Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu takımda kimse herbalife denilen zıkkımla kilo vermez ..hiçbir yan etkisi yoktur dediğiniz ürünle gebermek üzere olan 4 isim verebilirim sana.bu siteye bu tarz şeylerin satışı için girmeyin.
Bende hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Yediklerine dikkat ederek sağlıklı bir şekilde kilo verilebilir.

Balpamuk um gel artık bende çok özledim seni neler yaptın iyimisin hersey yolunda mi

Canım süper bence bazen 300 gider bazen 1

Günaydınlar herkese
Dün yoğun bir gündü pek giremedim şimdi baktım mesajlarınıza. Hemmen dönüs yapıyorum

İnşallah kaptanım. Sen anlat kaptanım bunalmayiz belki ucundan kıyısından bi fikir veririz
Teşekkür ederim Hülyacım. Şimdilik geçti gitti şükür, yine öyle hallenirsem anlatırım tabi ki :)
Ilk sayfadaki listede yoktum hatta size sordum deneme surecindesin o yüzden demistin
Allah Allah asıl listede yokmussundur ama neyse geçmiş gitmiş :)
Hoşgeldin Esra'cım biz de seni özledik
Çok yoğunum bu ara, doktora beni çok zorlamaya başladı. Takımla bile doğru düzgün ilgilenemiyorum gibi hissediyorum. Onun dışında iyi diyelim iyi olalım :) Sen nasılsın? Arada uğra mutlaka.
Nurumcancım olsun haftaya eksi gelirsin umarım ki
A Ahsen59 'dan bildirim alabilir miyiz? Nasıl oldu, cenazeden sonra da pek ugrayamadı..
Gelelim Kilomaaaaa Kaptanim hedefe 90 yazmis kil payi kacirdim 90.2 kilo ciktim bu gün. Yalan yok daha fazla bekliyordum
92,8'den 90'a iyi inmişsin yine tebrikler :)
Selamunaleyküm hayırlı cumalar
Kilom 78.8 giden 600 grmutluyum
İnşallah takıma faydası olur.
Leylifercim çok iyi gitmiş tebrik ederim bak çabanın sonucunu alıyorsun
Seni listeye alayım mı artık bu hafta? :) Gayet güzel gidiyorsun bence, arada takılmalar normal..
Gunaydin.. kilom sabitt..
Asmicim 3 haftadır sabitsin yalnız farkında mısın

günaydın hiç güzel bir hafta değildi benim için. dikkat edemedim ama kaptanımın hedefini tutturdum. dün iftarda 76,0 dım . herkese bol eksili günler
Hedefi tutturmak güzel canım bir de bugun iftardan önce tartil asıl o onemli
En azından sabit canım. Eminim haftaya halledersin üzme kendini
böyle giderse bayramdan sonra bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum
Eşimde bana diyor ben uyamam ama .
Eğer uyabilirsen diyetisyene süper kilolar verenler var canim
Ozaman bi iltifat benden gelsin harikasin canım. Sen salata ye yazın deniz kenarında o salatalar nasıl teşekkür edersin o günleri düşün ve tamam devam
Selamunaleyküm hayırlı cumalar
Kilom 78.8 giden 600 grmutluyum
İnşallah takıma faydası olur.
Faydan olmazmi canım benim ben 600 gr artıdayım beni notrlemissin Teşekkürler :)
Süper canım tebrikler
Maşallah canım tebrikler
Gunaydin.. kilom sabitt..
Canım kaç haftadır durduk biz. Hadi haftaya rekor bizde olsun toparlanalim

morordek kaptanım kilom 65.6. Ama bekliyorum çünkü kabızlık sorunum var ya:) wc yi bekliyorum öyle resmi bildirim yapıcam.

Sen anlat hep burdayım canım. Evet zor ama doktora bitince okadar güzel olacak ki bütün bu sıkıntılara guleceksin hatta ilerde sen doktora öğrencilerine cektireceksin

Lütfen wc'ye gir gel eğer bu bildiriminle kalırsak nota alabiliriz

Valla umarım dediğin gibi olur, şu anda önümü bile göremez durumdayım maalesef.. Doktora bitince ne olacak onu da kestiremiyorum, bitmesi de yılan hikayesine döndü zaten.. Bi garip hallerdeyim yani anlayacağın

tebrik ederim canım

Balpamuk um gel artık bende çok özledim seni neler yaptın iyimisin hersey yolunda mi

İnan ben de çok özledim buraları. En son izne ayrıldığımda 62.8 mişim. Şu an 64.5. Buradan uzaklaştığım an uçuşa geçiyorum zaten Birkaç aydır inanılmaz yoğun geçti benim için. Kızım hep hastaydı. Kulaklarında duyu kaybı oluştu uzun aüren kulak enfeksiyonundan dolayı. Üstüne domuz gribi oldu, üzerine beta virüsü kaptı derken o da ben de helak olduk.... şimdi ameliyat oldu. Bademcik, geniz eti alındı ve kulaklara tüp takıldı. 2 aydır da okula gidemiyordu zaten. Oldukça yoğun bir süreç geçirdik. Bildiğin yorgunummm... Ama artık kendi düzenime dönüp diyete devam etmekte istiyorum. Ancak listeye giremiyorum sanırım şu an. @morordek cim bilir ne zaman döneceğimi Gerçi yaz dönemi çok zor ama en azından Mayıs’ı iyi geçirebilsem... Sonra Sonbahara doğru yeniden listeye girerim diye düşünüyorum. En erken ne zaman dönebiliyorum @morordek cim:)

Doktora ne zaman bitiyor Şeyma’cım, ne aşamadasın? Kolay gelsin çok zor biliyorum. Çocukla iyi yaptın yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…