Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2 öğün mu yapmıştın yani canım bilmiyorum galiba yavaşladı kilo vermem

YEŞİL ÇAY
Taze Zencefilli limon çayı
Pulbiberli toz zencefilli yoğurt
Portakal, limon,yeşil biber
Ayran,
Bunlar benim denediğim yağ yakan yiyecekler

Canim hasta olamiyorum bir türlü acayip istahim da açık dengesiz besleniyorum çok.
Tarçınlı elma detoksu yap istersen ax önce yazdıklarımada bi bak etiketlemeyi unutmuşum(yağ yakan)

YEŞİL ÇAY
Taze Zencefilli limon çayı
Pulbiberli toz zencefilli yoğurt
Portakal, limon,yeşil biber
Ayran,
Bunlar benim denediğim yağ yakan yiyecekler
Bunlardan mi bahsediyorsun canim.. bunlarin hepsi var şu an evde yapabilirim. Emziriyorum sorun ilur mu acaba

Bunlardan mi bahsediyorsun canim.. bunlarin hepsi var şu an evde yapabilirim. Emziriyorum sorun ilur mu acaba
O konuda bişey diyemem ama acıyı ve zencefili az koy istersen sütün acımasın.
Bide baharatlı yoğurt u akşamdan sonra yiyip üstüne bol su içmen lazım

Bunları bi deneyeyim istiyorum ama önce hasta olmam lazim.. hasta olup rahatlamam lazimm

Herkese hayırlı geceler bu günlerde nedense cok halsizim ve menüm
Sabah karışık tost 2 kasik yoğurt ve çay
Öğle yok
Aksam büyük kase nohut yarim kase yogurt koca bir tabak salata 3 kasik bulgur pilavi bir kac yaprak roka ne çok yemişim böyle doymak bilmedim resmen
Ara sütlü türk kahvesi ve biraz çekirdek
Istahimi azaltacak birşeyler soyleyin arkadaslar
Su 2 litre
Spor yok
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee

günaydın hanımlar
parkbyull canım ben kilo veremiyorum yediklerimi yazayım
sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 6 zeytin domates salatalık
gün içinde 10 badem 3 hurma
15,00 gibi 1 adet ton balığı 1 salatalık
akşam 2 karnıyarık fırında yaptım sağlıklı olması açısından 2 kase cacık
yediklerimi iyi buluyorum ben acaba tuzlu mu yiyorum diye düşünüyorum.
sabahları şiş kalkıyorum kızlar hafiflemiş gibi hissetmiyorum kendimi
bütün yeme düzenimi değiştiricem detoks suyu hazırlıcam kendime
çok şükür zayıflama isteğim geçmiyor ama tartıda eksi görmek istiyorum

tatlım suyu arttır tuzu azalt bazen duraklama dönemlerine girebiliyoruz benim 3 aylık rekorum var duraklamada...

şimdi bebişim nohut okey kocaman bir tabak dahi olsa salata yoğurt ta okey şişmen lazımdı o pilav ne

Benimde deneme sürecinde öyle olmuştu bide ilk sayfadaki listedede adım yoktu:) ama ben sormuştum kaptanımız açıklamıştı bazen durumlar göründüğü gibi olmuyor arkadasim:)
A-a sen ilk listede varmışsındır elacım ben deneme sürecinde olan herkesi ekliyorum oraya.
Gunaydinlar hanımlar güncel 66.3
Dünden beri 600 gitmiş:)
Bugun misafirlige gidicem öğlen bugünde basarirsam bence cumaya tekrar 65.0 i yakalarim:)
Hadi bakalım Hülyacım bence sen bi atak yapacaksın öyle hissediyorum :)
hayırdır kaptanım sen niye gerildin
Sonucunu beklediğimiz bi şey vardı, ona geriliyordum leylifercim. Neyse ki korktugumuz gibi olmadı :) Bugun daha iyiyim.
Gerçi dün tez hocam ayrıca bi canımı sıktı ama neyse sizi de bunaltmayayım
Estagfurullah sen asıl listeyi paylasmıssın ve iyi de yapmıssın. Yanlış anlaşılmayı da konusarak cözüme ulastırdık diye düsünüyorum :)

İnşallah kaptanım. Sen anlat kaptanım bunalmayiz belki ucundan kıyısından bi fikir veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…