Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yine söyliycem ama o tost beyaz ekmekse seni acıktırıyor.bide gün içinde az yediğin için akşama yükleniyorsun,ara yap bence
detoksla beraber hareket lazım ki suyu atasın yoksa ertesi gün tartıya yansıyo bana öyle geldi kendimden

Haklısın kabakra tıkandım zaten
Sen 3 ay durağanken yine kısıtlımı beslenmiştin?
ben çok uzun zamandır ksııtlı beslendim kendimi saldığımda bile sizin gibi beslenmedim o zaman bile boğazım durmazken istediğim şeylerin sağlıklı alternatiflerini yaparak beslendim..mesela canım tatlı mı şekiyor akşam kuruyemişimi ıslatır ertesi gün onun sütünü çıkarır posasını un olarak kullanır hurma ya da duttan şeker yaparım anlatabildim mi

Ilk sayfadaki listede yoktum hatta size sordum deneme surecindesin o yüzden demistin

Herkese kolay gelsin....yoğun iş dönemindeyim...evde bahar temizliği ufak çocuk derken ....toparlanmaya çalışıyorum .hafta sonuda telefonumu çamaşır makinasına attım bugun kızımın doğum günü......birde oruçluyum......
morordek ...yarında tutarım inşallah. bildirimi akşammı yapmam lazım

Evet balık mutfakta uğraşmayı sever üşenmez

Nasıl desem ben eger iştahlı gunlerdeysem yememek ile alakası yok yedikçe yiyesim geliyor tostu ev ekmeğiyle yaptim

çok muhteşem bir balığım ben
benim de mutfağa ilgim arttı hem kendime hem aileme ayrı ayrı yemekler hazırlıyorum
geçen hafta oğlum bana tatlı yapmıyorsun dedi
yavaş yavaş hem sağlıklı hem lezzetli tarifler denicem hem onlar mutlu olsun hem ben
burda da neler yaptığımı paylaşırım
bu arada pasta börek yapmayı çok severim ama son zamanlarda yapmıyorum. çünkü yapınca bende yiyorum.

Dünkü menüm;

Sabah: Haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, lor peyniri, salatalık ve yeşil çay

Ara: Sap sade kahve

Öğle: Lahmacun salata ayran

Ara:Olamadı yoğunluktan

Akşam: Çorba, köfte, salata, yoğurt.

İnşallah canim güzelce bi 89 olsun cumaya

Canım 10 çiğ badem 1 bardak ta süt icersen 11 de öğle yemeğine de saldıran engeller

Deneyimlerinizi paylaştığınızda çok mutlu oluyorum. Teşekkür ederim.

Bugün ara öğün olarak naneli ayran yapıp getirdim. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.
bu menü gayet güzel
Teşekkür ederim.
bitki çayları içiyomusun
hay allah istemeden neye sebep olmuşum sen kaptanlarımızın paylaştıklarını dikkate al , ben farkındalık oluşturmaya çalışmıştım kusura bakma
Rica ederim. Benim dikkatsizliğim diyelim.

Aynen canım bende.
Benimkiler sağlıklı şeyleri sevmiyolarki yapıyım

Bu menü de güzel böyle devam

İftar öncesi tartılmayı unutma.kolay gelsin

Hepinize hayırlı geceler arkadaslar
Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta baharatlı 1 salatalik 1 dilim ekmek ve çay
Öğle 1 kase yogurt 1 kase nohut biraz roka (yememe rağmen yine de actim arkadaslar size söylemiştim )
Akşam 2 kepçe nohut 1 tabak (patlıcan kabak 1 havuç ve tavuk gogsu hepsini yağsız pişirdim baharatlı) yarim kase yogurt yarım tabak salata (aksam doydum neyseki)
Su 2 litre
Spor yok bol bol temizlik
morordek parkbyull ayvacicegi Hmavidag B bluuee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…