- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.581
sizin menüleri okurken ben şiştim patladım yeminleEki Görüntüle 2262206
morordek parkbyull
Selamlar herkese
Elacım bende senin gibi çok yemişim akşam.
Havalar iştahımızı açtı herhalde,bugün bile ne yapsam diye düşünüyorum
Yine söyliycem ama o tost beyaz ekmekse seni acıktırıyor.bide gün içinde az yediğin için akşama yükleniyorsun,ara yap benceHerkese hayırlı geceler bu günlerde nedense cok halsizim ve menüm
Sabah karışık tost 2 kasik yoğurt ve çay
Öğle yok
Aksam büyük kase nohut yarim kase yogurt koca bir tabak salata 3 kasik bulgur pilavi bir kac yaprak rokane çok yemişim böyle doymak bilmedim resmen
Ara sütlü türk kahvesi ve biraz çekirdek
Istahimi azaltacak birşeyler soyleyin arkadaslar
Su 2 litre
Spor yok
morordek ayvacicegi parkbyull Hmavidag B bluuee
detoksla beraber hareket lazım ki suyu atasın yoksa ertesi gün tartıya yansıyo bana öyle geldi kendimdengünaydın hanımlar
parkbyull canım ben kilo veremiyorum yediklerimi yazayım
sabah 2 yumurta 1 dilim peynir 6 zeytin domates salatalık
gün içinde 10 badem 3 hurma
15,00 gibi 1 adet ton balığı 1 salatalık
akşam 2 karnıyarık fırında yaptım sağlıklı olması açısından 2 kase cacık
yediklerimi iyi buluyorum ben acaba tuzlu mu yiyorum diye düşünüyorum.
sabahları şiş kalkıyorum kızlar hafiflemiş gibi hissetmiyorum kendimi
bütün yeme düzenimi değiştiricem detoks suyu hazırlıcam kendime
çok şükür zayıflama isteğim geçmiyor ama tartıda eksi görmek istiyorum
Haklısın kabakra tıkandım zatensizin menüleri okurken ben şiştim patladım yeminle
ben çok uzun zamandır ksııtlı beslendim kendimi saldığımda bile sizin gibi beslenmedim o zaman bile boğazım durmazken istediğim şeylerin sağlıklı alternatiflerini yaparak beslendim..mesela canım tatlı mı şekiyor akşam kuruyemişimi ıslatır ertesi gün onun sütünü çıkarır posasını un olarak kullanır hurma ya da duttan şeker yaparım anlatabildim miHaklısın kabakra tıkandım zaten
Sen 3 ay durağanken yine kısıtlımı beslenmiştin?
Nedendir bilmiyorum bugünlerde cooook gerginim ve acim sureklişimdi bebişim nohut okey kocaman bir tabak dahi olsa salata yoğurt ta okey şişmen lazımdı o pilav ne
Ilk sayfadaki listede yoktum hatta size sordum deneme surecindesin o yüzden demistinA-a sen ilk listede varmışsındır elacım ben deneme sürecinde olan herkesi ekliyorum oraya.
Hadi bakalım Hülyacım bence sen bi atak yapacaksın öyle hissediyorum :)
Sonucunu beklediğimiz bi şey vardı, ona geriliyordum leylifercim. Neyse ki korktugumuz gibi olmadı :) Bugun daha iyiyim.
Gerçi dün tez hocam ayrıca bi canımı sıktı ama neyse sizi de bunaltmayayım
Estagfurullah sen asıl listeyi paylasmıssın ve iyi de yapmıssın. Yanlış anlaşılmayı da konusarak cözüme ulastırdık diye düsünüyorum :)
Evet balık mutfakta uğraşmayı sever üşenmezben çok uzun zamandır ksııtlı beslendim kendimi saldığımda bile sizin gibi beslenmedim o zaman bile boğazım durmazken istediğim şeylerin sağlıklı alternatiflerini yaparak beslendim..mesela canım tatlı mı şekiyor akşam kuruyemişimi ıslatır ertesi gün onun sütünü çıkarır posasını un olarak kullanır hurma ya da duttan şeker yaparım anlatabildim mi
Nasıl desem ben eger iştahlı gunlerdeysem yememek ile alakası yok yedikçe yiyesim geliyorYine söyliycem ama o tost beyaz ekmekse seni acıktırıyor.bide gün içinde az yediğin için akşama yükleniyorsun,ara yap bence
detoksla beraber hareket lazım ki suyu atasın yoksa ertesi gün tartıya yansıyo bana öyle geldi kendimden
çok muhteşem bir balığım benEvet balık mutfakta uğraşmayı sever üşenmez
benim de mutfağa ilgim arttı hem kendime hem aileme ayrı ayrı yemekler hazırlıyorumçok muhteşem bir balığım ben
Hic sorma canım tok olmama rağmen ne yemek yapsam diye düşünüyorum sinir oldum kendimeEki Görüntüle 2262206
morordek parkbyull
Selamlar herkese
Elacım bende senin gibi çok yemişim akşam.
Havalar iştahımızı açtı herhalde,bugün bile ne yapsam diye düşünüyorum
İnşallah canim güzelce bi 89 olsun cumaya
Canım 10 çiğ badem 1 bardak ta süt icersen 11 de öğle yemeğine de saldıran engeller
ara öğünleriniz sebebiyle emin olun..diyet bisküvileri bırakın kuru yemişler de normalde yağlı daha hareketli kişiler için elverişlidir..elma insanın içini kıyıp yemesini sağlar tok tutuyor diyenler bence hep yalan söylemişlerdir..çok ara öğün yapmadan duramıyorum diyorsanız sadece içine nane katılmış az zeytinyağı katılmış bir bardak kefir ya da ayran öneririm.
Teşekkür ederim.bu menü gayet güzel
Rica ederim. Benim dikkatsizliğim diyelim.bitki çayları içiyomusun
hay allah istemeden neye sebep olmuşum sen kaptanlarımızın paylaştıklarını dikkate al , ben farkındalık oluşturmaya çalışmıştım kusura bakma
Aynen canım bende.benim de mutfağa ilgim arttı hem kendime hem aileme ayrı ayrı yemekler hazırlıyorum
geçen hafta oğlum bana tatlı yapmıyorsun dedi
yavaş yavaş hem sağlıklı hem lezzetli tarifler denicem hem onlar mutlu olsun hem ben
burda da neler yaptığımı paylaşırım
bu arada pasta börek yapmayı çok severim ama son zamanlarda yapmıyorum. çünkü yapınca bende yiyorum.
Bu menü de güzel böyle devamDünkü menüm;
Sabah: Haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, lor peyniri, salatalık ve yeşil çay
Ara: Sap sade kahve
Öğle: Lahmacun salata ayran
Ara:Olamadı yoğunluktan
Akşam: Çorba, köfte, salata, yoğurt.
İftar öncesi tartılmayı unutma.kolay gelsinHerkese kolay gelsin....yoğun iş dönemindeyim...evde bahar temizliği ufak çocuk derken ....toparlanmaya çalışıyorum .hafta sonuda telefonumu çamaşır makinasına attım bugun kızımın doğum günü......birde oruçluyum......
morordek ...yarında tutarım inşallah. bildirimi akşammı yapmam lazım
Bende bu aksam yedimhanımlar yesil kabak yedim. aksama kabak var diye başıma agrılar girdi bugun:) bi tebrik alırım o yüzden:)
benim gibi olanlar için girit usulu kabak yaptım içine havuçta ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?