyle denicem
hay allah istemeden neye sebep olmuşum sen kaptanlarımızın paylaştıklarını dikkate al , ben farkındalık oluşturmaya çalışmıştım kusura bakmamorordek bahsettiğim liste bu idi. İsmimi göremeyince gruptan çıkarıldığımı düşündüm ve sanırım doğru düşündüm.
leylifer Allah^tan menülerin güzelleşti dedik haEki Görüntüle 2261914
morordek parkbyull
Selamlar herkese
Bugün hiç keyfim yok havada inadına çok güzel
Kokutuyolar burnumun dibinde napıyım,yarım çeyrek götürüyom bende ama çok gezdim yanmıştır o.bugün tartı çok güzeldi kendimi nazarlamazsam cumaya iyi gelirleylifer Allah^tan menülerin güzelleşti dedik haekmek,açma ,pide, fırın açsana sen
hele bir gelmeKokutuyolar burnumun dibinde napıyım,yarım çeyrek götürüyom bende ama çok gezdim yanmıştır o.bugün tartı çok güzeldi kendimi nazarlamazsam cumaya iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?