Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhabalarrrr kizlarrr bugün detoks yapmak istedim inanın sisim ya hani midem ağzımda olduğum günlerden ve tartı da bi türlü eksiyi göremiyorum yanlış giden biseyler var ya da vücudum yavaşladı. Neyse yani öyle bi menü yok ortada su sütlü yeşil çay detoksu var ya ondan yaptım arada ceviz çilek falan yedim Akşam da eşimin yediği tavuk tan ve yeşil mercimek ten tirtikladim çok değil yani bakalım faydası olacak mi

günaydın hanımlar morordek kaptanım ne yaptıysam kilomu veremedim kilom 66,8
sabah kalktım duş aldım kendimi daha rahat ve hafif hissetmek için
tartımın yerini değiştirdim yine de bu kilo çıktı
dün yediklerimden bahsedeyim
sabah 1,5 yumurta omlet,1 dilim peynir domates salatalık (etimeki bırakığımdan beri kabızım)
öğlen 1 kase yeşil mercimek yemeği domates salatalık
arada 2 hurma
akşam 1 kase yeşil mercimek yemeği,4 kaşık nohut 1/2 kase yoğurt marol
arada 1 çilek (babama yaş pasta yaptım yaparken attım bir adet ağzıma)
66,3-66,8=-0,5

Kızlar günaydın ben soktayim ya sabitim kötü bi hafta da değildi sadece hafta sonu şehir dışında olduğum için dikkat etmemistm ama bunun bu denli etkileyecegini dusunemedim kusura bakmayın göremedim su 89 u biseyler yapmam lazım

hamdolsun doymuşsun

morordek kaptanım aldığım kiloyu vermeye uğraşında bu hafta giden sadece 100 gram oldu ama bu hafta totalde verdiğim kilo 1150 ,takımım için üzgün olmakla beraber geçen hafta üstüme yapışan kiloyu verdiğim için mutluyum..
64,7....

dünkü menüme gelecek olursak sabah bir tabak mercimek çorbası,bir tabak salata
öğlen:hindi sote bir tabak salata
16:00 gibi beypazarı kurusu bir adet 3 kayısı
akşam :1 kase çorba
2,5 litre su
30 dakika yürüyüş

Herbalife ile bir ayda 8-10 kilo vermek isterseniz bana mesaj atabilirsiniz tamamen bitkiseldir hiç bir yan etki yoktur yağdan kilo vermenizi sağlar...
bu takımda kimse herbalife denilen zıkkımla kilo vermez ..hiçbir yan etkisi yoktur dediğiniz ürünle gebermek üzere olan 4 isim verebilirim sana.bu siteye bu tarz şeylerin satışı için girmeyin.

bazı dönemler yemesekte vücut ağır hisseder su tutar sıkma canını gidecek kilon...

lahmacunun adeti çok mühim...bir tane ise gayet iyi birden fazla ise akşam menünüz de yoğun .

iyi günleeeeer fit hatunlaaaarr

Esim bir haftadir izinli. Pazartesi tekrar ise baslayacak. Elimdeki telefonla biraz ateskes ilan etmemi istedi hatta buraya bilgisayardan giriyorum onu bile kaldirdi. Bu sabah tarti günüm hadi kalk ver dedim isyan ede ede kalkti

Diyet konusunda asla hic bir kacamak yapmadim. Cumartesi gezmeye gittik yanimda salatami götürdüm, pazar göle gittik yanimda mantarli tavuk götürdüm. Veee bomba pazartesi hava o kadar güyeldiki tüm günümüz parkta gecti, en son esim kizimla biz mc donaldstan yiyecegiz deyince tamam dedim. marketten kendime kizarmis tavuk ve salata aldim. onlar hamburger keyfi yaparken ben kendi yemegimi yedim. Yani her gun disari ciktik iste. Sali günü parka gittik yanimda manti yediler ben salata tavuk tursu yedim. Carsamba günü havuza gittik arabada dönerken peynir ve salata yedim. Dün market alisverisine gittim digerleri yine ekmek aralari börekler yerken ben salatami aldim yedim.

Bu arada kahvaltim her gün karatay kahvaltisi gibi bolcaydi. yukarida saydiklarimi her gün 15:30 gibi yedim. Sonrasinda hic bir sey yemedim. Hergün mutlaka bir kahve ictim.

Böyle devam edicem. Iltifatlari toplamaya basladim bile desem

Herkese günaydın, güzel bir gün olsun.

Kilo bildirimim;

90.500-90=500
500:90.500=0.0055
0.0055x100=0.552

Sadece yarım kg. gitmiş. Dün akşam kaçırdım biliyorum. Regl öncesi tatlı krizim tuttu ve kızım dondurma yerken ben de yedim. Üstelik bu hafta çok hareketsiz kaldım. Acilen toparlanmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…