- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.601
hamdolsun doymuşsunHepinize hayırlı geceler arkadaslar
Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta baharatlı 1 salatalik 1 dilim ekmek ve çay
Öğle 1 kase yogurt 1 kase nohut biraz roka (yememe rağmen yine de actim arkadaslar size söylemiştim )
Akşam 2 kepçe nohut 1 tabak (patlıcan kabak 1 havuç ve tavuk gogsu hepsini yağsız pişirdim baharatlı) yarim kase yogurt yarım tabak salata (aksam doydum neyseki)
Su 2 litre
Spor yok bol bol temizlik
morordek parkbyull @ayvacicegi Hmavidag B bluuee
bu takımda kimse herbalife denilen zıkkımla kilo vermez ..hiçbir yan etkisi yoktur dediğiniz ürünle gebermek üzere olan 4 isim verebilirim sana.bu siteye bu tarz şeylerin satışı için girmeyin.Herbalife ile bir ayda 8-10 kilo vermek isterseniz bana mesaj atabilirsiniz tamamen bitkiseldir hiç bir yan etki yoktur yağdan kilo vermenizi sağlar...
bazı dönemler yemesekte vücut ağır hisseder su tutar sıkma canını gidecek kilon...Merhabalarrrr kizlarrr bugün detoks yapmak istedim inanın sisim ya hani midem ağzımda olduğum günlerden ve tartı da bi türlü eksiyi göremiyorum yanlış giden biseyler var ya da vücudum yavaşladı. Neyse yani öyle bi menü yok ortada su sütlü yeşil çay detoksu var ya ondan yaptım arada ceviz çilek falan yedim Akşam da eşimin yediği tavuk tan ve yeşil mercimek ten tirtikladim çok değil yani bakalım faydası olacak mi
lahmacunun adeti çok mühim...bir tane ise gayet iyi birden fazla ise akşam menünüz de yoğun .Dünkü menüm;
Sabah: Haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek, lor peyniri, salatalık ve yeşil çay
Ara: Sap sade kahve
Öğle: Lahmacun salata ayran
Ara:Olamadı yoğunluktan
Akşam: Çorba, köfte, salata, yoğurt.
maşallah tebriklerSelamunaleyküm hayırlı cumalar
Kilom 78.8 giden 600 grmutluyum
İnşallah takıma faydası olur.
lahmacunun adeti çok mühim...bir tane ise gayet iyi birden fazla ise akşam menünüz de yoğun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?