- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #307.621
Bende hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Yediklerine dikkat ederek sağlıklı bir şekilde kilo verilebilir.bu takımda kimse herbalife denilen zıkkımla kilo vermez ..hiçbir yan etkisi yoktur dediğiniz ürünle gebermek üzere olan 4 isim verebilirim sana.bu siteye bu tarz şeylerin satışı için girmeyin.
Sonundahamdolsun doymuşsun
olur.....silkele bacımsen iste ben silkelerim
Balpamuk um gel artık bende çok özledim seni neler yaptın iyimisin hersey yolunda mi
Harikasın canimGünaydıngüncel kilom 60,9. -400 , hesaplayınca da 0,65 oluyor galiba. morordek E elacicegim23 Hmavidag
Canım süper bence bazen 300 gider bazen 1Evet çok olmasada eksideyim 300 gr 64.0 bu aralar veremiyorum nedense yediklerimden mi bir süre sonra duruyormuş verme ondan mi anlamadim. Ama biryandan sunu da diyorum bayramdan sonra taşınırsak baya yorucu olacak o zaman daha cok vereceğimi du sunuyorum bakalım nasip
Teşekkür ederim Hülyacım. Şimdilik geçti gitti şükür, yine öyle hallenirsem anlatırım tabi ki :)İnşallah kaptanım. Sen anlat kaptanım bunalmayiz belki ucundan kıyısından bi fikir veririz
Allah Allah asıl listede yokmussundur ama neyse geçmiş gitmiş :)Ilk sayfadaki listede yoktum hatta size sordum deneme surecindesin o yüzden demistin
Hoşgeldin Esra'cım biz de seni özledik
Nurumcancım olsun haftaya eksi gelirsin umarım kiKızlar günaydın ben soktayim ya sabitim kötü bi hafta da değildi sadece hafta sonu şehir dışında olduğum için dikkat etmemistm ama bunun bu denli etkileyecegini dusunemedim kusura bakmayın göremedim su 89 u biseyler yapmam lazım
92,8'den 90'a iyi inmişsin yine tebrikler :)Gelelim Kilomaaaaa Kaptanim hedefe 90 yazmis kil payi kacirdim 90.2 kilo ciktim bu gün. Yalan yok daha fazla bekliyordum
Leylifercim çok iyi gitmiş tebrik ederim bak çabanın sonucunu alıyorsunSelamunaleyküm hayırlı cumalar
Kilom 78.8 giden 600 grmutluyum
İnşallah takıma faydası olur.
Seni listeye alayım mı artık bu hafta? :) Gayet güzel gidiyorsun bence, arada takılmalar normal..Herkese günaydın, güzel bir gün olsun.
Kilo bildirimim;
90.500-90=500
500:90.500=0.0055
0.0055x100=0.552
Sadece yarım kg. gitmiş. Dün akşam kaçırdım biliyorum. Regl öncesi tatlı krizim tuttu ve kızım dondurma yerken ben de yedim.Üstelik bu hafta çok hareketsiz kaldım. Acilen toparlanmam lazım.
Asmicim 3 haftadır sabitsin yalnız farkında mısınGunaydin.. kilom sabitt..
Hedefi tutturmak güzel canım bir de bugun iftardan önce tartil asıl o onemligünaydın hiç güzel bir hafta değildi benim için. dikkat edemedim ama kaptanımın hedefini tutturdum. dün iftarda 76,0 dım . herkese bol eksili günler
En azından sabit canım. Eminim haftaya halledersin üzme kendiniKızlar günaydın ben soktayim ya sabitim kötü bi hafta da değildi sadece hafta sonu şehir dışında olduğum için dikkat etmemistm ama bunun bu denli etkileyecegini dusunemedim kusura bakmayın göremedim su 89 u biseyler yapmam lazım
Eşimde bana diyor ben uyamam ama .böyle giderse bayramdan sonra bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Ozaman bi iltifat benden gelsin harikasin canım. Sen salata ye yazın deniz kenarında o salatalar nasıl teşekkür edersin o günleri düşün ve tamam devamiyi günleeeeer fit hatunlaaaarr
Esim bir haftadir izinli. Pazartesi tekrar ise baslayacak. Elimdeki telefonla biraz ateskes ilan etmemi istedi hatta buraya bilgisayardan giriyorum onu bile kaldirdi. Bu sabah tarti günüm hadi kalk ver dedim isyan ede ede kalkti
Diyet konusunda asla hic bir kacamak yapmadim. Cumartesi gezmeye gittik yanimda salatami götürdüm, pazar göle gittik yanimda mantarli tavuk götürdüm. Veee bomba pazartesi hava o kadar güyeldiki tüm günümüz parkta gecti, en son esim kizimla biz mc donaldstan yiyecegiz deyince tamam dedim. marketten kendime kizarmis tavuk ve salata aldim. onlar hamburger keyfi yaparken ben kendi yemegimi yedim. Yani her gun disari ciktik iste. Sali günü parka gittik yanimda manti yediler ben salata tavuk tursu yedim. Carsamba günü havuza gittik arabada dönerken peynir ve salata yedim. Dün market alisverisine gittim digerleri yine ekmek aralari börekler yerken ben salatami aldim yedim.
Bu arada kahvaltim her gün karatay kahvaltisi gibi bolcaydi. yukarida saydiklarimi her gün 15:30 gibi yedim. Sonrasinda hic bir sey yemedim. Hergün mutlaka bir kahve ictim.
Böyle devam edicem. Iltifatlari toplamaya basladim bile desem
Faydan olmazmi canım benim ben 600 gr artıdayım beni notrlemissin Teşekkürler :)Selamunaleyküm hayırlı cumalar
Kilom 78.8 giden 600 grmutluyum
İnşallah takıma faydası olur.
Süper canım tebriklerHerkese günaydın, güzel bir gün olsun.
Kilo bildirimim;
90.500-90=500
500:90.500=0.0055
0.0055x100=0.552
Sadece yarım kg. gitmiş. Dün akşam kaçırdım biliyorum. Regl öncesi tatlı krizim tuttu ve kızım dondurma yerken ben de yedim.Üstelik bu hafta çok hareketsiz kaldım. Acilen toparlanmam lazım.
Maşallah canım tebriklerGünaydın arkadaşlar. Birkaç gündür pek yoğun geçiyor okulda ders programım değişti havalar ısındı her gün eve gelince hemen oğlumu dışarı çıkarıyorum vs menü bildirimi yapamadım. Bu sabah tartıda 80.3 çıktım. Biraz daha hızlı gitmesini isterdim. Yüzdelik hesap olarak %0,864
Canım kaç haftadır durduk biz. Hadi haftaya rekor bizde olsun toparlanalimGunaydin.. kilom sabitt..
Çok sevinirim canım.Seni listeye alayım mı artık bu hafta? :) Gayet güzel gidiyorsun bence, arada takılmalar normal..
O zaman tekrardan hoşgeldin
Lütfen wc'ye gir gel eğer bu bildiriminle kalırsak nota alabilirizmorordek kaptanım kilom 65.6. Ama bekliyorum çünkü kabızlık sorunum var ya:) wc yi bekliyorum öyle resmi bildirim yapıcam.
Sen anlat hep burdayım canım. Evet zor ama doktora bitince okadar güzel olacak ki bütün bu sıkıntılara guleceksin hatta ilerde sen doktora öğrencilerine cektireceksin
Hoş buldum.O zaman tekrardan hoşgeldin
tebrik ederim canımiyi günleeeeer fit hatunlaaaarr
Esim bir haftadir izinli. Pazartesi tekrar ise baslayacak. Elimdeki telefonla biraz ateskes ilan etmemi istedi hatta buraya bilgisayardan giriyorum onu bile kaldirdi. Bu sabah tarti günüm hadi kalk ver dedim isyan ede ede kalkti
Diyet konusunda asla hic bir kacamak yapmadim. Cumartesi gezmeye gittik yanimda salatami götürdüm, pazar göle gittik yanimda mantarli tavuk götürdüm. Veee bomba pazartesi hava o kadar güyeldiki tüm günümüz parkta gecti, en son esim kizimla biz mc donaldstan yiyecegiz deyince tamam dedim. marketten kendime kizarmis tavuk ve salata aldim. onlar hamburger keyfi yaparken ben kendi yemegimi yedim. Yani her gun disari ciktik iste. Sali günü parka gittik yanimda manti yediler ben salata tavuk tursu yedim. Carsamba günü havuza gittik arabada dönerken peynir ve salata yedim. Dün market alisverisine gittim digerleri yine ekmek aralari börekler yerken ben salatami aldim yedim.
Bu arada kahvaltim her gün karatay kahvaltisi gibi bolcaydi. yukarida saydiklarimi her gün 15:30 gibi yedim. Sonrasinda hic bir sey yemedim. Hergün mutlaka bir kahve ictim.
Böyle devam edicem. Iltifatlari toplamaya basladim bile desem
Balpamuk um gel artık bende çok özledim seni neler yaptın iyimisin hersey yolunda mi
Günaydınlar herkese
Dün yoğun bir gündü pek giremedim şimdi baktım mesajlarınıza. Hemmen dönüs yapıyorum
Teşekkür ederim Hülyacım. Şimdilik geçti gitti şükür, yine öyle hallenirsem anlatırım tabi ki :)
Allah Allah asıl listede yokmussundur ama neyse geçmiş gitmiş :)
Hoşgeldin Esra'cım biz de seni özledik
Çok yoğunum bu ara, doktora beni çok zorlamaya başladı. Takımla bile doğru düzgün ilgilenemiyorum gibi hissediyorum. Onun dışında iyi diyelim iyi olalım :) Sen nasılsın? Arada uğra mutlaka.
Nurumcancım olsun haftaya eksi gelirsin umarım ki
A Ahsen59 'dan bildirim alabilir miyiz? Nasıl oldu, cenazeden sonra da pek ugrayamadı..
92,8'den 90'a iyi inmişsin yine tebrikler :)
Leylifercim çok iyi gitmiş tebrik ederim bak çabanın sonucunu alıyorsun
Seni listeye alayım mı artık bu hafta? :) Gayet güzel gidiyorsun bence, arada takılmalar normal..
Asmicim 3 haftadır sabitsin yalnız farkında mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?