Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım benim çok geçmiş olsun umarım cabucacik iyilesirsin

Günaydın hanımlar dün o kadar aktiviteden sonra aynı kilo çıktım. Bu 3 günlük protein diyetimiz bittikten sonra yeme düzenimi değiştiricem. birde öyle denicem
Bende aynıyım ya vücudum mu sis ne bi gram eksilmiyorum adet oldum ama az az geliyo bitki çayları içiyorum civanperçemi icicem simdi cumaya su 89 u görmeyi cokkkkkk istiyorum

Parkcim ben bugün kahvaltı da senin dediğine uyamadım midem çok bulandı yumurta yemek istemedim zaten severek tuketmiyorim yulaf yedim sorun olur mu

gayet iyi menünüz
mesai günlerinde ki sorunumuz her şeyin bir düzen içinde olması ve vücut bu düzene alışınca saati geldiğinde yemek istiyor bu sebeple mesai saatine bağlı kalmayarak bedeni yemek konusunda terbiye etmek gerekiyor..3+2 öğün gerçekten fazla ve mide çok yoruluyor.

Ben de öyle düşünüyorum. Ancak saat 11 oldu mu acıkmaya başlıyorum mesaide. Önerilere açığım, klasiğin dışında denenerek keşfedilmiş diyetler çok daha etkili oluyor aslında.

Ben de öyle düşünüyorum. Ancak saat 11 oldu mu acıkmaya başlıyorum mesaide. Önerilere açığım, klasiğin dışında denenerek keşfedilmiş diyetler çok daha etkili oluyor aslında.
bunu ancak 21 gün kuralı ile aşarsınız kahvaltınızı daha pratik ve doyurucu bir şekilde 11 gibi mesaideyken yapıp ikinci öğününüzü eve gidince yapabilirsiniz ilk başta zorlar ama 21 gün kuralının sonunda alışmış olursunuz..veyahut ara öğün yapmadan ben gibi 08:30-12:30-18:00 tarzı hafif besleyici öğün yapabilirsiniz ..bir süre bu kurallara uyduktan sonra vücut adapte olacaktır o +2 öğünden kurtulmuş olursunuz.

Ara öğünde yeşil elma var içimi eziyor. Diyet bisküvilere başlayınca paketi bitiriyorum. Leblebi, fıstık, ceviz, fındık olunca da kaptırıyorum işyerinde. Sil baştan bir liste düzenlemem lazım. Zira çok yavaş giden kilolarım var bu sefer nedense?

Bende aynıyım ya vücudum mu sis ne bi gram eksilmiyorum adet oldum ama az az geliyo bitki çayları içiyorum civanperçemi icicem simdi cumaya su 89 u görmeyi cokkkkkk istiyorum
İnşallah canim güzelce bi 89 olsun cumaya
Canım 10 çiğ badem 1 bardak ta süt icersen 11 de öğle yemeğine de saldıran engeller

ara öğünleriniz sebebiyle emin olun..diyet bisküvileri bırakın kuru yemişler de normalde yağlı daha hareketli kişiler için elverişlidir..elma insanın içini kıyıp yemesini sağlar tok tutuyor diyenler bence hep yalan söylemişlerdir..çok ara öğün yapmadan duramıyorum diyorsanız sadece içine nane katılmış az zeytinyağı katılmış bir bardak kefir ya da ayran öneririm.

Günaydın hanımlar
Bugün benim icin biraz gergin bir gün.
Menüler yazılmaya başlanmış çok sevindim. Proteinciler olarak dilerim ki cumaya güzel eksiler görelim
hayırdır kaptanım sen niye gerildin
bu menü gayet güzel
Gunaydinlar hanımlar güncel 66.3
Dünden beri 600 gitmiş:)
Bugun misafirlige gidicem öğlen bugünde basarirsam bence cumaya tekrar 65.0 i yakalarim:)
Güzel gitmiş inşallah artı gelmezsin
ben ikl defa bu ay adetken ödem almadım üstüne de gram verdim çok şaşırmıştım
Naptın dersen o hafta kuruyemişli az öğünlü menüye geçmiştim

Günaydın hanımlar dün o kadar aktiviteden sonra aynı kilo çıktım. Bu 3 günlük protein diyetimiz bittikten sonra yeme düzenimi değiştiricem. birde öyle denicem
bitki çayları içiyomusun
morordek bahsettiğim liste bu idi. İsmimi göremeyince gruptan çıkarıldığımı düşündüm ve sanırım doğru düşündüm.
hay allah istemeden neye sebep olmuşum sen kaptanlarımızın paylaştıklarını dikkate al , ben farkındalık oluşturmaya çalışmıştım kusura bakma
A Asmii sesin çıkmıyo ne durumdasın

hayır canım aslında elimin altında yeşilçay, melisa çayım var ama nedense aklıma gelmiyor.

Canim hasta olamiyorum bir türlü acayip istahim da açık dengesiz besleniyorum çok.

leylifer Allah^tan menülerin güzelleşti dedik haekmek,açma ,pide, fırın açsana sen
Kokutuyolar burnumun dibinde napıyım,yarım çeyrek götürüyom bende ama çok gezdim yanmıştır o.bugün tartı çok güzeldi kendimi nazarlamazsam cumaya iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…